forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Proljetna rasprodaja
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/05/2012 : 23:37:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dnevno.hr/vijesti/novac/pocinje_totalna_rasprodaja_hrvatske_na_bubnju__hoteli_restorani_nacionalni_parkovi/716972.html

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/05/2012 : 23:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
pa ako ko od forumaša ima viška novaca ovo mu je jedinstvena prilika da se dokopa udjela u kakvom hotelu i slicnim objektima

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 09/05/2012 : 23:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Uh, kad 1Euro ovo vidi...

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 01:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

ajmo u shopping onda!!!
Pa nema tu nicega lošega, za Hrvatsku je dobro da dodu strani investitori, donjet ce novac, otvarat ce se radna mijesta, dobit cete novu infrastrukturu, jet set elitu, jedini koji mogu d ase brinu su "terasa bandovi" jer ce ih strani investitori potjerati pa ce poceti da dolaze svirati Beyoncee, Keyne West, Bon Jovi, umjesto tamo nekog "one man banda"
Sada ste u EU i to je to. Nema više Hrvatsko, to je sada sve "naše" zajednicko. Nema granica ni za ljudi ni za kapital. Isto kako mogu stranci investirati kod vas, možete vi kod ostalih, npr u Njemackoj, Španjolskoj,.... "dobro došli medu swingere" haha.
Cijela Europa je " jedan veliki swinger party ".
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/05/2012 : 09:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message
Ako ce netko uložiti živu i zdravu lovu u neki naš otok, komad šume, hektare u Slavoniji ili u Lici, na Srdu ili gdje god, ako ce pritom zaposliti naše ljude i angažirati popratnu industriju i uslužne djelatnosti, ako ce radnicima davati redovite (možda i dobre) place, ako ce redovno podmirivati sva davanja njima, lokalnoj zajednici i državi, pa neka kupi tko što hoce.

Što imamo od trenutnog stanja u kojem su "naši" Todoric, Vidoševic ili tko zna tko vlasnici tisuca hektara diljem Hrvatske, lovišta, otoka, cesto protuzakonito zapasanih plaža itd.? Oni samo grabe i otimaju...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8245 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/05/2012 : 10:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Najlakše je prodat ono šta sam nisi steka.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 11:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

ajmo u shopping onda!!!
Pa nema tu nicega lošega, za Hrvatsku je dobro da dodu strani investitori, donjet ce novac, otvarat ce se radna mijesta, dobit cete novu infrastrukturu, jet set elitu, jedini koji mogu d ase brinu su "terasa bandovi" jer ce ih strani investitori potjerati pa ce poceti da dolaze svirati Beyoncee, Keyne West, Bon Jovi, umjesto tamo nekog "one man banda"
Sada ste u EU i to je to. Nema više Hrvatsko, to je sada sve "naše" zajednicko. Nema granica ni za ljudi ni za kapital. Isto kako mogu stranci investirati kod vas, možete vi kod ostalih, npr u Njemackoj, Španjolskoj,.... "dobro došli medu swingere" haha.

nije to zajednicko to je necije.
ovde je inace privatizacija pocela od 1994.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 11:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Ako ce netko uložiti živu i zdravu lovu u neki naš otok, komad šume, hektare u Slavoniji ili u Lici, na Srdu ili gdje god, ako ce pritom zaposliti naše ljude i angažirati popratnu industriju i uslužne djelatnosti, ako ce radnicima davati redovite (možda i dobre) place, ako ce redovno podmirivati sva davanja njima, lokalnoj zajednici i državi, pa neka kupi tko što hoce.

Što imamo od trenutnog stanja u kojem su "naši" Todoric, Vidoševic ili tko zna tko vlasnici tisuca hektara diljem Hrvatske, lovišta, otoka, cesto protuzakonito zapasanih plaža itd.? Oni samo grabe i otimaju...

prekasno je za to.
koncept wrongmoutha s 200 bogatih obitelji je odavno pokopa gospodarstvo.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 11:19:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by split85

Najlakše je prodat ono šta sam nisi steka.

ma,ovo su samo posljednje mrvice.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

ajmo u shopping onda!!!

