forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Ide li neko iz Srbije na Mafest?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

danielp
Senior Member

Serbia
1365 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 14/05/2012 : 20:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message
Ide li neko iz Srbije na Mafest?

mene licno interesuje, pošto bi mi trebali neki stripovi...pa da dam novac, ako neko ima dobru volju...i naravno pocastio bih osobu koja se prohvati da mi kupi to što je potrebno

Ako Topic ne sme da stoji ovde, molim moderatore da ga bace u svaštaru

Edited by - King Warrior on 14/05/2012 20:15:46

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/08/2012 : 22:58:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Evo, nisam htio otvarati novi topic, pa koristim ovaj nasumicno. Dakle, trebam pomoc!

Od 1.9. do 31.10. idem u Tunis na studentsku razmjenu. Pitanje postavljam onima koji cešce putuju svijetom, vjerujem da vas ima. Znate li za neke letove iz Srbije, BiH ili Hrvatske za Tunis? Ja malo švrljam po netu, ali sve je nekakvo neodredeno, ne javljaju mi se ljudi na kontakte i ne odgovaraju na mailove. Imate li vi nekog poznanika, informaciju, bilo što što može pomoci?!?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2012 : 23:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Evo, nisam htio otvarati novi topic, pa koristim ovaj nasumicno. Dakle, trebam pomoc!

Od 1.9. do 31.10. idem u Tunis na studentsku razmjenu. Pitanje postavljam onima koji cešce putuju svijetom, vjerujem da vas ima. Znate li za neke letove iz Srbije, BiH ili Hrvatske za Tunis? Ja malo švrljam po netu, ali sve je nekakvo neodredeno, ne javljaju mi se ljudi na kontakte i ne odgovaraju na mailove. Imate li vi nekog poznanika, informaciju, bilo što što može pomoci?!?

Pa skoro svaka agencija ti organizira ture za Tunis, to ti je skoro najjeftinija turisticka egzoticna destinacija. Nisi ništa saznao od agencija?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/08/2012 : 23:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Jedna beogradska i jedna osjecka agencija mi ne odgovaraju na mailove i pozive vec 4-5 dana. Problem je s agencijama što one vjerojatno imaju neke odredene datume kad se ide, a meni bi valjalo da budu baš ovi datumi, možda je teško uklopiti. Valjalo bi naci neki redovan let, da se mogu lijepo organizirati.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 10/08/2012 23:06:47
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 10/08/2012 : 23:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Imas iz ZG za Tunis preko Lufthanse za oko 500 eur povratnu. Tesko da ce moci jeftinije od toga jer je sezona, a domace kompanije nemaju redovne letove. E sad, ovo je samo offhand - ono sto ti preporucujem je da okrenes agenciju Mladost turist, preko kojih sam ja uzimao karte redovno, oni su u Beogradu na terazijama, oni cesto umeju naci dobre konekcije i dilove. aviosluzba@orion.rs , baci mail tu, a imas i kontakt telefone ovde : http://www.mladostturist.rs/index.php?action=kontakt.

Lista redovnih letova za Tunis imas na wiki stranici tuniskog aerodroma : http://en.wikipedia.org/wiki/Tunis%E2%80%93Carthage_International_Airport

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/08/2012 : 23:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Uuuuu, ovo bi moglo koristiti. Hvala ti puno!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/08/2012 : 23:47:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Na kakvu studentsku razmjenu ideš?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 10/08/2012 : 23:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

IAESTE, ne znam jesi li ikad cuo za to? Npr., ja sam clan ogranka te organizacije u našoj zemlji i onda mi tražimo po tvrtkama prakse za strane studente koji bi došli u našu zemlju. Koliko praksi skupimo, toliko naših studenata može otici. Svake godine u prvom mjesecu je velika godišnja konferencija gdje se sastaju odbori svih zemalja clanica i razmjenjuju se prakse. Radi se o studentima tehnickih fakulteta.

Edited by - selanne on 10/08/2012 23:51:53
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 00:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by DeeCay

IAESTE, ne znam jesi li ikad cuo za to? Npr., ja sam clan ogranka te organizacije u našoj zemlji i onda mi tražimo po tvrtkama prakse za strane studente koji bi došli u našu zemlju. Koliko praksi skupimo, toliko naših studenata može otici. Svake godine u prvom mjesecu je velika godišnja konferencija gdje se sastaju odbori svih zemalja clanica i razmjenjuju se prakse. Radi se o studentima tehnickih fakulteta.

U pogresnu zemlju ides. Tesko da ces tamo ista poj....
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 00:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message

Drugi izbor mi je bila Madarska, vjerojatno bih tu lakše sredio prijevoz, ali treba malo pobjeci s kontinenta.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/08/2012 : 00:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
evo ti za svaki slucaj procitaj i ovo:
http://sh.wikipedia.org/wiki/Polo%C5%BEaj_LGBT_osoba_u_Tunisu
nije da ti hocu nesto da prebacima, ali bolje da znas kako tamo stvari stoje
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 00:17:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Šteta... Vec sam bio stavio vazelin na popis za kupnju.

Go to Top of Page

mavra
Junior Member

439 Posts

Member since 13/01/2011

Posted - 11/08/2012 : 00:18:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mavra a Private Message
Selanne, jesi li sacuvao onaj pm sto sam ti poslao? Mogu opet da pitam?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 00:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by mavra

Selanne, jesi li sacuvao onaj pm sto sam ti poslao? Mogu opet da pitam?

Oni su jedna od ovih agencija koje sam spomenuo, a koji mi se ne javljaju. Doduše, kad sam prije dva mjeseca slao mail Ivanu, on mi je odmah odgovorio i rekao da se javim pred put. Možda je covjek na godišnjem ili tako nešto zadnjih 4-5 dana, ali ako se ubrzo ne javi, morat cu na ove druge nacine.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 21:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Našao sam dobru liniju, samo cu vam još malo dosadivati. Dakle, na stranici bookingtours sam našao let (Lufthansin) iz Zagreba za Tunis. Ako ima neki iskusniji putnik, volio bih da mi kaže što je bolje ili je svejedno - da sad rezerviram preko te stranice ili da idem na Lufthansinu stranicu i rezerviram preko toga? Cijene su gotovo iste, zanima me koji je proces jednostavniji i lakši? Ili je jednako, pa mi je onda svejedno.

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/08/2012 : 21:45:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Uvek eliminisi middlemana - pravo na lufthansu !

Let je onaj preko frankfurta pretpostavljam ? Vodi racuna samo sledece - posto poleces iz ne-EU teritorije tj. nesengenske, vreme tranzita bi bilo pozeljno da je minimum 1h30 min. Posto je Frankfurt fucking ogroman, uzmi 2h. Znaci, ako je tranzitno vreme 90 min ili vise, dobar si. Ako je manje, morao bih te kao (nekakav) frequent flyer savetovati da pokusas naci bolju konekciju.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/08/2012 : 21:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Pricaj, bre, srpski da te ceo svet razume! Što je to vrijeme tranzita?

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/08/2012 : 21:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Izadji na gmail da ti pojasnim to.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000