Author |
Topic  |
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 02/09/2012 : 18:16:54
|
quote: Originally posted by Mairosu
LFC je sprdnja od osvajanja lige sampiona nanize, bata Rafa je unistio klub, ostali su ga samo dotukli motkom. Kakav posao bre napravio, ne lupaj Radulovicu, osakatio je klub dovodjenjem ciganije i turanjem spanaca u sve strukture, kupio gomilu smeca, onda su samo "strucnjaci" Woy i Kenny zavrsili pos'o.
Pa da ovi spanci lose igraju poslednju deceniju , osvoje po neko svetsko i evropsko prenstvo..
Sto se tice liverpula,poslednju Evropsku krunu su osvojili 84,a titulu 89 ...
Ko ih je unistavao tih 20 godina ,verovatno ciganija ????...
Jeste u pravu si::: unistio ih je RAFA,doneo im je titulu prvaka evrope ,stvarno je CIGAN i to NAJVECI ....
AAAA !!!Pa da RAFA je trebao da osvoji prvenstvo suncevog sistema,jebiga nije uspeo STVARNO JE CIGAN i to NAJVECI>>>>>
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 02/09/2012 18:18:06 |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 02/09/2012 : 18:25:13
|
Za svakog Torresa i Xabija tu su Josemi, Nunez, Kromkamp, Crouch, Keane, Riera, Dossena, Aquilani i njima slicni. Lepo je sto citas izmedju redova, sto se ne zabavis cinjenicom da je bata Rafa potrosio 230 miliona funti na igrace koji sada nisu ni blizu osovine tima (Reina i ajd recimo Agger) i lezerno otisao. Jebe mi se za lige sampiona, titule nema ni u najavi niti ce je biti, a od 90 naovamo Liverpool je licio kao da ce se oporaviti samo prvih godina Houlliera 98-02, onda je i on izgubio kompas, razlika izmedju njega i bata Rafe je sto je ovaj dovodio francuze, a ovaj cigane. Liverpool vec dvajes godina nema tim koji ce da igra LIGU, znas ono, utakmica nedeljno konsistentno, kad to rese mozda bude nesto, mozda ovaj sada Rodgers napravi neki projekat al prvo treba da pocisti Rafine kadrove (Kennyevih ionako nema mnogo). |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 02/09/2012 : 18:34:13
|
BATA RAFA za kojeg me zabole i onako ga nikad nisam voleo, za tih 230mil kako ti kazes doveo ciganiju uspeo je da osvoji C.L. aBRAMOVIC je potrosio milijardu da dodje do prve titule,Siti je sad vec na milijardi a C.L. im je daleko kao i Bate Borisovu ... Ja konstantno kritikujem Liverpul i mogu ti reci da je period debelog spanca ,najbolji u poslednjih 25 godina ... Sto se tice strukture u Rukovodjenju ,spanaca nema ...Koliko znam sve su amerikanci ..Ne znam odakle ti to >>>> |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/09/2012 : 18:43:48
|
Mogao je da osvoji CL sa 30-40 mil. Vecina kupovina su mu propasti.
Abramovic ima dve-tri titule prvaka engleske i jednu CL, Citeh je upravo osvojio titulu, ti ljudi su imali planove. Rafa je pravio kup-ekipu, i to mu se obilo o glavu.
Vlasnicka struktura jesu ameri, Rafa je spanizirao strucni stab koji je u slavnoj eri bio sve od lokalnih momaka. Skauting mu je bio usmeren na spaniju i latinoameriku, LFC godinama nije otkrio cestitog momka sa ostrva. Za taj budzet, morao je da se juri za EPL - pucao je svakog marta-aprila. To nije dobar posao, a koliko je bata Rafa cenjen govori i epizoda u Interu, i to sto je sad besposlen mahom. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 02/09/2012 : 18:48:08
|
Što se mene tice, odradio je odlican posao u Interu.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

