Author |
Topic |
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 26/07/2012 : 16:37:06
|
U septembru idem na turu sa kolima preko Hrvatske prema Subotici i Novom Sadu, pa me zanima, da li imate podatke o pijacama, antikvarnicama za knjige i stripove, to mi je i jedan od ciljeva odmora, da predjem što više knjižnih antikvarnica. Tražicu albume, slicice i koje starije stripove, koji mi nedostaju. Hvala na bilo kakvoj informaciji. Hvala i Budiju, koji je otvorio ovu temu, možda ima i na Stripovima, vec neki popis? http://forum.striparna.com/viewtopic.php?t=134
---
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 16:40:20
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17014 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 18:59:29
|
quote: Originally posted by velka031
U Osijeku, a to ti je usput, imaš antikvarnicu Ezop u Ulici Republike... Samo, nisu nešto jaki sa stripovima...
Hvala stavicu na popis. Više cu gledati za albumima, a pokupicu i sve podmetace po kafanama :) Svaka informacija je dragocijena.
- |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 26/07/2012 : 19:16:01
|
Nedjeljom (a ponešto i subotom) ti je na Britancu (Britanskom trgu) u Zagrebu sajam antikviteta/ploca/knjiga/markica/razglednica, ima i stripova, ma ima svega. to bi ti se isplatilo posjetiti. Inace, to mi je blizu doma, pa ako dodješ možeo popiti pivo |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:23:41
|
quote: Originally posted by mladjo
Nedjeljom (a ponešto i subotom) ti je na Britancu (Britanskom trgu) u Zagrebu sajam antikviteta/ploca/knjiga/markica/razglednica, ima i stripova, ma ima svega. to bi ti se isplatilo posjetiti. Inace, to mi je blizu doma, pa ako dodješ možeo popiti pivo
Mladjo, obavezno se dobijemo, pokušacu 8 ili 9(nedelja)-rano ujutro kreci iz Lj. Ni ne znam gde je taj britanski trg, je li to u strogom centru? Javit cu ti. Pozdrav Imam celi septembar slobodno da biram ali do 10 cekam još jedan novac, pa krecem :)
-- |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:31:09
|
Je, to je u centru, dve stanice tramvajem od Trga po Ilici. Ma cujemo se još do tada, nema beda |
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:47:55
|
Nema frke |
Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:48:11 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 26/07/2012 : 19:48:02
|
quote: Originally posted by Risar_69
U Osijeku, a to ti je usput, imaš antikvarnicu Ezop u Ulici Republike... Samo, nisu nešto jaki sa stripovima...
Hvala stavicu na popis. Više cu gledati za albumima, a pokupicu i sve podmetace po kafanama :) Svaka informacija je dragocijena.
-
u vezi antikvariata, trebalo bi posjetiti i Istanbul:
http://www.adria.si/letalska-karta-ljubljana-istanbul
koliko sam cuo imaju jednu od najvecih tržnica, BAZAR ili kako se zove i tamo imaju svega i svacega....ne znam kako stoje sa albumima ali imaju starina koliko hoceš, (tako se bar prica...). Želja mi je jednom posjetiti Istanbul, koliko vidim imaju dosta jeftine letove iz Ljubljane.... |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:49:14
|
Zdravo 1 Euro, da i bazari me zanimaju, možda nadjem koji stari predmet u vezi nostalgije zato idem kolima
-- |
Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:50:06 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:51:35
|
Nedjeljom (a ponešto i subotom) ti je na Britancu (Britanskom trgu) u Zagrebu sajam antikviteta/ploca/knjiga/markica/razglednica, ima i stripova, ma ima svega. to bi ti se isplatilo posjetiti. Inace, to mi je blizu doma, pa ako dodješ možeo popiti pivo
Da li možda znaš do kad je približno otvoren? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 26/07/2012 : 19:52:02
|
Zdravo 1 Euro, da i bazari me zanimaju, možda nadjem koji stari predmet u vezi nostalgije zato idem kolima
--
Koliko te ja poznajem ti bi trebao ici Kamionom, da ceš imati dovoljno mesta za svu robu koju ceš kupiti haha. |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 26/07/2012 : 19:56:55
|
quote: Originally posted by 1Euro
--
Koliko te ja poznajem ti bi trebao ici Kamionom, da ceš imati dovoljno mesta za svu robu koju ceš kupiti haha.
znam, znam, zato idem malim autom ali ce mi na carini sve uzeti |
Edited by - Risar_69 on 26/07/2012 19:58:32 |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Posted - 26/07/2012 : 21:02:10
|
Da li možda znaš do kad je približno otvoren?
Ha najbolje je negdje do 12 doci jer do 1 radi sigurno, a možda i malo duže Ak te zanimaju stare razglednice, znam lika za tebe - stari od jednog frenda je doktor u tome. A i markice isto. |
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 27/07/2012 : 09:24:13
|
-
U Kuci piva u ZG mozes dobiti gomile podmetaca za DŽ, domacih i stranih, dosta da kupis tek neku pivicu... www.kucapiva.com |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:38:07
|
Da li možda znaš do kad je približno otvoren?
Ha najbolje je negdje do 12 doci jer do 1 radi sigurno, a možda i malo duže Ak te zanimaju stare razglednice, znam lika za tebe - stari od jednog frenda je doktor u tome. A i markice isto.
