forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 OLIMPIJSKE IGRE (upišite medalju!)
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 96

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/08/2012 : 12:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Nije baš da se razumin u tekvando, al ovo šta su napravili Ani Zaninovic mi izgleda ko cista krada.

Nego što je nego krada, ostala je sekunda do kraja.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 09/08/2012 : 13:30:55  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
sa vesti rs:

Druga srpska takmicarka Dragana Gladovic ubedljivo je poražena od Džejd Džons iz Velike Britanije sa 15:1. Gladovic ce šansu za medalju tražiti kroz repesaž, ako se Britanka plasira u finale.

Srpska takmicarka se rasplakala posle meca i tokom razgovora s novinarima bilo je primetno da joj je teško da govori o mecu.

"Jeste meni bio jako težak žreb. Dobila sam najbolju u svojoj kategoriji. Sve su dobre, a ja sam izvukla najbolju... Idem u repasaž ako ona dobije još dve borbe, ali nisam gledala ko je sve prošao. Mislim da sam bolja od nje, iako je rezultat drugacije pokazao... Dala sam sve od sebe, ali nešto nije bilo kako treba, neka taktika, nije bilo dobro nešto", kazala je Dragana Gladovic.

Draga Dragana,
ukoliko vec ucestvujes na OI, onda treba da se i dovoljno pripremis za najvece takmicenje koje postoji u tvom sportu.
Prvu rundu si nekako izdrzala, u drugoj si pala jer si slabo pripremljena, nisi imala kondicije, tako ti je popustila koncentracija i pravila si gresku za greskom.
Cak i u fazi gdje si mogla nesto da postignes, ti si izgledala malaksalo i samim time defenzivno se borila.
Apsolutno je nevazno ko je tehnicki bolji, jednostavno je licemjerno izjaviti poslije poraza od 15:1 da si bolja od svoje protivnice i to odmah u sljedecoj recenici nakon sto kazes da je ona najbolja u tvojoj kategoriji.
Mozda i tehnicki jesi bolja, ali ona se je pripremila za OI, ti nisi.
Koliko si tehnicki dobra to nije moglo da se vidi, ali vidjelo se itekako da ti nedostaje kondicija za tri runde.
Na kraju, nije ti kriv zrijeb niti bilo ko drugi, kriva si ti sto se u takvoj jadnoj formi prezentujes na jednom takmicenju kao sto su OI.
Nadam se da Dragana posjecuje nas forum i da ce ovo procitati.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/08/2012 : 13:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by globinjo

sedamdeset peta splitska medalja
na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...

cek jeli ovo tocan podatak ili se zajebavas

ma to ti je idi mi dodi mi matematika
zbrojio on sve medalje od 1900-te naovamo, ekipne po pojedincu i sve to podijelio na sadažnji broj stanovnika, a mrtve generacije u meduvremenu ko šiša

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/08/2012 : 13:49:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by ken2

quote:

quote:

zbrojio on sve medalje od 1900-te naovamo, ekipne po pojedincu i sve to podijelio na sadažnji broj stanovnika, a mrtve generacije u meduvremenu ko šiša

Pa ko normalan Globinja ozbiljno shvaca kad su teme sport i lokalpatriotizam

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 14:09:49  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

1Euro pisi medalju Hrvatskoj..

Lucija Zaninovic taekwond (do 49kg) - BRONCA..

baš sam htio napisat (jucer nisam bio na forumu u ove kasne sate) kad vidim da je vec globinjo napisao.
Cestitke za broncu!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 09/08/2012 : 14:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
http://www.sportal.rs/news.php?news=80240

Ponos Vršca i spske reprezentacije!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Edited by - srdjandj on 09/08/2012 14:18:20
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 14:23:38  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
šta je ovo?? Vrijeme odmice, još 4 dana Olimpijskih igarara a mi svi smo tek na 10 medalja. Cilj je bio 18....(3 po republici). Gdje ste Makedonci, Bih, Crnogorci pa i Srbi?
Koliko izgleda realno je za ocekivati medalju u rukometu i nekoliko njih u vaterpolu, jel se ima još nešto?
Znaci još 4 medalje su sigurne...dobro ipak cemo se približiti ali sve ukupno loše...da nema Slovenije i Hrvatske....ostali podbacili....Srbija još ima vremena da me demantira ako uzme zlato u vaterpolu.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 09/08/2012 : 14:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Postoji mogucnost da sve tri zemlje uzmu postolje u vaterpolu, ako se sve poklopi. Crnogorske rukometašice su u igri za zlato, a i naši rukometaši. Cakmo još Anu Zaninovic ako se uspije vratit priko repasaža. Stoga, još 6 medalja je u igri...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/08/2012 : 14:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
nije mi jasan taj repasaaž
kako netko iz prvog kola može u borbu za medalje, pored poraženih iz polufinala
?
ima netko ko zna

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 14:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

