Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 19/06/2012 : 00:17:40
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Caleb
Nema ni zaledja kod gola.
Kako ne? Inijesta u ofsajdu :)
Rece Beusan. Kaze, noga Hrvata je bila blize golu od ruke Spanca. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 19/06/2012 : 00:19:10
|
quote: Originally posted by Kruger
gdjes ti to vidijo?
moraces promjent svoj TeVe ako nis dobro uocio
Prije svitanja, imam jos par pitanja. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/06/2012 : 00:19:55
|
Rece Beusan. Kaze, noga Hrvata je bila blize golu od ruke Spanca.
zapravo, ruka spanjolca je najblize golu, ali ona ne vrijedi gleda se ostatak tijela, a tu su nasi blizi golu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 19/06/2012 : 00:22:13
|
Hrvatska je po meni odigrala dosta dobro utakmicu s obzirom na to sa kim je igrala i sa kakvim kapacitetima je raspolagala.Cekala se ta jedna prava šansa u drugom poluvremenu, ona je došla, ali eto nije iskorišcena. To što je posle primljen gol nije ni bitno jer i sa 0:0 ništa ne bi bilo drugacije. Takode, odlicno je bio pokriven prostor i Špancima su bila onemogucena kratka dodavanja i kombinovanje.Hrvatska je koristila i prednost u visini, širila igru i igrala po bokovima sa dosta centaršuteva.
Što se tice Španaca, davno ih nisam video gore i nadobudnije, odnosno opuštenije i ako ovako nastave prizemljice ih verovatno vec napaljeni Englezi, cak i tipujem na to.Dosta su oni vec i postigli poslednjih godina sa onakvim trenerom i to im je puna kapa. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 19/06/2012 : 00:22:14
|
Da, Španjolci se slažu da smo pokradeni, ali Mateo Beusan kaže da nismo. Sjajno. Onaj Mandžukicev faul nitko ne bi svirao kao penal - dok je ono na Corluki ociti penal. Mi nismo igrali lijepo, ali smo igrali jedino kako smo mogli i to smo radili dobro. Naravno da je Španjolska bolja i da je zaslužila proci, ali da smo pokradeni za taj penal, jesmo. Ofsajd kod gola nije bio, ali da nam je sudio penal, to ne bi bilo bitno, jer s 1:1 bismo išli dalje. A ti Krugeru, brzo kod okuliste. |
Trouble will find me |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 19/06/2012 : 00:22:36
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Igre nase reprezentacije su ugodno iznenadjenje nakon muka u kvalifikacijama. I protiv Italije i protiv Spanjolske imali smo pri kraju utakmica situacije za gol, nismo zabili i idemo doma. Spanjolska me cudi, takvo znanje, tehnika i kvaliteta, a igra totalno jalova.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dopusti. Mislim da je zasluga naše reprezentacije što je igra Španjolske bila totalno jalova.
Bravo decki, napravilo se što se moglo. Šteta što i cetvrti u skupini nije ništa napravio.. bar otkinuo koji bod Digicima.
Sada u kvalifikacije pa Brazil! |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 19/06/2012 : 00:24:36
|
I mislim da smo cijelom svijetu pokazali kako treba igrat sa Španjolcima..
|
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 19/06/2012 : 00:27:07
|
krause
smir se malo prvo koja vecina? postoje i nek drugi pojedinci koji nis hrvati ka ja i ti, pa su veca vecina od tebe i mene
a sto se tice budala koji tvrde da chelsea nezna igrati nogomet protiv barce i izbaci barcu a tvrde da je hrvatska igrala odlicno protiv spanjolske govori o njima samim, ne zele prihvatiti realnost kao sto ni barcini navijaci nisu prihvatili realnost da su izgubili, tako se i mi imamo pravo zaliti na sve i svasta al to jos uvjek ne znaci da smo dobri te se bojim za buducnost nase repke
jer cinijenica je jos uvjek TA koliko se to tebi svijdalo ili ne svidjalo da OD KAD JE MODRIC GLAVNI IGRAC NISMO PROSLI TURSKU 2008, DA SE NISMO PLSIRALI NA SVJTSKO 2010 I DA SMO JEDVA PROSLI NAJSLABIJU SKUPINU ZA EURO 2012 I DA NISMO SJAJNO PROSLI NA EUROPSKOM 2012, to su ipak cinjenice o kojima treba razmisljati |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 19/06/2012 : 00:28:16
|
Neka, Italija je pobijedila cim je uvela bar još jednog Milanovog igraca u prvu postavu (Abatea). Još Nocerina u igru i Tale uzimaju prvenstvo! |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:29:39
|
quote: Originally posted by Markos
A ti Krugeru, brzo kod okuliste.
