Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/08/2012 : 12:46:06
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Nije baš da se razumin u tekvando, al ovo šta su napravili Ani Zaninovic mi izgleda ko cista krada.
Nego što je nego krada, ostala je sekunda do kraja. |
Trljam ruke. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 09/08/2012 : 13:30:55
|
sa vesti rs:
Druga srpska takmicarka Dragana Gladovic ubedljivo je poražena od Džejd Džons iz Velike Britanije sa 15:1. Gladovic ce šansu za medalju tražiti kroz repesaž, ako se Britanka plasira u finale. Srpska takmicarka se rasplakala posle meca i tokom razgovora s novinarima bilo je primetno da joj je teško da govori o mecu. "Jeste meni bio jako težak žreb. Dobila sam najbolju u svojoj kategoriji. Sve su dobre, a ja sam izvukla najbolju... Idem u repasaž ako ona dobije još dve borbe, ali nisam gledala ko je sve prošao. Mislim da sam bolja od nje, iako je rezultat drugacije pokazao... Dala sam sve od sebe, ali nešto nije bilo kako treba, neka taktika, nije bilo dobro nešto", kazala je Dragana Gladovic.
Draga Dragana, ukoliko vec ucestvujes na OI, onda treba da se i dovoljno pripremis za najvece takmicenje koje postoji u tvom sportu. Prvu rundu si nekako izdrzala, u drugoj si pala jer si slabo pripremljena, nisi imala kondicije, tako ti je popustila koncentracija i pravila si gresku za greskom. Cak i u fazi gdje si mogla nesto da postignes, ti si izgledala malaksalo i samim time defenzivno se borila. Apsolutno je nevazno ko je tehnicki bolji, jednostavno je licemjerno izjaviti poslije poraza od 15:1 da si bolja od svoje protivnice i to odmah u sljedecoj recenici nakon sto kazes da je ona najbolja u tvojoj kategoriji. Mozda i tehnicki jesi bolja, ali ona se je pripremila za OI, ti nisi. Koliko si tehnicki dobra to nije moglo da se vidi, ali vidjelo se itekako da ti nedostaje kondicija za tri runde. Na kraju, nije ti kriv zrijeb niti bilo ko drugi, kriva si ti sto se u takvoj jadnoj formi prezentujes na jednom takmicenju kao sto su OI. Nadam se da Dragana posjecuje nas forum i da ce ovo procitati. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/08/2012 : 13:46:04
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by globinjo
sedamdeset peta splitska medalja na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...
cek jeli ovo tocan podatak ili se zajebavas
ma to ti je idi mi dodi mi matematika zbrojio on sve medalje od 1900-te naovamo, ekipne po pojedincu i sve to podijelio na sadažnji broj stanovnika, a mrtve generacije u meduvremenu ko šiša |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 09/08/2012 : 13:49:03
|
quote: Originally posted by ken2
sedamdeset peta splitska medalja na 2500 ljudi-jedna medalja...u svjetskim razmjerima-prvi...
ma to ti je idi mi dodi mi matematika zbrojio on sve medalje od 1900-te naovamo, ekipne po pojedincu i sve to podijelio na sadažnji broj stanovnika, a mrtve generacije u meduvremenu ko šiša
Pa ko normalan Globinja ozbiljno shvaca kad su teme sport i lokalpatriotizam |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 14:09:49
|
1Euro pisi medalju Hrvatskoj..
Lucija Zaninovic taekwond (do 49kg) - BRONCA..
baš sam htio napisat (jucer nisam bio na forumu u ove kasne sate) kad vidim da je vec globinjo napisao. Cestitke za broncu! |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 09/08/2012 : 14:23:38
|
šta je ovo?? Vrijeme odmice, još 4 dana Olimpijskih igarara a mi svi smo tek na 10 medalja. Cilj je bio 18....(3 po republici). Gdje ste Makedonci, Bih, Crnogorci pa i Srbi? Koliko izgleda realno je za ocekivati medalju u rukometu i nekoliko njih u vaterpolu, jel se ima još nešto? Znaci još 4 medalje su sigurne...dobro ipak cemo se približiti ali sve ukupno loše...da nema Slovenije i Hrvatske....ostali podbacili....Srbija još ima vremena da me demantira ako uzme zlato u vaterpolu. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 09/08/2012 : 14:28:54
|
Postoji mogucnost da sve tri zemlje uzmu postolje u vaterpolu, ako se sve poklopi. Crnogorske rukometašice su u igri za zlato, a i naši rukometaši. Cakmo još Anu Zaninovic ako se uspije vratit priko repasaža. Stoga, još 6 medalja je u igri... |
Trljam ruke. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Posted - 09/08/2012 : 14:39:19
|
nije mi jasan taj repasaaž kako netko iz prvog kola može u borbu za medalje, pored poraženih iz polufinala ? ima netko ko zna |
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Posted - 09/08/2012 : 14:44:07
|
nije mi jasan taj repasaaž kako netko iz prvog kola može u borbu za medalje, pored poraženih iz polufinala ? ima netko ko zna
nemam pojma, znam jedino da kod juda, uvijek dobiju dvije bronce, znaci netko tko je izgubio polufinale pa pobijedio z atrece mijesto i netko koji je izgubio u cetvrtfinalu p aonda pobijedio u repasažu,....ali vidim da ovaj repasaž postaje popularan i u drugim sportovima....cudno mi je sve to sa tim repasažom. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Posted - 09/08/2012 : 14:49:26
|
ma to ti je idi mi dodi mi matematika zbrojio on sve medalje od 1900-te naovamo, ekipne po pojedincu i sve to podijelio na sadažnji broj stanovnika, a mrtve generacije u meduvremenu ko šiša
Pa ko normalan Globinja ozbiljno shvaca kad su teme sport i lokalpatriotizam
ali zanimljivo je to koliko medalja imaju samo splitski košarkaši? valjda 15-20 kukoc i rada imaju 4 srebra, tabak i perasovic jedno, jerkov i krstulovic imaju zlato iz moskve, a di su još skansi, jerkov, šolman s još mislim 2 srebra - je li alanovic splicanin? |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16379 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 09/08/2012 : 14:55:56
|
nije mi jasan taj repasaaž kako netko iz prvog kola može u borbu za medalje, pored poraženih iz polufinala ? ima netko ko zna
Evo nadjoh jedan koment koji se odnosi na nasu takmicarsku (jutros je pukla 15:1), mozda razjasni malo
quote: Ne znaci da onaj ko ude u polufinale ima bronzu iako se dodeljuju 2 bronzane medalje! Ako izgubiš u polufinalu boriš se za bronzu sa pobednikom repasaža iz druge grane (oni koji su izgubili od finaliste u toj grani). Isto tako, poraženi iz drugog polufinala se bori za bronzu sa pobednikom repasaža iz prve grane. Tako da Dragana ako britanka ude u finale radi repasaž sa onim koji izgubi od britanke u drugom kolu i ako pobedi radi sa polufinalistom za bronzanu medalju!