2826 Posts
Posted - 02/09/2012 : 18:51:55
|
Nikad nisam ni rekao da je Rafa neki trener,ipak role u Valensiji i Liverpulu su dosta dobre...Inter posle Murinja mu nije trebao,to su znali i vrapci ali dobro .... Po meni je glupo reci da je unistio liverpul a covek im doneo C.L.
Idi gledaj mancester to je KLUB >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Van Persi busi :) |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 02/09/2012 : 18:54:26
|
Pa jeste unistio Liverpool.
Klub nema mlade kategorije, nema mladog igraca, drzali su se Gerrarda k'o budale (kad ga je trebalo prodati u Chelsea dok su nudili zilione) jer je toboz neka ikona, nema apsolutno nista, jer je transfer politika godinama bila "seci usi, krpi dupe". Glavna ikona kluba je mrtvi Suarez. Mislim, situacija nije lepa, ja ne znam sta ce radi ovaj Rodgers sada, ali treba temeljan rez da se desi, a mislim da na to niko nije spreman iskreno. |
 |
|
-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 03/09/2012 : 13:45:35
|
Evo konacne liste transfera sa svim dolascima, a od odlazaka sam izdvojio samo najzvucnije:
TRANSFERI
Arsenal došli: Lukas Podolski,Olivier Giroud,Santi Cazorla, otišli: Manuel Almunia,Robin Van Persie,Carlos Vela(p),Alex Song,
Aston Villa došli: Brett Holman,Karim El Mahmadi,Matt Lowton,Ron Vlaar,Joe Bennett,Jordan Bowery,Christian Benteke,Ashley Westwood, otišli: Emile Heskey
Chelsea došli: Marko Marin,Eden Hazard,Thorgan Hazard,Oscar,Cesar Azpilicueta,Victor Moses, otišli: Didier Drogba, Salomon Kalou, Jose Bosingawa,Romelu Lukaku(p),Michael Essien(p)
Everton došli: Steven Naismith,Steven Pienaar,Kevin Mirallas,Brian Oviedo,Matthew Kennedy, otišli:Tim Cahill,Jack Rodwell,
Fulham došli: George Williams,Mladen Petric,Sascha Riether(Koeln),Hugo Rodallega,Kieran Richardson,Chris David,Ashkan Dejagah,Dimitar Berbatov, otišli: Danny Murphy, Andrew Johnson,Moussa Dembele,Clint Dempsey,
Liverpool došli: Fabio Borini,Joe Allen,Oussama Assaidi,Nuri Sahin(Real),Samed Yesil, otišli: Dirk Kuyt,Fabio Aurelio,Maxi Rodriguez,Craig Bellamy,Andy Caroll(p),Charlie Adam,
Manchester City došli:Jack Rodwell,Scott Sinclair,Maicon,Javi Garcia,Matija Nastašic,Richard Wright, otišli:Emmanuel Adebayor,Adam Johnson,Nigel De Jong,Roque Santa Cruz,Stefan Savic,
Manchester United došli: Shinji Kagawa, Nick Powell,Robin Van Persie,Alexander Buttner, otišli:Park Li Sung,Dimitar Berbatov,
Newcastle United došli: Romain Amalfitano,Gael Bigirimana,Curtis Good,Vurnon Anita, otišli:
Norwich došli: Jacob Butterfield, Steven Whittaker,Robert Snodgrass,Michael Turner,Javier Garrido,Sebastien Bassong,Alexander Tettey,Mark Bunn,Harry Kane, otišli:
QPR došli: Rob Green, Andrew Johnson, Ryan Nelsen, Samba Diakite, Fabio(ManUtd),Park Li Sung,Junior Hoilett,Jose Bosingwa,Julio Cesar,Esteban Granero,Sam Magri,Stephane Mbia, otišli:
Reading došli: Gareth McCleary,Danny Guthrie,Pavel Pogrebnyak,Pierce Sweeney,Nicky Shorey,Chris Gunter,Adrian Mariappa,Stuart Taylor, otišli:
Southampton došli: Jay Rodriguez,Steven Davies,Nathaniel Clyne,Paulo Gazzaniga,Cody Cropper,Gaston Ramirez, otišli:
Stoke City došli: Jamie Ness,Michael Kightly,Geoff Cameron,Charlie Adam,Maurice Edu,Stephen N"Zonzi, otišli:
Sunderland došli: Carlos Cuellar,Louis Saha,Steven Fletcher,Adam Johnson,Danny Rose(tottenham) otišli:Assamoah Gyan,
Swansea došli: Chico,Jonathan de Guzman,Michu,Kyle Bartley,Jamie Proctor,Ki Sung Yueng,Pablo Hernandez, otišli: Joe Allen,Scott Sinclair,
Tottenham Hotspur došli: Gylfi Sigurdsson,Jan Vertonghen,Emmanuel Adebayor,Moussa Dembele,Hugo Lloris,Clint Dempsey, otišli: Niko Kranjcar, Vedran Corluka,Steven Pienaar,Louis Saha,Sebastien Bassong,Luka Modric,Danny Rose(p),Giovani Dos Santos,Rafael van der Vaart,
West Bromwich Albion došli:Ben Foster,Yassine El Ghanassy,Claudio Yacob,Markus Rosenberg,Romelu Lukaku(chelsea),Goran Popov(dynamo k) otišli:
West Ham United došli: Mohamed Diame, Jussi Jaaskelainen,Stephen Henderson,George McCartney,Modibo Maiga,Raphael Spiegel,James Collins,Alou Diarra,Matt Jarvis,Andy Caroll(liverpool),Yossi Benayoun, otišli:
Wigan Athletic došli: Fraser Fyvie,Ivan Ramis,Arouna Kone,Ryo Miyaichi otišli: Victor Moses,
|
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
|
panzer
Advanced Member

