Author |
Topic |
bvagner3
Senior Member
Croatia
2321 Posts
Member since 13/01/2009 |
Posted - 07/08/2012 : 23:44:44
|
quote: Originally posted by Zagor12
quote: Originally posted by bvagner3
Ja sam prije udomljavao nezbrinute pse,tj.moji starci su tako nabavljali pse dok sam bio klinac.Prvi psi mješanci su bili starno dobre duše,pvi nam je umro normalnom smrcu,drugog je otrovala susjeda,a treceg smo imali pudla koji je takoder umro prirodno.
dafuq did I just read?
Da nije to ništa neobicno,mnogi koje sam upoznao su bili govna,ta susjeda nije odustajala,macka koji je zalazio u njeno dvorište strpala je u vrecu i zatukla letvom,ali ju je vidio neko od drugih susjeda,a potom nam je pokušala otrovati i pudla tako što je u dvorište bacila faciron za štakore,ali je ovaj pas bio pametniji pa nije ništa dirao.Prestala je maltretirati nakon što joj je stari zaprijetio da ce joj kosti polomit ako nastavi,i nakon toga je prestala.Ima tome vec dosta godina u meduvremenu smo se i preselili.... |
#!?? |
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 07/08/2012 : 23:49:25
|
Užas... Al ono, apsolutni... Što neki ljudi znaju radit životinjama, pa to je strašno... Ja najgore što sam napravio nekoj macki ili psu je da sam ga otjerao od sebe, i to ne nasilno... A neki bolesnici ih pale, bacaju u šahte... |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Topic |
|
|
|