Author |
Topic |
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 14/07/2012 : 15:56:45
|
hm, kod nas je sigurna samo jedna medalja - sandra perkovic slijedeci po meni mogu do medalje, ali mogu ostat i kratkih rukava: rukometaši, vaterpolisti, zaninovicka, netko u streljaštvu, možda i košarkašice, ako im se potrefi, možda i u tenisu, opet ovisno o ždrijebu |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
76
Senior Member
Croatia
2631 Posts
Member since 24/12/2005 |
Posted - 14/07/2012 : 16:16:19
|
Sigurne medalje - Perkovic i cetverac na parice
Vjerojatne medalje - vaterpolisti, neka od Zaninovicki
Moguce medalje - jedrilicari (možda i dvije-tri), braca Žugaj, netko od streljaca, rukometaši |
The best you can say for football is that it has given the working man a subject for conversation. |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31269 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 14/07/2012 : 17:31:21
|
Treba spomenuti kako je Hr rekord 5 medalja na OI, tu ce negdje biti i ove godine, možda i više od 5.
I ja ocekujem sigurnu medalju od Perkovic, iako me i tu strah buduci da cesto prva dva njena hica završe u ogradi.
Vaterpolisti imaju kontinuitet vrhunskih igara i sjajnu repku, pa mislim kako im medalja ne bi smjela izbjeci!
Sestre Zaninovic su takoder konstanta u vrhu, tako da je i tu medalja vrlo moguca!
S rukometašima se nikad ne zna, ali uvijek su sjajno igrali na OI, ipak s rezervom tu kad je u pitanju prognoza medalje!
Veslaci bi mogli, baš kao i jerilicari, koji su uvijek bili blizu, a još nisu osvojili medalju na OI.
Ude bi mogao ponoviti medalju, a i biciklist Kišerlovski je u sjajnoj formi na Tour de Franceu, kajakaš bi isto mogao iznenaditi, kao i strijelci(tu smo tradicionalno jaki), sve ostalo bi bila senzacija, no prije 4 godine bilo je lijepih senzacija što se naših tice, pocevši od prvog dana! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 14/07/2012 : 17:33:44
|
Ja zaboravio na jedrilicare....tu bi mogli dobit najviše medalja jer talenta ima,stalno nešto osvajaju na natjecanjima. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 14/07/2012 : 21:00:57
|
ja ;icno ocekujem medalje u tenisu 2 . Djokovic i dubl mix ako ima na olimpijadi. Vaterpolo i odbojka i eventualno 1 strelac .. ostali dzaba im placam kartu |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 14/07/2012 : 21:24:20
|
Ali ste pesimisticni, jeste da su prethodne dve Olimpijade bile loše po nas, ali sada je situacija mnogo drugacija.Pre svega nema više Curkovica i Lakicevic-Stojacicke, a to je kao da nema Toleta u fudbalu.
Ljudi su malo upuceni u neke takozvane sporednije sportove i malo se zna da prakticno svaki od naših osam strelaca može do medalje. Arunovicka je svetska šampionka, Velickovicka evropska, Arsovicka i Maksimovicka su takode aktuelne vlasnice medalja, Mikec i Zlatic slicno, Mikec je cak prvi ili drugi na svetskoj listi, Mirosavljev je na poslednjim svetskim kupovima bio stalno medu 3 i isto je visoko kotiran, a Jasna Šekaric jeste veteranka, ali spisak njenih dostignuca je zastrašujuci. Dakle, eventualno jedna medalja u streljaštvu bi bila potpuni krah.Kao neki reper ne treba uzimati Peking jer mnogi od ovih strelaca su tada bili juniori plus što je tada još postojao problem sa municijom i novcem, a opet smo imali nekoliko finala.
Zatim, Cavic je i po Vilijam Hil kladionici drugi favorit na 100 delfin u Londonu, ima trece vreme u svetu, donedavno i prvo, ali su ga prestigli Felps i drugi Amerikanac koji su imali takmicenje dosta kasnije od EP, što znaci da bi i Milorad u tom trenutku imao bolje vreme.Mislim da on ispod treceg mesta ne može u Londonu, a to je znaci i medalja.
