forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 RIP Neil Armstrong
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 20:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
quote:
Originally posted by kitaric

Garantujem da ce se uskoro pojaviti film "Nil Armstrong nije umro, vec je ubijen jer ga je grizla savest"

say wha ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 26/08/2012 : 20:19:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
zivi bili pa videli

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 26/08/2012 : 20:21:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Procitaj sta si napisao...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

kitaric
Average Member

Serbia
975 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 26/08/2012 : 20:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kitaric a Private Message
nisam se lepo izrazio :) hteo sam da kazem nesto u smislu da ga je grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone. ok?

You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/08/2012 : 20:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone.

Zasto bi ga grizla savjest?
Pa nije nikoga ubio.
Iskoristen je kao sahovska figura u jednoj vaznoj igri, nagrada je bila titula nacionalnog junaka i "besmrtnost".
Svi Ameri su pomalo od toga profitirali.
Ko bi na njegovom mjestu tako nesto odbio?!

Nadam se da je barem u realnom zivotu bio dobar covjek.
Nek pociva u miru.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16990 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 26/08/2012 : 21:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Mnogi. Zamisli da cijelog života moraš da cuvaš "tajnu" o snimanju jednog filma?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/08/2012 : 21:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
Da, sve su to "lažni projekti", svih 5 letova na Mjesec (ili koliko ih je vec bilo). "Lažni projekti" u kojima je trebalo sudjelovati jako puno ljudi(možda i nekoliko tisuca), i svi oni sad šute kao zaliveni (jer su im dobro platili za šutnju ), ma nitko da bi progovorio nešto o tome i sve to razotkrio...stvarno jako zanimljivo kako su svi tako dobro uigrani.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 26/08/2012 : 21:40:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
A Gagarinov let u orbitu, možda je i to bila "namještaljka", kako to nitko ne dovodi u pitanje?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 27/08/2012 : 00:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message

Trljam ruke.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 27/08/2012 : 00:16:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Mnogi. Zamisli da cijelog života moraš da cuvaš "tajnu" o snimanju jednog filma?

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 03:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone.

Nadam se da je barem u realnom zivotu bio dobar covjek.

procita sam neke clanke o njemu i pogleda par dokumentaraca..bija je jako dobar covik, vrlo povucen..nije se previse eksponira..odmjeren u izjavama..pravi primjer i uzor svakome ljudskom bicu..po meni covjecanstvo nije moglo pronac zahvalniju osobu za taj velicanstveni pothvat..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 27/08/2012 : 09:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
rip

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 27/08/2012 : 09:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
quote:
Originally posted by dsormaz1

Da, sve su to "lažni projekti", svih 5 letova na Mjesec (ili koliko ih je vec bilo). "Lažni projekti" u kojima je trebalo sudjelovati jako puno ljudi(možda i nekoliko tisuca), i svi oni sad šute kao zaliveni (jer su im dobro platili za šutnju ), ma nitko da bi progovorio nešto o tome i sve to razotkrio...stvarno jako zanimljivo kako su svi tako dobro uigrani.

A i Sovjetima su dobro platili da cute

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/08/2012 : 11:19:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
da, da, ameri su bili 5 i po puta na mjesecu ko fol, da sovjeti nisu skužili
a one gluposti o urotama smišljaju neznalice

emiremu preporucam da proba snimiti zvjezdano nebo kamerom, ne mora cak da mu bude kao pozadina neke scene koju snima - i neka tu snimku okaci ovdje
zvjezdano nebo je teško i fotografirati, moraš imati cvrst stativ i staviti ekspoziciju na nekoliko sekundi
onima kojima je cudno što covjecanstvo skoro 30 godina nije bilo na mjesecu, razloge neka traže u cijeni - kad bi se projekt apolo danas radio, cijena bi se mjerila ne u milijardama, nego u stotinama milijardi - dok je to bila stvar hladnog rata, za cijenu nisu pitali ni jedni ni drugi
'nelogicnosti' na fotografijama i snimkama s mjeseca - ako ih i ima, zar nije moguce da su imali problema s prijenosom slike, pa su neke stvari frizirali - a opet, neka nadu nelogicnosti na snimkama iz apolla 12, 14, 15, 16 i 17, naka za uzorke mjesecevih stijena nadu odakle su iskopane itd itd

