forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 presuda za deželu
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 22:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
glasi- otprilike - slovenija je organizovano, planski i sa zlocinackom namjerom izbrisala oko 25 iljada svojih stanovnika...

osim toga, ta je država opljackala grdne milijarde od jadnih radnika putem ljubljanske banke...

otela je od istih onih koji su tu sad vec lagano bazdecu deželu izgradili iz temelja...

prodavali su nam stanove koje smo mi izgradili, mi otplatili i mi u njima živili... i taj cin smatraju dobrim djelom

ja sam razocaran- drugovi

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 22:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
jaz bi se odselil na tvojem mestu
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 22:22:32  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by jang

jaz bi se odselil na tvojem mestu

a zašto da se odselim iz svoje države? jedna presuda nije dosta !!? možda se i odselim... ali tek kad naplatimo ono što je naše...

dosta je bilo iživljavanja nad nama

Edited by - KRAS on 07/07/2012 22:27:41
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 22:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
ne cini mi se da si je baš uzeo za svoju. Kad bi meni bilo tako teško negdje živjeti i trebao bi trpeti takve nepravde o kojima ti pricaš ja bih sigurno otišao u širni svijet i odrekao se tog državljanstva
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 22:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

ne cini mi se da si je baš uzeo za svoju. Kad bi meni bilo tako teško negdje živjeti i trebao bi trpeti takve nepravde o kojima ti pricaš ja bih sigurno otišao u širni svijet i odrekao se tog državljanstva

dobro sad, pusti šta ja mislim o toj habsburškoj filijali... nego me zanima kako se ti osjecaš, sad kad je sud za ljudska prava ustanovio da je slovenija- organizirano, planski i sa zlocinackom namjerom oduzuela pravo na dostojan život desetininam iljada ljudi...

a toliko ste se kurcili- demokracijom...

i ne, necu da se odreknem državljanstva- ipak je to moja država- kakva takva... i smatram da je ovom presudom bar pola slovenije NAŠE...

mi smo je izgradili, od nas su pokrali i nas su izbrisali...

tako reko sud u strasburu i njemacki sud... oni su rekli da je slovenija pokrala i izbrisala vlastite gradane

Edited by - KRAS on 07/07/2012 22:44:57
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 22:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
potpuno ništa drugacije nego prije. A zašto ti ljudi u 6 mjeseci nisu sredili svoje dokumente kao ostali? Sigurno se desila nepravda do nekih, a ima tu unutra i onih koji su kalkulirali kako cemo mi popušiti u odlasku iz juge... nadam se da ce pregledati svaki primjer i onda odlucivati o odšteti...vidim da se vec prave fešte i planovi kako izvuci što više od države

dobra ti je i ova sa stanovima--- verovatno govoriš o Jazbinškovom zakonu? ako da, onda stvarno ne razumijem tu nezahvalnost. Tako jeftino nikad nebi došli do stana. moja porodica su isto svi placali u fond za izgradnju stanova od svoje plate ali pošto su izgradili svoju kucu i nisu živjeli u družbenom stanu nisu imali nikakve šanse da kupe stan za male pare
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 22:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
evo vidimo po dobrom jangu šta bi ta prcija najrade uciniula sa dobrim dijelom svog pucanstva... iselili bi nas- doduše to umotavaju u celofan- ali ta mi retorika smrdi na DEPORTACIJU unatoc ne dvosmiselnoj presudi suda za ljudska prava

svaka cast pravim slovencima koji su prepoznali svu ljigavost tzv. demokrata... jer, da ne zaboravimo "dežela" je dosta i slovenaca zavila u crno...

nezaboravimo i HAJKU koju su digli zbog jadnih cigana
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 23:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
da, Strojani stvarno su jadni cigani
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 23:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

potpuno ništa drugacije nego prije. A zašto ti ljudi u 6 mjeseci nisu sredili svoje dokumente kao ostali? Sigurno se desila nepravda do nekih, a ima tu unutra i onih koji su kalkulirali kako cemo mi popušiti u odlasku iz juge... nadam se da ce pregledati svaki primjer i onda odlucivati o odšteti...vidim da se vec prave fešte i planovi kako izvuci što više od države

naravno da se slavi, u svoj našoj tugi mi moramo slaviti jer se pravite englezi...

najviša svjetska sudska instanca kaže- da je slovenija, nedvojbeno- organizirano, planski i sa zlocinskim predumišljajem izbrisala iz registra oko 25 tisuca svojih stnovnika...

a ti se i dalje pitaš, zašto si nisu svi sredili dokumenta !??

to nerazumijem kod vas !? zar su sudci u strasburu budale !? pa neznaju formulisati svoju presudu !?

osim toga i njemacki sud je ustanovio da je država slovenija opljackala svoje štediše...