12795 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 03/09/2012 : 16:47:10
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Danas ce Ser Aleks Ferguson po 1000. put biti na klupi Mancester junajteda u Premijer ligi.
Alex Ferguson je Sir Alex Ferguson samo u zemljama Commonwealtha, kojim "vlada" velika bijela kraljica, a inace je samo to: Alex Ferguson.
Cak i u Hrvatskoj.
 |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 03/09/2012 16:50:02 |
 |
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11984 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33526 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 04/09/2012 : 08:21:06
|
Meireles iz Chelseaja u Tursku
Transfer Portugalca Raula Meirelesa iz europskog prvaka Chelseaja u Fenerbahce finaliziran je.
Fenerbahce je ranije ove godine napustio Emre Belozoglu otišavši u Atletico Madrid kao slobodan igrac. Rupu u sredini terena popunit ce portugalski reprezentativac Raul Meireles. Dva dana prije zatvaranja prijelaznog roka u Turskoj, Fenerbahce je iskoristio cinjenicu da Meireles vjerojatno ne bi dobio mnogo prilika u ovoj sezoni u dresu Bluesa i potpisao ugovor s njim na cetiri godine. 29-godišnji veznjak ima više od 60 nastupa za Portugal, a Chelsea je 2011. potpisao identican ugovor s njim kad ga je doveo iz Liverpoola. U dresu turskog kluba igrat ce s bivšim suigracem s Anfielda Dirkom Kuytom. Dok je prošle sezone imao cast osvojiti Ligu prvaka, ove ce se natjecati u Europskoj ligi. Ždrijeb je smjestio turskog doprvaka u skupinu C s Marseilleom, Borussijom Mönchengladbach i AEL Limassolom.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/09/2012 : 08:27:21
|
Taj igrac ne vredi ni milion eura.. Totalno nebitan sraf u timu.. Sreca za Celsi sto su ga otperjali... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 04/09/2012 : 08:30:12
|
quote: Originally posted by sawitch
Taj igrac ne vredi ni milion eura.. Totalno nebitan sraf u timu.. Sreca za Celsi sto su ga otperjali...
Meni je on prosjecan igrac, ali Chelsea je sad ostao bez dva defanzivna vezna igraca: Essiena i Meirelesa. Ozljedi li se Lampard bit ce u problemima. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 04/09/2012 : 09:25:44
|
meni je meireles bio solidan,
i nije sir samo u zemljama commonweltha, to je titula, makar pocasna, to sto je englezi dijeli svako malo je totalno deseto
|
There can be only one, me! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 04/09/2012 : 09:51:50
|
Nije mi jasno kako su se mogli tako lako ratosiljati Esijena... Jeste se on povredjivao ali valjda je sada u top formi... To je zver od igraca.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33526 Posts
Posted - 04/09/2012 : 10:11:42
|
istina u top formi to je jedan od najboljih defenzivnh veznih na Svijetu, ali eto Chelsea baš ne voli igrace koji se cesto ozljeduju! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 04/09/2012 : 12:54:49
|

Evo jedna malo "prostija" 

Sad malo vezano za nedjeljnu utakmicu :
Što Vermaelen ima u džepu?

Malo i poveznica sa Španjolskom 

|
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 04/09/2012 13:31:37 |
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7531 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33526 Posts
Posted - 04/09/2012 : 13:33:14
|
Dobara je ova s Del Bosqueom  |
|
 |
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
Ajkula
Senior Member