Author |
Topic  |
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 11/04/2013 : 11:20:32
|
kakve veze ima sta je, odigrao je mozda najbolje partije za spanjolsku repku
i ne bi se bas slozio oko misljenja za butragena, 69 nastupa, 26 golova - ako gledamo cisto statisticki
|
There can be only one, me! |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 11/04/2013 : 11:25:42
|
quote: Originally posted by swamp thing
quote: Originally posted by johnhartson
Ja mislim da je ono ofsajd od Lavecija. Bio je blizu lopte i isao ka njoj te samim tim i uticao na igru, a onda odustao kad je Pastore bio brzi. U slicnoj situaciji u prvom poluvremenu mu je sviran ofsajd dok je pokusavao da smeta Valdezu (a ne da igra loptom). Da je Barsa dala takav gol, sumnjam da bi proslo nezapazeno. 
Citav ovaj post je promašaj. Znam da si fan, ali ovo je glupost Nide vid'lo ovsajda, što se kaže 'ni u tragovima'...
A player in an offside position is only penalised if, at the moment the ball touches or is played by one of his team, he is, in the opinion of the referee, involved in active play by: • interfering with play or • interfering with an opponent or • gaining an advantage by being in that position
Dakle, po tebi, Laveci svojim kretanjem nije uticao na igru ni sticao prednost? Ok, postujem, ja mislim da jeste sto je ofsajd po pravilu. |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 11/04/2013 : 11:43:30
|
quote: Originally posted by Tutta
Ne bi! Sto posto. Malaga je najosteceniji klub ove CL od sudaca.CETRI COVIKA U OFSAJDU!!! Nek Bayernu za 69 sekundi uvale dva komada,e onda respekt.
Malaga je oštecena jednako koliko i Borussija. Dali gol iz ofsajda i primili gol iz ofsajda, dakle 1:1. Bayerna su šamarali u protekle dvi sezone bez ikakvih problema tako da šta se Bayerna tice oni nemaju nikakav kompleks, znaju kako ih pobijedit i ne tribaju in uvalit dva komada u 69 sekundui da bi dobili respekt. Ove sezone je Bayern nevjerovatan i teško ga se može dobit tako da bi ja volija u polufinalu nekoga od španjolaca, a onda u finalu, u jednoj utakmici može bit svašta.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 11/04/2013 : 11:44:18
|
Po novim tumacenjima - nije. U seoskim ligama mozda jeste, ali u ovako velikim takmicenjima - ne. Princip: Sacekaj, vidi, donesi odluku :)
On jeste posao, ali da je recimo preskocio loptu ili nekom svojom fintom tela zbunio protivnickog igraca, onda bi se moglo pricati o ofsajdu :) |
 |
|
johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts
Member since 17/10/2003 |
Posted - 11/04/2013 : 12:00:25
|
Ok, ako su nova tumacenja, fair enough. Ipak, u proslosti je to mnogo cesce sudjeno jer se (ocigledno) drugacije i tumacilo.  |
Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 11/04/2013 : 12:19:31
|
quote: Originally posted by Jasko [br On jeste posao, ali da je recimo preskocio loptu ili nekom svojom fintom tela zbunio protivnickog igraca, onda bi se moglo pricati o ofsajdu :)
Da, nisan gleda utakmicu jer san gleda "svoje", al nakon pogledane snimke nema govora o ofsajdu. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 11/04/2013 : 12:30:30
|
quote: Originally posted by maddox031
i ne bi se bas slozio oko misljenja za butragena, 69 nastupa, 26 golova - ako gledamo cisto statisticki
Pa i nije mu neki skor za napadaca. Dobar igrac, ali meni on nikako ne može sa najvecima. Raul je za njega bog/isus/drug Tito.
Ove igrace iz 50-ih, 60-ih ne mogu komentirat. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 11/04/2013 : 13:26:15
|
po meni je ono bilo zaledje iako igrac koji je bio u zaledju nije odmah primio loptu ipak je stekao nedozvoljenu prednost iz te situacije osim toga, jedan igrac barce ga je cijelo vrijeme pratio, a da njega nije bilo mogao je komotno zatvarati pastorea |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7671 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 11/04/2013 : 13:35:16
|
Da, po tebi onaj drugi Messijev gol Milanu nije zalede, a ovo jest.  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5577 Posts
Member since 06/10/2011 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
|
Dr. Zistis
Advanced Member

.jpg)
5577 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 12/04/2013 : 12:44:26
|
pa sumnjam :D borrusia ih je vec dobila ove sezone :D
Jeste...ali realno,(Murinjo) ja da sam mogao da biram izabrao bih Dortmund |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 12/04/2013 : 12:45:12
|
pa sumnjam :D borrusia ih je vec dobila ove sezone :D
Zapravo je imala samo jedno loše poluvrime protiv Reala i to u Madridu.  |
Trljam ruke. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Posted - 12/04/2013 : 12:58:18
|
ja vidim finale bayern - bvb i to ce bit spektakl
real uopce ne igra nesto dobro
protiv manchestera pomogao sudac, dobili galat kod kuce, tamo isto igrali nikako
|
There can be only one, me! |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 12/04/2013 : 13:00:00
|
Sranje...od dva arhneprijatelja Real izvuce simpaticni klub. A baš sam se nadao kresanju krila onom zajapurenom Hoenessu. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
|
tutto maxim
Senior Member

.jpg)
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 12/04/2013 : 13:18:42
|
quote: Originally posted by supermark
za Barcu najgori ždrijeb... :(
Kako,citao sam mišljenja culesa i svi su se složili da bi Bayern trebao najviše pasati Barci. Real i BVB imaju odlicne kontre i znaju igrati bez lopte....Bayern kao i Arsenal voli loptu ali protiv Barcelone su u tom duelu osudeni na poraz. Kontru ne znaju povuci jer nemaju alfa mužjaka na kojem ce se bazirat kontra. Jedino iz kornera mogu naudit Barci ali kažem...nece vidjeti lopte i to ce im biti strani pojam. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 12/04/2013 : 13:28:52
|
quote: Originally posted by Leonid
Kako,citao sam mišljenja culesa i svi su se složili da bi Bayern trebao najviše pasati Barci. Real i BVB imaju odlicne kontre i znaju igrati bez lopte....Bayern kao i Arsenal voli loptu ali protiv Barcelone su u tom duelu osudeni na poraz. Kontru ne znaju povuci jer nemaju alfa mužjaka na kojem ce se bazirat kontra. Jedino iz kornera mogu naudit Barci ali kažem...nece vidjeti lopte i to ce im biti strani pojam.
