forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ljeto 2012
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 12

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

quote:
Originally posted by Zlotvor

Što nisi reka da si u zadarskoj županiji, moga si lipo svratit do mene u BG i dobiješ besplatan rucak

Izadi napokon iz ormara, kao da ne znamo zašto ga zoveš kod sebe.

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

quote:

Što nisi reka da si u zadarskoj županiji, moga si lipo svratit do mene u BG i dobiješ besplatan rucak

Vas dva bi se tribali upoznat. Ozbiljno.
Razminite brojeve.

I bajdvej, ja ne stojin u BG - samo radin tamo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Vas dva bi se tribali upoznat. Ozbiljno.
Razminite brojeve.

I bajdvej, ja ne stojin u BG - samo radin tamo

sta se sekiras..smiri se..seksualna orjentacija je stvar izbora..nemas se cega sramiti..mi te podrzavamo..

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Ne mijenjaj temu, ne zanima nas gdje radiš.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

quote:

Mislim da bi se brzo pokajao što si me zovnuo...Bio sam sa familijom,znaci ja,šefica i dvoje djece...A svi za mašala...Kažu da me je lakše preskociti nego zaobici a visok sam metar i devedeset...Pojedosmo i tanjure...

taman kakve Zlotvor voli..pravi macan..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:54:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Mislim da bi se brzo pokajao što si me zovnuo...Bio sam sa familijom,znaci ja,šefica i dvoje djece...A svi za mašala...Kažu da me je lakše preskociti nego zaobici a visok sam metar i devedeset...Pojedosmo i tanjure...

Onda bi te cisto proslijedia kolegi. Tek bi onda vidia što je neljubaznost A još je purger

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
brni & sellane - nadite sobu.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:55:44  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

Ma to ti je klasicna navlakuša. Kao ono dodi na rucak, a kad si vec došao, trebalo bi iskopat septicku, neke ormare maknut...

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
jebote, ovdje su svi 1.90 :)))

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:56:44  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by fikus

quote:

quote:

Ma to ti je klasicna navlakuša. Kao ono dodi na rucak, a kad si vec došao, trebalo bi iskopat septicku, neke ormare maknut...

prvo treba izac iz ormara..

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/08/2012 : 13:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Puka si ka prizrila dinja.
A selanne je još gori. Neko mu popalia kolekciju postera pa sad žali

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 27/08/2012 14:00:20
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 27/08/2012 : 14:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Jebemti...Malo sam se preletio...Nisam u toku sa dešavanjima oko zlotvora...Izgleda da tu vrijedi ona stara krilatica "nema džabe ni u stare babe"...

Wtf?

Edited by - bagi on 27/08/2012 14:00:49
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:01:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Mislim da si ih ti maznuo.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Jebemti...Malo sam se preletio...Nisam u toku sa dešavanjima oko zlotvora...Izgleda da tu vrijedi ona stara krilatica "nema džabe ni u stare babe"...

Zlotvor sve u "naturi" rijesava..

Go to Top of Page

fikus
Senior Member

1966 Posts

Member since 02/11/2010

Posted - 27/08/2012 : 14:01:42  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

A medu njima Mic Bjukenon.

always progressive, never conventional!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 14:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

There is no "dešavanja" of any kind. Pusti brnija i selannea da si MMS-aju gole fotke

A što se tice gostoprimstva - triba si se javit. Bar bi neko pice okrenia (kad vec moš puno izist )

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 14:04:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

quote:

Mislim da si ih ti maznuo.

Maznilo je tebe rukometnom loptom u tintaru

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:05:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
To je odavno.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

Puka sam ki kokica..jbg previse trave u srednjoskolskim danima..

Edited by - brni on 27/08/2012 14:07:33
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 14:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

To je odavno.

Zato i jesi seksualno ugrožen
Pitaj brnija di su ti wallpaperi

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 14:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Jesi evoluira što otada?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:07:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

To je odavno.

Zato i jesi seksualno ugrožen
Pitaj brnija di su ti wallpaperi

Nisam ugrožen, priznao sam svoju orijentaciju. Ti se još uvijek stidiš.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

Jesi evoluira što otada?

jesam..izasa sam iz ormara za razliku od nekih..

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 27/08/2012 : 14:08:54  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message
evo, selanne dogural temu do 9. strane!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page
Page: of 12 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000