Author |
Topic |
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 31/07/2012 : 21:55:45
|
quote: Originally posted by Ajkula
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by nemanja93
A izgleda da ne znas dobro..
sorry lapsus..zaboravia sam da nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta..ispricavam se..
Ja to nisam znao, ai ne shvacam tu glupost
Kosovo nije priznato od strane UN-a pa samim time nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta i ne moze prisustvovati na Olimpijadi..
Kosovo je Srbija!
ovo sam tek sad vidio...mucki krtica mi dojavila i šta sad da ti ja opalim ban...ja znam za kosovo,ti znaš,i ostali znaju...neki ni ne znaju jer ih boli q jer je to unutarnja stvar srbije...pocet cu vas izbacivat sve do jeseni...a ti brni,informiraj se |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 21:58:25
|
http://www.mondo.rs/s254212/OI_2012/Vesti_London_2012/Goluza-_Pobeda_kao_oluja.html
"Ništa ne može da mi pokvari ovaj dan. Pokazali smo da smo bolji od Srbije kada se igra na neutralnom terenu. Ne mogu se tome oteti, ali svaka misao o utakmici me podseca na film 'The Storm' (Oluja). Bili smo gladni pobede", rekao je Goluža, preneo je zagrebacki "Jutarnji list"
Inace imam jako visoko misljenje o hrvatskom rukometu, ali ovaj klovn zanesenjak sve to baca u vodu. Pazi samo da do kraja turnira ne gledas ovaj film :
|
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
Edited by - Mairosu on 31/07/2012 21:59:29 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:01:30
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Goluža je ionako oduvijek bio svoj totalno pa ga ne vrijedi uzimat za ozbiljno
Da ti ispravin zadacnicu na licu mista |
Trljam ruke. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:03:22
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Da ti ispravin zadacnicu na licu mista
hvala profesore!
ispravljeno to zvuci ovako:
Goluža je ionako oduvijek totalno pa ga ne vrijedi uzimat za ozbiljno
|
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 31/07/2012 22:03:39 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 31/07/2012 : 22:03:32
|
quote: Originally posted by Mairosu
Prema ocekivanjima. Kvalitetnije i pre svega motivisaniji tim pobedio. Srbija, na moju zalost, izgleda da ne moze da ponovi domacinski performans - pogotovo odbrana je krvavo losa.
teško se to ponavlja ako ti suci ne dozvoljavaju da ubijaš utakmicu odugovlacenjem napada....
|
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:04:31
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Da ti ispravin zadacnicu na licu mista
hvala profesore!
ispravljeno to zvuci ovako:
Goluža je ionako oduvijek totalno pa ga ne vrijedi uzimat za ozbiljno
Poslije totalno san triba dodat __________ (upiši pridjev po želji) |
Trljam ruke. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:06:21
|
obje strane su dobro odigrale. što se nas tice, sa naše strane su se svi isticali osim klasicnog Kopljara. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:08:27
|
Poslije totalno san triba dodat __________ (upiši pridjev po želji)
Goluža je ionako oduvijek totalno šašav pa ga ne vrijedi uzimat za ozbiljno
btw, mislio sam da sam ja profesor? |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:09:04
|
quote: Originally posted by globinjo
sorry lapsus..zaboravia sam da nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta..ispricavam se..
Kosovo nije priznato od strane UN-a pa samim time nije clan Medunarodnog olimpijskog komiteta i ne moze prisustvovati na Olimpijadi..
Kosovo je Srbija!
ovo sam tek sad vidio...mucki krtica mi dojavila i šta sad da ti ja opalim ban...ja znam za kosovo,ti znaš,i ostali znaju...neki ni ne znaju jer ih boli q jer je to unutarnja stvar srbije...pocet cu vas izbacivat sve do jeseni...a ti brni,informiraj se
on ne zna jer Kosovo je samostalna država, a on tvrdi da nije...a ni ti ne znaš kad tvrdiš da je u pravu! Dok lwood i ja svako malo letimo zbog politike, drugi svoje politicke parole slobodne pišu i ne izbacuje ih se...ali ovaj put bar nemate ispriku, nismo vidli pa nek se vidi! Da ja sam ovu politicku parolu prijavil modovima i ubuduce bum to prijavljival da bar ne mogu seruckati kak nisu 24h na forumu pa i ne vide sve. E sad vidite sve, pa razlike nema |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:12:34
|
quote: Originally posted by dosada
Kosovo je Srbija!
