forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Antikvarnice, stariji albumi, slicice, stripovi.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 16:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
U septembru idem na turu sa kolima preko Hrvatske prema Subotici i Novom Sadu, pa me zanima, da li imate podatke o pijacama, antikvarnicama za knjige i stripove, to mi je i jedan od ciljeva odmora, da predjem što više knjižnih antikvarnica. Tražicu albume, slicice i koje starije stripove, koji mi nedostaju.
Hvala na bilo kakvoj informaciji.
Hvala i Budiju, koji je otvorio ovu temu, možda ima i na Stripovima, vec neki popis?
http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=134

---

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 16:40:20

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/07/2012 : 18:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
U Osijeku, a to ti je usput, imaš antikvarnicu Ezop u Ulici Republike... Samo, nisu nešto jaki sa stripovima...
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 18:59:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by velka031

U Osijeku, a to ti je usput, imaš antikvarnicu Ezop u Ulici Republike... Samo, nisu nešto jaki sa stripovima...

Hvala stavicu na popis. Više cu gledati za albumima, a pokupicu i sve podmetace po kafanama :)
Svaka informacija je dragocijena.

-

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/07/2012 : 19:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Nedjeljom (a ponešto i subotom) ti je na Britancu (Britanskom trgu) u Zagrebu sajam antikviteta/ploca/knjiga/markica/razglednica, ima i stripova, ma ima svega. to bi ti se isplatilo posjetiti. Inace, to mi je blizu doma, pa ako dodješ možeo popiti pivo

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Nedjeljom (a ponešto i subotom) ti je na Britancu (Britanskom trgu) u Zagrebu sajam antikviteta/ploca/knjiga/markica/razglednica, ima i stripova, ma ima svega. to bi ti se isplatilo posjetiti. Inace, to mi je blizu doma, pa ako dodješ možeo popiti pivo

Mladjo, obavezno se dobijemo, pokušacu 8 ili 9(nedelja)-rano ujutro kreci iz Lj. Ni ne znam gde je taj britanski trg, je li to u strogom centru?
Javit cu ti. Pozdrav
Imam celi septembar slobodno da biram ali do 10 cekam još jedan novac, pa krecem :)

--

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/07/2012 : 19:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Je, to je u centru, dve stanice tramvajem od Trga po Ilici. Ma cujemo se još do tada, nema beda

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Nema frke

Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:48:11
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:48:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

quote:

Hvala stavicu na popis. Više cu gledati za albumima, a pokupicu i sve podmetace po kafanama :)

-

u vezi antikvariata, trebalo bi posjetiti i Istanbul:

http://www.adria.si/letalska-karta-ljubljana-istanbul

koliko sam cuo imaju jednu od najvecih tržnica, BAZAR ili kako se zove i tamo imaju svega i svacega....ne znam kako stoje sa albumima ali imaju starina koliko hoceš, (tako se bar prica...).
Želja mi je jednom posjetiti Istanbul, koliko vidim imaju dosta jeftine letove iz Ljubljane....
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Zdravo 1 Euro, da i bazari me zanimaju, možda nadjem koji stari predmet u vezi nostalgije zato idem kolima

--

Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:50:06
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

Da li možda znaš do kad je približno otvoren?

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12489 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

Zdravo 1 Euro, da i bazari me zanimaju, možda nadjem koji stari predmet u vezi nostalgije zato idem kolima

--

Koliko te ja poznajem ti bi trebao ici Kamionom, da ceš imati dovoljno mesta za svu robu koju ceš kupiti haha.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 26/07/2012 : 19:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

--

Koliko te ja poznajem ti bi trebao ici Kamionom, da ceš imati dovoljno mesta za svu robu koju ceš kupiti haha.

znam, znam, zato idem malim autom ali ce mi na carini sve uzeti

Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:58:32
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 26/07/2012 : 21:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

Ha najbolje je negdje do 12 doci jer do 1 radi sigurno, a možda i malo duže
Ak te zanimaju stare razglednice, znam lika za tebe - stari od jednog frenda je doktor u tome. A i markice isto.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/07/2012 : 22:29:05  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
znam ja ljude po subotici, koji toda imaju

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 27/07/2012 : 09:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message
quote:

quote:

-

U Kuci piva u ZG mozes dobiti gomile podmetaca za DŽ, domacih i stranih, dosta da kupis tek neku pivicu... www.kucapiva.com
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 11:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ha najbolje je negdje do 12 doci jer do 1 radi sigurno, a možda i malo duže
Ak te zanimaju stare razglednice, znam lika za tebe - stari od jednog frenda je doktor u tome. A i markice isto.

