Author |
Topic |
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 12/07/2012 : 15:53:54
|
mrdam iz nistavila! posle tone porodicnih turbulencija,idem u avanturu.lepa grcka,ali bih da posetim crnu goru i to posle 20 i kusur god. planiram da sletim u baru ili becicima od 26 jula pa narednih 7-8 dana.molim preporuke,tj cene smestaja. treba mi jednokrevetna(sto je zajebano,znam,al privescu nesto valjda)pa makar i supa,al da ima frizider za ladjenje piviki.krevet i nije toliko bitan.inace krecem kao u stara dobra vremena s vrecom za spavanje,ako se ne snadjem. molicu lepo cenovnik konacista,a po mogucnosti i lokaciju. thanks!
|
Juznjak! Tex Willer.
|
Edited by - cronos six on 12/07/2012 16:27:55
|
|
DzekDenijels
Senior Member
Serbia
2472 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Nivox
Senior Member
Croatia
1314 Posts
Member since 01/11/2011 |
Posted - 13/07/2012 : 14:07:21
|
quote: Originally posted by cronos six
mrdam iz nistavila! posle tone porodicnih turbulencija,idem u avanturu.lepa grcka,ali bih da posetim crnu goru i to posle 20 i kusur god. planiram da sletim u baru ili becicima od 26 jula pa narednih 7-8 dana.molim preporuke,tj cene smestaja. treba mi jednokrevetna(sto je zajebano,znam,al privescu nesto valjda)pa makar i supa,al da ima frizider za ladjenje piviki.krevet i nije toliko bitan.inace krecem kao u stara dobra vremena s vrecom za spavanje,ako se ne snadjem. molicu lepo cenovnik konacista,a po mogucnosti i lokaciju. thanks!
Tako sam i ja nekad. Nakon što sam završio srednju školu, stopirao sam, putovao i pio. Sretno na putovanju i dobru zabavu želim. |
Sve što zna za smrt, može se ponovo roditi! |
|
|
|
Topic |
|
|
|