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:07:38
|
[quote][i]
je li alanovic splicanin?
Ne pere me neki ponos zbog toga, ali je |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 09/08/2012 : 15:24:32
|
quote: Originally posted by 1Euro
šta je ovo?? Vrijeme odmice, još 4 dana Olimpijskih igarara a mi svi smo tek na 10 medalja. Cilj je bio 18....(3 po republici). Gdje ste Makedonci, Bih, Crnogorci pa i Srbi? Koliko izgleda realno je za ocekivati medalju u rukometu i nekoliko njih u vaterpolu, jel se ima još nešto? Znaci još 4 medalje su sigurne...dobro ipak cemo se približiti ali sve ukupno loše...da nema Slovenije i Hrvatske....ostali podbacili....Srbija još ima vremena da me demantira ako uzme zlato u vaterpolu.
kakve su ovo budalaštine? di ti živiš decko, u jugooblacima? nema nikakvih "nas" ni republika. hrvatska je država. i ujedno najuspješnija država na OI medu ovim bivšim republikama. tako treba biti i to je to. |
Edited by - stinky on 09/08/2012 15:25:02 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 09/08/2012 : 15:26:10
|
samo da napomenem da smo rasturili jucer u sportu: Zaninovic bronca, Dinamo 4 komada i Europa, vaterpolisti i rukometaši polufinale... |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:27:51
|
quote: Originally posted by stinky
quote: Originally posted by 1Euro
šta je ovo?? Vrijeme odmice, još 4 dana Olimpijskih igarara a mi svi smo tek na 10 medalja. Cilj je bio 18....(3 po republici). Gdje ste Makedonci, Bih, Crnogorci pa i Srbi? Koliko izgleda realno je za ocekivati medalju u rukometu i nekoliko njih u vaterpolu, jel se ima još nešto? Znaci još 4 medalje su sigurne...dobro ipak cemo se približiti ali sve ukupno loše...da nema Slovenije i Hrvatske....ostali podbacili....Srbija još ima vremena da me demantira ako uzme zlato u vaterpolu.
kakve su ovo budalaštine? di ti živiš decko, u jugooblacima? nema nikakvih "nas" ni republika. hrvatska je država. i ujedno najuspješnija država na OI medu ovim bivšim republikama. tako treba biti i to je to.
Republika Hrvatska, nemoj mi reci da nisi nikad cuo za to mjesto |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:36:33
|
quote: Originally posted by supermark
samo da napomenem da smo rasturili jucer u sportu: Zaninovic bronca, Dinamo 4 komada i Europa, vaterpolisti i rukometaši polufinale...
Jel ovo neki kviz? Izbaci uljeza? |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:42:07
|
samo da napomenem da smo rasturili jucer u sportu: Zaninovic bronca, Dinamo 4 komada i Europa, vaterpolisti i rukometaši polufinale...
Jel ovo neki kviz? Izbaci uljeza?
Jedino je Zaninovic žensko |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:50:46
|
quote: Originally posted by stinky
evo još jednog jugoslavena. daj se zbudite iz dvadesetogodišnjeg sna.
Stvarno ima nade da cemo se probudit iz ovog sranja?. I pusti Eura da se igra. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:51:37
|
Da, ja sa 25 godina sam Jugoslaven
Pa ti ni u pionire nisi primljen. |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 09/08/2012 : 15:57:25
|
pa tko mu brani da se igra? ljudi, shvatite kljucnu stvar: ovo je forum, drugim rijecima, javni prostor sukoba mišljenja. ako euro može fantazirati o nekakvoj jugoslaviji, i s tim izlazi u javni prostor, može doci i reakcija. mene ne zanima nikakvo jugoslavenstvo ni zbrajanje skupnih medalja. zanima me nadmetanje sa drugima i posebno mi je drago što smo bolji od drugih, srbije i ostalih. ne damo sloveniji ni 2 litre slane vode, to je hrvatski politicki stav. kakve skupne medalje. |
|
|
Topic |
|