Author |
Topic |
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/08/2012 : 20:10:53
|
quote: Originally posted by kitaric
Garantujem da ce se uskoro pojaviti film "Nil Armstrong nije umro, vec je ubijen jer ga je grizla savest"
say wha ? |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 26/08/2012 : 20:19:16
|
zivi bili pa videli |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/08/2012 : 20:21:10
|
Procitaj sta si napisao... |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
kitaric
Average Member
Serbia
975 Posts
Member since 20/11/2004 |
Posted - 26/08/2012 : 20:27:03
|
nisam se lepo izrazio :) hteo sam da kazem nesto u smislu da ga je grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone. ok? |
You tell anyone about this and I'll fucking kill you. I'm kidding, I'm kidding, we'll have him home by midnight. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 26/08/2012 : 20:34:41
|
grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone.
Zasto bi ga grizla savjest? Pa nije nikoga ubio. Iskoristen je kao sahovska figura u jednoj vaznoj igri, nagrada je bila titula nacionalnog junaka i "besmrtnost". Svi Ameri su pomalo od toga profitirali. Ko bi na njegovom mjestu tako nesto odbio?!
Nadam se da je barem u realnom zivotu bio dobar covjek. Nek pociva u miru.
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16990 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 26/08/2012 : 21:04:13
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ko bi na njegovom mjestu tako nesto odbio?!
Mnogi. Zamisli da cijelog života moraš da cuvaš "tajnu" o snimanju jednog filma? |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 26/08/2012 : 21:38:30
|
Da, sve su to "lažni projekti", svih 5 letova na Mjesec (ili koliko ih je vec bilo). "Lažni projekti" u kojima je trebalo sudjelovati jako puno ljudi(možda i nekoliko tisuca), i svi oni sad šute kao zaliveni (jer su im dobro platili za šutnju ), ma nitko da bi progovorio nešto o tome i sve to razotkrio...stvarno jako zanimljivo kako su svi tako dobro uigrani.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 27/08/2012 : 00:16:35
|
quote: Originally posted by delboj
Ko bi na njegovom mjestu tako nesto odbio?!
Mnogi. Zamisli da cijelog života moraš da cuvaš "tajnu" o snimanju jednog filma?
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/08/2012 : 03:40:38
|
grizla savest pa je hteo da kaze "istinu" pa su morali da ga sklone.
Nadam se da je barem u realnom zivotu bio dobar covjek.
procita sam neke clanke o njemu i pogleda par dokumentaraca..bija je jako dobar covik, vrlo povucen..nije se previse eksponira..odmjeren u izjavama..pravi primjer i uzor svakome ljudskom bicu..po meni covjecanstvo nije moglo pronac zahvalniju osobu za taj velicanstveni pothvat.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4647 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
C Celtic
Average Member
Serbia
892 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 27/08/2012 : 09:06:15
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Da, sve su to "lažni projekti", svih 5 letova na Mjesec (ili koliko ih je vec bilo). "Lažni projekti" u kojima je trebalo sudjelovati jako puno ljudi(možda i nekoliko tisuca), i svi oni sad šute kao zaliveni (jer su im dobro platili za šutnju ), ma nitko da bi progovorio nešto o tome i sve to razotkrio...stvarno jako zanimljivo kako su svi tako dobro uigrani.
A i Sovjetima su dobro platili da cute |
What a long strange trip it's been |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/08/2012 : 11:19:19
|
da, da, ameri su bili 5 i po puta na mjesecu ko fol, da sovjeti nisu skužili a one gluposti o urotama smišljaju neznalice
emiremu preporucam da proba snimiti zvjezdano nebo kamerom, ne mora cak da mu bude kao pozadina neke scene koju snima - i neka tu snimku okaci ovdje zvjezdano nebo je teško i fotografirati, moraš imati cvrst stativ i staviti ekspoziciju na nekoliko sekundi onima kojima je cudno što covjecanstvo skoro 30 godina nije bilo na mjesecu, razloge neka traže u cijeni - kad bi se projekt apolo danas radio, cijena bi se mjerila ne u milijardama, nego u stotinama milijardi - dok je to bila stvar hladnog rata, za cijenu nisu pitali ni jedni ni drugi 'nelogicnosti' na fotografijama i snimkama s mjeseca - ako ih i ima, zar nije moguce da su imali problema s prijenosom slike, pa su neke stvari frizirali - a opet, neka nadu nelogicnosti na snimkama iz apolla 12, 14, 15, 16 i 17, naka za uzorke mjesecevih stijena nadu odakle su iskopane itd itd
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 27/08/2012 : 11:59:57
|
quote: Originally posted by ken2 onima kojima je cudno što covjecanstvo skoro 30 godina nije bilo na mjesecu, razloge neka traže u cijeni - kad bi se projekt apolo danas radio, cijena bi se mjerila ne u milijardama, nego u stotinama milijardi - dok je to bila stvar hladnog rata, za cijenu nisu pitali ni jedni ni drugi
Upravo tako. Blokovska nadmetanja za vrijeme Hladnog rata najviše su pridonijela covjekovoj ekspanziji u svemir u tako kratkom vremenu. Bila je to izmedu ostalog i stvar prestiža medu 2 tadašnje velesile. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/08/2012 : 12:01:10
|
ja sam cita knjigu sa tim teorijama zavjere a onda sam nasa knjigu koja pobija sve te tvrdnje.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 27/08/2012 : 12:27:22
|
quote: Originally posted by ken2 onima kojima je cudno što covjecanstvo skoro 30 godina nije bilo na mjesecu, razloge neka traže u cijeni - kad bi se projekt apolo danas radio, cijena bi se mjerila ne u milijardama, nego u stotinama milijardi - dok je to bila stvar hladnog rata, za cijenu nisu pitali ni jedni ni drugi
Upravo tako. Blokovska nadmetanja za vrijeme Hladnog rata najviše su pridonijela covjekovoj ekspanziji u svemir u tako kratkom vremenu. Bila je to izmedu ostalog i stvar prestiža medu 2 tadašnje velesile.
