forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EURO 2012: FINALE: ITALIJA - SPANIJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/06/2012 : 23:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
to ceš njega morat pitat

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/06/2012 : 23:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by Caleb

Sto bre onaj Irac ne izbi loptu negde napred

Jesi pocupa vlasi od muke?

?

Sta, mislis da sam navijao za Irsku jer ne volim Hrvate?

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 10/06/2012 : 23:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

quote:

quote:

?

Nada se.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16376 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 10/06/2012 : 23:48:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

quote:

quote:

?

Nada se.

Blago njemu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/06/2012 : 23:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ODLICNA IGRA,pa standardan pad u drugom dijelu,umjesto da ih sataremo...šifu treba pješke poslati doma,totalna šteta...corluka par puta nesiguran,ali je bio ok...modric...a dobro se sjetio,vrlo dobar...dilkoš je jebena životinja,on i jelavic u tandemu bi mogli cuda radit...sve u svemu,zajebali su nas španjolci danas,ali,ako popravimo malo obranu,nema nam kraja...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10226 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/06/2012 : 00:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

ODLICNA IGRA,pa standardan pad u drugom dijelu,umjesto da ih sataremo...šifu treba pješke poslati doma,totalna šteta...corluka par puta nesiguran,ali je bio ok...modric...a dobro se sjetio,vrlo dobar...dilkoš je jebena životinja,on i jelavic u tandemu bi mogli cuda radit...sve u svemu,zajebali su nas španjolci danas,ali,ako popravimo malo obranu,nema nam kraja...

Potpisujen.
Šifo je odigra katastrofalnu utakmicu.Osin šta je napravija penal u skoku je bija nikakav.Ludi Ðo bi isto vjerovatno napravija penal al bi bar sve pokupija u zraku.
Srna je na beku odigra odlicno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/06/2012 : 00:33:02  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Meni je nevjerovatno da se ovakvog Mandžukica Magath želi rješiti. Gledao sam i bar 50% Wolfsburgovih utakmica u Bundesligi i on uvijek odigra utakmicu ovako. Jedino što možda preostaje kao razlog je trening, ali da mi se netko svaku utakmicu ovako lomi, pa preko nekih stvari bi možda i prešao...

Dobro smo igrali uz jedno loše sudenje (obostrano, s tim da smo imali malo i srece kod Jelavicevog gola i Schifinog penala), vjerujem da ce ipak sa Talijanima biti lakše u tom segmentu jer dolaskom Prandellija poceli su ipak igrati nešto "mekši" pa i ljepši nogomet, dakle nemaju sad više cvrstine kao danas Irci.

Što se nekih alternativnih rješenja tice, treba vidjeti možda eventualno treba li poceti ovaj put Dujmovic umjesto Vukojevica (ništa protiv Ogija, svi znaju da ga ne diskriminiram, ali Dujmovic bi nam više trebao dati prema naprijed) i pretpostaviti li Šimunica umjesto Schife. Makar nije fer o tome danas pricati, kažu da se pobjednicka momcad ne mijenja.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26776 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/06/2012 : 00:33:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ajde vi Srbi ostavite seruckanja po Štimcu nama.
Imate vi svoga/našega Mihajlovica.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 11/06/2012 : 00:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Ajde vi Srbi ostavite seruckanja po Štimcu nama.
Imate vi svoga/našega Mihajlovica.

Caca li ti je?
Srbi, Hrvati, ista stvar
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/06/2012 : 00:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Inacea neznam je li tko pocetkom drugog poluvremena primjetio, pustili snimku "sukoba" Mandže i Trapa

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2012 : 00:41:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Potpisujen.
Šifo je odigra katastrofalnu utakmicu.Osin šta je napravija penal u skoku je bija nikakav.Ludi Ðo bi isto vjerovatno napravija penal al bi bar sve pokupija u zraku.
Srna je na beku odigra odlicno.

da,srna je bija dobar,ali može on bolje
da,ludonja bi napravio neku pizdariju,ali mislim da je bolji i ovakav nespreman od berlavog šife...slažem se s makijem,vukojevica maknit i stavit dujmu...ali dilkoš je kralj...znao sam da ce eksplodirat,za dišpet svima,a najviše onaom psihu magathu koji za napadaca dovodi nekog lika iz nizozemske

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2012 : 00:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by makikatalinic

Inacea neznam je li tko pocetkom drugog poluvremena primjetio, pustili snimku "sukoba" Mandže i Trapa

da,jesu

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/06/2012 : 00:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Vidi se jedan veliki respekt, iako mu je vec prvi put dao ruku, Mandža je ipak htio biti "siguran" i drugi put . Naravno, Trap je legenda, zaslužio je i SP 2010 ;-)