Edited by - KRAS on 07/07/2012 23:02:34
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 23:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Sigurno se desila nepravda do nekih, a ima tu unutra i onih koji su kalkulirali kako cemo mi popušiti u odlasku iz juge...

to da je slovenija popušila nije stvar nekog kalkulisanje vec je ocigledno- to je cinjenica...

slovenija danas nije u stanju otplacivati kamate belosvetskim lihvarima, a gdje je glavnica...

eeeeeeeeej, dežela nemože kamate da placa unatoc tome što su bar tri milijarde maraka pokrali od nas bosanaca i ostalih naravno...

zar se nimalo boga nebojite ???
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 23:14:08  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
nisam znao da je slovenija banka. ali iako slavite i vi cete placat te odštete izbrisanim. Verovatno ce novac iz proracuna, a valjda i ti radiš negdje i placaš porez državi.
rešice se i oko novca iz LB. tako ili drugacije
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 23:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

nisam znao da je slovenija banka. ali iako slavite i vi cete placat te odštete izbrisanim. Verovatno ce novac iz proracuna, a valjda i ti radiš negdje i placaš porez državi.
rešice se i oko novca iz LB. tako ili drugacije

pa ja se nebunim.. najmanje pola milijarde eura treba platiti ljudima koje je država slovenija smišljeno izbrisala... i tako je jedino Bogu po volji...a ti izgovore tražiš ???
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 07/07/2012 : 23:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Ma kakva dežela nema od nje ništa bosanci polako prevladaju ,za koje desetljece najcešce ime nece više biti Janez nego Mujo ili Hase a onda slijedi apokalipsa kao i u BiH tako da se ne zamarate kojekakvim presudama jer bilo kakav rezistens je fjutajl...

Wtf?
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 23:24:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

quote:
Sigurno se desila nepravda do nekih, a ima tu unutra i onih koji su kalkulirali kako cemo mi popušiti u odlasku iz juge...

to da je slovenija popušila nije stvar nekog kalkulisanje vec je ocigledno- to je cinjenica...

slovenija danas nije u stanju otplacivati kamate belosvetskim lihvarima, a gdje je glavnica...

eeeeeeeeej, dežela nemože kamate da placa unatoc tome što su bar tri milijarde maraka pokrali od nas bosanaca i ostalih naravno...

ne, bog s tim rabotama nema veze. bojim se glupih politicara, Krivica i Todorovica.
tvoja mržnja do slovenije vidim da te opasno najeda, opet ti predlažem da bi za tvoje zdravlje bilo dobro da razmisliš o promjeni okoline. Nadam se da ceš što prije dobiti odštetu što smo te izbrisali, odštetu što smo ti pokrali marke i možda još koju odštetu.
ajde barem paradu nismo zabranili pa necemo i tu morati placati
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/07/2012 : 23:30:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

Ma kakva dežela nema od nje ništa bosanci polako prevladaju ,za koje desetljece najcešce ime nece više biti Janez nego Mujo ili Hase a onda slijedi apokalipsa kao i u BiH tako da se ne zamarate kojekakvim presudama jer bilo kakav rezistens je fjutajl...

možda ce i do toga doci, samo trenutacno bosanci nisu problem. problem su lopovi svih narodnosti i kombinacija, najviše naravno domacih
Go to Top of Page

oakpeha
Starting Member

92 Posts

Member since 02/01/2011

Posted - 07/07/2012 : 23:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send oakpeha a Private Message
quote:

glasi- otprilike - slovenija je organizovano, planski i sa zlocinackom namjerom izbrisala oko 25 iljada svojih stanovnika...

osim toga, ta je država opljackala grdne milijarde od jadnih radnika putem ljubljanske banke...

