Author |
Topic  |
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16590 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/09/2012 : 14:22:36
|
quote: Originally posted by tex2
Po meni je pocetak kraja poceo prodajom Xabi Alonsa,
Dovoljno je ovo. A i prodaja Garsije, pa i Risea je doprinela srozavanju Liverpula.
Treba jedan dobar kreator igre, tipa, David Silva, Aimar itd. Jedno probojno desno krilo, napadac pored Suareza. Odbrana je ok, mozda su bekovi malo problematicni. Ne moze Dzerard sve sam, jbg. Alonsa necu nikad prezalim... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 06/09/2012 : 14:28:58
|
slažem se za Alonsa, ali kao što rekoh što možeš kad je htio u Real, nisu imali srece ni sa Aquillanijem, ipak se nadam kako ce Rodgers napraviti neki posao vec ove sezone, a onda polako snažiti momcad, i nadam se kako ce novi igraci i ostaviti traga!
quote: Originally posted by Caleb
Po meni je pocetak kraja poceo prodajom Xabi Alonsa,
Dovoljno je ovo. A i prodaja Garsije, pa i Risea je doprinela srozavanju Liverpula.
Treba jedan dobar kreator igre, tipa, David Silva, Aimar itd. Jedno probojno desno krilo, napadac pored Suareza. Odbrana je ok, mozda su bekovi malo problematicni. Ne moze Dzerard sve sam, jbg. Alonsa necu nikad prezalim...
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 06/09/2012 : 15:27:50
|
fk liverpool i sam grad liverpool,izgubili su vrlo puno atraktivnosti. dobrostojeci ljudi se iseljavaju. liverpool je izgubio polozaj industrijskog grada. nema se novaca kao nekad.propada. londonski klubovi su sad "in". manchester je prica za sebe. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 07/09/2012 : 00:18:28
|
quote: Originally posted by hello Evo da i ja doprinesem nešto s par cinjenica o Liverpoolu. Prvo, ne mislim da je Liverpool smijurija od kluba niti da ga je uništio Rafa Benitez i njegovi Španjolci (osim možda jednoga :) Reine) Prvo treba reci da ni prije dolaska Rafe klub niti jednom nije osvojio premier League dakle cini mi se od 1992 od kad je preimenovano to natjecanje. Liverpool ni s dolaskom Rafe nije osvojio PL ali je zato osvojio i ligu prvaka i F.A. kup s time da je bio još jednom finalist Lige prvaka i da je u sezoni 2008/09 osvojio rekordan broj bodova 86, ali je ipak završio na drugom mjestu u premier ligi. Takoder na Španjolcima je i dobro zaradio (prodaja Torresa i Xavi Alonsa) tako da ne možemo govoriti ni o nekim Rafinim teškim promašajima. Razlozi zbog kojih je Liverpool zadnjih par sezona izmedu 6 i 8 mjesta leže: 1. u cinjenici da je ManCity svojim bogatstvom postao bolji klub od Liverpoola i Tottenham koji je sjajno pogadao pri kupovini igraca, a i par mladih njihovih igraca je izraslo u top igrace (Bale, Lennon). 2. Prodajom Torresa od dobivenih novaca skupo su kupljeni potpuno pogrešni igraci i ta loša/e poslovna odluka/e ce ih pratiti još neko vrijeme. 3. Gerard je sve stariji(lošiji), a u veznom redu nemaju još jednog igraca koji bi im donio prevagu 4. Pepe Reina
To je otprilike to. Mislim da je pogrešno kriviti Rafu Beniteza za pad Liverpoola na grane na kojima je sad obzirom da je ta propast pocela devedesetih i sa instalacijom Premiershipa. Sredinom devedesetih Liverpool je imao perspektivnu generaciju kojoj su 1997.godine drugo mjesto i Liga prvaka pobjegli u zadnjem kolu (Newcastle osvojio drugo mjesto na gol-razliku tako što je u zadnjem kolu natrpao Nottingham Forrest sa 5:0, a Liverpool osvojio samo bod kod Sheffield Wednesdaya): McManaman, Fowler, Berger, Carragher (ali je za velike novce je doveden Collymore, a na golu je "briljirao" James)...a iz omladinskih kategorija je prikljucen superdominantni Michael Owen. Nakon grozne sezone 1998/99. u kojoj je Liverpool bio defanzivna karikatura i ostao bez kvalifikacije za Evropu doveli su Westerwelda za golmana, u srce odbrane Hyypiju i Songa, a u veznoj liniji su bili Murphy, Gerrard, Šmicer i