Author |
Topic |
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 14:37:46
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Eto, Dinamo, da smanjimo prednost.
Morao sam zbog Bobana, jednog od meni najdrazih fudbalera, a i trenutno, u nedostatku klubova sa kojima nisam igrao, cepam FM sa Dinamom.
Ne moraš nam se ispricavati. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Posted - 05/09/2012 : 14:40:35
|
quote: Originally posted by Mairosu
Real ili Barca? Al-Qaeda Celtic ili Rangers? Rangers United ili City? City Chelsea ili Arsenal? bmk Liverpool ili Everton? Liverpool Roma ili Lazio? bmk Inter ili Milan? bmk Juve ili Fiorentina? Juve Bayern ili Borussia D.? anyone but Bayern Marseille ili PSG? bmk Hajduk ili Dinamo? Hajduk Zvezda ili Partizan? Zvezda Željo ili Sarajevo? bmk Pao ili Olympiacos? Thrylos River ili Boca? bmk Argentina ili Brazil? bmk Engleska ili Nizozemska? Oboje mi dragi Njemacka ili Italija? Nemacka Španjolska ili Portugal? Al-qaeda Urugvaj ili Paragvaj? bmk
Jel te ovo nešto boli ili...? A baš sam naznacio da se stavi od 2 tima jedan manje antipatican. |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/09/2012 : 15:05:41
|
Pa ne mogu imati manje antipatican u situaciji gde me stvarno ne zanima ni jedan ni drugi. Evo npr. Zeljo-Sarajevo, bio sam na Grbavici, cuj bio hodo po njoj sto bi rekao stari vic, Manijaci me vodili kroz grad, Zabranjeno Pusenje ovo-ono, ali, imam i dobre frendove Pitare, pa su me i oni vodili, i levo i desno, i ja sad stvarno da me jebes ne mogu ti kazem dal' me za ikoga tu zabole onako vise nego na profesionalnoj bazi. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Garfield_Mo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1258 Posts
Member since 11/06/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 15:15:36
|
Real ili Barca? BARCELONA Celtic ili Rangers? CELTIC United ili City? UNITED Chelsea ili Arsenal? ARSENAL Liverpool ili Everton? LIVERPOOL Roma ili Lazio? ROMA Inter ili Milan? MILAN Juve ili Fiorentina? JUVENTUS Bayern ili Borussia D.? BORUSSIA Marseille ili PSG? PSG Hajduk ili Dinamo? DINAMO Zvezda ili Partizan? ZVEZDA Željo ili Sarajevo? ZELJO Pao ili Olympiacos? OLYMPIACOS River ili Boca? RIVER Argentina ili Brazil? ARGENTINA Engleska ili Nizozemska? ENGLESKA Njemacka ili Italija? ITALIJA Španjolska ili Portugal? ŠPANIJA Urugvaj ili Paragvaj? URUGVAJ |
http://www.mostrip.ba/
https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/ |
Edited by - Garfield_Mo on 05/09/2012 15:16:32 |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22331 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 05/09/2012 : 15:47:15
|
Real ili Barca? Celtic ili Rangers? United ili City? Chelsea ili Arsenal? Liverpool ili Everton? Roma ili Lazio? Inter ili Milan? Juve ili Fiorentina? Bayern ili Borussia D.? Marseille ili PSG? Hajduk ili Dinamo? Zvezda ili Partizan? Željo ili Sarajevo? Pao ili Olympiacos? River ili Boca? Argentina ili Brazil? Engleska ili Nizozemska? Njemacka ili Italija? Španjolska ili Portugal? Urugvaj ili Paragvaj? |
|
|
magnus
Junior Member
Slovenia
341 Posts
Member since 22/08/2004 |
Posted - 05/09/2012 : 15:50:51
|
Real ili Barca? Celtic ili Rangers? United ili City? Chelsea ili Arsenal? Liverpool ili Everton? Roma ili Lazio? Inter ili Milan? Juve ili Fiorentina? Bayern ili Borussia D.? Marseille ili PSG? Hajduk ili Dinamo? Zvezda ili Partizan? Željo ili Sarajevo? Pao ili Olympiacos? River ili Boca? Argentina ili Brazil? Engleska ili Nizozemska? Njemacka ili Italija? Španjolska ili Portugal? Urugvaj ili Paragvaj?
