ovom prilikom zelim se zahvaliti sljedecim clanovima- nik 284, columbo, jaki , lwood i nesvrstani. bio sam cetri tjedna u dalmaciji (hrvatska) i imao sam priliku osobno se upoznati sa navedenim clanovima. momci su prva liga! odlicna suradnja i druzenje,samo za najvecu pohvalu! a posebno se zahvaljujem prijatelju nik284,koji me je kod sebe u dubrovniku ugostio. nisam bas imao puno vremena pa nisam ni stigao sve moje splicane da kontaktiram. sve ce se to nadoknadit. gore navedenim- HVALA!!!
ovom prilikom zelim se zahvaliti sljedecim clanovima- nik 284, columbo, jaki , lwood i nesvrstani. bio sam cetri tjedna u dalmaciji (hrvatska) i imao sam priliku osobno se upoznati sa navedenim clanovima. momci su prva liga!
Ja sam stavku "letovanje" zakljucio do daljnjega - posto sam se preselio na more. Danas sam sa curama prvi put otisao na plazu, mala je videla svoje prvo more, nema vece srece.
Jedino sto je htela da mi skine glavu sa ramena kad smo poceli da idemo sa plaze.
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
A jako je sunce špansko, tata mora znati kad je vrijeme za skloniti se...
Mene su vec upozorili da ni slucajno ne idem na sunce s malim od 11 do 6, da se držim hlada i svega ostaloga. Itd, itd. Osjecam da ce ovo prvo ljetovanje biti napeto!
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Ja sam stavku "letovanje" zakljucio do daljnjega - posto sam se preselio na more. Danas sam sa curama prvi put otisao na plazu, mala je videla svoje prvo more, nema vece srece.
Jedino sto je htela da mi skine glavu sa ramena kad smo poceli da idemo sa plaze.
Originally posted by DeeCay Mene su vec upozorili da ni slucajno ne idem na sunce s malim od 11 do 6, da se držim hlada i svega ostaloga. Itd, itd. Osjecam da ce ovo prvo ljetovanje biti napeto!
za prvi i drugi rodendan more,a bome za treci wellnes....na bazenima više uživamo svi, a i puno prakticnije za roditelje! Skuplje ali veci užitak!
a odlazak u planine i sl. nije ljetovanje/odmor?
ljetovanje ukljucuje more ,a odmarat se možeš i na wc-u
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
.... kupnaje na Mrežnici ili uživanje u Rastokama na prekrasnim slapovima! U Dalmaciji su za kupanje npr. su najbolji slapovi Krke. Pa su tu razni kanjoni (Zrmanje) za rafting, kajak i sl. Planinarenje po Velebitu, šetnja šumama Gorskog Kotara! Eto, pa ti sad vidi....
Originally posted by lwood ljetovanje ukljucuje more
Yeah right, samo nemaštovitim ljudima.
nego šta ukljucuje ? meditaciju na Tibetu?
Aaauu mašte! Meditaciju ostavi za wc a Tibet je jebiga predaleko. A sad ozbiljno- ima u lijepoj našoj i previše mjesta za pasivni/aktivni odmor. Evo dosada napisao isto ono što bi i ja a to je samo vršak brijega ako se mogucnosti prošire na susjedne zemlje.