forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 EURO 2012: FINALE: ITALIJA - SPANIJA
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 47

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/06/2012 : 12:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Moram priznati da je pravo uzivanje gledati tekme na HRT kada je onaj co-komentator od sinoc na djelu.
Covjek je smijesan cim progovori, ima neki cudan naglasak i prica kroz nos, a biserima nikad kraja.
U jednom trenutku cetvrti sudija upozorava Bilica da ne napusta trenerski prostor, ovaj ce na to:
"Bas je dosadan ovaj sudija!"

"Hrvatski navijaci odlicno se ponasaju veceras, cista desetka!"
to je rekao u momenatu kada su Hrvati do tada vec dva puta zapalili stadion u toku utakmice, jednom je cak zbog toga bio i kraci prekid.

Kod jedne sanse sto su imali Hrvati poceo je nekoliko sekundi da zavija ili nesto slicno.

Bilo je tu jos dosta bisera

Cosic i Štimac u kombinaciji su dno dna.
I dobro si primjetija Štimcevo licemjerje kad nakon sramote sa bakljama koje BTW on prvi osuduje, pola sata nakon toga prica o velicanstvenin Hr navijacima.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/06/2012 : 12:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Cosic se u zadnje vrijeme popravio,cesto ispravi Štimca i kaže mu u stilu "ovo je ipak prekršaj" "tu smo se provukli" ili tako nešto.
Ja bih volio ponovo vidjet Cecija na djelu.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/06/2012 : 12:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ja sam se sto puta žalio što mi televizor nema ŠTIMAC OFF funkciju.
Fino ga iskljuciš i bok.
Slijedeci put kad bum kupoval telku, moram paziti da se ne zeznem.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/06/2012 : 12:57:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Za one koji ne znaju, taj panj po imenu Štimac ce vjerojatno biti novi izbornik Hrvatske reprezentacije.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17009 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/06/2012 : 15:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Još sam na WC-u, obicno dobijem teži oblik proljeva poslije Štimcevih komentara, ali nocas je nadmašio sam sebe...

http://www.youtube.com/watch?v=vRbGUj0idhs

Za mene su ipak Štimac i Božo Sušec dno dna, pogledajte ovaj video kako kreteni šute kada su skužili da nisu u pravu, ljigavo do bola!!!!
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

357 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 19/06/2012 : 16:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message
Samo jedno pitanje: nikako mi ne ide u glavu ta gol razlika... kako Talijani sa 1:0 protiv Irske idu dalje kad su Hrvati u tom momentu imali bolju gol raliku? Jel se tu gleda jos nesto osim gol razlike i medjusobnog duela? I u cemu fora sa tih 2:2 koje su Hrvati prizeljkivali?
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/06/2012 : 16:25:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by Kum Ruzvelt

Samo jedno pitanje: nikako mi ne ide u glavu ta gol razlika... kako Talijani sa 1:0 protiv Irske idu dalje kad su Hrvati u tom momentu imali bolju gol raliku? Jel se tu gleda jos nesto osim gol razlike i medjusobnog duela? I u cemu fora sa tih 2:2 koje su Hrvati prizeljkivali?

Pravi se krug od 3 ekipe sa po 5 bodova i gledaju se njihovi medusobni mecevi. Italija ima 2 boda i gol razliku 2:2, Španija 2 boda 1:1, Hrvatska 2 boda 1:1. Pošto su Španija i Hrvatska u tom slucaju izednacene sledeci kriterijum je ukupna gol razlika koja je na strani Španije.

A da je bilo 2:2, Španija i Hrvatska bi u trouglu imale gol razliku 3:3, a Italija 2:2.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...

Edited by - Beren on 19/06/2012 16:27:19
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/06/2012 : 16:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

Još sam na WC-u, obicno dobijem teži oblik proljeva poslije Štimcevih komentara, ali nocas je nadmašio sam sebe...

http://www.youtube.com/watch?v=vRbGUj0idhs

Za mene su ipak Štimac i Božo Sušec dno dna, pogledajte ovaj video kako kreteni šute kada su skužili da nisu u pravu, ljigavo do bola!!!!