Hamann pa je to pocelo liciti na nešto. Liverpool se otresao Roya Evansa, sa Houllierom koji je (p)ostao jedini menadžer to i nije izgledalo grozno no Liverpool se nije ozbiljnije borio za naslov u Engleskoj, s tim da su 2001.godine uzeli 5 trofeja (FA kup, Liga-kup, Kup UEFA u fenomenalnom finalu protiv Alavesa, Superkup Evrope, Charity Shield). Uvijek je nešto falilo da se ukljuce u borbu za naslov u Engleskoj kraj nedodirljivih Manchester Uniteda i Arsenala, a od 2004.godine i Chelsea. Tu je izuzetak sezona koju je neko vec spomenuo - ona u kojoj Liverpool sa 86 bodova nije bio prvak. Igrali su uvjerljivo najbolji fudbal u Evropi, dvaput isprebijali United (2:0 i 4:1 na Old Traffordu), posrali se na Real Madrid u Ligi prvaka (1:0 na Bernabeu i 4:0 na Anfieldu), ali su im glave došli remiji protiv Arsenala, posebno onih 4:4 na Anfieldu kad je Aršavin u utakmici koja mu se u životu mogla desiti samo jednom dao 4 gola dok je na drugoj strani Fabianski i pored 4 primljena gola bio drugi najbolji igrac Arsenala na terenu.
Pad Liverpoola pocinje odlaskom Xabija Alonsa (pa i legendarnog Hyypije) za koje(g) nije pronadena adekvatna zamjena. Nakon odlaska Alonsa Liverpool postaje karikaturalan klub, simbol nevjerovatno skupih mediokriteta ili povrijedenih igraca. Aquilani, Henderson, Downing, Carroll, Glen Johnson, da ne zaboravimo Adama...su koštali Liverpool k'o Svetog Petra kajgana, a tu je Kenny Dalglish odigrao najgoru mogucu ulogu. Recimo, Andy Carroll je koštao Liverpool samo pet miliona funti manje nego što je Atletico Madrid platio Falcaa Portu. Ili, još zabavnije poredenje: Liverpool je platio Hendersona i Carrolla 55 miliona funti docim je PSG Milanu Ibrahimovica i Silvu (dakle, ponajboljeg napadaca svijeta i ponajboljeg stopera svijeta) platio 51 milion. Stuart Downing je placen skoro 20 miliona funti, a prošle sezone je u Premiershipu imao 0 golova i 0 asistencija, uz 72 udarca prema suparnickom golu! Od svih skupih pojacanja koja je Liverpool doveo tokom Dalglishove kratkotrajne, ali katastrofalne ere (zanemarimo li Liga-kup koji je u suštini efemerno takmicenje) Kennyja Dalglisha Luis Suarez i Raul Meireles su bili pravi igraci no ovog prvog svako malo spopadne neka mušica, a ovog drugog je Liverpool otjerao iako je na terenu bio jako dobar.
Ovosezonski Liverpool je mogao spasiti stvari da su doveli Llorisa iz Lyona i Dempseya iz Fulhama. Izašli bi ih otprilike kao Downing prošle sezone, a riješili bi dvije kriticne pozicije u timu - Lloris bi na klupu poslao kiksera Reinu, a Dempsey bi pomagao Suarezu pred suparnickim golom iz drugog plana. Allen im, recimo, nije loše pojacanje, to je igrac koji bi Unitedu, npr., valjao glave. |
Potpis. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/09/2012 : 07:40:46
|
Liverpul se izgleda trudi da napravi malj ekipu od ostrvljana.. Tek sa po kojim strancem.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 07/09/2012 : 12:49:29
|
Lijepo napisano Heyoka, složio bi se s ovim zadnjim vezano za Allena. On se dosad jedini pokazao kao pojacanje i mogao bi u buducnosti igrati važnu rolu. No naravno, da je on samo dovoljan - nije. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 07/09/2012 : 14:27:06
|
Man Utd doveo perspektivnog Cileance Henriquea 18godina
Man utd bio spreman prodati Nanija, ali Nani trazio nenormalnu placu od Zenita :) |
There can be only one, me! |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Posted - 11/09/2012 : 06:58:15
|
Swansea City pojacao obranu bivšim igracem Feyenoorda i Twentea
Trenutno drugoplasirana momcad Premiershipa objavila je kako ce se momcadi Michaela Laudrupa prikljuciti nizozemski branic Dwight Tiendalli, bivši clan Feyenoorda i Twentea. U obrani Swansea Cityja nastala je praznina nakon teške ozljede Neila Taylora, a uprava velškog kluba je brzo reagirala i angažirala Tiendallija, koji u klub dolazi kao slobodan igrac.
