Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 12/08/2012 : 21:34:23
|
quote: Originally posted by miros
???? ?? ??????? ????? ????, ??? ????? ??? ?????.?? ??????? ?? ????? ?? ? ?? ?? ?????? ?? ?? ???????????!
Daj ne budi baba nego covjek i cestitaj na osvojenom zlatu. Vidiš kako je Mairosu ispao normalan i dobronamjeran. Tu seruckaš o repki koja je do zlata doslovno pomela sve pred sobom. Ali po tebi nije jer nije dobila Srbiju (koja je pocuclala od onih koje smo razvalili s pola snage u ramenima). Daj više izvuci palac iz ustiju i odrasti - šta drugo zakljucit iz tvojih postova. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Member since 07/04/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 21:37:46
|
???? ???? ??????? ?? ?? ??????? ??????? ????????? ???? ?????? (?????,??????????,?????,?????,?????????,???????,????? (?? ??????? ?? ?????? ?? ??????).???? ?? ? ??????????,??? ???? ?????????????? ?? ??? ?? ??????! |
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 21:41:19
|
???? ?????? ??? ??? ?? ?....??? ?????? ?????? ??.
Prije bi reko da je tebe paro poka..
Evo ti i pjesmica da se oraspoložiš
http://www.youtube.com/watch?v=ytyzFZ881GE&feature=related
BIJELO-CRVENA MOJA HRVATSKA!!!!
PS. Nije gas maska nego marama...neznalico |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 12/08/2012 21:43:13 |
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 21:44:54
|
??????? ??? ?? ? ???????,?... ??? ?? ???????? ?? ???? ????? ?? ?????!
Ajde Perice, ne pricaj kroz guzicu, nego samo ti crtaj, imaš još vremena do baniranja |
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 21:49:45
|
? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ??? ???? ?? ?? ?? ??????? ???????!
E da mi je tvoj mozak na par dana...da budem bez mozga
Ajde, ajde, sve je ok, opet su vas pokrali i opet je u pitanju belosvetska zavera protiv svemocnih Srba |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Posted - 12/08/2012 : 21:53:41
|
???? ??????? ???????? ???? ? ?????? ????? ????????.????? ???? ?? ?? ???????? ?? ???????,?? ???? ??? ?? ?????? ?????,? ??? ???????.? ??????? ??? ????? ??????? ?? ?????? ????????,??? ?? ?? ????? ? ??????? ???????? ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ? ??? ??????? ????.? ????, ???? ??? ?????? ?????? ??? ??? ?? ?... |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 21:53:42
|
Kao sto rekoh, otvorio sam topik da kukam kako sudije bukvalno kad god pozele mogu da odluce pobednika u vaterpolu, a ne da zalim za zlatnom medaljom. Cestitao sam Hrvatima jer su bez mrlje osvojili 1. mesto, kao sto su i nasi dosli do bronze. E sad, ko zna ko bi pobedio da smo se sreli u finalu, vrlo moguce da bi sudije usrale i finale. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:10:31
|
???? ??????? ???????? ???? ? ?????? ????? ????????.????? ???? ?? ?? ???????? ?? ???????,?? ???? ??? ?? ?????? ?????,? ??? ???????.? ??????? ??? ????? ??????? ?? ?????? ????????,??? ?? ?? ????? ? ??????? ???????? ????? ?? ?????? ?? ?? ?? ? ??? ??????? ????.? ????, ???? ??? ?????? ?????? ??? ??? ?? ?...
Ne vrijedam ja tvoju naciju, nego samo cijelo vrijeme prcam tebe,infantilnog i cmizdravog kakav jesi...meni recimo i dalje nije jasno kako si probio jajnu stanicu, pa ne razbijam glavu s time previše, jer si mi potpuno irelevantan i nezanimljiv u cijeloj našoj današnjoj pobijedi i zlatnom postolju... a sad lijepo krevetac i na spavanje, vec je kasno |
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:47:13
|
???? ???? ????? ???!!!?? ???? ??????? ?????????.? ????, ????.....(???????? ????)
eh, da je neko kod tebe doma te veceri popio lek...nastavak znaš...ja se isto zavaravam, nemaš ti pojma.. |
|
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Posted - 12/08/2012 : 22:56:54
|
????, ? ??????? ??? ?? ??? ??????? ??????? ????????? ?? ??? ???????? ?????.?????? ???????? ? ????? ???? ??????????, ????? ??????? ?? ???????? ?? ?????? ???????!!! ?? ???? ????? ?? ????????? ?????? ????????????.? ???? ??? ???? ?????, ???? ??? ?????, ????????? ???????!?? ?? ???? ????? ??? ?????? ?? ??????????? ? ?????????! ?.?.? ????? ????? ??? ???????? ?? ????????? ????????? ?????.? ?? ?????? ?????? ???? ???? ??? ????? ?? ?? ?????!??????? ? ????? ?????! |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 12/08/2012 : 22:59:50
|
Vidim da i ovaj, kao i skoro svi moji topici sigurnim putem ide pod kljuc iako sam za njegovo konstruisanje prolio mnogo truda, znoja i krvi. Treba vas dozivotno zatvoriti i hraniti suvim hlebom jednom dnevno, prokleti bili! |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/08/2012 : 23:00:25
|
Hrvati su trenutno najbolji, osvojili su OI, sta ces vise od toga. A sam prica da bu smo mi sigurno dobili Hrvate u finalu, moze da prodje kod male dece. Iskreno, dzaba nama sva ona zlata, kada nemamo zlato sa OI, ne umemo da odigramo taj turnir pa to ti je, a upravo je to odlika velikih ekipa... mi jesmo veliki, ali ne na nivou Madjara i Hrvata. Igrali ste najbolje, pocistili, bukvalno sve protivnike, verovatno bi i nas dobili, s obzirom na prikazanu igre i jednih i drugih.
Pa, kosmajac je, cini mi se, pre nekoliko dana napisao da Srbija osvaja zlato, a Hrvati sigurno nece (ili tako nesto). Pa to je toliko smesna recenica, da nemam reci. Ko jos danas moze da bude siguran u nesto.. isto kao sto je dosada izjavio da Federer sigurno osvaja zlato, nema nista sigurno.
Zato, komsije, koji se moj prepucavate, najbolji ste na svetu i ponosite se sa tim. Zasluzeno ste osvojili iu to je to. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
miros
Average Member
Serbia
646 Posts
Posted - 12/08/2012 : 23:01:08
|
???? ??? ?? ?? ???? ????? ? ?????.? ???? ?? ?? 1991. ?????? ???? ??????? ?? ?? ?? ??????????????? ???????? ????? ??? ?????.?? ????? ?????????, ??? ?? ?? ?????, ? ?? ?? ????? ??????? ?????????! |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25266 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 23:17:00
|
????, ? ??????? ??? ?? ??? ??????? ??????? ????????? ?? ??? ???????? ?????.
Ne pricaj gluposti, ne drogiram se od 2002. |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8581 Posts
Posted - 12/08/2012 : 23:20:31
|
quote: Originally posted by manhunter
Ajmo, dišite duboko...
Šta ja mogu kad se ovdje još uvijek slavi zlato, a ovaj redikul neumorno grize na sve udice |
|
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2438 Posts
Member since 06/03/2010 |
Posted - 12/08/2012 : 23:39:29
|
quote: Originally posted by paro
????, ? ??????? ??? ?? ??? ??????? ??????? ????????? ?? ??? ???????? ?????.
Ne pricaj gluposti, ne drogiram se od 2002.
|
Nisi se okrenula, zato nisi videla igrale su sene.
|
|
|
Topic |
|