Author |
Topic  |
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 26/12/2012 : 21:29:51
|
quote: Originally posted by supermark
za tebe je tottenham najvece iznenadenje :P
A slušaj situacija je takva da je malte ne 6-7 ekipa ravnopravno izmedu 4 i 10 mjesta tako da je Tottenham trenutno 4 a da je danas izgubio ili remizirao bio bi 7. Ja sam im prognozirao 8 mjesto ali ako sam falio što se može priznacu da sam falio. Ali ono što sam ih gledao nisu se baš nešto pokazali, imaju cak 6 poraza, stvaraju jako malo šansi i u biti ih izvlace individualne kvalitete njihovih zvijezda. Napomenuo bi takoder da im je onaj belgijanac u obrani fenomenalno pojacanje, kao i golman iz Lyona, ali sa svim ostalim pojacanjima se i nisu baš usrecili. S Modricem bi se sad borili možda i za prvo mjesto. Ipak ako u zimskom periodu kupe još jedno ili dva kvalitetna pojacanja itekako ce biti konkurentni za 4 mjesto. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 26/12/2012 : 21:43:42
|
ma zezam te ja malo 
p.s. ovo sa modricem i prvim mjestom me fino nasmijalo 
Ne znam što te tocno nasmijalo. Prošle goine u ovo vrijeme Tottenham s Modricem je zaostajao za Manchesterom par bodova, a sad je razlika 13 bodova. I prošle godine su cak bili u utrci za prvo mjesto sve do negdje 3 mjeseca kad su izgubili nekoliko važnih susreta. I sad cista matematika, ako su sad igracki barem 20-30 posto jaci nego prošle godine i ako im nadodaš još Modrica koji im je uz Balea bio najvažniji igrac prošle sezone meni i nije toliko smiješna tvrdna da bi se možda cak i borili za prvo mjesto. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29658 Posts
Posted - 26/12/2012 : 21:53:07
|
ma sve je to tocno, ali tottenham je ko lazio i napoli u talijankskoj ligi, ili atletico u spanjolskoj, ili bayer u njemackoj mogu se oni boriti za prvo mjesto, ali prvak ce uvijek biti mancheteri ili chelsea, juve ili inter, real ili barca i bayern ili borussia ovi mali klubovi se mogu krace vrijeme dobro držati, ali nisu za duge staze |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 26/12/2012 : 21:58:18
|
ma sve je to tocno, ali tottenham je ko lazio i napoli u talijankskoj ligi, ili atletico u spanjolskoj, ili bayer u njemackoj mogu se oni boriti za prvo mjesto, ali prvak ce uvijek biti mancheteri ili chelsea, juve ili inter, real ili barca i bayern ili borussia ovi mali klubovi se mogu krace vrijeme dobro držati, ali nisu za duge staze
Slažem se, inace sretan Božic i vidimo se na topicu o Barceloni za koji mjesec  |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 26/12/2012 : 21:58:37
|
Kratka klupa je kronicna bolest malih klubova. Malih u financijskom smislu, naravno. Tradicijski ce uvik bit isprid ovih umjetnih 
Baš me zanima dokle ce Everton ove sezone izdržat... |
Trljam ruke. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 30/12/2012 : 00:35:49
|
Konacno Arsenal "zasjao" protiv Newcastlea (7-3), eto kakav je rezultat kad realizacija funkcionira. Nažalost, rijetko kad funkcionira baš kao danas (odnosno sad vec jucer). Walcott glavna zvijezda, zasluženo - otkad je zaigrao u vrhu napda, Arsenal povezao 4 pobjede. Slucajno ili ne, ostaje za procjenu svakome...
Ajmo sad malo slikice, videi...

7. Arsenalov, 3. Walcottov gol :

Osim toga, Wenger je borbu ponovno proveo sa "zatvaracem" 

Nakon toga, otkriven je pravi razlog muke, jedna "hardcore" verzija 

|
"Velikodušnost bez premca" |
Edited by - makikatalinic on 30/12/2012 00:36:14 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33511 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 30/12/2012 : 09:28:07
|
Lijep gol Stokea, ali onaj Crouchov od prošle sezone je ljepši, a zacudo Stoke dao 6 golova u zadnje 2 tekme!! Villa primila 15 golova u zadnje 3 tekme, krah nakon Anfielda, a buduci da je dala 15 u cijeloj sezoni, mogla bi to biti još jedna teška sezona za Villu, i nagradno pitanje što je ovo trebalo Lambertu? Bio je car u Norwichu, a Norwich super gura i ove sezone, a od Ville ostalo samo ime. Wigan opet iznad crte! Vrlo efikasno kolo jucer! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 30/12/2012 : 16:39:55
|
Steta za Everton. Ovo im je prvi poraz na domacem terenu ove sezone, a tek sedmi ukupno u 2012. godini. Impresivno. Eh, da je Jelavic zabio ono na kraju.
Samo jos Stouk nema poraz na domacem terenu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 30/12/2012 16:41:12 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 30/12/2012 : 18:38:44
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Caleb
Vila se raspada, 15 komada su primili na poslednja 3 meca.
A pogledajte bombu Stouka za 3:3 http://www.goalsarena.org/video/england-barclays-premier-league/29-12-2012-stoke-city-southampton_en.html

opališ pa kud ide, ajde ok ljudi vole i to gledati...
ali prvi gol petom je ono kaj nogomet cini velicanstvenom igrom..kapa dolje!
Opalio je ka golu i potpuno je nebitno da li je hteo ili ne da postigne takav pogodak. Ali ne moze niko reci da gol nije fenomenalan. Isto kao i ovaj petom. Potkacio je pa kuda ode, zar ne? Nije bas ciljao cosak. Ali je lepo za oko, bas kao i treci. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 30/12/2012 : 19:37:41
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Konacno Arsenal "zasjao" protiv Newcastlea (7-3), eto kakav je rezultat kad realizacija funkcionira. Nažalost, rijetko kad funkcionira baš kao danas (odnosno sad vec jucer). Walcott glavna zvijezda, zasluženo - otkad je zaigrao u vrhu napda, Arsenal povezao 4 pobjede. Slucajno ili ne, ostaje za procjenu svakome...
Ajmo sad malo slikice, videi...