otela je od istih onih koji su tu sad vec lagano bazdecu deželu izgradili iz temelja...

prodavali su nam stanove koje smo mi izgradili, mi otplatili i mi u njima živili... i taj cin smatraju dobrim djelom

Je li ova presuda znaci da ce štediše dobiti svoj novac?! Moj stari je imao poveci iznos na ovoj banci
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 07/07/2012 : 23:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

quote:

quote:

ne, bog s tim rabotama nema veze. bojim se glupih politicara, Krivica i Todorovica.
tvoja mržnja do slovenije vidim da te opasn

o najeda, opet ti predlažem da bi za tvoje zdravlje bilo dobro da razmisliš o promjeni okoline. Nadam se da ceš što prije dobiti odštetu što smo te izbrisali, odštetu što smo ti pokrali marke i možda još koju odštetu.

Opet bi ti da se ja selim...e pa nece da moze...da odstetu za vec otplaceni
stan zelim...to je minimum...zasto se pravus englez...
Zasto ti je tesko priznati da je slovenijs pocinila
zlocinin protiv covjecnosti...?

Eto vudis kakva nam je zemlja,pederima i hitlerovcima
dopusta parade a radnike prvo obespravi. Pokrade. Izbrise
i strpa u kontejnere...

ajde barem paradu nismo zabranili pa necemo i tu morati placati

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/07/2012 : 00:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by oakpeha

quote:

Je li ova presuda znaci da ce štediše dobiti svoj novac?! Moj stari je imao poveci iznos na ovoj banci

ne.za stedise je odlucio njemacki sud...a za izbrisane sud
u strasburu...

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/07/2012 : 00:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
ma kakve odštete. Može sud na marsu da presudi u korist "izbrisanima" ali iz slovenskog džepa nece dobiti ni centa. Što sam im ja kriv što nisu htjeli prihvatiti cinjenicu da Jugoslavije više nema i da Jugoslovanski papiri ne vrijede ništa i da trebaju srediti papire i uzeti slovensko državljanstvo. Ali neeeeeeeee, ljudi ponosni, nece slovensko državljanstvo, oni su kao Jugosloveni i bla bla,...kada vide da sa tim NEVAŽECIM papirom ne mogu ništa (ne zaposliti se, ne otvoriti racun na banki, putovati, ici u Diskoteku,...) onda bi oni ipak uzeli slovenske papire ali jebiga zakasnili su. Ta opcija više nije bila važeca.
I da ne pricam kako su ti ljudi bili neprijatelji Slovenije i slovenskog naroda u borbi za nezavisnost i sada im mi trebamo placati odštetu, što su nas napali, bili protiv nas itd,....Što si nisu sredili papire na vrijeme? ZAR SMO IH TREBALI MOLITI SVAKI DAN, DA SI SREDE PAPIRE? Imali su šansu i nisu je iskoristili JER SU BILI PRE PONOSNI DA BUDE SLOVENCI. Što onda ne tražite odštetu od Jugoslavije? Jugoslavija vas je zajebala, Jugoslavija vam je dala papire koji više ne važe, tužite nju.Slovenski papir niste htjeli. Imate vi svoj Jugoslavenski papir (niste htjeli slovenskog) pa eto....
Izbrisani su turisti u Sloveniji i kao takav ne postoje, niste ovdje rodeni i tacka. I ja sam bio na Kubi, pa u Francuskoj, pa u Tunisu,...zar da sad tražim odštete jer nemam njihov papir? IMALI STE MOGUCNOST SREDITI PAPIRE I NISTE HTJELI JER STE SE SMIJALI SLOVENSKOJ UPRAVI I NISTE JE DOŽIVLJAVALI KAO LEGITIMNU (i kao svoju).
U Sloveniji nema novca za ništa više, nema novca za penzije, za socialu, za investicije,....a najmanje z ašta ima su izbrisani. Vi ste poslednji na spisku koji ce doci na red da dobiju neke pare. Ako ljudi procitaju, da su smanjili penzije, plate,....kako bi neki tamo izbrisani dobili odštete, tada ce vas citav slovenski narod raztrgati. Tada stvarno nece biti popularno biti "južnjak". Tada ce poceti sranje, tucnjave itd.....ljudi jedva da se još obuzdavaju.
Što se tice štediša Ljubljanske banke. Ova banka više ne postoji, a ionako štediše su pokrali službenici tih banaka u drugim državama. Znaci ekspoziture u Bih i Hrvatskoj,....tako bar piše u današnjim novinama SLOVENSKE NOVICE pa si možeš procitati.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/07/2012 : 00:34:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Eto vidite drugovi...takva im je retorika.pout janga...
Iako smo im MI vratili u ustavnopravni piredak Dezele
i Celovec i Trst i citavu prmorsku sve do Ljubljane, iako smo
tu dezelu izgradili u najlepsu zemlju evrope.i najsigurniju
sa najvecim postotkom nekretnina u privatnom vlasnistv
.stvorili smo od slovenije industrijskog giganta...