Dwight Tiendalli potpisao je jednogodišnji ugovor sa Swansea Cityjem. 26-godišnjak je roden u Surinamu, a karijeru je izgradio u Nizozemskoj. Profesionalnu karijeru je zapoceo u Utrechtu, a nakon toga je nosio dres Feyenoorda, Sparte iz Rotterdama i Twentea. Ukupno je u karijeri odigrao 163 utakmice u Eredivisie, a u velški klub stiže kao slobodan igrac, nakon što je ovog ljeta raskinuo ugovor s Twenteom. Prošle sezone je za šestoplasiranu momcad nizozemskog prvenstva odigrao 29 utakmica. U novom klubu Tiendalli ce se pridružiti bivšim suigracima Michaelu Vormu, Jonathanu de Guzmanu i Kemyju Augustienu. Lijevi branic bi vrlo brzo mogao naci mjesto u sastavu Michaela Laudrupa jer je konkurencija na poziciji lijevog branica znatno smanjena nakon ozljede Neila Taylora. Velšanin je teško ozlijeden u utakmici protiv Sunderlanda prije desetak dana i zbog slomljenog gležnja nece igrati do kraja sezone. "Oduvijek sam želio zaigrati u Premier ligi, to je najjaca liga na svijetu", izjavio je Tiendalli za službene stranice kluba te dodao: "Radujem se igranju za Michaela Laudrupa. On je veliko nogometno ime i potrudit cu se pokazati mu sve kvalitete koje posjedujem. U Engleskoj se igra vrlo atraktivan nogomet i siguran sam da cu se dobro uklopiti."
Nizozemac kaže da je o klubu cuo samo pozitivne stvari te da ce mu odgovarati stil igre koji Swansea preferira: "Razgovarao sam s Jonathanom o klubu i sve što je rekao je bilo iskljucivo pozitivno. Cuo sam lijepe stvari o ljudima, igracima i navijacima. Swanseajev stil je mješavina nizozemskog i španjolskog stila i to ce mi zasigurno odgovarati."
Swansea City je trenutno drugoplasirana momcad lige sa sedam osvojenih bodova u prva tri kola. Iducu utakmicu igra u subotu na gostovanju kod Aston Ville, a Tiendalli se nada da ce vec tada debitirati za svoj novi klub: "Bilo bi sjajno zaigrati protiv Aston Ville, ali za sada sam koncentriran na prve treninge u novoj sredini. Pokušat cu impresionirati Laudrupa i što brže upoznati nove suigrace."
Tiendalli je u ranijoj fazi svoje karijere bio clan mlade nizozemske reprezentacije. S njom je nastupio na Svjetskom prvenstvu za igrace do 20 godina 2005. godine, a godinu kasnije je bio clan momcadi koja je osvojila Europsko prvenstvo za igrace do 21 godine. Na tom je natjecanju uvršten u najbolju momcad prvenstva.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 15/09/2012 : 18:43:31
|
Nisam jedan od onih koji kod Uniteda sve pripisuju sucima, ali ovo je stvarno odvratno, degutantno i neznam što sve nije :
 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Posted - 18/09/2012 : 09:49:18
|
Odlicna utakmica jucer Everton-Newcastle 2:2, Everton zaslužio pobjedu, poništena ima dva cista gola, ispustili i 2:1 u zadnjoj minuti, ukazao se Demba Ba, nece taj još dugo biti u Newcastleu, bude mi žao kad vidim napad Ba-Cisse što Newcastle nema bar malo kreativniji vezni red, koji bi ih hranio loptama, koliko bi tek tada zabili! |
|
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 18/09/2012 : 10:11:12
|
Odlicna utakmica jucer Everton-Newcastle 2:2, Everton zaslužio pobjedu, poništena ima dva cista gola, ispustili i 2:1 u zadnjoj minuti, ukazao se Demba Ba, nece taj još dugo biti u Newcastleu, bude mi žao kad vidim napad Ba-Cisse što Newcastle nema bar malo kreativniji vezni red, koji bi ih hranio loptama, koliko bi tek tada zabili!
