forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EURO 2012: FINALE: ITALIJA - SPANIJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:46:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Kad je Modric odigra jako dobru utakmicu mi smo izgubili.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985

Edited by - split85 on 18/06/2012 22:47:36
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 22:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
ja mislim da bi italija
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2012 : 22:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
koliko smo mi tehnicki bolji od iraca, još više su španjolci bolji od nas
al' su brate dosadni i oni i to njihovo pimplanje, tika taka... mislim da nece do kraja, jako im fali villa
u svakom slucaju, ako nalete na švabe u polufinalu/finalu, bit ce to prvi put u životu da cu za njih navijat, mislim za švabe, naravno

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 18/06/2012 22:48:57
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

ja mislim da bi italija

i ja isto mislim, nas je vodija rezultat 2:2, barem su tako govorili

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30948 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/06/2012 : 22:49:32  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
i ja mislim da nece do kraja, i meni su dosadni ufff

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/06/2012 : 22:50:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ja mislim da bi mi prošli
svi imaju 1:1 medusobno, a mi ircima dali 3 gola

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/06/2012 : 22:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

ja mislim da bi italija

Nas komentator rece da ako ga vi uvaljate Italijani moraju da daju treci. Bem li ga.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/06/2012 : 22:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Prošla bi Hrvatska da je izjednacila na 1:1, u zatvorenom krugu svi bi imali po 5 bodova, svi bi imali po dva boda u medusobnim ogledima, svi bi imali gol razliku u medusobnim ogledima 2:2, a onda bi se gledala gol razlika protiv irske (odnosno ukupna) - španjolci bi bili prvi 4:0 (ukupna gol razlika 6:2), Hrvatska druga 3:1 (ukupna gol razlika 5:3) i treca Italija 2:0 (ukupna gol razlika 4:2). Hrvatska i Italija jednaka ukupna gol razlika ali Hrvatska više postignutih golova.

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Svaka cast Hrvati, odusevili ste me. Zasluzili ste prolaz, a i pobedu veceras.

Nismo, igrali smo solidno cilo prvenstvo u odnosu na druge reprezentacije. Ali smo zato bolji od Nizozemske

Mi smo ovu utakmicu žrtvovali jer imamo namjeru dobit 2:0 na Marakani

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
Cinjenica je kad kod smo dobili prve dvi utakmice na turniru daleko bi stigli.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2012 : 22:53:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Odlicna igra Hrvata. Gol iz ofsajda, no i nesretni Rakiticev promasaj su obelezili utakmicu.
Nezasluzeno ispadanje. Kapa dole :)

Edited by - Jasko on 18/06/2012 22:54:35
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/06/2012 : 22:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
Prošla bi Hrvatska da je izjednacila na 1:1, u zatvorenom krugu svi bi imali po 5 bodova, svi bi imali po dva boda u medusobnim ogledima, svi bi imali gol razliku u medusobnim ogledima 2:2, a onda bi se gledala gol razlika protiv irske (odnosno ukupna) - španjolci bi bili prvi 4:0 (ukupna gol razlika 6:2), Hrvatska druga 3:1 (ukupna gol razlika 5:3) i treca Italija 2:0 (ukupna gol razlika 4:2). Hrvatska i Italija jednaka ukupna gol razlika ali Hrvatska više postignutih golova.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Odlicna igra Hrvata. Gol iz ofsajda, no i nesretni Rakiticev promasaj su obelezili utakmicu.
Jedan od nezasluzenijih ispadanja. Kapa dole :)

Samo je li bilo igranja rukom kod onog primanja?