pa dobro to se tako kaže. I Portorož je u Sloveniji a nije moj, nemam ja ništa više ni ništa manje da je u Sloveniji ili u Španjolskoj.
Isto je kod vas, nema veze da li je Brac (npr) Hrvatski ili Španjolski. Tebi ni u džep a ni iz džepa zbog toga.....granice su samo za nacionaliste. Svi smo mi ljudi i svatko gleda da njemu bude najbolje i šta je loše u tome ako netko kupi (uloži) novac u Hrvatskoj. Pa nece on sada to uzeti i odnijeti kuci, a ako zaradi nešto jer je tamo kupio neki hotel pa neka zaslužio je, radio je, uložio je,....tebi je ionako svejedno da li zaradiva neki Španjolac, Nijemac ili Slavonac. "tebi ni u džep a ni iz džepa".....a ti ceš moci ici raditi u Njemackoj npr i tamo zaraditi novac isto kako ce Nijemci moci zaradivati kod vas.
Pa svi smo mi "homo sapiens" i ova planeta je naša. Ne možeš se zatvoriti u nekakve granice i reci OVO JE HRVATSKO I ODJEB..E. U stvari možeš ali onda cete postati Sjeverna Koreja.....

Edited by - 1Euro on 10/05/2012 12:15:12
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 12:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

ajmo u shopping onda!!!

pa dobro to se tako kaže. I Portorož je u Sloveniji a nije moj, nemam ja ništa više ni ništa manje da je u Sloveniji ili u Španjolskoj.
Isto je kod vas, nema veze da li je Brac (npr) Hrvatski ili Španjolski. Tebi ni u džep a ni iz džepa zbog toga.....granice su samo za nacionaliste. Svi smo mi ljudi i svatko gleda da njemu bude najbolje i šta je loše u tome ako netko kupi (uloži) novac u Hrvatskoj. Pa nece on sada to uzeti i odnijeti kuci, a ako zaradi nešto jer je tamo kupio neki hotel pa neka zaslužio je, radio je, uložio je,....tebi je ionako svejedno da li zaradiva neki Španjolac, Nijemac ili Slavonac. "tebi ni u džep a ni iz džepa".....a ti ceš moci ici raditi u Njemackoj npr i tamo zaraditi novac isto kako ce Nijemci moci zaradivati kod vas.
Pa svi smo mi "homo sapiens" i ova planeta je naša. Ne možeš se zatvoriti u nekakve granice i reci OVO JE HRVATSKO I ODJEB..E. U stvari možeš ali onda cete postati Sjeverna Koreja.....

ko prica o tome?opet si omašia ceo fudbal

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 10/05/2012 : 13:14:30  Show Profile Show Extended Profile
Ima jedna zemlja koja je rekla NE! stranom ulaganju pa tako i hrvatskom. Nisam siguran kako se zove, pocinje sa S, ali nalazi se zapadno od Hrvatske. Za sada neka se zove Sjeverna Koreja.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 14:19:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

Ima jedna zemlja koja je rekla NE! stranom ulaganju pa tako i hrvatskom. Nisam siguran kako se zove, pocinje sa S, ali nalazi se zapadno od Hrvatske. Za sada neka se zove Sjeverna Koreja.

da,i šta je takoder zanimljivo ta cudna država nije pustila da strani kapital pokupuje domace banke

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/05/2012 : 14:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
zanimljiva vijest.
Kazete ima banana. Neka banana, zdrave su:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 16:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

da,i šta je takoder zanimljivo ta cudna država nije pustila da strani kapital pokupuje domace banke

hm o kojim domacim bankama pricaš? (Reifheisen bank možda, Volksbank možda,Sparkasse, Unicredit....) ili možda misliš na naše domace trgovacke centre (Hofer, Lidl, Interspar, Hervis, Leclerc,....) ili ne, možda ti misliš na domace benzinske stanice (Mol, Omw, Agip,Shell), n ene sjetio sam se sigurno misliš na gradevinare koji ce graditi T6 (jedno 3000+ radnika pristiglih od svuda,vlasnici neki francuzi ili tko vec, radnici iz citave eu....), ah dobro je imati sve domace. Covjece u Sloveniji ni vazduh nije slovenski (dolazi preko Alpa iz Austrije....)

hahaha, domace banke!!

Edited by - 1Euro on 10/05/2012 16:19:20
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/05/2012 : 17:47:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
ti hoces, hrvatski gradjani malo teze:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8245 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/05/2012 : 17:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

ti hoces, hrvatski gradjani malo teze:)

toga se najviše bojim, ali više od naših domacih, manje od stranaca

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/05/2012 : 18:18:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
stranci i nisu toliko losi naspram "nasih"