Tako je, utakmice ponedjeljkom navecer uglavnom budu odlicne. Newcastle još uvijek nije uhvatio dobar ritam, ali s obzirom na težak raspored na pocetku unatoc lošoj igri uhvatili su solidnih 5 bodova. Imaju oni u veznom redu Ben Arfu i ocekivali su puno od Anite ali što jest jest fali im još jedan kreativac. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 18/09/2012 : 10:38:09
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Nisam jedan od onih koji kod Uniteda sve pripisuju sucima, ali ovo je stvarno odvratno, degutantno i neznam što sve nije :

iduca utakmica ce takodje ovo imati , kad penal dobiju onda su sigurno pobijedili  |
feka |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8957 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 18/09/2012 : 11:56:03
|
quote: Originally posted by feka82

iduca utakmica ce takodje ovo imati , kad penal dobiju onda su sigurno pobijedili 
Ovako zaista izgleda ajme majko, ali gleda sam sinoc snimku i iz drugog kuta se jasno vidi da je kontakt postojao... iznudeno sigurno,nije morao pasti, ali prekršaj je i da nije pao ferguson bi ga pojeo. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7673 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 21/09/2012 : 12:54:14
|
 |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Posted - 21/09/2012 : 13:06:04
|
veliki derby u nedjelju, prilika za prvu pobjedu Redsa! |
|
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 21/09/2012 : 13:08:09
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by feka82

iduca utakmica ce takodje ovo imati , kad penal dobiju onda su sigurno pobijedili 
Ovako zaista izgleda ajme majko, ali gleda sam sinoc snimku i iz drugog kuta se jasno vidi da je kontakt postojao... iznudeno sigurno,nije morao pasti, ali prekršaj je i da nije pao ferguson bi ga pojeo.
Natjerao si me da pogledam i nisam vidio nikakav kontakt. Dakle... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/09/2012 : 13:20:09
|
quote: Originally posted by selanne

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA                  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17304 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 22/09/2012 : 00:55:24
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by hello Evo da i ja doprinesem nešto s par cinjenica o Liverpoolu. Prvo, ne mislim da je Liverpool smijurija od kluba niti da ga je uništio Rafa Benitez i njegovi Španjolci (osim možda jednoga :) Reine) Prvo treba reci da ni prije dolaska Rafe klub niti jednom nije osvojio premier League dakle cini mi se od 1992 od kad je preimenovano to natjecanje. Liverpool ni s dolaskom Rafe nije osvojio PL ali je zato osvojio i ligu prvaka i F.A. kup s time da je bio još jednom finalist Lige prvaka i da je u sezoni 2008/09 osvojio rekordan broj bodova 86, ali je ipak završio na drugom mjestu u premier ligi. Takoder na Španjolcima je i dobro zaradio (prodaja Torresa i Xavi Alonsa) tako da ne možemo govoriti ni o nekim Rafinim teškim promašajima. Razlozi zbog kojih je Liverpool zadnjih par sezona izmedu 6 i 8 mjesta leže: 1. u cinjenici da je ManCity svojim bogatstvom postao bolji klub od Liverpoola i Tottenham koji je sjajno pogadao pri kupovini igraca, a i par mladih njihovih igraca je izraslo u top igrace (Bale, Lennon). 2. Prodajom Torresa od dobivenih novaca skupo su kupljeni potpuno pogrešni igraci i ta loša/e poslovna odluka/e ce ih pratiti još neko vrijeme. 3. Gerard je sve stariji(lošiji), a u veznom redu nemaju još jednog igraca koji bi im donio prevagu 4. Pepe Reina
