Author |
Topic |
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19664 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/09/2012 : 21:00:01
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by tinton
Kup je i po meni dobra ideja.
Kako ce se zvat "Kup sedam velicanstvenih"?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40207 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/09/2012 : 21:21:54
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sawitch
Kad ovaj odvali glupost
Kako znaš da je glupost? Ja ga kurca ne razumin.
Umro sam
|
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 06/09/2012 : 21:26:31
|
quote: Originally posted by Jasko
"Zdravko Mamic kup" Unapred se zna pobednik
mudro zboris.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tutto maxim
Senior Member
Serbia
1355 Posts
Member since 07/01/2007 |
Posted - 06/09/2012 : 21:43:25
|
quote: Originally posted by dosada
RH je deveta na FIFA-noj listi, a njezin prvak vec drugu godinu zaredom sudjeluje u Ligi prvaka...teske da more više od toga!!!
Hrvatska liga je tek na 20. mestu u Evropi,sto je opet bolje od srpske koja je tek 25. O jacini liga Makedonije, Crne Gore, BiH i Slovenije ne treba trositi reci. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
Zajednicka liga bi verovatno bila medju prvih 10. |
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1230 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 06/09/2012 : 21:52:56
|
"Zdravko Mamic kup" Unapred se zna pobednik
Pobednik u napred? Nema šanse, bio bi to najpošteniji moguci kup!
|
Fudbal i semenke |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29617 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 06/09/2012 : 21:54:53
|
quote: Originally posted by tutto maxim
RH je deveta na FIFA-noj listi, a njezin prvak vec drugu godinu zaredom sudjeluje u Ligi prvaka...teske da more više od toga!!!
Hrvatska liga je tek na 20. mestu u Evropi,sto je opet bolje od srpske koja je tek 25. O jacini liga Makedonije, Crne Gore, BiH i Slovenije ne treba trositi reci. http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient
Zajednicka liga bi verovatno bila medju prvih 10.
mislio je na reprezentaciju koja je deveta na ljestvici |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 06/09/2012 : 21:57:06
|
govorim o rezulatatima klubova iz RH, ne zanima me da klubovi iz RH služe drugim klubovima za razvoj. Kao kaj je situacija u košarci gdje naši slabe a jacajau neki drugi. Dinamo je puno uspješniji u Europi od kad imamo samostalnu ligu, a i Hajduk je igral cetvrtfinale Lige prvaka kao i 70-tih. I naravno tu su zanimljivi rezultati Belupa, Varteksa i drugih naših klubova...
Ha, ha, ovo je dobro! Pa to je bilo 93/94 godine, kada je Hajduk zaista imao odlican tim ali nije bio formiran u Hrvatskoj ligi, vec su sve to bili igraci koji su svake nedelje igrali u Sarajevu, Beogradu, Skoplju... Znas kada ce u dogledno vreme neki klub sa ovih prostora da udje u cetvrtfinale Lige Sampiona, nikad! To sto je Dinamo zadnje dve godine usao i Partizan godinu pre toga je najvecim delom promena nacina kvalifikacija a ne nekog boljeg kvaliteta timova. Realno, sve ex Yu lige su svake godine sve losije! Nema nista bez crnaca u ekipi, a toga nema bez love, koje opet nema ako su stadioni prazni! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/09/2012 : 21:58:24
|
quote: Originally posted by cercil
govorim o rezulatatima klubova iz RH, ne zanima me da klubovi iz RH služe drugim klubovima za razvoj. Kao kaj je situacija u košarci gdje naši slabe a jacajau neki drugi. Dinamo je puno uspješniji u Europi od kad imamo samostalnu ligu, a i Hajduk je igral cetvrtfinale Lige prvaka kao i 70-tih. I naravno tu su zanimljivi rezultati Belupa, Varteksa i drugih naših klubova...
Pa to je bilo 93/94 godine, kada je Hajduk zaista imao odlican tim ali nije bio formiran u Hrvatskoj ligi, vec su sve to bili igraci koji su svake nedelje igrali u Sarajevu, Beogradu, Skoplju...
+1 |
Edited by - brni on 06/09/2012 21:59:22 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 06/09/2012 : 22:02:06
|
[quote][i] Nema nista bez crnaca u ekipi, a toga nema bez love, koje opet nema ako su stadioni prazni!
Mi smo imali Mass Sara. Ima je ogromno dupe. Nije puno pomoga. Izbacija je jedan put Malmo, i to je bilo to. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 06/09/2012 22:04:59 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:05:24
|
[quote][i] Nema nista bez crnaca u ekipi, a toga nema bez love, koje opet nema ako su stadioni prazni!
Mi smo imali Mass Sara. Nije puno pomoga. Izbacija je jedan put Malmo, i to je bilo to.
http://www.youtube.com/watch?v=iOk8OGwMnzM
Mass Sar - superstar!!
|
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:08:40
|
Kada kazem "crnci" mislim na kvalitetne trkace, rabijace, koji mogu da rempluju! Jbg, Zvezda sada u Francuskoj odlicno igrala ali opet vidi se u duelima sa tim njihovim crncima, slabiji smo dosta! To je tako, moderni fudbal je pre svega snaga! Ovi nasi igraci kada se raduju nekom golu i skinu dres izgledaju kao ja u srednjoj skoli na casovima fizickog!quote: Originally posted by NESVRSTANI
Mi smo imali Mass Sara. Ima je ogromno dupe. Nije puno pomoga. Izbacija je jedan put Malmo, i to je bilo to.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:10:38
|
quote: Originally posted by brni
Mi smo imali Mass Sara. Nije puno pomoga. Izbacija je jedan put Malmo, i to je bilo to.