Kod nas u SLO imamo još:
Olimpija(Ljubljana) ili MARIBOR |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/09/2012 : 15:58:28
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by brni
16 glasova za Hajduka i samo 1 za Dinamo..znaju ljudi sa foruma sta valja..
cak i manhunter nije za dinamo
Šta to znaci "cak"???
mislia san da si pro- dinamovac. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Beren
Advanced Member
Montenegro
3793 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 05/09/2012 : 16:01:22
|
Real ili Barca? = Valencia Celtic ili Rangers? United ili City? = Chelsea ili Arsenal? Liverpool ili Everton? Roma ili Lazio? Inter ili Milan? Juve ili Fiorentina? Bayern ili Borussia D.? Marseille ili PSG? = Hajduk ili Dinamo? = Zvezda ili Partizan? Željo ili Sarajevo? = Pao ili Olympiacos? River ili Boca? Argentina ili Brazil? Engleska ili Nizozemska? Njemacka ili Italija? = Španjolska ili Portugal? Urugvaj ili Paragvaj? =
= znaci ili mi je svejedno, ili se ne mogu odluciti koji mi je gori |
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 16:07:30
|
Real ili Barca? Hala Madrid. Celtic ili Rangers? Celtic United ili City? City Chelsea ili Arsenal? Arsenal Liverpool ili Everton? Arsenal Roma ili Lazio? Lazio Inter ili Milan? Nijedan, nikako Juve ili Fiorentina? Juentus Bayern ili Borussia D.? Bayern Marseille ili PSG? PSG Hajduk ili Dinamo? Partizan Zvezda ili Partizan? Partizan ale Željo ili Sarajevo? Borac ! Pao ili Olympiacos?Pao River ili Boca? Boca Argentina ili Brazil? Brazil Engleska ili Nizozemska? Holandija Njemacka ili Italija? Nemci Španjolska ili Portugal? Portugal Urugvaj ili Paragvaj? Urugvaj |
?????? ? ??????? |
Edited by - Ajkula on 05/09/2012 16:08:59 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 05/09/2012 : 16:08:05
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
ma Leonid je ok lik,bice si ga pomiša s kin
Može biti sa supermarkom.
dodaj i onaj par koji san stavia da bude još zanimljivije
Ajd mi samo objasni povijest tih klubova, ne znam ih ni izgovoriti.
pokrajinsko rivalstvo
Necemo sad lokalne ubacivat. Jedino ako nam malo pobliže docaraš nešto o ova 2 kluba. Na primjer, kojeg kluba podržava narko- kartel?
Escobar je drža oba medellinska kluba,DIM i ANM ,a kartel iz Calija je drža DC . al to je ionako sad nebitno pošto karteli sad ne peru novce toliko priko nogometa . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16467 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 05/09/2012 : 16:10:33
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Tutta
samo za plavu boju i krv svoju!!! DINAMO!!!!!!!!!!