To je otprilike to. Mislim da je pogrešno kriviti Rafu Beniteza za pad Liverpoola na grane na kojima je sad obzirom da je ta propast pocela devedesetih i sa instalacijom Premiershipa. Sredinom devedesetih Liverpool je imao perspektivnu generaciju kojoj su 1997.godine drugo mjesto i Liga prvaka pobjegli u zadnjem kolu (Newcastle osvojio drugo mjesto na gol-razliku tako što je u zadnjem kolu natrpao Nottingham Forrest sa 5:0, a Liverpool osvojio samo bod kod Sheffield Wednesdaya): McManaman, Fowler, Berger, Carragher (ali je za velike novce je doveden Collymore, a na golu je "briljirao" James)...a iz omladinskih kategorija je prikljucen superdominantni Michael Owen. Nakon grozne sezone 1998/99. u kojoj je Liverpool bio defanzivna karikatura i ostao bez kvalifikacije za Evropu doveli su Westerwelda za golmana, u srce odbrane Hyypiju i Songa, a u veznoj liniji su bili Murphy, Gerrard, Šmicer i Hamann pa je to pocelo liciti na nešto. Liverpool se otresao Roya Evansa, sa Houllierom koji je (p)ostao jedini menadžer to i nije izgledalo grozno no Liverpool se nije ozbiljnije borio za naslov u Engleskoj, s tim da su 2001.godine uzeli 5 trofeja (FA kup, Liga-kup, Kup UEFA u fenomenalnom finalu protiv Alavesa, Superkup Evrope, Charity Shield). Uvijek je nešto falilo da se ukljuce u borbu za naslov u Engleskoj kraj nedodirljivih Manchester Uniteda i Arsenala, a od 2004.godine i Chelsea. Tu je izuzetak sezona koju je neko vec spomenuo - ona u kojoj Liverpool sa 86 bodova nije bio prvak. Igrali su uvjerljivo najbolji fudbal u Evropi, dvaput isprebijali United (2:0 i 4:1 na Old Traffordu), posrali se na Real Madrid u Ligi prvaka (1:0 na Bernabeu i 4:0 na Anfieldu), ali su im glave došli remiji protiv Arsenala, posebno onih 4:4 na Anfieldu kad je Aršavin u utakmici koja mu se u životu mogla desiti samo jednom dao 4 gola dok je na drugoj strani Fabianski i pored 4 primljena gola bio drugi najbolji igrac Arsenala na terenu.
Pad Liverpoola pocinje odlaskom Xabija Alonsa (pa i legendarnog Hyypije) za koje(g) nije pronadena adekvatna zamjena. Nakon odlaska Alonsa Liverpool postaje karikaturalan klub, simbol nevjerovatno skupih mediokriteta ili povrijedenih igraca. Aquilani, Henderson, Downing, Carroll, Glen Johnson, da ne zaboravimo Adama...su koštali Liverpool k'o Svetog Petra kajgana, a tu je Kenny Dalglish odigrao najgoru mogucu ulogu. Recimo, Andy Carroll je koštao Liverpool samo pet miliona funti manje nego što je Atletico Madrid platio Falcaa Portu. Ili, još zabavnije poredenje: Liverpool je platio Hendersona i Carrolla 55 miliona funti docim je PSG Milanu Ibrahimovica i Silvu (dakle, ponajboljeg napadaca svijeta i ponajboljeg stopera svijeta) platio 51 milion. Stuart Downing je placen skoro 20 miliona funti, a prošle sezone je u Premiershipu imao 0 golova i 0 asistencija, uz 72 udarca prema suparnickom golu! Od svih skupih pojacanja koja je Liverpool doveo tokom Dalglishove kratkotrajne, ali katastrofalne ere (zanemarimo li Liga-kup koji je u suštini efemerno takmicenje) Kennyja Dalglisha Luis Suarez i Raul Meireles su bili pravi igraci no ovog prvog svako malo spopadne neka mušica, a ovog drugog je Liverpool otjerao iako je na terenu bio jako dobar.
Ovosezonski Liverpool je mogao spasiti stvari da su doveli Llorisa iz Lyona i Dempseya iz Fulhama. Izašli bi ih otprilike kao Downing prošle sezone, a riješili bi dvije kriticne pozicije u timu - Lloris bi na klupu poslao kiksera Reinu, a Dempsey bi pomagao Suarezu pred suparnickim golom iz drugog plana. Allen im, recimo, nije loše pojacanje, to je igrac koji bi Unitedu, npr., valjao glave.
uglavnom dobro receno, mada se downingu nije bas pruzila prava prilika kao ni carrollu, meireles je odlican igrac a suarez nije bas nesto s obzirom da liverpool ni s njim ne moze nesto napraviti, radi se o prgavom bezobaznom igracu adam je dobar igrac ali se izgleda nije uklopio tko zna kako bi se dempsey uklopio u liverpool, mozda i ne bi liverpolu treba jedan rasni vezni i jedan rasni napadac i bolje bi izgledao |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/09/2012 : 12:29:42
|
Žao mi je Liverpoola, nisu to zaslužili 
Manchester United se penje iz kola u kolo, Van P. razbija, još kada se vrati Rooney   |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33539 Posts
Posted - 23/09/2012 : 15:25:10
|
Potpuna dominacija Liverpoola u 1. poluvremenu, cak i sa igracem manje, ali bi ih taj igrac manje mogao skupo koštati! |
|
 |
|
Topic  |
|
|
|