forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Berlinski hosteli
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 12/06/2012 : 15:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message
Koji hostel u Berlinu preporucate (normalna cijena + usluga)?

nebesa nisu humana... (Hrabal)

leshwolsh
New Member

Serbia
272 Posts

Member since 04/06/2006

Posted - 12/06/2012 : 17:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit leshwolsh's Homepage  Send leshwolsh a Private Message
U Berlinu su ti hosteli jeftiniji nego u drugim gradovima Nemacke, ja sam placao 10 evra po noci u hostelu koji malo dalje od centra (blizu olimpijskog stadiona), ali imas cak i za manje para od toga. Neznam kakvu uslugu u hostelu ocekujes osim udobnog kreveta i tople vode u kupatilu.

Evo baci pogled ovde, sortirani su od najeftinijeg ka skupljima...

http://www.hostelworld.com/search?search_keywords=Berlin%2C+Germany&country=Germany&city=Berlin

https://www.youtube.com/channel/UCXej4FbiT-28h9Yf5MTM3fQ/featured
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47143 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/06/2012 : 17:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://youtu.be/4d5_lrn9v-g

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38025 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 12/06/2012 : 17:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

kako je to posljednji put zavrsilo...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/06/2012 : 17:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by leshwolsh

U Berlinu su ti hosteli jeftiniji nego u drugim gradovima Nemacke, ja sam placao 10 evra po noci u hostelu koji malo dalje od centra (blizu olimpijskog stadiona)

Ha - ja u Munchen 12 eur po coveku, private room i kupatilo... :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 12/06/2012 : 19:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message
Tražim puno i malo: toplu vodu, ležaj za šest sati sna i cistu vece šolju...

Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 12/06/2012 : 21:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
Ja sam bio u Pangea hostelu, sasvim je solidan i pristupacan sa cenom, a i lokacija mu je izvanredna, na 100m od Aleksanderplatza

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 13/06/2012 : 08:34:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message

Evo, naden i rezerviran hostel za 13 eura u srcu (istocnog) Berlina.

Kakve su im cijene u ducanima i restoranima?

Još da mi netko kaže gdje su dobri (jazz, blues, rock) klubovi i/ili kakva striparnica...

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 13/06/2012 : 09:16:58  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Luca_Torelli

Evo, naden i rezerviran hostel za 13 eura u srcu (istocnog) Berlina.

Kakve su im cijene u ducanima i restoranima?

Još da mi netko kaže gdje su dobri (jazz, blues, rock) klubovi i/ili kakva striparnica...

http://east_berlin-ct.yellowusa.com/Night_Clubs.html

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Luca_Torelli
stripovi.com suradnik

1379 Posts

Member since 05/03/2011

Posted - 13/06/2012 : 09:33:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Luca_Torelli a Private Message

Yebo ja dress code u klubovima. Na kraju cu banciti u parku, a spavati na autobusnim stanicama...

P.S. Fikus zaslužuje malo hvala i veliko pivo!

Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
450 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 19/06/2012 : 10:03:24  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message
da se malo nadovezem, ako nekome treba smjestaj u Sarajevu. blizu bascarsije. povoljan. neka se javi ili ovdje ili u privatne poruke.. da ga uputim.. to mi drzi jedan prijatelj. a tek je poceo. pa da mu pomognem malo...

nemam potpis!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000