Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47095 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/05/2012 : 13:00:15
|
quote: Originally posted by KRAS
jadna je zemlja koja ovisi samo o turizmu.. glavna vijest na dnevniku su turisti i radovanje kad nagrnu na lucko...
baš san cua na radiu,11 milijuna komada turista prošle godine.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47095 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/05/2012 : 13:23:58
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by KRAS
jadna je zemlja koja ovisi samo o turizmu.. glavna vijest na dnevniku su turisti i radovanje kad nagrnu na lucko...
imas u pravu 100%!!! kroz njemacku godisnje prodje 50 milijuna turista. a to je samo sporedna vijest. oni mlataraju stalno o svom exportu. sad su prvi,sad drugi,pa opet prvi. na htv"danas je uslo 50000 turista,najvise nijemaca". kakvi nijemci?! to smo mi,koji zivimo vani. ja ljeti kad sam doli,3-4 tjedna,naletim na 50tak pravi nijemaca.
hehe.razlog je vrlo jednostavan. turizam u švabiji je bice oko 1% ukupnog bdp-a. a u hr je oko 20 % . (vrlo vjerovatno i priko 30 %)
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 12/05/2012 : 13:44:10
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by mamlaz
stranci i nisu toliko losi naspram "nasih"
offtopic: aj mi reci kako se kod nas ne može bez recepta kupit mast za oci? ko odlucuje o tome ? ministarstvo zdravstva? ili neka njihova komisija?
pojma nemam, valjda HZZO. |
Mrzim mrznju! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 12/05/2012 : 20:06:42
|
:D Pola srpskih "nacionalnih" specijaliteta je tursko, sta mi da kazemo. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
fikus
Senior Member
1966 Posts
Member since 02/11/2010 |
Posted - 12/05/2012 : 22:01:35
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by Mairosu
:D Pola srpskih "nacionalnih" specijaliteta je tursko, sta mi da kazemo.
jeo sam kod turaka sve i svasta,nek su oni to izmislili, al vjeruj mi,balkanci su to savrsili. "soparnik",ja mislio da je to nase,da su to dalmatinci jos u kamenom dobu izmislili. pogresno mislio,kod turaka se to zove "gözleme".
Ne bih rekao.Poljicki soparnik, zelenjak, uljenak ili prisnac datira iz vremena prije Turaka a uvršteno je na listu zašticenih nematerijalnih kulturnih dobara Republike Hrvatske. |
always progressive, never conventional! |
|
|
Topic |
|