jedini dinamovac porijeklom iz poljicke republike
da,stvarno cudan slucaj. u praksi nisan naiša na takav |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 16:11:59
|
quote: Originally posted by sawitch
Real ili Barca? Barca Celtic ili Rangers? Celtic United ili City? City Chelsea ili Arsenal? Chelsea Liverpool ili Everton? Liverpool Roma ili Lazio? Roma Inter ili Milan? Inter Juve ili Fiorentina? Fiorentina Bayern ili Borussia D.? Borussia D. Marseille ili PSG? Marseille Hajduk ili Dinamo? Hajduk Zvezda ili Partizan? Partizan Željo ili Sarajevo? Željo Pao ili Olympiacos? Pao River ili Boca? Boca Argentina ili Brazil? Argentina Engleska ili Nizozemska? Engle3ska Njemacka ili Italija? Italija Španjolska ili Portugal? Španjolska Urugvaj ili Paragvaj? Urugvaj
Grobaru stari! Moram te jednom voditi na utakmicu.. Dobices dres, zastavu, sal, sve.. :)
A ja, ja sam mladi Grobar ? |
?????? ? ??????? |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Posted - 05/09/2012 : 16:16:11
|
Real ili Barca? REAL Celtic ili Rangers? SVEJEDNO United ili City? CITY Chelsea ili Arsenal? CHELSEA Liverpool ili Everton? EVERTON Roma ili Lazio? SVEJEDNO Inter ili Milan? SVEJEDNO Juve ili Fiorentina? JUVE Bayern ili Borussia D.? SVEJEDNO Marseille ili PSG? MARSEJ Hajduk ili Dinamo? HAJDUK Zvezda ili Partizan? PARTIZAN Željo ili Sarajevo? SARAJEVO Pao ili Olympiacos? SVEJEDNO River ili Boca? SVEJEDNO Argentina ili Brazil? BRAZIL Engleska ili Nizozemska? SVEJEDNO Njemacka ili Italija? ITALIJA Španjolska ili Portugal? SVEJEDNO Urugvaj ili Paragvaj? PARAGVAJ
Western Samoa 1513 Posts
Member since 12/11/2009
|
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4599 Posts
Posted - 05/09/2012 : 16:30:29
|
SVI sLOVENCI I SRBI SU ZA HAJDUKA, vidi se da hajdukova popularnost ima internacionalne okvire, što se ne bi moglo reci za dinamo. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47303 Posts
Posted - 05/09/2012 : 16:32:04
|
quote: Originally posted by Tutta
samo za plavu boju i krv svoju!!! DINAMO!!!!!!!!!!
jedini dinamovac porijeklom iz poljicke republike
da,stvarno cudan slucaj. u praksi nisan naiša na takav
ovo je za ban od mjesec dana srica pa je tutta doma u manjini,ostatak obitelji nije prešao na tamnu stranu
nego šta. nego ,nešto si posta tolerantniji na ovakve ispade? al imaš ljubavnicu? |
|
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 16:43:25
|
Barca - Katalonija se želi ocjepiti Celtic - jer nisu protestanti. United - isto kao i oni gore. Arsenal - zbog Eduarda. Everton - lijepi dresovi. Roma - jer nisam fašista. Milan - SBE Juve - lijepo kratko ime. Bayern - zbog piva. PSG - jer ga lako napišeš. Dinamo - jer nisam kre*en (pod zvjezdicom je m a ne t) Zvezda - zbog sawitcha Sarajevo - jer ne znam gdje se nalazi drugi klub. Olympiacos - nemam blage veze. Boca - jer je Boca Brazil - zbog Engleska - zbog toga jer tamo nije odredeni sud Njemacka - zbog Prusa. Španjolska - zbog Hasburga. Urugvaj - jer su na moru. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 16:46:02
|
quote: [i]Originally posted by Jerry Krause
Real ili Barca?NERSESENO Celtic ili Rangers? United ili City? Chelsea ili Arsenal? Liverpool ili Everton? GOVNO I GOVNO Roma ili Lazio? Inter ili Milan? Juve ili Fiorentina? Bayern ili Borussia D.? Marseille ili PSG? Hajduk ili Dinamo? Zvezda ili Partizan? Željo ili Sarajevo? Pao ili Olympiacos? River ili Boca? Argentina ili Brazil? Engleska ili Nizozemska? Njemacka ili Italija? Španjolska ili Portugal? Urugvaj ili Paragvaj?
|
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
Edited by - radulovic marko on 05/09/2012 16:46:53 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/09/2012 : 16:47:08
|
ja sam glasa za Lazio jer sam ih pratia kad je Boka igra tamo..da mi je nabavit negdi njegov dres Lazia..hebe me se za politiku.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 05/09/2012 16:49:20 |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 05/09/2012 : 17:00:32
|
quote: Originally posted by adriano
SVI sLOVENCI I SRBI SU ZA HAJDUKA, vidi se da hajdukova popularnost ima internacionalne okvire, što se ne bi moglo reci za dinamo.
pa tako je bilo i u bivšoj jugi...
Zahvalite se "Velom mistu" i Borisu Dvorniku |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
Topic |