Upravo tako. Na Mjesec se tada neko MORAO spustiti, bez obzira da li je to bilo izvodljivo ili ne. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/08/2012 : 13:01:49
|
quote: Originally posted by brni
ja sam cita knjigu sa tim teorijama zavjere a onda sam nasa knjigu koja pobija sve te tvrdnje..
baš me zanima odakle su se te teorije zavjere uopce stvorile? |
"Nothing lasts forever." |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 27/08/2012 : 14:02:36
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
ja sam cita knjigu sa tim teorijama zavjere a onda sam nasa knjigu koja pobija sve te tvrdnje..
baš me zanima odakle su se te teorije zavjere uopce stvorile?
Uglavnom ih izmišljaju ljudi koji mrze SAD ili imaju predrasuda prema toj državi. Kad si cuo za neke knjige o teorijama zavjere u koje su upletene neke druge sile? Kao, drugi su super i andeli, oni nemaju svojih prljavih tajni, samo SAD ne valjaju. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 27/08/2012 : 14:04:46
|
quote: Originally posted by ken2 emiremu preporucam da proba snimiti zvjezdano nebo kamerom, ne mora cak da mu bude kao pozadina neke scene koju snima - i neka tu snimku okaci ovdje zvjezdano nebo je teško i fotografirati, moraš imati cvrst stativ i staviti ekspoziciju na nekoliko sekundi
Ken2, misliš ovako nešto? |
Moj strip Moje aukcije |
Edited by - Spiderman on 27/08/2012 14:05:51 |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 27/08/2012 : 14:07:50
|
Upravo tako. Blokovska nadmetanja za vrijeme Hladnog rata najviše su pridonijela covjekovoj ekspanziji u svemir u tako kratkom vremenu. Bila je to izmedu ostalog i stvar prestiža medu 2 tadašnje velesile.
Upravo tako. Na Mjesec se tada neko MORAO spustiti, bez obzira da li je to bilo izvodljivo ili ne.
I ti misliš da je bilo moguce tako briljantno lažirati svih 5 letova na Mjesec, a da to ne otkriju mocne sovjetske službe i objave sve to kako bi osramotili i ponizili Ameriku??? Malo mi je to prenaivno...I da nitko od mnogih koji su sudjelovali u tim "lažnim projektima" ne bi o tome progovorio i sve razotkrio u ovih 40-ak godina?? |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8163 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 27/08/2012 : 14:08:20
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by ken2 emiremu preporucam da proba snimiti zvjezdano nebo kamerom, ne mora cak da mu bude kao pozadina neke scene koju snima - i neka tu snimku okaci ovdje zvjezdano nebo je teško i fotografirati, moraš imati cvrst stativ i staviti ekspoziciju na nekoliko sekundi
Ken2, misliš ovako nešto?
jesi to ti snimio? |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Posted - 27/08/2012 : 14:21:47
|
I ti misliš da je bilo moguce tako briljantno lažirati svih 5 letova na Mjesec, a da to ne otkriju mocne sovjetske službe i objave sve to kako bi osramotili i ponizili Ameriku??? Malo mi je to prenaivno...I da nitko od mnogih koji su sudjelovali u tim "lažnim projektima" ne bi o tome progovorio i sve razotkrio u ovih 40-ak godina??
procitaj tekst iz linka sto sam postavio.
quote: Originally posted by Darth Ivan
baš me zanima odakle su se te teorije zavjere uopce stvorile?
Uglavnom ih izmišljaju ljudi koji mrze SAD ili imaju predrasuda prema toj državi.
Ne, upravo obrnuto. Te stvari dolaze vecinom od samih Amerikanaca.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Posted - 27/08/2012 : 14:55:43
|
quote: Originally posted by King Warrior procitaj tekst iz linka sto sam postavio.
Kad dodem doma, ima puno toga, sad ne stignem ;) |
|
|
Topic |
|