Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 15/06/2012 : 00:42:17
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by NESVRSTANI
[quote]
Sveusvemu zajebano...niti nerješeno protiv Španjolaca nam ne garantira prolaz! Nema nam druge nego pobjediti Španjolce...
Neriješeno garantira prolaz ako bude 2:2 ili veci neriješeni rezultat. Dapace, to je rezultat koji i nas i španjolce vodi dalje.
A jel to vrijedi i u slucaju da Talijani dobe Trapattonijeve Irce sa 5:0?
Da. Ako se zatvori krug sa 3 reprezentacije sa 5 bodova rezultati protiv Iraca se ne racunaju nego samo medusobni. U tome slucaju bi mi, talijani i španjolci imali po 2 boda i istu gol razliku(0), a onda se gleda broj postignutih golova(bez golova ircima). Golovi ircima su bitni jedino ako imamo identicnu gol razliku.
Uzmimo da talijani dobiju i da svi imamo 5 bodova. Ako odigramo 0:0 ispadamo jer talijani tako imaju gol razliku 2:2, mi i španjolci 1:1 a kako mi i španjolci imamo istu gol razliku u trokutu(ITA-ŠPA-HRV) važna je gol razlika sa Irskom a tu su španjolci bolji. Ako bude 1:1, svi u trokutu imamo istu gol razliku(2:2) i onda su opet golovi ircima važni. Mi prolazimo samo ako talijani dobiju 1 razlike. Ako dobiju u hendikepu idemo kuci. Ako bude 2:2 ili više, mi i španjolci imamo gol razliku 3:3, talijani u svakom slucaju ostaju na 2:2 i idu kuci. Ima još dosta kombinacija. U slucaju naših 1:1, to je onaj slucaj kad svi imamo gol razliku 2:2 i kad su bitni rezultati protiv iraca, Italija i sa 2:0 protiv iraca ide kuci jer ima ukupnu gol razliku 4:2, španjolci 6:2, a mi 5:3. Ako bude 3:1 za talijane i mi i oni imamo 5:3 i onda prolazi onaj sa boljin FIFA rejtingom(bezveze, al je tako). Ako talijani dobiju 4:2 ili 3 razlike opet prolaze.
Nadan se da si povata sve ove kombinacije. I meni je tribalo vrimena |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 15/06/2012 : 00:44:40
|
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by supermark
ako se dobro sjecam, utakmica irska-španjolska je prva utamica u zadnja dva eura u kojoj je gol za španjolsku dao igrac koji nije iz barce
Na EP 2008. gol za pobjedu protiv Nijemaca u finalu je dao Torres.
Nisu ni Villa, ni Fabregas bili igraci Barcelona leta gospodnjeg '08. Torres je, takodje, dao gol Svedskoj, Grcima su golove dali Danny Guiza i Ruben de la Red. U polufinalu, golove dali Guiza i David Silva.
Ako cemo ispravno - na Euru '08 samo je jedan igrac Barcelone zabio za Spaniju, i to Xavi protiv Rusije. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 15/06/2012 : 00:52:34
|
quote: Originally posted by Mairosu Poslusas li tekst, cuces da se radi o zeni koja ispraca muza u bajbokanu tj. na brod u neku penal koloniju. Tako da, ima analogije - ovi ispracaju luzere fudbalere, ova muza u tvorza...kakva luzerska nacija :D
Da pevam od srece dok mi tim gubi 4-0, pa pre bi pojeo dres koji sam poneo na mec.
tebe su 100% neki irci maltretirali kad si bio mali
znam tekst odlicno, predivna pesma i fenomenalno je bilo slušati ih kamo srece da naši tako pevaju, a ne odmah kad se gubi "pederi, govna i ostalo" |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 00:57:10
|
quote: Originally posted by Mairosu
[quote]
Da pevam od srece dok mi tim gubi 4-0, pa pre bi pojeo dres koji sam poneo na mec.
Da se piva samo od srice ne bi nikad imali punk, metal i HC. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13456 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 01:06:38
|
quote: Originally posted by Tutta
jel pankeri nisu sretni?