a ti uzmi nacoale da bolje vidis
kad se strasti smire razgovarat cemo puni smo dojma, sto je logicno za par dana ce se dosta toga razbistriti |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:29:54
|
Preteruju mnogi u svetu fudbala kada velicaju Španiju i njenu igru, oni zapravo nisu ništa bolji nego što su to bili recimo 2002. u Japanu i Koreji kada ih je sudija pokrao u cetvrtfinalu, a igrali su odlicno ili 1994. u SAD kada su se Italijani provukli nezasluženo protiv njih takode u cetvrtfinalu.Jedino sada imaju 2 trofeja u vlasništvu i to je to, a kao i Francuzi odredeni broj godina pre toga, to su nekako i morali dobiti i to je to, puna kapa, završili su svoje, skoro nece ništa osvojiti, mada ce uvek biti tu negde u završnici u zavisnosti od igre i forme, a desice im se jednom i da ispadnu u grupnoj fazi. |
Edited by - tumen on 19/06/2012 00:31:52 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:32:11
|
quote: Originally posted by tumen
Preteruju mnogi u svetu fudbala kada velicaju Španiju injenu igru, oni zapravo nisu ništa bolji nego što su to bili recimo 2002. u Japanu i Koreji kada ih je sudija pokrao u cetvrtfinalu, a igrali su odlicno ili 1994. u SAD kada su se Italijani provukli nezasluženo protiv njih takode u cetvrtfinalu.Jedino sada imaju 2 trofeja u vlasništvu i to je to, a kao i Francuzi odredeni broj godina pre toga, to su nekako i morali dobiti i to je to, puna kapa, završili su svoje, skoro nece ništa osvojiti., mada ce uvek biti tu negde u završnici.
pa to je barcina igra na koji mnogi svrsavaju
kako to da sad nevalja i da chelsea ne bere epitete koji ovdje nezasluzeno dodjeljuju hrvarskoj repki koja to nicim nije zasluzila |
Edited by - Kruger on 19/06/2012 00:38:28 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/06/2012 : 00:32:56
|
Bravo Hrvatska i bravo za Bilica!!! Igrali smo onako kako smo jedino i mogli protiv Španjolske. Umrtvit prvo poluvrijeme(jebeš posjed lopte bitni su golovi)i napasti u drugom.Mi svoju šansu nismo iskoristili oni jesu i to je to.Penali su bili i to kakvi ali ko ce izbaciti svjetske prvake da bi ostavili u takmicenju #huligane i rasiste#? Budimo realni-pokradeni smo u(ef)fino. Kao i Danska jucer protiv Njemacke. Sad ce nam odrapit kaznu oduzimanja bodova u slijedecim kvalifikacijama i adio svjetsko prvenstvo.A tko zna kakve cemo imati igrace za slijedece europsko?? Predvidam crne dane za HR reprezentaciju. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:36:23
|
hrvatska je prosjecna momcad koja je ispodprosjecne irce pobjedila njihovim stilom igre, protiv talijana je bilo srece jer je u napadu za talijane igra onaj ispodprosjecni baloteli koji je protiv hrvatske ucinio cetrnaest pogresaka( da branic ucini cetri greske zavrsio bi istog trnutka na klupi ), protiv spanjolaca nismo imali sanse, previse smo se branili i puno ocekivali od iraca |
Edited by - Kruger on 19/06/2012 00:41:46 |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:38:22
|
Preteruju mnogi u svetu fudbala kada velicaju Španiju injenu igru, oni zapravo nisu ništa bolji nego što su to bili recimo 2002. u Japanu i Koreji kada ih je sudija pokrao u cetvrtfinalu, a igrali su odlicno ili 1994. u SAD kada su se Italijani provukli nezasluženo protiv njih takode u cetvrtfinalu.Jedino sada imaju 2 trofeja u vlasništvu i to je to, a kao i Francuzi odredeni broj godina pre toga, to su nekako i morali dobiti i to je to, puna kapa, završili su svoje, skoro nece ništa osvojiti., mada ce uvek biti tu negde u završnici.
kako to da sad nevalja i da chelsea ne bere epitete koji ovdje nezasluzeno dodjejljuju hrvarskoj repki koja to nicim nije zasluzila
Mora im se priznati da su majstori u cuvanju lopte, ali to nije ono što uvek u fudbalu donosi rezultate, igrali su veoma loše i takticki pogrešno.Eto tako su i Rusi od Grka izgubili, jednostavno Grci su znali kako sa njima da izadu na kraj iako je po kvalitetu Rusija daleko ispred njih. Šteta za Hrvatsku, eto razlika u kvalitetu izmedu njenih i španskih igraca je dosta manja nego ona izmedu ruskih i grckih. |
Edited by - tumen on 19/06/2012 00:39:23 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:40:47
|
kako to da sad nevalja i da chelsea ne bere epitete koji ovdje nezasluzeno dodjejljuju hrvarskoj repki koja to nicim nije zasluzila
Mora im se priznati da su majstori u cuvanju lopte, ali to nije ono što uvek u fudbalu donosi rezultate.Eto tako su i Rusi od Grka izgubili, jednostavno Grci su znali kako sa njima da izadu na kraj iako je po kvalitetu Rusija daleko ispred njih. Šteta za Hrvatsku, eto razlika u kvalitetu izmedu njenih i španskih igraca je dosta manja nego ona izmedu ruskioh i grckih.