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2012 : 00:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

da,jesu

i ovdje je dilkoš pokazao da je faca...dva puta se ispricao trapu...i sad kad se sjetimo kakav je bio u hnl-u...magath,koliko god bio psiho,napravio je pravog "švabu"...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/06/2012 : 00:48:27  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Je, slicno mislimo, jedino kažem, šteta je što sad ne želi "ubirati plodove" svog rada. No koliko god da je Mandža uvijek prgav, tvrdoglav (što nije negativno za nogomet, osim ako nisi posebna kategorija zvana Balotelli) toliko je Magath ispred njega za još koju razinu, cudan tip :-)

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
32400 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/06/2012 : 01:37:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message
magath zeli da mandza napusti klub. i bolje mu je,da ode. magath je puka!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/06/2012 : 09:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

magath zeli da mandza napusti klub. i bolje mu je,da ode. magath je puka!

Magath Je debilni umisljeni svabo.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17008 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 11/06/2012 : 09:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Kada se sjetim svih omalovažanja koja je "dilkoš" trpio u usranom HNL-u još mi je više drago što sada uživa ove trenutke i cijela Hrvatska skupa s njim... A to još nije kraj, tek je poceo :)
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/06/2012 : 11:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message

Zahvaljujuci Mandži i Jelavicu, sinoc san se zabija u pivnici ka brukva u kantinelu (extra prisicanje rakijom), a finiš je bia u šatoru. Jebena vecer...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 11/06/2012 : 12:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Pocinje spektakl...
Mi prvaci...izbaciti Šifa i ono tele Strinica pod hitno,svi ostali mogu dalje.
Mando,kao osoba katastrofa,ali u nogometnom smislu jucer definitivno zacementirao mjesto u pocetnoj postavi za ovo prvenstvo...strijelac i borac.
Modric sa svojim pregledom igre i lakocom igranja dokazuje da je prva violina repke.
Perišic i Raketa su zaduženi za udarce izvan 16,samo neka pucaju,uletit ce koji protiv talijana...
Pletikosa siguran,Corluka ce morati pripaziti,nije nam baš dobro leglo što su nas na sudackom seminaru pokazali kao primjer za foliranje i sl.
Irci ,lakat i prekidi,teško ce nekom uzeti bod ali u nadi je spas...
Sad opalimo talijane i onda egzibicija sa španjolcima,3:3...
Jucer su napokon svi u državi bar za tren zaboravili sva ova sranja u državi,kruha i igara...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47123 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/06/2012 : 12:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Pocinje spektakl...
Mando,kao osoba katastrofa,ali u nogometnom smislu jucer definitivno zacementirao mjesto u pocetnoj postavi za ovo prvenstvo...strijelac i borac.
Modric sa svojim pregledom igre i lakocom igranja dokazuje da je prva violina repke.
Perišic i Raketa su zaduženi za udarce izvan 16,samo neka pucaju,uletit ce koji protiv talijana...
Pletikosa siguran,Corluka ce morati pripaziti,nije nam baš dobro leglo što su nas na sudackom seminaru pokazali kao primjer za foliranje i sl.
Jucer su napokon svi u državi bar za tren zaboravili sva ova sranja u državi,kruha i igara...

igaLa

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 11/06/2012 : 12:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

Tako je, koga boli kurac šta je u svibnju bilo 306.056 nezaposlenih
Žalosno, ali...

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 11/06/2012 : 13:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:

Pocinje spektakl...

Ma zašto molim te, mislim na temelju cega... poznaš ga ? Možda i je stvarno, ali ljudi opcenito pretjeruju kad su takve stvari u pitanju...
Pletikosa je dobar do ozbiljnijeg centaršuta, a onda je ko muva bez glave.
Moje je mišljenje da loše reagiramo na protivnikov presing, Rakitic i pogotovo Vukojevic moraju biti puno prije na lopti i kupiti nicije balune... Šifo opca opasnost.. Manda, Srna i Perišic odlicni, Luka može i bolje.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 11/06/2012 : 15:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
jedino što ja znam je da je Mandžo u Dinamu bio totalno bezobrazan arogantan, sad kad vidim ovakve poteze koji mu služe na cast, mogu reci da sam djelomicno promjenio mišljenje o njemu.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/06/2012 : 15:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

jedino što ja znam je da je Mandžo u Dinamu bio totalno bezobrazan arogantan, sad kad vidim ovakve poteze koji mu služe na cast, mogu reci da sam djelomicno promjenio mišljenje o njemu.

da,pa to sam i napisao...iritantan do boli...ocito ga je stesao magath...ovo danas je neki drugi dilkoš
ali,kakav bio da bio,svaka mu cast...

Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000