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 10/05/2012 : 18:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mada kada malo bolje razmislim ova rasprodaja je super stvar, samo da se jos neko nadje, nakon sto sve rasprodamo, da to nacionalizira, pa im opeta to sve nanovo prodamo:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 21:36:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

hm o kojim domacim bankama pricaš? (Reifheisen bank možda, Volksbank možda,Sparkasse, Unicredit....) ili možda misliš na naše domace trgovacke centre (Hofer, Lidl, Interspar, Hervis, Leclerc,....) ili ne, možda ti misliš na domace benzinske stanice (Mol, Omw, Agip,Shell), n ene sjetio sam se sigurno misliš na gradevinare koji ce graditi T6 (jedno 3000+ radnika pristiglih od svuda,vlasnici neki francuzi ili tko vec, radnici iz citave eu....), ah dobro je imati sve domace. Covjece u Sloveniji ni vazduh nije slovenski (dolazi preko Alpa iz Austrije....)

hahaha, domace banke!!

maloprije san kontaktira prijateljicu iz Slo i ona kaže da nisi u pravu.
da je gomila slo banaka još u vlasništvu državljana.
nisan mislia na banke koje su došle na slo trg,nego na one izvorno slovenske cije dionice nisu pokupovali stranci u rangu više od 50 %,odnosno priko pola.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/05/2012 : 21:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

stranci i nisu toliko losi naspram "nasih"

offtopic:
aj mi reci kako se kod nas ne može bez recepta kupit mast za oci?
ko odlucuje o tome ? ministarstvo zdravstva? ili neka njihova komisija?

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 10/05/2012 : 22:03:43  Show Profile Show Extended Profile
Saborsko povjerenstvo za mazanje ociju.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12478 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 10/05/2012 : 22:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

hahaha, domace banke!!

nisan mislia na banke koje su došle na slo trg,nego na one izvorno slovenske cije dionice nisu pokupovali stranci u rangu više od 50 %,odnosno priko pola.

pitaj ju koliko novca je otišlo za dokapitalizaciju?
I da li se je isplatilo spašavati NAŠE banke?
Naše banke su vrijeca bez dna,.....samo gutaju novac državljana Slovenije. Pazi ironiju:

-banke nemaju novca
-država ih dokapitalizira novcima od poreza kojeg placaju državljani republike Slovenije
-kako bi im te banke kasnije (koje su oni placali) mogle posuditi kredit, kojeg ce opet naplatiti
-sve ovo ionako ništa ne vrijedi jer banke još uvijek nemaju novca (kako to, nemoj me pitati.....) pa se prodavaju neke banke (preuzimaju ih stranci...)

CEMU ONDA SVE TO?
KAKVA KORIST?

Da se mene pita, svaka banka koja nije sposobna da se održava sama neka propadne pa bila ona milijun puta slovenska (naša) banka....
A ovdje nikome ništa, samo novi "sviježanj" ukrepa (citaj novca) od vlade koja se trudi održavati slovenske banke.

Ionako nema nikakve koristi od naših banaka, jer nemaju dovoljno snage (citaj novca), da spasu bilo koje poduzece npr Merkator, koji ce onda ionako pasti u ruke strancima. Šta ce nam onda slovenska banka.... To ti je isto ko da imaš vlastitu vojsku bez municije....
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 11/05/2012 : 11:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
jadna je zemlja koja ovisi samo o turizmu.. glavna vijest na dnevniku su turisti i radovanje kad nagrnu na lucko...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2012 : 12:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Saborsko povjerenstvo za mazanje ociju.

njih se nisan sitia

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47094 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/05/2012 : 12:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hahaha, domace banke!!

pitaj ju koliko novca je otišlo za dokapitalizaciju?
I da li se je isplatilo spašavati NAŠE banke?
Naše banke su vrijeca bez dna,.....samo gutaju novac državljana Slovenije. Pazi ironiju:

-banke nemaju novca
-država ih dokapitalizira novcima od poreza kojeg placaju državljani republike Slovenije
-kako bi im te banke kasnije (koje su oni placali) mogle posuditi kredit, kojeg ce opet naplatiti
-sve ovo ionako ništa ne vrijedi jer banke još uvijek nemaju novca (kako to, nemoj me pitati.....) pa se prodavaju neke banke (preuzimaju ih stranci...)

CEMU ONDA SVE TO?
KAKVA KORIST?

Da se mene pita, svaka banka koja nije sposobna da se održava sama neka propadne pa bila ona milijun puta slovenska (naša) banka....
A ovdje nikome ništa, samo novi "sviježanj" ukrepa (citaj novca) od vlade koja se trudi održavati slovenske banke.

Ionako nema nikakve koristi od naših banaka, jer nemaju dovoljno snage (citaj novca), da spasu bilo koje poduzece npr Merkator, koji ce onda ionako pasti u ruke strancima. Šta ce nam onda slovenska banka.... To ti je isto ko da imaš vlastitu vojsku bez municije....

zavisi kako gledaš. imat banke u vlasništvu vlastitih državljana je jedna od onih stvari koje dile državu od kolonije

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000