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 11:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Preporucujem da se procita:
http://www.ivonazivkovic.net/MESEC%201.htm

to je samo jedan od milion sajtova sa istim tvrdnjama.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/08/2012 : 11:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by ken2
onima kojima je cudno što covjecanstvo skoro 30 godina nije bilo na mjesecu, razloge neka traže u cijeni - kad bi se projekt apolo danas radio, cijena bi se mjerila ne u milijardama, nego u stotinama milijardi - dok je to bila stvar hladnog rata, za cijenu nisu pitali ni jedni ni drugi

Upravo tako. Blokovska nadmetanja za vrijeme Hladnog rata najviše su pridonijela covjekovoj ekspanziji u svemir u tako kratkom vremenu. Bila je to izmedu ostalog i stvar prestiža medu 2 tadašnje velesile.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 27/08/2012 : 12:01:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
ja sam cita knjigu sa tim teorijama zavjere a onda sam nasa knjigu koja pobija sve te tvrdnje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 12:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

quote:

Upravo tako. Blokovska nadmetanja za vrijeme Hladnog rata najviše su pridonijela covjekovoj ekspanziji u svemir u tako kratkom vremenu. Bila je to izmedu ostalog i stvar prestiža medu 2 tadašnje velesile.

Upravo tako. Na Mjesec se tada neko MORAO spustiti, bez obzira da li je to bilo izvodljivo ili ne.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/08/2012 : 13:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message
quote:
Originally posted by brni

ja sam cita knjigu sa tim teorijama zavjere a onda sam nasa knjigu koja pobija sve te tvrdnje..

baš me zanima odakle su se te teorije zavjere uopce stvorile?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/08/2012 : 14:02:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Uglavnom ih izmišljaju ljudi koji mrze SAD ili imaju predrasuda prema toj državi.
Kad si cuo za neke knjige o teorijama zavjere u koje su upletene neke druge sile? Kao, drugi su super i andeli, oni nemaju svojih prljavih tajni, samo SAD ne valjaju.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 27/08/2012 : 14:04:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message
quote:
emiremu preporucam da proba snimiti zvjezdano nebo kamerom, ne mora cak da mu bude kao pozadina neke scene koju snima - i neka tu snimku okaci ovdje
zvjezdano nebo je teško i fotografirati, moraš imati cvrst stativ i staviti ekspoziciju na nekoliko sekundi

Ken2, misliš ovako nešto?

Moj strip
Moje aukcije

Edited by - Spiderman on 27/08/2012 14:05:51
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/08/2012 : 14:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Upravo tako. Na Mjesec se tada neko MORAO spustiti, bez obzira da li je to bilo izvodljivo ili ne.

I ti misliš da je bilo moguce tako briljantno lažirati svih 5 letova na Mjesec, a da to ne otkriju mocne sovjetske službe i objave sve to kako bi osramotili i ponizili Ameriku??? Malo mi je to prenaivno...I da nitko od mnogih koji su sudjelovali u tim "lažnim projektima" ne bi o tome progovorio i sve razotkrio u ovih 40-ak godina??
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 27/08/2012 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

Ken2, misliš ovako nešto?

jesi to ti snimio?

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/08/2012 : 14:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

I ti misliš da je bilo moguce tako briljantno lažirati svih 5 letova na Mjesec, a da to ne otkriju mocne sovjetske službe i objave sve to kako bi osramotili i ponizili Ameriku??? Malo mi je to prenaivno...I da nitko od mnogih koji su sudjelovali u tim "lažnim projektima" ne bi o tome progovorio i sve razotkrio u ovih 40-ak godina??

procitaj tekst iz linka sto sam postavio.

quote:

quote:
Originally posted by Darth Ivan

quote:

Uglavnom ih izmišljaju ljudi koji mrze SAD ili imaju predrasuda prema toj državi.

Ne, upravo obrnuto. Te stvari dolaze vecinom od samih Amerikanaca.
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 27/08/2012 : 14:55:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
procitaj tekst iz linka sto sam postavio.

Kad dodem doma, ima puno toga, sad ne stignem ;)
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000