Nisu. Ako si sretan nisi pravi panker. Jebeš punk bez bunta, a ako si sretan koji k.... ceš se bunit |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 01:18:39
|
jel pankeri nisu sretni?
Nisu. Ako si sretan nisi pravi panker. Jebeš punk bez bunta, a ako si sretan koji k.... ceš se bunit
ok. nisam znao. ja sam mislio da oni iz nekog protesta zive kako zive. al upravo neznam.
Neznan za tebe, al ja se zajebavam
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 15/06/2012 : 01:44:09
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by supermark
ako se dobro sjecam, utakmica irska-španjolska je prva utamica u zadnja dva eura u kojoj je gol za španjolsku dao igrac koji nije iz barce
Na EP 2008. gol za pobjedu protiv Nijemaca u finalu je dao Torres.
Nisu ni Villa, ni Fabregas bili igraci Barcelona leta gospodnjeg '08. Torres je, takodje, dao gol Svedskoj, Grcima su golove dali Danny Guiza i Ruben de la Red. U polufinalu, golove dali Guiza i David Silva.
Ako cemo ispravno - na Euru '08 samo je jedan igrac Barcelone zabio za Spaniju, i to Xavi protiv Rusije.
zadnja dva eura: 2012 i 2010. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Member since 20/03/2011 |
Posted - 15/06/2012 : 07:36:14
|
[quote]
Sveusvemu zajebano...niti nerješeno protiv Španjolaca nam ne garantira prolaz! Nema nam druge nego pobjediti Španjolce...
Neriješeno garantira prolaz ako bude 2:2 ili veci neriješeni rezultat. Dapace, to je rezultat koji i nas i španjolce vodi dalje.
Da. Ako se zatvori krug sa 3 reprezentacije sa 5 bodova rezultati protiv Iraca se ne racunaju nego samo medusobni. U tome slucaju bi mi, talijani i španjolci imali po 2 boda i istu gol razliku(0), a onda se gleda broj postignutih golova(bez golova ircima). Golovi ircima su bitni jedino ako imamo identicnu gol razliku.
Uzmimo da talijani dobiju i da svi imamo 5 bodova. Ako odigramo 0:0 ispadamo jer talijani tako imaju gol razliku 2:2, mi i španjolci 1:1 a kako mi i španjolci imamo istu gol razliku u trokutu(ITA-ŠPA-HRV) važna je gol razlika sa Irskom a tu su španjolci bolji. Ako bude 1:1, svi u trokutu imamo istu gol razliku(2:2) i onda su opet golovi ircima važni. Mi prolazimo samo ako talijani dobiju 1 razlike. Ako dobiju u hendikepu idemo kuci.Ako bude 2:2 ili više, mi i španjolci imamo gol razliku 3:3, talijani u svakom slucaju ostaju na 2:2 i idu kuci. Ima još dosta kombinacija. U slucaju naših 1:1, to je onaj slucaj kad svi imamo gol razliku 2:2 i kad su bitni rezultati protiv iraca, Italija i sa 2:0 protiv iraca ide kuci jer ima ukupnu gol razliku 4:2, španjolci 6:2, a mi 5:3. Ako bude 3:1 za talijane i mi i oni imamo 5:3 i onda prolazi onaj sa boljin FIFA rejtingom(bezveze, al je tako). Ako talijani dobiju 4:2 ili 3 razlike opet prolaze.
Nadan se da si povata sve ove kombinacije. I meni je tribalo vrimena
Cini mi se da tu postoji još jedan sitni detalj a vrlo bitan a to broj postignutih golova. 3:1 je bolji rezultat od 2:0 jer kad je pobjeda u hendikepu tada se prvo gleda koliko si golova zabio tako da bi talijani sa pobjedom 2:0 mogli ispasti ako mi odigramo 1:1 sa špancima. Mi bi u tom slucaju imali gol razliku 5:3 a talijani 4:2 i bez obzira što je i jedna i druga gol razlika +2 mi smo zabili 5 golova a talijani 4, tako da cini mi se da nije sve tako crno kada je remi u pitanju. Samo da ne odigramo 0:0 jer to nam je definitivno nokaut. |
Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/06/2012 : 09:32:01
|
quote: Originally posted by adriano
šta ako bude 1-1 u zadnjem kolu, a Italija dobije 2-0?
