Author |
Topic |
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 13/06/2012 : 21:49:39
|
quote: Originally posted by lwood
Niskozemci pred katastrofon. nisan ocekiva da ce bit ovoliko jadni
A ja tipovao da osvoje EP,i najboljeg strelca stavio iz Holandije! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 13/06/2012 : 21:54:50
|
quote: Originally posted by Kojot
A ja tipovao da osvoje EP,i najboljeg strelca stavio iz Holandije!
dobro si se zajeba a? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 13/06/2012 : 22:00:50
|
I ja sam stavio Van Persija kao najboljeg strijelca... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11486 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:15:44
|
smanjili. još san u igri. stavia san da ce bit 2:2 |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/06/2012 : 22:20:59
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by zlikovski
Nije mi jasno kako su rusi uspili unit onoliku zastavu, koja je bila provokacija. Pogotovo natpis. Tragedija je veca šta je nisu razvili huligani nego "pravi" navijaci.
nisam skužio onaj natpis. misle li kako je taj komad platna rusija ili ?
http://euro2012.net.hr/raj-za-navijace/pogledajte-brutalnu-rusku-provokaciju-u-srcu-varsave
Kakav sok za jadnog hrvatskog reportera, koji verovatno zivi u regionu gde se svake dve nedelje ne peva "____ na vrbe" i "ubi, zakolji da ____ ne postoji". Zacutimo svi sada nad gubitkom njegove novinarske nevinosti :(
Zašto si izostavija druge poklike? tipa :__________ je naš !!! od strane novoizabranoga predsjednika. ili transparente u vezi hrvatskog kraljevskog grada.
Uvik treba gledat malo širu sliku.
Pa gledam siru sliku, onaj drugi poklik je "nas"...nije bilo ciljano da oba budu "vasa" :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11486 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 13/06/2012 : 22:38:19
|
dobro si se zajeba a?
Gore ne moze biti! Bolje da sam stavio Ruse za prvake. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:40:56
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Gotovo...cao, cao Nederland. Jos da nameste da i Portugal izduva i milina.
teško Niskozemci mogu dobit Portugalce. mislin da je ovo kraj za njih. al ruku na srce nisu ništa ni pokazali |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16379 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 13/06/2012 : 22:42:43
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Pored zivog Gomeza? Coveka hoce ove sezone kao nikad. Magnet za golove.
A Persija nece? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 13/06/2012 : 22:42:57
|
Ja san se zajeba za Nizozemsku, ali mi barem Mario Gomez plovi |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16379 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:44:33
|
Dobro prvo poluvreme. Imao sam osecaj da Nemci mogu da daju gol kad hoce, ali su oni drugo poluvreme odigrali tako fukarski i nezainteresovano. Ne pamtim kada su Svabe cuvale rezultat. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16379 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:45:42
|
Kao, Ruse ce da kazne -6 bodova u sledecim kvalifikacijama, ako navijaci nastave da prave sranja. Ajde, ok, al gde su tu Poljaci? Dvostruki arsini, a? |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47129 Posts
Posted - 13/06/2012 : 22:45:47
|
nisu švabe toliko jake kako se cine. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 13/06/2012 : 22:49:09
|
quote: Originally posted by Caleb
Kao, Ruse ce da kazne -6 bodova u sledecim kvalifikacijama, ako navijaci nastave da prave sranja. Ajde, ok, al gde su tu Poljaci? Dvostruki arsini, a?