ja sam misljenja da bi BVB sa svojim otvorenim nogometom najvise pasao barci istina da su brzi i na kontre bi radili ubojite kontre barci, ali smatram da bi tu barca imala puno prostora za Messija i društvo (citaj: za Messija), a u tome bi Barca puno vise uspjela zabiti golova nego ih primiti
Bayern ima kompaktu sredinu i obranu i kad bi Barci pristupili ozbiljno (a ne zaje*anje kao protiv Arsenala) tesko bi Barca (citaj: Messi) tu prolazila jos kad bi poveli... ne usudim se ni pomisliti sto bi to bilo
sto se tice Reala, oni su jaci i od Bayerna i BVB, ali njih je puno bolje dobiti u polufinalu nego u finalu (a tamo su sigurno) u jednoj utakmici se moze i dogoditi da pobjedite najbolju momcad svih vremena (kao Milanu), ali u dvije utakmice je to puno, puno, puno teze i zato se bolje madridovaca rijesiti prije zadnje utakmice |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Posted - 12/04/2013 : 14:02:06
|
Vraga ti je BVB otvoren...Real iskusio na vlastitoj koži. Oni se prilagodavaju,naucio je Klopp lekciju.
Recimo protiv Reala uopce nisu pritiskali stopere vec samo Xabija i bekove. Doduše,istina nemaju igraca koji može "hendlat" Messija. Sve ima svojih minusa i pluseva...mene ce baš zabavljat dvoboj Bayern i Barca. Nece mi bit previše žao ako Bayern ispadne....faca Hoennesa nakon toga,neprocjenjivo. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 12/04/2013 : 14:31:42
|
quote: Originally posted by Leonid
Kako,citao sam mišljenja culesa i svi su se složili da bi Bayern trebao najviše pasati Barci. Real i BVB imaju odlicne kontre i znaju igrati bez lopte....Bayern kao i Arsenal voli loptu ali protiv Barcelone su u tom duelu osudeni na poraz. Kontru ne znaju povuci jer nemaju alfa mužjaka na kojem ce se bazirat kontra. Jedino iz kornera mogu naudit Barci ali kažem...nece vidjeti lopte i to ce im biti strani pojam.
ja sam misljenja da bi BVB sa svojim otvorenim nogometom najvise pasao barci istina da su brzi i na kontre bi radili ubojite kontre barci, ali smatram da bi tu barca imala puno prostora za Messija i društvo (citaj: za Messija), a u tome bi Barca puno vise uspjela zabiti golova nego ih primiti
Bayern ima kompaktu sredinu i obranu i kad bi Barci pristupili ozbiljno (a ne zaje*anje kao protiv Arsenala) tesko bi Barca (citaj: Messi) tu prolazila jos kad bi poveli... ne usudim se ni pomisliti sto bi to bilo
sto se tice Reala, oni su jaci i od Bayerna i BVB, ali njih je puno bolje dobiti u polufinalu nego u finalu (a tamo su sigurno) u jednoj utakmici se moze i dogoditi da pobjedite najbolju momcad svih vremena (kao Milanu), ali u dvije utakmice je to puno, puno, puno teze i zato se bolje madridovaca rijesiti prije zadnje utakmice
Po kojen to kriteriju je Real jaci od Borussije? Da ne prican o tome da je po tebi Real jaci i od Bayerna koji je ove sezone vjerovatno najmocnija ekipa u CL???
Ja san ka navijac Borussije priželjkiva Barcu u polufinalu i mislin da bi to bija superzanimljiv dvoboj. Barca je ipak jaca, al mislin da je baš obrnuto od onoga šta pišeš. Burussiji bi pasa otvoreni nogomet kakav igra Barca, a ne obrnuto.
U svakon slucaju ocekuju nas neizvjesna polufinala. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Posted - 12/04/2013 : 14:42:20
|
po mom kriteriju ide ovako: 1. barca 2. real 3. bayern 4. bvb
a mislim da si debelo promasio sa odnosom barca-bvb niti jednoj momcadi se nije isplatilo igrati otvoreno protiv barce niti jednoj to je smrtna presuda za sve, pa tako i bvb |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13027 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Topic  |
|