Hrvati idu dalje, jer su postigli vise golova. Ako bude 3:1, gleda se Uefina lista (Hrvati, cini mi se, bolji). |
Edited by - Jasko on 15/06/2012 09:32:18 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 09:34:04
|
quote: Originally posted by Barney
[quote]
Uzmimo da talijani dobiju i da svi imamo 5 bodova. Ako odigramo 0:0 ispadamo jer talijani tako imaju gol razliku 2:2, mi i španjolci 1:1 a kako mi i španjolci imamo istu gol razliku u trokutu(ITA-ŠPA-HRV) važna je gol razlika sa Irskom a tu su španjolci bolji. Ako bude 1:1, svi u trokutu imamo istu gol razliku(2:2) i onda su opet golovi ircima važni. Mi prolazimo samo ako talijani dobiju 1 razlike. Ako dobiju u hendikepu idemo kuci.Ako bude 2:2 ili više, mi i španjolci imamo gol razliku 3:3, talijani u svakom slucaju ostaju na 2:2 i idu kuci. Ima još dosta kombinacija. U slucaju naših 1:1, to je onaj slucaj kad svi imamo gol razliku 2:2 i kad su bitni rezultati protiv iraca, Italija i sa 2:0 protiv iraca ide kuci jer ima ukupnu gol razliku 4:2, španjolci 6:2, a mi 5:3. Ako bude 3:1 za talijane i mi i oni imamo 5:3 i onda prolazi onaj sa boljin FIFA rejtingom(bezveze, al je tako). Ako talijani dobiju 4:2 ili 3 razlike opet prolaze.
Cini mi se da tu postoji još jedan sitni detalj a vrlo bitan a to broj postignutih golova. 3:1 je bolji rezultat od 2:0 jer kad je pobjeda u hendikepu tada se prvo gleda koliko si golova zabio tako da bi talijani sa pobjedom 2:0 mogli ispasti ako mi odigramo 1:1 sa špancima. Mi bi u tom slucaju imali gol razliku 5:3 a talijani 4:2 i bez obzira što je i jedna i druga gol razlika +2 mi smo zabili 5 golova a talijani 4, tako da cini mi se da nije sve tako crno kada je remi u pitanju. Samo da ne odigramo 0:0 jer to nam je definitivno nokaut.
Pa napisa san to isto u nastavku posta. |
Edited by - NESVRSTANI on 15/06/2012 09:34:42 |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 15/06/2012 : 09:47:26
|
quote: Originally posted by Jasko
Hrvati idu dalje, jer su postigli vise golova. Ako bude 3:1, gleda se Uefina lista (Hrvati, cini mi se, bolji).
Po tabeli su talijani bolji od nas. Hrvatska je na ranking tabeli 8.reprezentacija svijeta a Italija 12. ali to nije mjerilo nego se gledaju uspjesi na samim prvenstvima a tu je Italija bolja od nas i upravo zbog toga su oni bili 2. nositelj prilikom izvlacenja skupina a Hrvatska u 3. bubnju. Ako Hrvatska odigra 1:1 a Italija pobjedi 3:1 = Hrvatska ispada. |
Edited by - Barney on 15/06/2012 09:50:34 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 09:53:07
|
A da probaš procitat vec napisano? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 15/06/2012 : 09:53:56
|
Po tabeli su talijani bolji od nas. Hrvatska je na ranking tabeli 8.reprezentacija svijeta a Italija 12. ali to nije mjerilo nego se gledaju uspjesi na samim prvenstvima a tu je Italija bolja od nas i upravo zbog toga su oni bili 2. nositelj prilikom izvlacenja skupina a Hrvatska u 3. bubnju. Ako Hrvatska odigra 1:1 a Italija pobjedi 3:1 = Hrvatska ispada.
