Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10227 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 28/08/2012 : 18:08:55
|
quote: Originally posted by Tutta
quote: Originally posted by paro
Cekaj malo, lako za izbacivanje...pa svi cekaju fotke od raznih žena, al vidim da Euro i dalje odbija da okaci iste...daj Euro, koji ti je vrag??
a sta se tu i ima vidit? vietnamke,150cm,35 kila,sve noce one vietkong sesire. mozda koju dobru kubanku,one su vrlo dobre,ovde ih ima pk.
Moran ovde stat u Eurovu obranu. Prije par godina je stvarno nakacija slike žena o kojima prica, i neke su bile strava. Nisan neki pizdopatnik ali jedne (mislin da je bila crnkinja ili mulatkinja) se znan tu i tamo sitit. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 28/08/2012 : 18:54:57
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by bagi
...Pizdonjo...
ajde bilo bi vrijeme da nas dvoje zakopamo ratnu sjekiru. Idem pobrisati one uvrede. Ali sa tobom u blizini cu uvijek "spavati jednim okom otvorenim" hehe.
Ja i nisam tako strašan kad moraš držati to okce otvoreno.Da su kraj tebe slucajno brni,sellane i zlotvor morao bi širom otvoriti oba oka,stisnuti guzove i zatvoriti usta.Da se kojim slucajem još i fikus pojavi na to sve morao bi zacepiti uši...Znaci sa mnom je lako...
p.s.
Šta si mislio?-Samo tako olako se izvuci nakon onog pizdaranja? Ojro,kad te sad razvucem po postovima pišat ceš krv od muke... |
Wtf?
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 28/08/2012 : 19:53:42
|
quote: Originally posted by 1Euro
...Pizdonjo...
ajde bilo bi vrijeme da nas dvoje zakopamo ratnu sjekiru. Idem pobrisati one uvrede. Ali sa tobom u blizini cu uvijek "spavati jednim okom otvorenim" hehe.
Ja i nisam tako strašan kad moraš držati to okce otvoreno.Da su kraj tebe slucajno brni,sellane i zlotvor morao bi širom otvoriti oba oka,stisnuti guzove i zatvoriti usta.Da se kojim slucajem još i fikus pojavi na to sve morao bi zacepiti uši...Znaci sa mnom je lako...
p.s.
Šta si mislio?-Samo tako olako se izvuci nakon onog pizdaranja? Ojro,kad te sad razvucem po postovima pišat ceš krv od muke...
sumnjam...u biti sve je u glavi. Jednom sam negdje procitao da covjek ujutro kada se probudi on se može odluciti ili ce biti taj dan radostan ili tužan itd....pa onda ako odluci da ce biti radostan on ce vidjeti radost u bilocemu (npr pjevanje ptica, žubor rijeke,...) Ali dobro isti ucinak se može postignuti i pušenjem trave npr haha. Jebiga kada "medicina" svugdje dopre. I ja kada sam razmislio, u biti ti nisi loš covjek samo si krivo shvacen. Imaš neki cudan humor kojeg ja ne shvacam nikako. Ja sam ti više za "mujo i haso" štoseve a kod tebe nikada ne znam gdje završava humor i gdje pocinje mržnja a izgledaš mi ko netko tko puno mrzi pa se onda krije nekakvim cudnim humorom da bi to kao prikrio...ili to ili ti stvarno mrziš mene npr a to uopšte ne kriješ ali ispada na tako cudno humoran nacin, da covjek ne zna jel to fora ili nije ili šta.... U biti je najbolje da se ignorišemo a živce štedimo za drug eprobleme. Idem još malo uživati u cvrkutu ptica.... |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/08/2012 : 20:19:58
|
"sumnjam...u biti sve je u glavi. Jednom sam negdje procitao da covjek ujutro kada se probudi on se može odluciti ili ce biti taj dan radostan ili tužan itd....pa onda ako odluci da ce biti radostan on ce vidjeti radost u bilocemu (npr pjevanje ptica, žubor rijeke,...) Ali dobro isti ucinak se može postignuti i pušenjem trave npr haha. Jebiga kada "medicina" svugdje dopre. I ja kada sam razmislio, u biti ti nisi loš covjek samo si krivo shvacen. Imaš neki cudan humor kojeg ja ne shvacam nikako. Ja sam ti više za "mujo i haso" štoseve a kod tebe nikada ne znam gdje završava humor i gdje pocinje mržnja a izgledaš mi ko netko tko puno mrzi pa se onda krije nekakvim cudnim humorom da bi to kao prikrio...ili to ili ti stvarno mrziš mene npr a to uopšte ne kriješ ali ispada na tako cudno humoran nacin, da covjek ne zna jel to fora ili nije ili šta.... U biti je najbolje da se ignorišemo a živce štedimo za drug eprobleme. Idem još malo uživati u cvrkutu ptica...."
Ignore is not an option. Ajme Ojro al si ga zakomplicirao sa onim boldanim.Ne mrzim ja nikoga,pa ni tebe.Samo mi sa jedno 70-80 % svojih postova opasno plešeš po živcima.Kažu mnogi koji me poznaju da imam cudan smisao za humor,cak i šefic...,ovaj,žena no nisam ja kriv.Kriv je Patak u kojem sam se po prvi puta sreo sa Ivicom i Rambom 2 tamo negdje u drugoj polovici osamdesetih i koji su me sa svojim ekstremnim wc humorom nepovratno pokvarili...
|
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/08/2012 22:12:27 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 28/08/2012 : 20:27:58
|
Bagi, hoce li biti uskoro kakav novi strip u tvom poznatom fazonu? Nisi nista novo nacrtao ima x vremena. Gdje je onaj topik sa tvojim radovima? |
Edited by - King Warrior on 28/08/2012 20:28:49 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 28/08/2012 : 22:10:46
|
quote: Originally posted by King Warrior
Bagi, hoce li biti uskoro kakav novi strip u tvom poznatom fazonu? Nisi nista novo nacrtao ima x vremena. Gdje je onaj topik sa tvojim radovima?
Jebi ga kolega,nema se vremena,pritisle dunjalucke obaveze...Probacu nešto nažvrljati u sljedecih mjesec-dva kad malo jenjaju poslovi. Topic je u autorskom izlogu,propao tamo negdje na trecu-cetvrtu stranu... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 28/08/2012 22:17:55 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47134 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 29/08/2012 : 10:23:54
|
quote: Originally posted by fikus
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Zlotvor
Puka si ka prizrila dinja. A selanne je još gori. Neko mu popalia kolekciju postera pa sad žali
Puka sam ki kokica..jbg previse trave u srednjoskolskim danima..
onda bi ja bia potpuno lud
Nekako mi se uklapaš u profil ubojice sa Marjana.
moga bi se i malo kontrolirat šta pišeš. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|