Author |
Topic |
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 29/07/2012 : 11:23:13
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by tronožac Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama?
quote: Originally posted by kosmajac
quote: Originally posted by tronožac Ne razumem banana države kao što je Srbija-trošiti gomilu novca na nekog ko nema ni približne šanse da osvoji medalju,vec stigne na cilj 155,je totalna glupost,dok se za bolesnu decu skupljaju pare po ulicama?
+10
Po vama je resenje za bolesnu decu u Srbiji bojkot Olimpijskih igara?
nisi razumeo...ako bi Tijanic mason i tupson preusmeri placanje prava Londnu za OI(nekih 3 miliona eura) onda bi se taj novac mogao preusmeriti za gladnu decu...eto to bi bila poenta |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 29/07/2012 : 11:26:04
|
Pa, ne ozbiljno... Niti gledam otvaranja Olimpijskih igara, niti sam globalista... ali brate, ne ide da na Olimpijske igre svalimo nesto sto ne stoji.
Olimpijske igre su civilizacijska tekovina.
Ako su uronile (a mozemo sa velikom sigurnoscu reci da jesu) u korupciju i megalomaniju to je samo slika danasnjeg sveta u kome zivimo. Takve stvari gledam u svom gradu svaki dan. Nista cudno, ili se naviknes ili potones. Ja, na primer, kao klinac (secam se da sam bio sesti razred 1986.) sam bio ubedjen da u svetu ratova vise nece biti jer sam (ispravno, jel te) smatrao da su ljudi izvukli pouke iz predhodnih stradanja. Sta je posle bilo svi znamo... Ali sam vremenom resio da prihvatam stvari kakve jesu jer na njih ne mogu uticati. Iskustvo je cudo. Zivot tece dalje a zivot je jedan. Kada bi pizdeo oko svakog sranja koje nam stigne iz drzava koje diktiraju stanje u svetu - do sada bih poludeo.
slaem se sa tobom...ali razmisli..sto bi poludeo osim da pricas i svedocis cinjenicno stanje...makar samo konstatuj u drustvu ili vec gde...pa si dobro ucinio..ne valja cutati ultrase,jer si onda kanda u ravni sa zlocinima...ne mozes ih,istina niti spreciti,ali svedoci,ako nemas drugog nacina(miroljubivog mislim,ne osvetnickog)
|
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10047 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 29/07/2012 : 12:06:51
|
Ma, slazemo se u tome da se uvek moze ustedeti lova za neke prece stvari (od necijeg zivota nema nista prece) ali ne treba mesati to sa ucescem na Olimpijadi. To bi bila banalizacija problema.
Sto se cutanja tice... ja sam bas galamdzija kada se radi o nepravdi, uvek bio. Valjda je to neki nasledni faktor i moj cale nije voleo nigde da se svrstava, uvek je kritikovao sistem koji gazi obicnog coveka.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Posted - 29/07/2012 : 13:33:27
|
Ma, slazemo se u tome da se uvek moze ustedeti lova za neke prece stvari (od necijeg zivota nema nista prece) ali ne treba mesati to sa ucescem na Olimpijadi. To bi bila banalizacija problema.
Sto se cutanja tice... ja sam bas galamdzija kada se radi o nepravdi, uvek bio. Valjda je to neki nasledni faktor i moj cale nije voleo nigde da se svrstava, uvek je kritikovao sistem koji gazi obicnog coveka.
respect |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
bosancicigor
Average Member
Croatia
866 Posts
Member since 15/08/2009 |
Posted - 30/07/2012 : 10:11:20
|
quote: Originally posted by Dule
Otvaranje Olimpijskih igara u Londonu
Osim glupih(!!!) i prepunih gafova, komentara Micua i Drage sa Htva, ovaj igrokaz na otvaranju Olimpijskih igara 2012. nešto je najbedastije što sam u svom polustoljetnom životu cuo i gledao. Ovakvu papazjaniju (loših ideja , jeftinih poanti, besmislene koreografije i traljave realizacije), Olimpijske igre kao takve, nisu zaslužile. (U osnovnoj školi tamo negdje šezdesetih, sudjelovao sam kao pionir u bolje režiranim socrealistickim priredbama. A njih su osmišljavale i organizirale samo naše uciteljice.) Ovo 37 milijuna eura „vrjedno“ otvaranje neceg što bi valjda po tradiciji i smislu trebalo biti kozmopolitsko slavlje zdravog tjela i duha , pretvorilo se u traljavo, kicasto odradenu, turisticku razglednicu zemlje domacina. Mimohod, procesija, kirvaj koji je usljedio, a posebno kadrovi u kojma iz loža mašu puku bjelosvjetski satrapi ili njihovi predstavnici , srozao je otvorenje ove maifestacije do dna. Jedino lijepo što se na ovom otvaranju OI moglo vidjeti, lica su i osmjesi sportašica i sportaša.
+1000 |
|
|
|
Topic |
|
|
|