forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 champions league 2012-13
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 32

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/04/2013 : 23:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

Navlacice sudije ako prodju.

Ne bi puno o sudenju jer smo danas prošli golon iz preocitoga ofsajda
Doduše i Malagin drugi gol je cisto zalede al kod njih je ipak "samo" onaj šta je da gol u ofsajdu dok je kod Borussije bilo njih 4 u ofsajdu.
U svakome slucaju po pokazanome u dvi utakmice Borussija je zasluženo prošla.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11960 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 09/04/2013 : 23:52:29  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Jbg, ofsajd je ofsajd. Pravda je spora, ali dostizna. Iako navijam za Bajern, bilo bi mi krivo da Milioneri ispadnu jer su za klasu bolji od Malage. Trebalo je to jos u prvom mecu resiti, ali Gece nije imao svoj dan.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33496 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/04/2013 : 07:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Kakva sreca za Dortmund, a i zalede cisto kao suza! Bit ce ovo luda sezona i u nastavku!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/04/2013 : 11:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Drugi gol Malage je cista kazna na nevjerojatne promašaje BVB,iako treba imati razumijevanja,Reus i Goetze su golobradi momci te je prirodno da im je falilo mirnoce.
Na kraju su se izvukli....u klupsku kasicu ce se sliti još više novaca što su rekli iskoristit za pojacavanje rotacije sljedece sezone.
Dobit ce od prodaje Lewandovskog znatan novac...znaci naprijed pravog topnika i još jednog dobrog igraca.
Jucer se vidilo da im fali Hummels koji daje mirnocu cijeloj obrani a ponajviše Suboticu.

U polufinalu bi volio vidjeti ogled Real-Barca i BVB-Bayern,tako da vidimo tko su istinski šampioni te dvije lige i onda finale izmedu naravno šampiona,time natjecanje uistinu opravdava ime.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2013 : 11:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Leonid

Drugi gol Malage je cista kazna na nevjerojatne promašaje BVB,iako treba imati razumijevanja,Reus i Goetze su golobradi momci te je prirodno da im je falilo mirnoce.
Na kraju su se izvukli....u klupsku kasicu ce se sliti još više novaca što su rekli iskoristit za pojacavanje rotacije sljedece sezone.
Dobit ce od prodaje Lewandovskog znatan novac...znaci naprijed pravog topnika i još jednog dobrog igraca.
Jucer se vidilo da im fali Hummels koji daje mirnocu cijeloj obrani a ponajviše Suboticu.

U polufinalu bi volio vidjeti ogled Real-Barca i BVB-Bayern,tako da vidimo tko su istinski šampioni te dvije lige i onda finale izmedu naravno šampiona,time natjecanje uistinu opravdava ime.

Sve je to fino i krasno šta ti pišeš, al avatar ti nevalja
Kako vidiš, Zlotvor i tinton su svoje pošteno odradili.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/04/2013 : 11:14:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

15 bodova razlike u oba slucaja pokazuje tko su istinski šampioni tih liga
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2013 : 11:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

U ovoj sezoni lige prvaka prvaci su BVB i Real.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/04/2013 : 12:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Meni pojelo živce.
Kod 1:2 za Malagu san ugasija

Meni puka stream (po deseti put), samo platia pice i oša ca.
Doša u gajbu - kad iman što i vidit

Trljam ruke.
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 10/04/2013 : 13:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
quote:

quote:

quote:

U ovoj sezoni lige prvaka prvaci su BVB i Real.

borrusia svakako

ali real, nije nis bas pokazao, nazasluzeno su dosli tu di jesu

borusia i bayern najbolje igraju u ligi prvaka, zatim barcelona, juventus i real

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/04/2013 : 13:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

quote:

Sve je to fino i krasno šta ti pišeš, al avatar ti nevalja
Kako vidiš, Zlotvor i tinton su svoje pošteno odradili.

Jbg,zaboravna glava trebao si pisat pm
Iden objesit kepeca na avatar i u potpis Visca el Barca

P.S. Postavljeno

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"

Edited by - Leonid on 10/04/2013 13:44:38
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/04/2013 : 13:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
quote:

quote:

Pa pokazuje ali ovo ce biti pravi dvomec za vidit tko je zbilja jaci 1 na 1.

Edited by - Leonid on 10/04/2013 13:40:07
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2013 : 13:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Pa pokazuje ali ovo ce biti pravi dvomec za vidit tko je zbilja jaci 1 na 1.

Dobro je Leonide.
Lipo ti stoji avatar

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/04/2013 13:46:02
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/04/2013 : 13:50:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message

odlican avatar leonida
a tu nam prodaješ price o realu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2013 : 13:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

odlican avatar leonida

Tebi san vec reka da oko ove situacije nemaš pravo glasa
Da te nisan vidija da in se smiješ

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/04/2013 : 13:53:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message
Tražio sam negdje gdje je ružan ko lopov no nema umanjene velicine

Edited by - Leonid on 10/04/2013 13:55:18
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/04/2013 : 13:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

quote:

odlican avatar leonida

Tebi san vec reka da oko ove situacije nemaš pravo glasa
Da te nisan vidija da in se smiješ

tko im je kriv kad sam bio pametniji
da nosim zalizanka na avataru samobanirao bih se na mjesec dana da to nitko ne vidi
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2013 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
ma, samo si se isprepadao

ja sam još i najbolje prošao, pola foruma nezna tko mi je na avataru

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7527 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2013 : 14:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
quote:

Cek malo, nisam u toku, jesi izgubio okladu ili sta?

Ako je tako onda radije stavi onu iz 176. stranice Barcina topica koju sam postavio. Tu je imao 14-15 godina i bio je bas zgodan.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/04/2013 : 14:05:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Znaimljivo:

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/04/2013 : 14:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ako je tako onda radije stavi onu iz 176. stranice Barcina topica koju sam postavio. Tu je imao 14-15 godina i bio je bas zgodan.

nikakva oklada nije u pitanju
jednostavno se zazelio pravog nogometa
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/04/2013 : 14:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

Nego šta nego je izgubija.
Skupa sa tintonon, tonkon i zlotvoron.
Tako in i triba kad ne slušaju starijeg i ..., necu rec pametnijeg
Cin je Štimac potpisa pakt sa onin cije ime ne želin napisat, ponudija san okladu da ce zvat Sammira i da ce najkasnije do utakmice sa Škotima zaigrat u prvih 11.
Pokuša san navuc i supermarka, al na sam spomen da ce nosit kikicu u avataru je napunija gace

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/04/2013 14:11:36
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7527 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/04/2013 : 14:26:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message
Leonid s Messijem nije neka fora, ali supermark s kikicom bi bila poslastica. Ajde supermark, stavi ga, mislim na avatar, na samo jedan dan, dam ti jednog Nathana.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/04/2013 : 14:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

Leonid s Messijem nije neka fora, ali supermark s kikicom bi bila poslastica. Ajde supermark, stavi ga, mislim na avatar, na samo jedan dan, dam ti jednog Nathana.

može, prvo cu izbrisati sve postove da mi nitko ne može uci u trag, a onda cu stavit avatar velicine jednog pixela

šalu na stranu,
prije cu ga stavit, i ne mislim na avatar
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 10/04/2013 : 14:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/04/2013 : 15:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Ja san skoro pola kazne odslužia

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 32 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000