ovo sam tek sad vidio...mucki krtica mi dojavila i šta sad da ti ja opalim ban...ja znam za kosovo,ti znaš,i ostali znaju...neki ni ne znaju jer ih boli q jer je to unutarnja stvar srbije...pocet cu vas izbacivat sve do jeseni...a ti brni,informiraj se
on ne zna jer Kosovo je samostalna država, a on tvrdi da nije...a ni ti ne znaš kad tvrdiš da je u pravu! Dok lwood i ja svako malo letimo zbog politike, drugi svoje politicke parole slobodne pišu i ne izbacuje ih se...ali ovaj put bar nemate ispriku, nismo vidli pa nek se vidi! Da ja sam ovu politicku parolu prijavil modovima i ubuduce bum to prijavljival da bar ne mogu seruckati kak nisu 24h na forumu pa i ne vide sve. E sad vidite sve, pa razlike nema
šta ti sad oceš...kosovo je srbija...ajme grozote...ma briga me jel je ili nije,ja sam ovo vidio tek kad si mi dojavio...i necu ga izbacit,dovoljno je da ga opomenem...a ti i konjina splitska se natjecete tko ce prije...a ajkulu nisam primjetio s ovakvim izjavama do sada...amen...iduci jebeni komentar o kosovu,nerma pravila...letite do prvog dana jeseni... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:13:19
|
Da vidimo što je ona volusina od izbornika gleda: The Storm (2009) - serija Nula u nuli, koliko se da zakljucit po ocjeni http://www.imdb.com/title/tt1415244/ De storm (2009) - film Ovo je više ka neka drama, nema veze s ratovima men' s' cini http://www.imdb.com/title/tt1230194/
Teško li je bilo pogodit da nema ukusa za kinematografiju...
ma budala,mislio je na perfect storm...
Aaaaaaaaaaaaaa, to je oni s Clooneyem! Ma i taj je bez veze |
Trljam ruke. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:16:44
|
quote: Originally posted by dosada
Kosovo je Srbija!
on ne zna jer Kosovo je samostalna država, a on tvrdi da nije...a ni ti ne znaš kad tvrdiš da je u pravu! Dok lwood i ja svako malo letimo zbog politike, drugi svoje politicke parole slobodne pišu i ne izbacuje ih se...ali ovaj put bar nemate ispriku, nismo vidli pa nek se vidi! Da ja sam ovu politicku parolu prijavil modovima i ubuduce bum to prijavljival da bar ne mogu seruckati kak nisu 24h na forumu pa i ne vide sve. E sad vidite sve, pa razlike nema
šta ti sad oceš...kosovo je srbija...ajme grozote...ma briga me jel je ili nije,ja sam ovo vidio tek kad si mi dojavio...i necu ga izbacit,dovoljno je da ga opomenem...a ti i konjina splitska se natjecete tko ce prije...a ajkulu nisam primjetio s ovakvim izjavama do sada...amen...iduci jebeni komentar o kosovu,nerma pravila...letite do prvog dana jeseni...
ocu da ne sereš ubuduce kak si dosljedan i da ti se jebe tko je tko, jer kod tebe za sve vrijede ista pravila....vidiš sad i sam (a i svi ostali) da ne vrijede! |
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:24:53
|
takve stvari i lopovluk smatram svojom gradanskom dužnošcu prijavit nadležnima, a onda nek oni rešavaju ukoliko ja ne mogu. Kad netko vrijeda realnost onda je moja moralna dužnost reagirati u skladu s mogucnostima. Uostalom da to smatram nedolicnim ne bi sam rekel da sam ja prijavil ovaj slucaj modovima, zar ne? Ja se ne skrivam iz nikoga, kod mene je sve javno.... |
|
Edited by - dosada on 31/07/2012 22:26:07 |
|
|
tronožac
Average Member
Serbia
509 Posts
Member since 04/05/2008 |
Posted - 31/07/2012 : 22:30:44
|
Tužibabo,nisi se sam prijavio vec te je Globinjo otkrio,ali da ne dužimo vec sam se zahvalio na tvojem dušebrižju u zs 736,javno a ne poturajuci moderatorima tvoje gluposti sa pm. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 31/07/2012 : 22:32:55
|
quote: Originally posted by tronožac
Tužibabo,nisi se sam prijavio vec te je Globinjo otkrio,ali da ne dužimo vec sam se zahvalio na tvojem dušebrižju u zs 736,javno a ne poturajuci moderatorima tvoje gluposti sa pm.
globinjo, pa ti ocito onda vidovit ili globinjo javno pokazuje svoju P.M.?
kaj ti je to zs736? a sznal kad sam pogledal tvoje zadnje odgovore... samo globinju je moja poruka poslana prije sat vremena a ti se zahvaljuješ šrije 6 sati. Vrlo zanimljivo, jel da manhunteru!? Subject: parole Sent to: globinjo - 31/07/2012 : 20:57:58 znaci manhunter je taj koji širi svoje privatne poruke drugima, ane globinjo! Eto i to smo saznali... |
|
Edited by - dosada on 31/07/2012 22:49:23 |
|
|
miros
Average Member
Serbia
672 Posts
Member since 07/04/2008 |
|
Topic |
|