Kajakaš Marko Novakovic je prvak Evrope i u odlicnoj je formi, zašto se i od njega ne nadati medalji?Velike favoritkinje za medalju bi bile i clanice ženskog kajakaškog cetverca, ali s obzirom da je Antonija Nad bila povredena, pitanje je koliko mogu.Muški cetverac je isto vlasnik medalje sa evropskog prvenstva i finale je realno za njih, a tamo je svašta moguce.
Milica Mandic u tekvondou je u samom svetskom vrhu, na OI ti do medalje i ne treba mnogo jer ima samo po 16 takmicara u kategoriji, tako da je sve moguce, imamo tu još 2 kvalitetna takmicara, videcemo koliko mogu.
Odbojkaši imaju dobru ekipu koja se polako uigrava bez Miljkovica, prvaci smo Evrope i ne vidim zašto bi bilo nemoguce doci i do medalje?Velik broj meceva odigranih ove godine i razigravanje svih igraca je samo plus za ekipu. Odbojkašice su isto prvakinje Evrope, ali su za razliku od odbojkaša u lošoj formi i ima dosta povreda tako da realno teško mogu do medalje.
Od Ðokovica i vaterpolista ocekujem sasvim sigurne medalje, a veliku šansu imaju i miks Zimonjic-Ivanovic, a možda i dubl Zimonjic-Tipsarevic, pa cak i Ðokovic-Troicki.
Od ostalih možda neko iznenadi, ali to bi bio samo plus jer se ocekuje da samo daju sve od sebe.
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 14/07/2012 : 21:26:41
|
Nadam se da ce biti bolje nego pre 4 godine, ali se i nadam da ce Šekaricka da ispuši za sve pare. Bruka na koji je nacin otišla. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/07/2012 : 21:30:52
|
quote: Originally posted by Imrahil
Nadam se da ce biti bolje nego pre 4 godine, ali se i nadam da ce Šekaricka da ispuši za sve pare. Bruka na koji je nacin otišla.
Uopste nije bruka. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
Posted - 14/07/2012 : 21:32:04
|
quote: Originally posted by Jasko
Nadam se da ce biti bolje nego pre 4 godine, ali se i nadam da ce Šekaricka da ispuši za sve pare. Bruka na koji je nacin otišla.
Uopste nije bruka.
Zamisli da se ti kvalifikuješ za olimpijadu, a onda te šutnu i pošalju drugog. Jel to fer? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 14/07/2012 : 21:33:28
|
Zamisli da se ti kvalifikuješ za olimpijadu, a onda te šutnu i pošalju drugog. Jel to fer?
Vec sam pisao o tome. Postojala je kvota i sasvim je logicno poslati nekog ko moze osvojiti medalju. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
Posted - 14/07/2012 : 21:36:47
|
quote: Originally posted by Jasko Vec sam pisao o tome. Postojala je kvota i sasvim je logicno poslati nekog ko moze osvojiti medalju.
Sasvim je logicno poslati onoga ko je zaslužio da ide. I reci mi, jel bi isto mislio da si ti u pitanju, da sanjaš ceo život o limpijadi i onda te šutnu jer kao ona ima vece šanse ili šta vec.. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Posted - 14/07/2012 : 21:38:39
|
quote: Originally posted by Jasko Vec sam pisao o tome. Postojala je kvota i sasvim je logicno poslati nekog ko moze osvojiti medalju.
Sasvim je logicno poslati onoga ko je zaslužio da ide. I reci mi, jel bi isto mislio da si ti u pitanju, da sanjaš ceo život o limpijadi i onda te šutnu jer kao ona ima vece šanse ili šta vec..
On ni ovako ni onako ne bi isao! Mikec i Zlatic bi isli umesto njega! Sa tim Jasna Sekaric nema nikakve veze. U svakoj disciplini je moguce imati samo dva ucesnika iz jedne zemlje. |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 14/07/2012 : 22:57:21
|
Inace, kad smo kod srtelaca
Lele, sine, kako je lepa. Kako se zove, majke ti? |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13481 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
Posted - 15/07/2012 : 03:03:16
|
Evo i atleticarke Ivane Španovic.
Odbojkašica Tijana Maleševic.
A ne zaboravimo i Anu Ivanovic.
Naravno ima ih još, da sada ne redam sve, šteta što se i veslacica Iva Obradovic nije plasirala.
|
|
|
tumen
Advanced Member
Serbia
3764 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts