forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 10+10+10
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/06/2012 : 19:32:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by Mairosu

Navikavam se polako.

blago tebi

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
768 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 06/06/2012 : 19:32:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message
Pa možeš poslušati Hor Beckih Šnicli. Mladi Pank demo bend iz TB. http://youtu.be/KCPo_ctaUE8

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 06/06/2012 : 19:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Sekta

Pa možeš poslušati Hor Beckih Šnicli. Mladi Pank demo bend iz TB. http://youtu.be/KCPo_ctaUE8

Uzeto u obzir. Al, malo mi ovo sporo za moj hc/punk ukus.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 06/06/2012 : 19:44:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Album Bon Iver istoimenog izvodaca/grupe... Ako ti se svidi, recimo, ova pjesma, svidjet ce ti se i album, pa vidi:

Lagano je pa možda više paše uz vožnju/let do Španjolske...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/06/2012 : 20:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mhejl

????? ?? ?? ?? ???????? "?????", ???? ???? ?? ?? ??????? ???????, ???? ????? ?????? ?? ????????. ????, ??????? ?? ???? ??????, ????? ?? ?????????? ????? ????????? "??????????". ?????? - ???????.

Da ti strpljivo odgovorim tacku po tacku. Ko je prisiljen da emigrira? Možda ga protjeruje nova vlast? Ako je neko našao posao, bolje uslove negdje vani to nikako ne znaci da je prinuden da ode. To je licna odluka i procijena. Od toga ne treba praviti dramu. Patetika me iritira pa necu cutati.

pravili drame ili ne cinjenica je da vanka ima gomila ljudi iz ovijeh krajeva.
šta automatski znaci da su bili prinudeni otic,u najmanju ruku iz financijskih razloga.
bilo bi pateticno jedino da ima iste uslove pa da ovo piše.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22315 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 06/06/2012 : 20:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Zasto covjeku preporucujete ove lagane pjesme, bice jedno vrijeme sam, je li treba da su ubije od depresije?!
U neku ruku mozda mu je bolje da poslusa ipak moj savjet sa prve strane i da slusa one pjesme o kravama, bolje i to od ovih depresivnih.

evo ti jedan album iz nasih mladjih dana, pa se malo razdrmaj adrenalinom:
Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water - Limp Bizkit

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/06/2012 : 20:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Mhejl

????? ?? ?? ?? ???????? "?????", ???? ???? ?? ?? ??????? ???????, ???? ????? ?????? ?? ????????. ????, ??????? ?? ???? ??????, ????? ?? ?????????? ????? ????????? "??????????". ?????? - ???????.

Da ti strpljivo odgovorim tacku po tacku. Ko je prisiljen da emigrira? Možda ga protjeruje nova vlast? Ako je neko našao posao, bolje uslove negdje vani to nikako ne znaci da je prinuden da ode. To je licna odluka i procijena. Od toga ne treba praviti dramu. Patetika me iritira pa necu cutati.

hehehehe volim ovaj forum jer ima dosta djece i djecjih razmisljanja:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 06/06/2012 : 20:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
mairosu. mejdeni, helovin, subotari sa ozijem, i slicno.
strip: ono za odrasle ti je super uz takve filmove i neces niti doci u napast:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 06/06/2012 : 20:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Filmovi: The Bronx Warriors, Andrei Rublev, Cabeza de Vaca, The Omega Man, Tracy's hidden Fantasies, American Nympho in London.
Ako ceš zaželjeti plakati od smijeha od srca preporucam turski Exorcist http://www.youtube.com/watch?v=q0n9Z5Oqdo4 koji uopce nije negledljiv. Zapravo upravo suprotno.

Stripovi- ZAGOR SVE! Hehehe zapravo ne znam što preporuciti- Alvar Mayor? Ne znam...

