forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ljeto 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10227 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2012 : 18:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by paro

Cekaj malo, lako za izbacivanje...pa svi cekaju fotke od raznih žena, al vidim da Euro i dalje odbija da okaci iste...daj Euro, koji ti je vrag??

a sta se tu i ima vidit? vietnamke,150cm,35 kila,sve noce one vietkong sesire. mozda koju dobru kubanku,one su vrlo dobre,ovde ih ima pk.

Moran ovde stat u Eurovu obranu.
Prije par godina je stvarno nakacija slike žena o kojima prica, i neke su bile strava. Nisan neki pizdopatnik ali jedne (mislin da je bila crnkinja ili mulatkinja) se znan tu i tamo sitit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/08/2012 : 18:54:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by bagi

...Pizdonjo...

ajde bilo bi vrijeme da nas dvoje zakopamo ratnu sjekiru. Idem pobrisati one uvrede.
Ali sa tobom u blizini cu uvijek "spavati jednim okom otvorenim" hehe.

Ja i nisam tako strašan kad moraš držati to okce otvoreno.Da su kraj tebe slucajno brni,sellane i zlotvor morao bi širom otvoriti oba oka,stisnuti guzove i zatvoriti usta.Da se kojim slucajem još i fikus pojavi na to sve morao bi zacepiti uši...Znaci sa mnom je lako...

p.s.

Šta si mislio?-Samo tako olako se izvuci nakon onog pizdaranja? Ojro,kad te sad razvucem po postovima pišat ceš krv od muke...

Wtf?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12484 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/08/2012 : 19:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by 1Euro

quote:

...Pizdonjo...

ajde bilo bi vrijeme da nas dvoje zakopamo ratnu sjekiru. Idem pobrisati one uvrede.
Ali sa tobom u blizini cu uvijek "spavati jednim okom otvorenim" hehe.

Ja i nisam tako strašan kad moraš držati to okce otvoreno.Da su kraj tebe slucajno brni,sellane i zlotvor morao bi širom otvoriti oba oka,stisnuti guzove i zatvoriti usta.Da se kojim slucajem još i fikus pojavi na to sve morao bi zacepiti uši...Znaci sa mnom je lako...

p.s.

Šta si mislio?-Samo tako olako se izvuci nakon onog pizdaranja? Ojro,kad te sad razvucem po postovima pišat ceš krv od muke...

sumnjam...u biti sve je u glavi. Jednom sam negdje procitao da covjek ujutro kada se probudi on se može odluciti ili ce biti taj dan radostan ili tužan itd....pa onda ako odluci da ce biti radostan on ce vidjeti radost u bilocemu (npr pjevanje ptica, žubor rijeke,...)
Ali dobro isti ucinak se može postignuti i pušenjem trave npr haha.
Jebiga kada "medicina" svugdje dopre.
I ja kada sam razmislio, u biti ti nisi loš covjek samo si krivo shvacen. Imaš neki cudan humor kojeg ja ne shvacam nikako.
Ja sam ti više za "mujo i haso" štoseve a kod tebe nikada ne znam gdje završava humor i gdje pocinje mržnja a izgledaš mi ko netko tko puno mrzi pa se onda krije nekakvim cudnim humorom da bi to kao prikrio...ili to ili ti stvarno mrziš mene npr a to uopšte ne kriješ ali ispada na tako cudno humoran nacin, da covjek ne zna jel to fora ili nije ili šta....
U biti je najbolje da se ignorišemo a živce štedimo za drug eprobleme.
Idem još malo uživati u cvrkutu ptica....
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/08/2012 : 20:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
"sumnjam...u biti sve je u glavi. Jednom sam negdje procitao da covjek ujutro kada se probudi on se može odluciti ili ce biti taj dan radostan ili tužan itd....pa onda ako odluci da ce biti radostan on ce vidjeti radost u bilocemu (npr pjevanje ptica, žubor rijeke,...)
Ali dobro isti ucinak se može postignuti i pušenjem trave npr haha.
Jebiga kada "medicina" svugdje dopre.
I ja kada sam razmislio, u biti ti nisi loš covjek samo si krivo shvacen. Imaš neki cudan humor kojeg ja ne shvacam nikako.
Ja sam ti više za "mujo i haso" štoseve a kod tebe nikada ne znam gdje završava humor i gdje pocinje mržnja a izgledaš mi ko netko tko puno mrzi pa se onda krije nekakvim cudnim humorom da bi to kao prikrio...ili to ili ti stvarno mrziš mene npr a to uopšte ne kriješ ali ispada na tako cudno humoran nacin, da covjek ne zna jel to fora ili nije ili šta....
U biti je najbolje da se ignorišemo a živce štedimo za drug eprobleme.
Idem još malo uživati u cvrkutu ptica...."

Ignore is not an option. Ajme Ojro al si ga zakomplicirao sa onim boldanim.Ne mrzim ja nikoga,pa ni tebe.Samo mi sa jedno 70-80 % svojih postova opasno plešeš po živcima.Kažu mnogi koji me poznaju da imam cudan smisao za humor,cak i šefic...,ovaj,žena no nisam ja kriv.Kriv je Patak u kojem sam se po prvi puta sreo sa Ivicom i Rambom 2 tamo negdje u drugoj polovici osamdesetih i koji su me sa svojim ekstremnim wc humorom nepovratno pokvarili...

Wtf?

Edited by - bagi on 28/08/2012 22:12:27
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/08/2012 : 20:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Bagi, hoce li biti uskoro kakav novi strip u tvom poznatom fazonu?
Nisi nista novo nacrtao ima x vremena.
Gdje je onaj topik sa tvojim radovima?

Edited by - King Warrior on 28/08/2012 20:28:49
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 28/08/2012 : 22:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Bagi, hoce li biti uskoro kakav novi strip u tvom poznatom fazonu?
Nisi nista novo nacrtao ima x vremena.
Gdje je onaj topik sa tvojim radovima?

Jebi ga kolega,nema se vremena,pritisle dunjalucke obaveze...Probacu nešto nažvrljati u sljedecih mjesec-dva kad malo jenjaju poslovi. Topic je u autorskom izlogu,propao tamo negdje na trecu-cetvrtu stranu...

Wtf?

Edited by - bagi on 28/08/2012 22:17:55
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47134 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 29/08/2012 : 10:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Zlotvor

Puka si ka prizrila dinja.
A selanne je još gori. Neko mu popalia kolekciju postera pa sad žali

Puka sam ki kokica..jbg previse trave u srednjoskolskim danima..

onda bi ja bia potpuno lud

Nekako mi se uklapaš u profil ubojice sa Marjana.

moga bi se i malo kontrolirat šta pišeš.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000