forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Pracenje postova
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/08/2012 : 22:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
Ako me netko može prosvijetliti i objasniti kako mogu jednostavno pratiti topice u kojima pišem ??

Nigdje ne vidim "subscribe" checkbox, pa da mi na mail dode obavijest kad netko nešto napiše u odredenom topicu.

Nije valjda da moram svaki put otici na members, pa tražiti svoj nick i tamo izlistati svoje postove...

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 05/08/2012 : 22:12:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
Ne znam jel' toga ima al' Active Topics link ti pokazuje sve topike u kojima se nešto novo napisalo od tvojeg zadnjeg log-ina....A pamtit gdje si šta pisao morat ceš manualno

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/08/2012 : 22:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
Hvala na odgovoru. Nažalost active topics mi ne pomaže previše. Tamo su mi manje više izlistani svi postovi :)
Nije mi problem sa aktivnim temama, ali ima tema u kojima nešto napišem i onda nema odgovora 10 dana, i onda netko napiše komentar ili odgovor. Naravno ja nakon 10 dana zaboravim da sam taj post ikada napisao :(
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 05/08/2012 : 23:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
koliko znam nema toga ovaj forum... da Markos ide na novi forum onda bi morao prebaciti poruke na novi pa komplikacije i tako... dobar je i ovaj forum :D

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/08/2012 : 23:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Ja si mogu tocno zamisliti kako bi ovaj forum izgledao da je dizajn po uzoru na sajt. Ali ovakav mi je sasvim u redu, jedino što je kucica s avatarom premala.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/08/2012 : 00:15:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by stripofil

Ako me netko može prosvijetliti i objasniti kako mogu jednostavno pratiti topice u kojima pišem ??

Nigdje ne vidim "subscribe" checkbox, pa da mi na mail dode obavijest kad netko nešto napiše u odredenom topicu.

Nije valjda da moram svaki put otici na members, pa tražiti svoj nick i tamo izlistati svoje postove...

ne, to se ne može. moraš sam. premda forum zabilježi kad si zadnji puta bio tu, pa zna na kojim topicima su nadodani novi komentari od tvojeg zadnjeg posjeta (doticni topici ce biti oznaceni ljubicastom bojom).

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000