Ok, onda startam oko 8 iz Lj. Za razglednice i markice, imam to ali ne sakupljam, ok pogledacu i to, ako bude bilo vremena. Thx.
Jedva cekam

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:39:03
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 11:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Više cu tražiti albume, naravno slicice i koji strip ili Slikovnicu(strip sa tekstom ispod)-starija izdanja.
Inace kad dodjem u Suboticu, obavezno se dobijemo na pivi. Tu cu ostati koja dva dana, zavisi, da pregledam sve što ima.

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 27/07/2012 : 11:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

Više cu tražiti albume, naravno slicice i koji strip ili Slikovnicu(strip sa tekstom ispod)-starija izdanja.
Inace kad dodjem u Suboticu, obavezno se dobijemo na pivi. Tu cu ostati koja dva dana, zavisi, da pregledam sve što ima.

Sebastijane,ako imas prazne omote/kesice od prehrane iz stare Yuge,ponesi mi ih u semptembru...kupio bi ih(tipa pudinzi od Kandita,Krasa,Kolinske,kesice bibera cimeta vanil secera,ili omote od kafe Frank,kolumbijske ili bilo kakve omote ali celovite ne secene)ako imas ponesi leba ti
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by VJ

quote:

quote:

-

U Kuci piva u ZG mozes dobiti gomile podmetaca za DŽ, domacih i stranih, dosta da kupis tek neku pivicu... www.kucapiva.com

Odlican info, puno ti hvala, to moram posetiti, samo cu sigurno morati ostati koji dan
Bio sam par godina nazad(oko 5), pa nisam pronašao te kuce, inace bi i to posetio
I po pijacama- trznicama, cu tražiti najviše stare podmetace-domace.

Evo posle pijace idem ovdje, samo se nadam da i u nedelju rade. Ako ko bude bio tamo, pivo pade

Sad vidim, da necu stici ni do Osijeka, a kaj do Subotice

-

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:57:49
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 11:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

quote:

Sebastijane,ako imas prazne omote/kesice od prehrane iz stare Yuge,ponesi mi ih u semptembru...kupio bi ih(tipa pudinzi od Kandita,Krasa,Kolinske,kesice bibera cimeta vanil secera,ili omote od kafe Frank,kolumbijske ili bilo kakve omote ali celovite ne secene)ako imas ponesi leba ti

Pregledacu i u podrum, imožda nadjem neke stare kutije, za omote ne znam, ako što nadjem, naravno. Idem i na buvljak sledecu nedelju, pa cu i tu pogledati, i po antikvarnicama cu prošetati, ako imaju neke omote-znaci samo omote, ne kutije.

Mislim, da celovite teško dobiješ-videcu, donecu i isecene, samo da dobijem

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:53:05
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 27/07/2012 : 13:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kosmajac

quote:

quote:

Pregledacu i u podrum, imožda nadjem neke stare kutije, za omote ne znam, ako što nadjem, naravno. Idem i na buvljak sledecu nedelju, pa cu i tu pogledati, i po antikvarnicama cu prošetati, ako imaju neke omote-znaci samo omote, ne kutije.

Mislim, da celovite teško dobiješ-videcu, donecu i isecene, samo da dobijem

slikacu ti ovde sutra celovite omote ima i iz Slovenije...strava su
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 19:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Jbmimatr trgovacku ,danas nabavio kartu Ex yu, za 10 eu Jim jebm, neki izdavac Marko polo, da nismo sami sposoni dati van jednu kartu exyu, žalostno, tako su nas stranci progutali.. e jbga
Evo celi put.fk da dajem italijanima pare za kartu bljak
Ok evo puta, Lj.-Zg,Osijek-Sombor-Subotica-Novi Sad-Beograd- i povratak LJ

-

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 23:07:51
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 20:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Evo i jednu-dve presme, ma kad se vidimo, nema price o novcima OK
http://www.youtube.com/watch?v=Oxm8QiO74_Q
http://www.youtube.com/watch?v=UFQpeww4nGo

Svima lepo vecer :)

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 20:53:18
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 21:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Vinko Coce, to slušamo i kod nas, odlicne pisme :)
http://www.youtube.com/watch?v=jLf9d4ffPf0&feature

Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 21:05:20
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 27/07/2012 : 23:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
E jbga stvarno su lopovi i to tudje karte, bolje bi bilo da idem medju stare knjige i uzmem staru kartu, isti je k.. Na nama samo zaradjuju.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 28/07/2012 : 22:14:10  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:

quote:

jbg vise ne zivim u subotici ali ti na private mogu poslati neka uputstva , ali nemam vise telefon izgubio sam ga pa ti ne mogu dati brojeve

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000