Da ste se plasirali na SP, ne bi bilo tako :P
For the calculation of the national team coefficient to be used for the final draw for the 2010–12 UEFA European Football Championship, the following competitions are taken into consideration: a) UEFA EURO 2008 (qualifying competition and final tournament) b) 2010 FIFA World Cup (qualifying competition and final tournament) c) UEFA EURO 2012 (qualifying competition) |
Edited by - Jasko on 15/06/2012 09:54:27 |
|
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 15/06/2012 : 09:54:36
|
[quote]
Cini mi se da tu postoji još jedan sitni detalj a vrlo bitan a to broj postignutih golova. 3:1 je bolji rezultat od 2:0 jer kad je pobjeda u hendikepu tada se prvo gleda koliko si golova zabio tako da bi talijani sa pobjedom 2:0 mogli ispasti ako mi odigramo 1:1 sa špancima. Mi bi u tom slucaju imali gol razliku 5:3 a talijani 4:2 i bez obzira što je i jedna i druga gol razlika +2 mi smo zabili 5 golova a talijani 4, tako da cini mi se da nije sve tako crno kada je remi u pitanju. Samo da ne odigramo 0:0 jer to nam je definitivno nokaut.
Pa napisa san to isto u nastavku posta.
Sorry, nisam skužio. |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
Barney
Average Member
Croatia
685 Posts
Posted - 15/06/2012 : 10:05:10
|
A da Irci konacno nekome (talijanima) otkinu bod/ove pa da ne kalkuliramo previše? Naša obrana je vrlo loša protiv tehnicki jakih igraca (prisjetite se Balotelija kakav nam je nered i pomutnju napravio) i tu curimo na sve strane i bojim se da mi necemo protiv Španjolske niti boda vidjeti, a ako nam rano zabiju bolje i da ne pomišljam šta bi se tada moglo desiti s obzirom da cemo mi biti taj koji ganja rezultat. Nadam se da je Bilic shvatio da u obrani jednostavno MORA biti nekakvih promjena... ima Šimunica, ima Vidu, ima Pranjica ... neka smisli nešto, ili drugaciju formaciju ili da malo odmori Šifu jer ako ne bude ništa mijenjao Španjolci ce nam zabiti minimalno 2-3 gola (mogli su i talijani prvo poluvrijeme) a pitanje je možemo li mi njima toliko.
|
Edited by - Barney on 15/06/2012 10:05:53 |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8249 Posts
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/06/2012 : 10:47:11
|
Joj, samo ne Šimunic, ne vjerujem da ce nam te fore tipa "ima puno ovakvih utakmica u nogama" donijeti nešto dobra, Joe je davno odigrao svoju najbolju utakmicu, vec ga i po HNL-u vozaju kako stignu, a gdje nece Španjolci... Po meni je Vida ipak bolje rješenje, iako, da se razumijemo, ni to nije nešto previše dobro... Jednostavno, mislim da su Španjolci previše, previše jaki, ostaje nada da Irska može pomoci... Upali smo u gadnu rupu što se stopera tice, a godinama smo tu bili najjaci, baš gadno... Ostaje samo Corluka kao stvarna klasa ali i njega muci jedna vrlo važna "sitnica" - užasno je spor... |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 15/06/2012 : 11:47:38
|
quote: Originally posted by velka031
Joj, samo ne Šimunic, ne vjerujem da ce nam te fore tipa "ima puno ovakvih utakmica u nogama" donijeti nešto dobra, Joe je davno odigrao svoju najbolju utakmicu, vec ga i po HNL-u vozaju kako stignu, a gdje nece Španjolci... Po meni je Vida ipak bolje rješenje, iako, da se razumijemo, ni to nije nešto previše dobro... Jednostavno, mislim da su Španjolci previše, previše jaki, ostaje nada da Irska može pomoci... Upali smo u gadnu rupu što se stopera tice, a godinama smo tu bili najjaci, baš gadno... Ostaje samo Corluka kao stvarna klasa ali i njega muci jedna vrlo važna "sitnica" - užasno je spor...
Slažen se. Nažalost dobro riješenje za stopera nemamo, a onda triba nac najmanje loše riješenje. Po meni je Vida najmanje loš. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/06/2012 : 12:03:23
|
quote: Originally posted by split85
@Caleb
Promini naslov topica. Znam da voliš Hrvatsku reprezentaciju skoro ko i Partizana, ali brate daj malo pozornosti i drugim sudionicima na EP-u
Kad bas moram |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Topic |
|