Znao sam da su budale, ali nisam znao za ovaj video.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/06/2012 : 16:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Da je Italija pobijedila 1:0, a Hrvatska i Španjolska odigrale 0:0, tri ekipe bi imale 5 bodova. Onda se ne bi gledale utakmice s Irskom, pa bi se gledala medusobna gol-razlika izmedu prve tri momcadi. Ako je gol-razlika ista, onda se gleda tko je zabio više golova, a tu bi Talijani bili u prednosti. Isto tako, da je Hrvatska igrala 2:2 ili 3:3 ili više, dali bi Španjolcima više golova od Tala, pa ovima ne bi pomoglo ni da dobiju Irsku 20:0.
EDIT: Pretekao me Beren.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.

Edited by - selanne on 19/06/2012 16:29:02
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2012 : 16:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

imaš sve vec prodiskutirano
radilo se o situaciji kada bi tri reprezentacije imale po 5 bodova, a tako bi bilo da smo mi igrali neriješeno
u toj situaciji se gledaju medusobni susreti te tri reprezentacije, a kako su ita:spa i hrv:ita igrali po 1:1, onda bi 2:2 vodio nas i španjolce dalje bez obzira koliko talijani dobili irce
da smo mi i španjolci igrali isto 1:1, onda bi svi imali isto bodova i istu medusobnu gol razliku i u toj situaciji bi bile važne utakmice s irskom
ipak, po nekima ni tada ne bi bile važne
nego nekakav minuli rad ili nešto tako

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 19/06/2012 : 16:29:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
e jesmo mu istovremeno odgovarali

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kum Ruzvelt
Junior Member

357 Posts

Member since 03/09/2011

Posted - 19/06/2012 : 16:33:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kum Ruzvelt a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

quote:

Pravi se krug od 3 ekipe sa po 5 bodova i gledaju se njihovi medusobni mecevi. Italija ima 2 boda i gol razliku 2:2, Španija 2 boda 1:1, Hrvatska 2 boda 1:1. Pošto su Španija i Hrvatska u tom slucaju izednacene sledeci kriterijum je ukupna gol razlika koja je na strani Španije.

A da je bilo 2:2, Španija i Hrvatska bi u trouglu imale gol razliku 3:3, a Italija 2:2.

Znaci ne gleda se ukupna gol razlika vec samo u medjusobnim duelima? Irce su mogli svi da buse do mile volje i da to nema nikakvog efekata na gol razliku... jel to odskora uvedeno?
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/06/2012 : 16:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Da, kad se napravi krug od 3 ekipe s istim brojem bodova, gleda se njihova medusobna gol-razlika. Ne znam kad je uvedeno.

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 19/06/2012 : 16:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message
Cestitke reprezentaciji na odigranim utakmicama tokom ovog Europskog prvenstva. Osramotili se nismo, naprosto teško se tu može nekome nešto zamjerati.

Odlicni smo bili protiv Španjolaca, nažalost nekako sam se i bojao da ce Rakiticev promašaj biti koban. Naime, kad igraš onako defenzivnu utakmicu, šansu-dvije ceš stvoriti, ali to treba realizirati. Možemo se vratiti malo unatrag, u utakmici protiv Italije (to je bila jedna od lošijih utakmica s naše strane) stvorili smo tu jednu jedinu šansu i Mandžo je to zabio. Realizacija nam je prve dvije utakmice bila na vrhunskoj razini, šteta da se još to nije nadovezalo na trecu.

Što se sudenja tice, tako je kako je, no tu opet se treba malo vratiti unatrag, u prvoj utakmici kada se nije sudilo zalede Jelavicu ili penal nad Keaneom, dakle nije da nas se baš kralo tokom ovog prvenstva. Naprosto na kraju je nedostajalo "ono nešto", možemo to zvati srecom ili kako god vam vec drago.