rusi nisu imali srece, kao sto spanjolci nisu imali srece da nam iz onih cistih situacija u prvom poluvremenu zabiju gol mogli smo i mi proci da smo zabili gol iako ne zasluzeno kao sto su grci nezasluzeno prosli
to je nogomet |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26814 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 19/06/2012 : 00:44:26
|
Polaci i Rusi se cijeli dan tuku na tisuce ljudi po cijeloj Waršavi,Rusi iscipelarili jadne redare a o pustih hukanja on je cuo samo hrvatske povike(ja nisam nijedne). Evo šta nam guba sprema:
Platini je, namjerno ili ne, u svom istupu spomenuo samo hrvatske navijace. Kad se sjetimo što su sve poljski i ruski huligani izvodili na ovom Euru, gotovo je nevjerojatno cuti Platinijeve rijeci. ''Svi su navijaci na Euru simpaticni. Izuzev nekolicine Hrvata'', rekao je nekad ponajbolji svjetski nogometaš nastavivši rezolutnim, gotovo prijetecim tonom: ''Bio sam prije godinu dana u Hrvatskoj. Osobno sam zamolio predsjednika države Ivu Josipovica da se pozabavi problemom huliganizma medu nogometnim navijacima. Zaprijetio sam drasticnom mjerom: izbacivanjem hrvatskih klubova i reprezentacije iz medunarodnih natjecanja. Ništa se nije promijenilo'', prenosi agencija Totalsport. ''Nisam sretan ovime što se dogada u Poljskoj kad su Hrvati u pitanju. Imaju momcad koja igra jako dobar nogomet, ali imati nekoliko stotina 'šupcina' na stadionu jednostavno nije prihvatljivo.'' Hrvatski su navijaci tijekom prvih dvaju nastupa Bilicevih reprezentativaca u Poznanju palili pirotehnicka sredstva i bacali ih na travnjak te rasisticki vrijedali Marija Balotellija u suparnickim momcadima. Podsjetimo, i rusku su navijaci divljali, napadali redare, hukali ceškom branicu Gebre Selassieu, no Rusija je ipak preveliki igrac da bi im se covjek poput Platinija zamjerio. (TS) |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
Otto Kraus
Average Member
Sweden
609 Posts
Member since 12/08/2010 |
Posted - 19/06/2012 : 00:44:40
|
Ma ne da smo pokradeni,pokradeni smo na kvadrat.Ne samo zbog penala ko kuca,vec i zbog gola iz zaleda,i mali milion nasih faula u napadu pri nekim ubacivanjima,pa par auta ali da ne duzim... Španjolska igra tj.barcelonina mi se ne svida nikako,previse kompliciranja,nitko ne puca izvan 10 metara,dave igru kojekakvim kratkim tika-taka dodavanjima(više sam pristalica nogometa kakav su prikazali Švedska i Engleska u med.dvoboju). Protiv njih jednostavno moras igrati taj neki polu bunker. Ali ovo za sudenje stvarno postaje iritantno ponekad,plus nedostatak sportske srece i jos jedno sporstko natjecanje ostavljamo sa gorkim okusom u ustima... A nismo loše igrali,cestitke u svakom slucaju |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:45:10
|
Grke mnogi potcenjuju, a oni uvek igraju isto, nema tu puno iznenadenja.Ako se u mec sa njima ude kako treba, lako mogu Grci i katastrofu da diožive kao što verujem i da hoce protiv Nemaca. |
Edited by - tumen on 19/06/2012 00:45:47 |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:48:45
|
Grke mnogi potcenjuju, a oni uvek igraju isto, nema tu puno iznenadenja.Ako se u mec sa njima ude kako treba, lako mogu Grci i katastrofu da diožive kao što verujem i da hoce protiv Nemaca.
moje misljenje je da ce ih njemci razbiti
bar se nadam |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 19/06/2012 : 00:55:18
|
Grke mnogi potcenjuju, a oni uvek igraju isto, nema tu puno iznenadenja.Ako se u mec sa njima ude kako treba, lako mogu Grci i katastrofu da diožive kao što verujem i da hoce protiv Nemaca.
moje misljenje je da ce ih njemci razbiti
bar se nadam
Nikad se ništa ne zna unapred, ali zaista bih bio totalno iznenaden da i u tom mecu nešto urade Grci.Bice maksimalno napaljeni, to ne sporim, ali upravo to može i da im se obije o glavu jer njih jedino smirena i organizovana igra u odbrani spašava.Ipak u fudbalu je potrebno umeti i dati koji gol više i to ce Nemci i da urade. |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 19/06/2012 : 01:01:50
|
Onda da prognoziram nekih 3:0 za Švabe na ovom topicu s tipovanjem? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
Topic |
|