Jel ima netko popis Rahana, tocnije stripova u kojima je izlazio? Zna li netko da li je Ramiro ikad kod nas izasao u kakvom albumu ili barem u strip nastavcima osim u ComicStripu? Hvala.
Rahan je izlazija u STRIP ZABAVNIKU i dugo bija noseci strip uz Dr.Zistisa. Mislim da se cak pojavljiva u nekim izdanjima kao dodatak. Koliko znam radila su ga dva autora A.Cheret i Romero. Tribalo bi malo vrimena za popis jer ima dosta epizoda.
quote: Jel ima netko popis Rahana, tocnije stripova u kojima je izlazio? Zna li netko da li je Ramiro ikad kod nas izasao u kakvom albumu ili barem u strip nastavcima osim u ComicStripu? Hvala.
odi na ovaj link - tu ti je popis ramira po stripotekama - rahana i ja znam samo u strip zabavniku
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
I Realised Fear One Morning, To The Blare Of The Fox Hunters Sound, When They're All Chasing After Poor Bloody Fox, It's Safer To Dress Like The Hound!
oteo mi rijeci iz usta
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...