Na kraju nece kaznit nikoga, jer 6 bodova u minusu je velika stvar. Vrlo vjerojatno samo novcano. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
Edited by - split85 on 13/06/2012 22:49:25 |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 13/06/2012 : 22:50:02
|
Apsolutno zaslužena pobjeda Njemacke. Danska i Portugal po 3 boda, Njemacka 6 ali još uvijek im nije dovoljno za prolaz dalje a i Nizozemci imaju neke teoretske šanse, dakle nisu još ispali. U slucaju poraza Njemacke protiv Danske i pobjede Portugala protiv Nizozemske u zadnjem kolu otvara se krug od 3 reprezentacije po 6 bodova i u tom slucaju odlucuje gol razlika i Njemci bi mogli i ispasti ako izgube. Isto tako i pobjeda njemacke nad Dancima, daje šansu Nizozemcima da pobjede Portugal i da se otvori krug sa 3 momcadi po 3 boda gdje ce opet biti presudna gol razlika. Po meni Njemacka favorit za prvaka i uopšte ne sumnjam u prolaz dalje. 7 igraca iz Bayerna u prvoj postavi djeluje vrlo mocno i uigrano i teško je sa njima a ovaj Gomez zaista mašina za zabijanje golova. Vjerujem da bi mogao on biti najbolji strijelac poslije Mandukica |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
Edited by - Barney on 13/06/2012 22:50:17 |
|
|
dr.prof.
Starting Member
Montenegro
30 Posts
Member since 11/09/2011 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5286 Posts
Member since 10/02/2011 |
|
Oki
Advanced Member
Croatia
5286 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 14/06/2012 : 07:58:24
|
quote: Originally posted by Tutta
njemacka je ekipa za prvensta. gomez bio dva dan pod teskom kritikom,a sad je bog. njemacke "tenkove" mogu mozda zaustaviti talijani il spanjolci,a najprije "vatreni"!
Uh,ako budu igrali kao jucer,mislim da Njemacku ne može nitko zaustaviti,mada kada vidim kako su kod vodstva od 2:0 pred kraj prvog poluvremena u situaciji kada Nizozemska gubi loptu u njemackom šesnaestercu,apsolutno svi Njemci osim naravno golmana krenuli u sprint kontru...brzina kontre i uhodanosti ove akcije fascinira,ali što ce se dogoditi ako u toj kontri izgube loptu? Sveusvemu,na ovom EP najviše uživam gledajuci utakmice Njemacke reprezentacije... |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7111 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 14/06/2012 : 08:32:21
|
dobro si se zajeba a?
Gore ne moze biti! Bolje da sam stavio Ruse za prvake.
Nisi jedini! Ali mislim da su odlicno odigrali zadnjih pola sata protiv Njemacke kad se Sneijder razigrao. Jos imaju (male) sanse. Trebaju rasturiti Portugal sto svakako nece biti lako. |
www.epicentercomics.com |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 14/06/2012 : 10:02:11
|
Nijemci i Španjolci igraju najmoderniji nogomet,svi ostali kaskaju. Nijemci su ujedno i u prednosti pred Španjolcima jer imaju Gomeza,no te dvije reprezentacije jedine imaju glavu i rep,nema individualnih akcija kao u Portugalu i Francuskoj. Uz to Švabe igraju i ljepše od Španjolaca jer ne dave loptu toliko. Jucer sam brojao...6 igraca Njemacke ide u napad ali cim izgube loptu disciplinirano se vracaju u obranu. Nizozemci su išli u napad sa samo 4 igraca...Švabe su uvijek bili brojcano jaci....predobro su se kretali.
Tu se vidi koliko je Loew dobar trener za razliku od Nizozemske karikature koji pojma nema o nogometu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 14/06/2012 : 10:13:38
|
Danas demoliranje Italije(ako bude pravde i hendikep) i potvrda prolaza,onda sgzibicija sa Španjolicima i lagana priprema za drugi dio... |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
panzer
Advanced Member
12624 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 14/06/2012 : 10:25:26
|
quote: Originally posted by dr.prof.
Nas i Rusa 300 miliona
142 milijuna i još malo. Ali dobro, bio si blizu ...
|
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/06/2012 : 11:19:28
|
quote: Originally posted by Leonid Tu se vidi koliko je Loew dobar trener za razliku od Nizozemske karikature koji pojma nema o nogometu.
A ta karikatura dovela Holandjane u finale SP-a Problem je druge prirode. Holandjani ne trce. Nece, ne mogu ili ne zele. Prisetite se da li je Holandija u dve utakmice odigrala presing na igraca? To je nezamislivo! Gubis obe utakmice i cekas igrace na svojoj polovini |
Edited by - Jasko on 14/06/2012 11:19:51 |
|
|
Topic |
|