Ok, onda startam oko 8 iz Lj. Za razglednice i markice, imam to ali ne sakupljam, ok pogledacu i to, ako bude bilo vremena. Thx. Jedva cekam |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:39:03 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:42:01
|
quote: Originally posted by masni
znam ja ljude po subotici, koji toda imaju
Više cu tražiti albume, naravno slicice i koji strip ili Slikovnicu(strip sa tekstom ispod)-starija izdanja. Inace kad dodjem u Suboticu, obavezno se dobijemo na pivi. Tu cu ostati koja dva dana, zavisi, da pregledam sve što ima. |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 27/07/2012 : 11:44:34
|
Više cu tražiti albume, naravno slicice i koji strip ili Slikovnicu(strip sa tekstom ispod)-starija izdanja. Inace kad dodjem u Suboticu, obavezno se dobijemo na pivi. Tu cu ostati koja dva dana, zavisi, da pregledam sve što ima.
Sebastijane,ako imas prazne omote/kesice od prehrane iz stare Yuge,ponesi mi ih u semptembru...kupio bi ih(tipa pudinzi od Kandita,Krasa,Kolinske,kesice bibera cimeta vanil secera,ili omote od kafe Frank,kolumbijske ili bilo kakve omote ali celovite ne secene)ako imas ponesi leba ti |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:44:45
|
quote: Originally posted by VJ
-
U Kuci piva u ZG mozes dobiti gomile podmetaca za DŽ, domacih i stranih, dosta da kupis tek neku pivicu... www.kucapiva.com
Odlican info, puno ti hvala, to moram posetiti, samo cu sigurno morati ostati koji dan Bio sam par godina nazad(oko 5), pa nisam pronašao te kuce, inace bi i to posetio I po pijacama- trznicama, cu tražiti najviše stare podmetace-domace.
Evo posle pijace idem ovdje, samo se nadam da i u nedelju rade. Ako ko bude bio tamo, pivo pade
Sad vidim, da necu stici ni do Osijeka, a kaj do Subotice
- |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:57:49 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 11:50:50
|
quote: Originally posted by kosmajac
Više cu tražiti albume, naravno slicice i koji strip ili Slikovnicu(strip sa tekstom ispod)-starija izdanja. Inace kad dodjem u Suboticu, obavezno se dobijemo na pivi. Tu cu ostati koja dva dana, zavisi, da pregledam sve što ima.
Sebastijane,ako imas prazne omote/kesice od prehrane iz stare Yuge,ponesi mi ih u semptembru...kupio bi ih(tipa pudinzi od Kandita,Krasa,Kolinske,kesice bibera cimeta vanil secera,ili omote od kafe Frank,kolumbijske ili bilo kakve omote ali celovite ne secene)ako imas ponesi leba ti
Pregledacu i u podrum, imožda nadjem neke stare kutije, za omote ne znam, ako što nadjem, naravno. Idem i na buvljak sledecu nedelju, pa cu i tu pogledati, i po antikvarnicama cu prošetati, ako imaju neke omote-znaci samo omote, ne kutije.
Mislim, da celovite teško dobiješ-videcu, donecu i isecene, samo da dobijem |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 11:53:05 |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 27/07/2012 : 13:31:04
|
quote: Originally posted by kosmajac
Sebastijane,ako imas prazne omote/kesice od prehrane iz stare Yuge,ponesi mi ih u semptembru...kupio bi ih(tipa pudinzi od Kandita,Krasa,Kolinske,kesice bibera cimeta vanil secera,ili omote od kafe Frank,kolumbijske ili bilo kakve omote ali celovite ne secene)ako imas ponesi leba ti
Pregledacu i u podrum, imožda nadjem neke stare kutije, za omote ne znam, ako što nadjem, naravno. Idem i na buvljak sledecu nedelju, pa cu i tu pogledati, i po antikvarnicama cu prošetati, ako imaju neke omote-znaci samo omote, ne kutije.
Mislim, da celovite teško dobiješ-videcu, donecu i isecene, samo da dobijem
slikacu ti ovde sutra celovite omote ima i iz Slovenije...strava su |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 19:45:31
|
Jbmimatr trgovacku ,danas nabavio kartu Ex yu, za 10 eu Jim jebm, neki izdavac Marko polo, da nismo sami sposoni dati van jednu kartu exyu, žalostno, tako su nas stranci progutali.. e jbga Evo celi put.fk da dajem italijanima pare za kartu bljak Ok evo puta, Lj.-Zg,Osijek-Sombor-Subotica-Novi Sad-Beograd- i povratak LJ
- |
Edited by - Risar_69 on 27/07/2012 23:07:51 |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Posted - 27/07/2012 : 23:08:57
|
E jbga stvarno su lopovi i to tudje karte, bolje bi bilo da idem medju stare knjige i uzmem staru kartu, isti je k.. Na nama samo zaradjuju.
|
|
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 28/07/2012 : 22:14:10
|
jbg vise ne zivim u subotici ali ti na private mogu poslati neka uputstva , ali nemam vise telefon izgubio sam ga pa ti ne mogu dati brojeve |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Topic |
|
|
|