?
ima netko ko zna

nemam pojma, znam jedino da kod juda, uvijek dobiju dvije bronce, znaci netko tko je izgubio polufinale pa pobijedio z atrece mijesto i netko koji je izgubio u cetvrtfinalu p aonda pobijedio u repasažu,....ali vidim da ovaj repasaž postaje popularan i u drugim sportovima....cudno mi je sve to sa tim repasažom.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/08/2012 : 14:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Pa ko normalan Globinja ozbiljno shvaca kad su teme sport i lokalpatriotizam

ali zanimljivo je to
koliko medalja imaju samo splitski košarkaši?
valjda 15-20
kukoc i rada imaju 4 srebra, tabak i perasovic jedno, jerkov i krstulovic imaju zlato iz moskve, a di su još skansi, jerkov, šolman s još mislim 2 srebra - je li alanovic splicanin?

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16379 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 09/08/2012 : 14:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

?
ima netko ko zna

Evo nadjoh jedan koment koji se odnosi na nasu takmicarsku (jutros je pukla 15:1), mozda razjasni malo

quote:
Ne znaci da onaj ko ude u polufinale ima bronzu iako se dodeljuju 2 bronzane medalje! Ako izgubiš u polufinalu boriš se za bronzu sa pobednikom repasaža iz druge grane (oni koji su izgubili od finaliste u toj grani). Isto tako, poraženi iz drugog polufinala se bori za bronzu sa pobednikom repasaža iz prve grane. Tako da Dragana ako britanka ude u finale radi repasaž sa onim koji izgubi od britanke u drugom kolu i ako pobedi radi sa polufinalistom za bronzanu medalju!

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 09/08/2012 : 15:02:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
hvala
to mi se cini pošten sustav

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/08/2012 : 15:07:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

[quote][i]

je li alanovic splicanin?

Ne pere me neki ponos zbog toga, ali je

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 15:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

šta je ovo?? Vrijeme odmice, još 4 dana Olimpijskih igarara a mi svi smo tek na 10 medalja. Cilj je bio 18....(3 po republici). Gdje ste Makedonci, Bih, Crnogorci pa i Srbi?
Koliko izgleda realno je za ocekivati medalju u rukometu i nekoliko njih u vaterpolu, jel se ima još nešto?
Znaci još 4 medalje su sigurne...dobro ipak cemo se približiti ali sve ukupno loše...da nema Slovenije i Hrvatske....ostali podbacili....Srbija još ima vremena da me demantira ako uzme zlato u vaterpolu.

kakve su ovo budalaštine?
di ti živiš decko, u jugooblacima?
nema nikakvih "nas" ni republika. hrvatska je država. i ujedno najuspješnija država na OI medu ovim bivšim republikama. tako treba biti i to je to.

Edited by - stinky on 09/08/2012 15:25:02
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 15:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
samo da napomenem da smo rasturili jucer u sportu: Zaninovic bronca, Dinamo 4 komada i Europa, vaterpolisti i rukometaši polufinale...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 15:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by 1Euro

kakve su ovo budalaštine?
di ti živiš decko, u jugooblacima?
nema nikakvih "nas" ni republika. hrvatska je država. i ujedno najuspješnija država na OI medu ovim bivšim republikama. tako treba biti i to je to.

Republika Hrvatska, nemoj mi reci da nisi nikad cuo za to mjesto
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/08/2012 : 15:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
ja se samo jos nadam zlatu rukometasa..u vaterpolu sta dragi Bog da..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/08/2012 : 15:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

samo da napomenem da smo rasturili jucer u sportu: Zaninovic bronca, Dinamo 4 komada i Europa, vaterpolisti i rukometaši polufinale...

Jel ovo neki kviz?
Izbaci uljeza?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 15:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

Jel ovo neki kviz?
Izbaci uljeza?

Jedino je Zaninovic žensko
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 15:42:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
evo još jednog jugoslavena. daj se zbudite iz dvadesetogodišnjeg sna.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/08/2012 : 15:50:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

evo još jednog jugoslavena. daj se zbudite iz dvadesetogodišnjeg sna.

Stvarno ima nade da cemo se probudit iz ovog sranja?.
I pusti Eura da se igra.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 09/08/2012 : 15:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Da, ja sa 25 godina sam Jugoslaven
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/08/2012 : 15:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Da, ja sa 25 godina sam Jugoslaven

Pa ti ni u pionire nisi primljen.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/08/2012 : 15:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
pa tko mu brani da se igra? ljudi, shvatite kljucnu stvar: ovo je forum, drugim rijecima, javni prostor sukoba mišljenja.
ako euro može fantazirati o nekakvoj jugoslaviji, i s tim izlazi u javni prostor, može doci i reakcija. mene ne zanima nikakvo jugoslavenstvo ni zbrajanje skupnih medalja. zanima me nadmetanje sa drugima i posebno mi je drago što smo bolji od drugih, srbije i ostalih. ne damo sloveniji ni 2 litre slane vode, to je hrvatski politicki stav. kakve skupne medalje.
Go to Top of Page
Page: of 96 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000