Mass Sar - superstar!!
To je to. Meni je bija zakon, al neke velike koristi od njega nismo imali. Najjaca referenca mu je bila šta mu je Weah prijatelj, a završija je karijeru igrajuci basket u NY. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:11:09
|
quote: Originally posted by cercil Ovi nasi igraci kada se raduju nekom golu i skinu dres izgledaju kao ja u srednjoj skoli na casovima fizickog!
Mi smo ba tehnicari |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10224 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:11:31
|
Kada kazem "crnci" mislim na kvalitetne trkace, rabijace, koji mogu da rempluju!
Ma zafrkavan se cercile |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:14:23
|
Mass Sar - superstar!!
To je to. Meni je bija zakon, al neke velike koristi od njega nismo imali. Najjaca referenca mu je bila šta mu je Weah prijatelj, a završija je karijeru igrajuci basket u NY.
koje je to ruganje bilo..Sar trci prima tribina a na njoj juznjacke zastave..dobra stara vrimena.. |
|
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:14:36
|
quote: Originally posted by cercil Ovi nasi igraci kada se raduju nekom golu i skinu dres izgledaju kao ja u srednjoj skoli na casovima fizickog!
Mi smo ba tehnicari
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7261 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 06/09/2012 : 22:35:24
|
quote: Originally posted by Mairosu
Jedino resenje.
Maribor, Olimpija, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Zeljo, Sarajevo, Velez, Borac BL, Zvezda, Partizan, Vojvodina, Radnicki Nis, Buducnost i Vardar bi po meni morali biti kicma lige, treba tu dodati jos 3 tima (verovatno 2 hrvatska i jedan srpski) i bila bi to bombona od lige. Ostale mozemo organizovati u drugu regionalnu, itd itd.
Zaboravio si još Proleter, Napredak, Osijek, Prištinu, Sutjesku i Slobodu Tuzla i eto mirisa bivših vremena.
Realno gledajuci dosta ovih timova po kvaliteti sad ne bi spadali za 1. ligu. Moralo bi se tu naci mjesta možda i za Slavena, Splita, Jagodinu, Rad, Zrinjski itd. Vjerovatno bi samo pola ekipa iz bivše YU bilo trenutno po kvaliteti u imaginarnoj novoj ligi. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Posted - 06/09/2012 : 22:40:40
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Zaboravio si još Proleter, Napredak, Osijek, Prištinu, Sutjesku i Slobodu Tuzla i eto mirisa bivših vremena.
Realno gledajuci dosta ovih timova po kvaliteti sad ne bi spadali za 1. ligu. Moralo bi se tu naci mjesta možda i za Slavena, Splita, Jagodinu, Rad, Zrinjski itd. Vjerovatno bi samo pola ekipa iz bivše YU bilo trenutno po kvaliteti u imaginarnoj novoj ligi.
Jos kad bi stoka bila u toru...
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/09/2012 : 23:20:27
|
Mass Sar - superstar!!
To je to. Meni je bija zakon, al neke velike koristi od njega nismo imali. Najjaca referenca mu je bila šta mu je Weah prijatelj, a završija je karijeru igrajuci basket u NY.
koje je to ruganje bilo..Sar trci prima tribina a na njoj juznjacke zastave..dobra stara vrimena..
nenadjebivo |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47094 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/09/2012 : 23:24:33
|
quote: Originally posted by globinjo
pa bio je u hajduka i munhoz...cak je i dinamu zabio iz penala...a sarr...samo je znao za dvije hrvatske recenice: kad ce placa... boli,boli...
i ovo mu je bilo sasvim dovoljno |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26753 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/09/2012 : 00:32:05
|
quote: Originally posted by cercil ]Ha, ha, ovo je dobro! Pa to je bilo 93/94 godine, kada je Hajduk zaista imao odlican tim ali nije bio formiran u Hrvatskoj ligi, vec su sve to bili igraci koji su svake nedelje igrali u Sarajevu, Beogradu, Skoplju... Znas kada ce u dogledno vreme neki klub sa ovih prostora da udje u cetvrtfinale Lige Sampiona, nikad! To sto je Dinamo zadnje dve godine usao i Partizan godinu pre toga je najvecim delom promena nacina kvalifikacija a ne nekog boljeg kvaliteta timova. Realno, sve ex Yu lige su svake godine sve losije! Nema nista bez crnaca u ekipi, a toga nema bez love, koje opet nema ako su stadioni prazni!
Hajduk je igra u Ligi Prvaka 94/95 godine. I tada je bilo lakše proci u Ligu Prvaka nego kasnije kad se ona proširila sa drugoplasiranim,treceplasiranim i cetvrtoplasiranim ekipama u svojim prvenstvima. Hajduku je trebalo izbacit samo poljsku Legiju.
|
Ja sam fetišist papira! |
Edited by - jaki on 07/09/2012 00:32:52 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 07/09/2012 : 00:57:22
|
ovo s kupom nije loše za ev. zaradu. Liga bi se time ocuvala, a oni gladni nostalgije i huliganstva bi došli na svoje!
@nesvrstani bile to tebi gluposti ili ne to su cinjenice. Jednostavno gola statistika! I kad tome dodamo iskustva naših klubova u postojcim regionalnim ligama, zakljucak se namece sam po sebi... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
Topic |
|