Oni se i dalje prave englezi...kao mi vaki nepismeni smo
kalkulisali a slovenija nije sposobna otplacivat kamate
a pokrali sve nas i jos sve rasprodali...
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 08/07/2012 : 00:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

ma kakve odštete. Može sud na marsu da presudi u korist "izbrisanima" ali iz slovenskog džepa nece dobiti ni centa. Što sam im ja kriv što nisu htjeli prihvatiti cinjenicu da Jugoslavije više nema i da Jugoslovanski papiri ne vrijede ništa i da trebaju srediti papire i uzeti slovensko državljanstvo. Ali neeeeeeeee, ljudi ponosni, nece slovensko državljanstvo, oni su kao Jugosloveni i bla bla,...kada vide da sa tim NEVAŽECIM papirom ne mogu ništa (ne zaposliti se, ne otvoriti racun na banki, putovati, ici u Diskoteku,...) onda bi oni ipak uzeli slovenske papire ali jebiga zakasnili su. Ta opcija više nije bila važeca.
I da ne pricam kako su ti ljudi bili neprijatelji Slovenije i slovenskog naroda u borbi za nezavisnost i sada im mi trebamo placati odštetu, što su nas napali, bili protiv nas itd,....Što si nisu sredili papire na vrijeme? ZAR SMO IH TREBALI MOLITI SVAKI DAN, DA SI SREDE PAPIRE? Imali su šansu i nisu je iskoristili JER SU BILI PRE PONOSNI DA BUDE SLOVENCI. Što onda ne tražite odštetu od Jugoslavije? Jugoslavija vas je zajebala, Jugoslavija vam je dala papire koji više ne važe, tužite nju.Slovenski papir niste htjeli. Imate vi svoj Jugoslavenski papir (niste htjeli slovenskog) pa eto....
Izbrisani su turisti u Sloveniji i kao takav ne postoje, niste ovdje rodeni i tacka. I ja sam bio na Kubi, pa u Francuskoj, pa u Tunisu,...zar da sad tražim odštete jer nemam njihov papir? IMALI STE MOGUCNOST SREDITI PAPIRE I NISTE HTJELI JER STE SE SMIJALI SLOVENSKOJ UPRAVI I NISTE JE DOŽIVLJAVALI KAO LEGITIMNU (i kao svoju).
U Sloveniji nema novca za ništa više, nema novca za penzije, za socialu, za investicije,....a najmanje z ašta ima su izbrisani. Vi ste poslednji na spisku koji ce doci na red da dobiju neke pare. Ako ljudi procitaju, da su smanjili penzije, plate,....kako bi neki tamo izbrisani dobili odštete, tada ce vas citav slovenski narod raztrgati. Tada stvarno nece biti popularno biti "južnjak". Tada ce poceti sranje, tucnjave itd.....ljudi jedva da se još obuzdavaju.
Što se tice štediša Ljubljanske banke. Ova banka više ne postoji, a ionako štediše su pokrali službenici tih banaka u drugim državama. Znaci ekspoziture u Bih i Hrvatskoj,....tako bar piše u današnjim novinama SLOVENSKE NOVICE pa si možeš procitati.

Post dostojan jednog neonaciste...

Wtf?
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 08/07/2012 : 00:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Bagi.ako moze bez tih kvalifikacija.nema u dezeli
neonacista...ima nemškutara ali osisanih ima
zanemariv broj
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/07/2012 : 01:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ajmo, fajront...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.91 seconds. Snitz Forums 2000