Cestitke i Bilicu, rekao bih da je 6 solidnih godina iza njega u reprezentaciji, na kraju je zaslužio pozitivnu ocjenu. Radi se o dobrom izborniku, a sada cemo vidjeti kakav je trener. Ipak je to razlika.

I za kraj bi samo htio reci kako mi je pomalo smiješno citati o "herojskoj igri" i sl., a primjerice kad Grcka odigra onakvu utakmicu kao jucer onda se to naziva anti-nogometom i dodaju se svi moguci negativni epiteti. Objektivnosti nikad dosta.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/06/2012 : 16:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Beren

quote:

Znaci ne gleda se ukupna gol razlika vec samo u medjusobnim duelima? Irce su mogli svi da buse do mile volje i da to nema nikakvog efekata na gol razliku... jel to odskora uvedeno?

Zavisi od situacije.
Recimo da su Španci i Hrvati odigrali 1:1, u troglu bi svi bili jednaki, onda bi ukupna gol razlika odlucila, pa bi i mec sa Ircima imao presudan znacaj.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/06/2012 : 16:56:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
Sinoc ste dobro parirali Španiji, ali realno gledano i Španci su bili pomalo stisnuti zbog važnosti utakmice pa nisu igrali kako mogu. Da je Rakitic dao gol mislim da ne bi izgubili mec, ali ko zna bi li i to bilo dovoljno za prolaz. Šteta što nije bilo makar 1:1.

U ovakvim utakmicama mi je uvijek bilo cudno što treneri cekaju poslednjih 15ak minuta da bi se otvorili i krenuli na sve ili ništa. Igraci su tada umorni, nema mnogo brzine, prodornosti, nervoze je sve više kako je vremena sve manje, na silu se nagomilaju napadaci i to je skoro uvijek kontraproduktivno. Ja bi naredio juriš od pocetka drugog poluvremena, pa ako se da gol, uvijek se lakše braniti na kraju utakmice nego napadati, ako se primi, bice više vremena za povratak. Ali, nažalost nisam trener

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/06/2012 : 17:46:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
Prolaze li veceras Englezi i Francuzi i oprasta li se i Ukrajina od EP?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/06/2012 : 17:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Da.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 19/06/2012 : 17:58:10  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

Nikad se ne zna. Englezima ce bas biti guravo, Ukrajina je domacin i sve mi nesto prolaze kroz glavu one skandalozne utakmice iz J.Koreje 2002 kada su Italijani i Spanci morali da zaplate da bi domacin prosao dalje. Nadam se da ce sudije biti fer, neka bolji prodje dalje.

Ipak mislim da ce prvi penal na prvenstvu pasti veceras,
i to u korist Ukrajine.

Edited by - King Warrior on 19/06/2012 18:06:08
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/06/2012 : 18:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Navijam za Ukrajinu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 19/06/2012 : 18:14:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior
Ipak mislim da ce prvi penal na prvenstvu pasti veceras,

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 19/06/2012 : 18:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Možda misli na prvi gol iz penala. :D

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/06/2012 : 19:02:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
fail

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 19/06/2012 19:05:18
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/06/2012 : 21:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

a sto se tice budala koji tvrde da chelsea nezna igrati nogomet protiv barce i izbaci barcu a tvrde da je hrvatska igrala odlicno protiv spanjolske govori o njima samim, ne zele prihvatiti realnost kao sto ni barcini navijaci nisu prihvatili realnost da su izgubili, tako se i mi imamo pravo zaliti na sve i svasta
al to jos uvjek ne znaci da smo dobri te se bojim za buducnost nase repke

sad si poceo nastavio pricati gluposti
usporedjuse spa-hrv i barca-chelsea
pa barca je protiv chelsea stvorila brdo prilika i poluprilika
spanjolska je protiv hrvatske slozila 3-4 polusanse, barca je toliko puta samo pogodila okvir chelseajevog gola! da ne govorim o ostalim prilikama
jos jedan dokaz da nemas pojma o cemu govoris
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/06/2012 : 22:06:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Opet sudac

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page
Page: of 47 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000