7. Arsenalov, 3. Walcottov gol :

Osim toga, Wenger je borbu ponovno proveo sa "zatvaracem" 

Nakon toga, otkriven je pravi razlog muke, jedna "hardcore" verzija 

Walcott  Momak ima velik potencijal, šteta što nema kontinuitet, da ima, bio bi jedan od najboljih na svijetu. |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:20:58
|
Evo malo i pauze.
Po meni najbolji igrac dosadašnjeg dijela je sjajni RVP, a najbolji trener Alex Ferguson. Najvece iznenadenje WBA, najvece razocarenje Newcastle. Najbolji transfer RVP, najgori transfer - teško se odluciti, možda paket igraca koji su prešli u Man City :)
Idealna postava 4-4-2 (po meni)
Begovic (Stoke) Rafael(ManU)? Vertonghen(Tot) Vermaelen(Ars) Baines(Eve) Mata(Che) Toure(ManC) Fellaini(Eve) Bale(Tot) Suarez(Liv) RVP(ManU)
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:38:56
|
Ali kakva tri praznicna kola. Fenomenalno - mala je rec. Stvarno sam uzivao. Mene je Everton najprijatnije iznenadio, s obzirom da svaku sezonu krenu katastrofalno, pa krenu da se dizu i na kraju zavrse na standardom 6-7. mestu. Dejvid Mojes mi je najgotivnije trener i najveca faca na ostrvu. Radi odlican posao, steta samo sto klub nema vise para za neka pojacanja. VBA je isto odlican bio. Potpuno neocekivano. Liverpul igra mnogo lep fudbal, ne kazem to samo kao navijac Crvenih. Steta samo sto imaju previse oscilacija, tj. reazlizacija je losa. Oni i u utakmicama koje gube igraju bolje i lepse od protivnika, al jbg. Sto rece jedan nas komentator za Suareza da je on igra onaj decacki fudbal svim srcem, bez oklevanja, sto je danas retkost. Mancester J standardno dobar i vrlo verovatno osvaja titulu. Nadam se samo da ce se Vigan izvuci i da ce Kardif konacno uci u Premijer ligu. Naravno i da Liverpul dogura do 4. mesta, sto nije nemoguce. |
|
Edited by - Caleb on 03/01/2013 12:39:21 |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33511 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:41:41
|
Za Sira se slažem, od napadaca tu su RVP, Suarez, Michu, Rooney i Ba, veznjaci: Mata je ove godine duplo bolji no lani, Toure konstanta, Bale svakako zaslužuje uci na listu, izdvojio bih još Fellainija, Osmana, Gerrarda, eventualno Cazorlu, od Silve i Kagawe se ocekivalo više, ali ozljede su dobar alibi! Obrana: Ivanovic, Distin, Terry, Vertonghen, Baines, a najbolju obranu lige ipak ima City, pa bi se moralo naci mjesta za nekoga iz njihove ne baš impresivne obrane ove sezone, baš kao što ne bi stavio Rafaela iz Unitedove komicne obrane. Za Begovica se slažem, Vorm kad brani je sjajan. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33511 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:43:05
|
Cardiff skoro sigurno ulazi u Premierleague!
quote: Originally posted by Caleb
Ali kakva tri praznicna kola. Fenomenalno - mala je rec. Stvarno sam uzivao. Mene je Everton najprijatnije iznenadio, s obzirom da svaku sezonu krenu katastrofalno, pa krenu da se dizu i na kraju zavrse na standardom 6-7. mestu. Dejvid Mojes mi je najgotivnije trener i najveca faca na ostrvu. Radi odlican posao, steta samo sto klub nema vise para za neka pojacanja. VBA je isto odlican bio. Potpuno neocekivano. Liverpul igra mnogo lep fudbal, ne kazem to samo kao navijac Crvenih. Steta samo sto imaju previse oscilacija, tj. reazlizacija je losa. Oni i u utakmicama koje gube igraju bolje i lepse od protivnika, al jbg. Sto rece jedan nas komentator za Suareza da je on igra onaj decacki fudbal svim srcem, bez oklevanja, sto je danas retkost. Mancester J standardno dobar i vrlo verovatno osvaja titulu. Nadam se samo da ce se Vigan izvuci i da ce Kardif konacno uci u Premijer ligu. Naravno i da Liverpul dogura do 4. mesta, sto nije nemoguce.
|
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33511 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:44:25
|
Iznenadenja (ugodna): WBA, Stoke City, Swansea, Norwich, West Ham
(neugodna) Newcastle, QPR, Aston Villa |
|
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 03/01/2013 : 12:46:38
|
Da ga ne ureknemo 
Zaboravih da pomenem Bejnsa, ne samo zbog jucerasnje golcine. Mnogo, ali mnogo dobar igrac. |
|
Edited by - Caleb on 03/01/2013 12:47:09 |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
Topic  |
|