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 22:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by kucak

irska se ne gleda
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2012 : 22:55:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Nije, ali bio ofsajd :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 22:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

+ nedosudeni penal na corluki
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 18/06/2012 : 22:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Svaka cast reprezentaciji, odigrali su odliucne utakmice Sad ce oni novinari lešinari se zadovoljiti, igrali smo dobro, Španjolci su malo bolje, cestitam im, a neka se sad pokažu oni koji nisu imali povjerenja u naše, izgubili smo, ali smo pokazali jako dobru igru

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 18/06/2012 : 22:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message
Igraci su bili OK, ali razocaran sam Bilicem i ekipom. Za ocekivat je bilo da Italija dobija 1 ili 2 razlike (da nisu pobjedili mi svakako prolazimo). Znaci nama nikako osim poraza ne odgovara rezultat 0:0 tako da je Hrvatska svakako morala zabiti minimalno 1 gol.
I sad umjesto malo otvorenije igre i lovice što više golova mi igramo utakmicu sa što manje golova. Mogli smo mi i ovako proci ali po meni je pogrešan pristup stvaranje 1 ili 2 prilike pa što bude. Cijelo prvo poluvrijeme smo bacili u vjetar.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8249 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 18/06/2012 : 22:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message
quote:

quote:

Samo pitanje ko bi ga dosudija, možda 20% sudaca.
Ali ono je bija hrvacki zahvat.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/06/2012 : 22:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

quote:

Videti od pocetka akciju, prvo je Corluka nabo lakat Spancu u vrat, a onda ga je ovaj dohvatio.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic

Edited by - Caleb on 18/06/2012 23:00:10
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 18/06/2012 : 22:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message
quote:

quote:

irska se ne gleda

Krivo si shvatio. U medusobnim ogledima Španjolska, Hrvtaska i Italija svi smo medusobno imali 1:1. I onda se gleda tko ima bolju ukupnu gol razliku. To znaci tko je više pobijedio Irsku. Kriteriji su sljedeci Bodovi ukupni, pa bodovi u medusobnim ogledima, pa gol razlika u medusobnim ogledima, pa broj postignutih pogodaka u medusobnim ogledima, pa tek onda gol razlika ukupna, ako je i to jednako onda broj postignutih pogodaka ukupno, a mi smo tu bolji od Italije

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2012 : 22:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

quote:

ali i penal na pikeu :)
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 22:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by hello

Igraci su bili OK, ali razocaran sam Bilicem i ekipom. Za ocekivat je bilo da Italija dobija 1 ili 2 razlike (da nisu pobjedili mi svakako prolazimo). Znaci nama nikako osim poraza ne odgovara rezultat 0:0 tako da je Hrvatska svakako morala zabiti minimalno 1 gol.
I sad umjesto malo otvorenije igre i lovice što više golova mi igramo utakmicu sa što manje golova. Mogli smo mi i ovako proci ali po meni je pogrešan pristup stvaranje 1 ili 2 prilike pa što bude. Cijelo prvo poluvrijeme smo bacili u vjetar.

nema protiv španjolske napadacki
samo bi primili do poluvremena gol i onda bi j* ježa, do kraja primili još par
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16386 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 18/06/2012 : 22:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Nije, ali bio ofsajd :)

Za milimetar, to je problem, sto neko svira, neko ne. Ali tesko za sudiju da proceni. Ovaj izlazi, onaj ulazi, sve se brzo odigra, jbg.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2012 : 22:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

quote:

irska se ne gleda

Krivo si shvatio. U medusobnim ogledima Španjolska, Hrvtaska i Italija svi smo medusobno imali 1:1. I onda se gleda tko ima bolju ukupnu gol razliku. To znaci tko je više pobijedio Irsku. Kriteriji su sljedeci Bodovi ukupni, pa bodovi u medusobnim ogledima, pa gol razlika u medusobnim ogledima, pa broj postignutih pogodaka u medusobnim ogledima, pa tek onda gol razlika ukupna, ako je i to jednako onda broj postignutih pogodaka ukupno, a mi smo tu bolji od Italije

nisam krivo shvatio,
gleda se tko ima bolju gol razliku izmedju nas, italije i spanjolske
irska se ne gleda
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.51 seconds. Snitz Forums 2000