hm, kod nas je sigurna samo jedna medalja - sandra perkovic slijedeci po meni mogu do medalje, ali mogu ostat i kratkih rukava: rukometaši, vaterpolisti, zaninovicka, netko u streljaštvu, možda i košarkašice, ako im se potrefi, možda i u tenisu, opet ovisno o ždrijebu
if you tolerate this, then your children will be next
Treba spomenuti kako je Hr rekord 5 medalja na OI, tu ce negdje biti i ove godine, možda i više od 5.
I ja ocekujem sigurnu medalju od Perkovic, iako me i tu strah buduci da cesto prva dva njena hica završe u ogradi.
Vaterpolisti imaju kontinuitet vrhunskih igara i sjajnu repku, pa mislim kako im medalja ne bi smjela izbjeci!
Sestre Zaninovic su takoder konstanta u vrhu, tako da je i tu medalja vrlo moguca!
S rukometašima se nikad ne zna, ali uvijek su sjajno igrali na OI, ipak s rezervom tu kad je u pitanju prognoza medalje!
Veslaci bi mogli, baš kao i jerilicari, koji su uvijek bili blizu, a još nisu osvojili medalju na OI.
Ude bi mogao ponoviti medalju, a i biciklist Kišerlovski je u sjajnoj formi na Tour de Franceu, kajakaš bi isto mogao iznenaditi, kao i strijelci(tu smo tradicionalno jaki), sve ostalo bi bila senzacija, no prije 4 godine bilo je lijepih senzacija što se naših tice, pocevši od prvog dana!
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
ja ;icno ocekujem medalje u tenisu 2 . Djokovic i dubl mix ako ima na olimpijadi. Vaterpolo i odbojka i eventualno 1 strelac .. ostali dzaba im placam kartu
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Ali ste pesimisticni, jeste da su prethodne dve Olimpijade bile loše po nas, ali sada je situacija mnogo drugacija.Pre svega nema više Curkovica i Lakicevic-Stojacicke, a to je kao da nema Toleta u fudbalu.
Ljudi su malo upuceni u neke takozvane sporednije sportove i malo se zna da prakticno svaki od naših osam strelaca može do medalje. Arunovicka je svetska šampionka, Velickovicka evropska, Arsovicka i Maksimovicka su takode aktuelne vlasnice medalja, Mikec i Zlatic slicno, Mikec je cak prvi ili drugi na svetskoj listi, Mirosavljev je na poslednjim svetskim kupovima bio stalno medu 3 i isto je visoko kotiran, a Jasna Šekaric jeste veteranka, ali spisak njenih dostignuca je zastrašujuci. Dakle, eventualno jedna medalja u streljaštvu bi bila potpuni krah.Kao neki reper ne treba uzimati Peking jer mnogi od ovih strelaca su tada bili juniori plus što je tada još postojao problem sa municijom i novcem, a opet smo imali nekoliko finala.
Zatim, Cavic je i po Vilijam Hil kladionici drugi favorit na 100 delfin u Londonu, ima trece vreme u svetu, donedavno i prvo, ali su ga prestigli Felps i drugi Amerikanac koji su imali takmicenje dosta kasnije od EP, što znaci da bi i Milorad u tom trenutku imao bolje vreme.Mislim da on ispod treceg mesta ne može u Londonu, a to je znaci i medalja.
Kajakaš Marko Novakovic je prvak Evrope i u odlicnoj je formi, zašto se i od njega ne nadati medalji?Velike favoritkinje za medalju bi bile i clanice ženskog kajakaškog cetverca, ali s obzirom da je Antonija Nad bila povredena, pitanje je koliko mogu.Muški cetverac je isto vlasnik medalje sa evropskog prvenstva i finale je realno za njih, a tamo je svašta moguce.
Milica Mandic u tekvondou je u samom svetskom vrhu, na OI ti do medalje i ne treba mnogo jer ima samo po 16 takmicara u kategoriji, tako da je sve moguce, imamo tu još 2 kvalitetna takmicara, videcemo koliko mogu.
Odbojkaši imaju dobru ekipu koja se polako uigrava bez Miljkovica, prvaci smo Evrope i ne vidim zašto bi bilo nemoguce doci i do medalje?Velik broj meceva odigranih ove godine i razigravanje svih igraca je samo plus za ekipu. Odbojkašice su isto prvakinje Evrope, ali su za razliku od odbojkaša u lošoj formi i ima dosta povreda tako da realno teško mogu do medalje.
Od Ðokovica i vaterpolista ocekujem sasvim sigurne medalje, a veliku šansu imaju i miks Zimonjic-Ivanovic, a možda i dubl Zimonjic-Tipsarevic, pa cak i Ðokovic-Troicki.
Od ostalih možda neko iznenadi, ali to bi bio samo plus jer se ocekuje da samo daju sve od sebe.
Originally posted by Jasko Vec sam pisao o tome. Postojala je kvota i sasvim je logicno poslati nekog ko moze osvojiti medalju.
Sasvim je logicno poslati onoga ko je zaslužio da ide. I reci mi, jel bi isto mislio da si ti u pitanju, da sanjaš ceo život o limpijadi i onda te šutnu jer kao ona ima vece šanse ili šta vec..
Originally posted by Jasko Vec sam pisao o tome. Postojala je kvota i sasvim je logicno poslati nekog ko moze osvojiti medalju.
Sasvim je logicno poslati onoga ko je zaslužio da ide. I reci mi, jel bi isto mislio da si ti u pitanju, da sanjaš ceo život o limpijadi i onda te šutnu jer kao ona ima vece šanse ili šta vec..
On ni ovako ni onako ne bi isao! Mikec i Zlatic bi isli umesto njega! Sa tim Jasna Sekaric nema nikakve veze. U svakoj disciplini je moguce imati samo dva ucesnika iz jedne zemlje.
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0