Albumi:
Uncle Acid & The Deadbeats- Blood Lust http://www.youtube.com/watch?v=GsLCIH_HEfE&feature=related
Roky Erickson - The Evil One http://www.youtube.com/watch?v=PSv1J_5Aom8&feature=relmfu

Buduci da si rekao da voliš HC ovo bi ti se takoder moglo svidjet:
Puke http://www.youtube.com/watch?v=4UcPE9v3NTs

Bok, kako si.
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 06/06/2012 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
E da filmovi, iako kontam da si gledao ali, malo danskih:

Kod treperave svjetiljke / Blinkende Lygter

http://www.imdb.com/title/tt0236027/

Pusher iliti lerdi:

http://www.imdb.com/title/tt0117407/

Pusher II:

http://www.imdb.com/title/tt0396184/

Pusher III:

http://www.imdb.com/title/tt0425379/

Te naravno U Kini jedu pse:

http://www.imdb.com/title/tt0180748/

i drugi dio (koji je zapravo prvi, ha!):

http://www.imdb.com/title/tt0246692/

Ipak, u konacnici ostajem kod prijedloga HOMM 3: WOG, stigne se jedna XL mapa s podzemljem i 8 protivnika odigrati za cca 8 sati igranja...

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 06/06/2012 : 23:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Zasto covjeku preporucujete ove lagane pjesme, bice jedno vrijeme sam, je li treba da su ubije od depresije?!
U neku ruku mozda mu je bolje da poslusa ipak moj savjet sa prve strane i da slusa one pjesme o kravama, bolje i to od ovih depresivnih.

evo ti jedan album iz nasih mladjih dana, pa se malo razdrmaj adrenalinom:
Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water - Limp Bizkit

uff ovaj je i meni jedan boljih, imam cak ORIGINALNI CD, inace imam sve neke kopije na mp3, ali ovog imam ili sam imao,...trebao bi potražiti, ako ga nisam nekom posudio pa mi ga nije vratio...znam da sam ga kupio, možda je vrijeme da ga opet stavim u kola....
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 00:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ovaj prvi danski nisam gledao, overicu. Ne volim Limp Bizkit i nu metal generalno, ali volim Break Stuff ponekad. Maiden, Helloween, Sabbath, bez toga ne izlazim iz kuce, kamoli put spanije da krenem...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 07/06/2012 : 00:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Onda u pola-pola kategoriji film-muzika overi novi Maiden dvd.
A najpre Flight 666, ako kojim slucajem nisi gledao.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2012 : 09:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Posto je juzna Spanija vruca zemlja, a vegetacija mozda pomalo lici... svakako Kyuss " Blues for the Red Sun" i "Welcome to Sky Valley". Prava muza za vruce predele.

Kako stojis sa flamenkom? Mozda Lole y Manuel...

U vezi stripova, mozda neka avantura, mitologija etc. Mislim da posve odgovara na putovanjima ili kad se zivi neko vreme abroad. Ne znam kako ti lezi Konan, ali online ima sve sto treba, kako SSOC tako CB, a i drugo.

Aha, posto si rekao da ti trebaju stripovi sto se mogu skinuti, na SZ su obradili jednu novu Texovu epizodu, brojevi 601-602. Ako nista drugo, barem crtez bi ti trebao odgovarati, a ni scenarij nije los (tako ide prica).

U vezi filmova... za sebe znam, da mogu uvek gledati Tarantina, te Platoon (ovog poslednjeg ne znam pojasniti, jednom sam cak procitao sve titlove dok sam nesto kopkao po kompjuteru i naleteo na nj, a i knjiga jebe kevu). I dobre komedije uvek dobro produ. Verujem da Tarkovskog ne bi uzeo sa sobom.

P.S. Tek sada sam skontao ono "nix" na kraju 2 stavke u vezi trensa.
Mada, moguce da bi te iznenadilo koliko ima dobrih stvari u staroj goi. Meni najbolja muza za "suvo plivanje". Ne znam kako bi drugacije opisao dens na trens. A i ne treba nista hemije, cuge i pluge, samo se bacita na putovanje, ti i mozak.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 10:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

Mada, moguce da bi te iznenadilo koliko ima dobrih stvari u staroj goi.

Ne bi, kleo sam se u Astral pre 17 godina. :D

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2012 : 10:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Phe, old skool goa is timeless.

Dobro, 95/96 je stvarno bilo zlatno doba za gou.... koji su to samo albumi bili tada. Uff!!
Ali i kasnije se nadu dobre stvari, samo sve rjede i rjede...

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/06/2012 : 13:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Poli ajd nabaci nešto dobro od goe. Prije sam preslušao hrpu toga ali sve mi je sranje osim Man With no Name-a.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2012 : 14:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by Cromwell

Poli ajd nabaci nešto dobro od goe. Prije sam preslušao hrpu toga ali sve mi je sranje osim Man With no Name-a.

Svakako. Ako me Mairosu ne uroci zbog trovanja topica.

Trenutno sam vec u izlasku, pa kada uhvatim vremena (da recimo mali ne gleda bagere, kosilice, traktore i slicnu infrastukturu po youtubu).

Za pocetak vec pomenuta "tribute mix lista": Astral Projection vs. MFG Nintrance (megamix)

Na zalost ga nema na YT ali samo upisi u Google i bacit ce ti linkove za d/l. U pitanju je set na kome su AP obradili MFG stvari i vice versa. Must have pogotovo za sve takozvane "bosanske trensere" (zbog melodije).

Hm, Man with no name je ikona, ali ima dosta ostalih DJ-ja koji su isto dobri. Ne znam sta tacno ti odgovara, mozda da bacis koji njegov album ti je sjeo ili koje stvari?

Tu je mozda jos Tsuyoshi Suzuki.

Drukcije meni psy trance bas i ne sjede, mada ima iznimka.

Edited by - Poli on 07/06/2012 21:03:45
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 07/06/2012 : 15:12:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:
Originally posted by Imrahil

Muzika: Lana Del Rey

Lana obavezno
ipak smo svi mi born to die XD

vidiš kako znaš
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/06/2012 : 16:01:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:

Astral Projection - Trust in Trance, ceo LP.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 07/06/2012 : 16:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
@Poli: glup odgovor ali svidaju mi se svi albumi. Jedino mogu reci da sam najmanje slušao Interstate Highway. Volim kod njega dvije stvari: to što se uvijek nešto dogada i one multislojevite melodije. Totalno je drugaciji pristup od onih tipicnih jednolicnih ritmova i basssawa. Od pjesama: Cairo, Possessed, Azymuth, Voices, Vavoom i posebno Seratonin Sunrise i to obje verzije http://www.youtube.com/watch?v=jsp2aOnjo7k

Ok thnx, skidam sad taj Astral projection pa cu vidjet, ovaj Suzuki mi se ne dopada. :( Distorzija mi ne paše tu nikako, isto kao i u onom SUN projectu gdje se bazira na tome. Uglavnom tražim nešto cim slojevitije to bolje

@sorry Mairosu

Bok, kako si.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/06/2012 : 22:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Evo, mali na putu za zemlju snova...

Hmm, znaci moglo bi se reci da ti pasu vise "progresivne i tehnicne" stvari ako mogu koristiti obicne rock izraze.

(ah da, gore sam mislio napisati da mi psy nesto previse ne sjede, ali se "ne" izgubilo)

Kako je vec Mairosu napisao, svakako Astral Projection i njihov "Trust in Trance 3" album (koji je na neki nacin prvi pravi AP album), to je 4. album za Led Zep, In Rock za Deep Purple itd... Vec samo pjesma People Can Fly (quote iz filma Kalifornia) je ikona sama po sebi.

Tu su onda jos Kabalah, Enlightened Evolution, Dancing Galaxy (quote iz Dune), Mahadeva, malo novijih (ove su bas sjele u Indiji) Anything Is Possible (ova me ubija, uopste je ne brisem sa prenosnog mp3-ja)... ovo je nesto malo, AP su mi jos danas najdrazi goa band, mada vec godinama nisi isti. Jos prave dobre stvari, ali nije to vise ono...

No, mozda su ti vec AP "previse melodicni".

Tu su jim onda sunarodnjaci MFG (sto kao stoji za Message From God), isto kao AP su '96 izdali album koji je ikona u goa stilu, "The Prophecy". Svakako preporucujem!
Nekoliko njihovih stvari: Overload (mozda i najbolja stvar u goi, svakako najbosanska, kao harmonika + goa ) The Prophecy, Magnetic Activity (Total Eclipse), Alternate Dimension, Hypnotised...

Onda recimo Astrix (opet Israliensi) i neprejebiva stvar Crystal Sequence, Eye to Eye, pa Life System...

Pa Francuz(i) Talamasca, opet sa divotom poput Time Simulation. Onda recimo The hunted becomes the hunter, Magnetic Fields, Psychedelic Knights...

Pa Svedi Logic Bomb sa albumom "Unlimited". Nekoliko stvari: Datalinks, Neighbour of the Beast, Sonic Algebra...

Pa Hallucinogen (zapravo Simon Posford, engleska legenda), recimo iz prvog albuma "Twisted" LSD...

Etnica i Trip Tonite, Starship 101...

Onda Cosmosis - Cannabinoid, Doors of Perception, Inside Yourself...

The Muses Rapt sa recimo orientalski obarvanom divotom The Return Of The Travellers...

Pa Total Eclipse i Espanolizer, Blade Runner...

I Doof sa recimo Mars Needs Women, odlicna Let's Turn On,

Onda su tu jos odlicni zajednicki rad, poput Astrix & Skazi u Mescaline (mada je tu distorzija, ali ako ovo ne mozes zamslit na podiju... ), pa onda obrade Metallice poput Seek And Destroy (Skazi Remix)...........

Ufff, pregazilo me vrijeme... i umor... tu su drukcije jos Jaia, Darshan, California Sunshine, Shakta, X-Dream, pa Goa Gil, Green Nuns of the Revolution, Goasia, Prana, pa i Juno Reactor... a svakako i vec pomenuti Man With No Name, i sto ne Infected Mushroom (cak sam densao davno u Becu na njiju).

Ako nadem malo vremena i prosecem kroz stare kazete, naci cu jos koje bisere.

Ah da, svakako vrijedu imati i starog Oakenfolda sa "A Voyage into trance"

Mozda pomogne i ovo... http://www.listology.com/karan129/story/best-goa-trance-top-artists-albums-and-tracks

Pozdrav!

(Isuse, kucao ovo sigurno 2 sata... )

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 08/06/2012 : 19:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message
Covjece pa nisi se trebao toliko namuciti, ne znam što reci osim Thanx man! Imam sad materijala za cijelo ljeto, samo Goa, country i Nocturnus

Bok, kako si.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2012 : 20:32:16  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Mairosu evo prave stvari za tebe:

http://youtu.be/Njqqqfh4d-0

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/06/2012 : 15:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

Covjece pa nisi se trebao toliko namuciti, ne znam što reci osim Thanx man! Imam sad materijala za cijelo ljeto, samo Goa, country i Nocturnus

Nema na cemu. Jedino mi zao sto mi je otisla hrpa stvari kad je bivsi kompjuter otisao na nebeske pasnjake, a vanjski disk sam imao posuden ovih dana. Kazete mi je bolja polovina spakovala u kutije te mi ih se nije dalo traziti, ono nesto sto imam po cd-ovima nisam ni otvorio, pa sam se zaneo samo na ono cega se sjecam. Ali tu je problem jer kod instrumentalca (da tako nazovem 99% trance stvari) je barem meni tesko zapamtiti naslove.
Pa je tako moguce da izmedu ovih gore ima i onih koji nisu "dovoljno slojeviti" kako si trazio.
Evo, danas sam se posvjetio MWNM. Ne pada mi nijedno ime na pamet - da bih mogao reci da mu slici. Mislim ima i tih slojevitih DJ-ja ali... A kako ti pasu Shpongle, iako vise ambientalniji Posfordov projekat?

No, mozda cak otvorim novi topic samo u vezi goe i tranca... kad sam vec pomalo zaorao ledinu ovim gore.

Ako ti se nesto dopadne od ovih stvari gore, let me know. Znatizeljan sam.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000