forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 SP Brazil 2014. kvalifikacije
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 27

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 28/03/2013 : 16:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message
ma sve 5 :) samo kaze

ja navijam za honduras ^^

There can be only one, me!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/03/2013 : 16:19:29  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by maddox031

ja sam u CONCACAF za Meksiko.....a bilo bi mi zanimljivo vidjeti i Panamu na sp....vjerovatno bi im to bilo prvi put.....
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 28/03/2013 : 16:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Barney

quote:

quote:
Originally posted by lwood

quote:

Zanimljivo da na toj lestvici nema BIH ili CRNE GORE, dok ima npr Portugal.....Recimo Portugalci su u kvalifikacijama sa Azerbajdžanom, Sjevernom Irskom, Luksemburgom,Izraelom,...i ne blistaju baš....Dok ima BIH puno teže suparnike i dobro se drže, isto tako Crna Gora. Zanimljivo da nema ni Belgije......

kako nema Belgije? eno ti je 19.-ta

pa da ali nije u TOP 10 npr....

A zašto bi bili u TOP 10?
Godinama ih nema nigdje, završavali su kvalifikacije na 3. i 4. mjestu tako da niti se kvalificirali nisu na svjetsko i europsko prvenstvo i sad kad su malo živnuli i kad opet imaju momcad koja obecava, imaju par pobjeda u skupini i isti broj bodova kao i Hrvatska a upravo ta Hrvatska koja im je na papiru jedini ozbiljni protivnik, odigrali su 1:1 na domacem terenu.

Belgija polako napreduje i penje se na tabeli ali još su oni daleko od TOP 10, jer i ostali pobjeduju i skupljaju bodove a ne samo Belgija.

Koliko puta su Ekvador i Kolumbija (u poslednje vrijeme) bili na svijetskom prvenstvu? I ako je to mjerilo, gdje je onda Urugvaj, koji je bio mislim da u polufinalu prošlog svijetskog prvenstva? Ili Cile....Po cemu je Ekvador bolji od Cila npr.? Ili u mom primjeru od Belgije, Bih ili Crne gore.....
Koliko ja znam, ova lestvica se promjeni na svake nekoliko mijeseci, tako da sumnjam da važe nekakvi rezultati ispred 3 godina.....tako da tvoja teorija o kvalifikacijama (EU, SP) pada u vodu....
U biti bilo bi dobro, da bi netko rekao kako se uopšte zbrajaju svi ovi bodovi.....a ionako ovakve lestvice su bez veze...

Stavio sam link vec dva puta...

KLIKNI:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=503586

http://www.fifa.com/worldranking/rankingtable/index.html

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 28/03/2013 : 16:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message
ja za kubu.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12545 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 28/03/2013 : 16:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
Barney, hvala za linkove, ali stvarno mi se to ne da proucavati.....ma nema veze, zbog mene može Lihtenštajn da bude medu 10, ove lestvice su zanimljive kao takve ali ne znace ništa....jedino što važi su titule (osvajac Svijetskog Prvenstva) sve ostalo je zanimljivo za novinare, navijace,....ali ne znaci ništa.
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 29/03/2013 : 15:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message
Ma sve ok.
Ja sam stavio linkove tek toliko da oni koje interesira, mogu procitati nacin bodovanja i biti malo više informirani oko toga prije nego lupe neku glupost na pamet, ali naravno da nije obaveza nikome pa ni tebi, da mora procitati.

Slažem se da se samo titule broje, i to je sigurno najbitnije, sve ostalo je samo statistika, samo po takvom onda englezi i nizozemci tekoder vec godinama ne spadaju u sam vrh. Ali isto tako su cinjenice da statisticki imaju puno više pobjeda nego poraza pa su skupili dovoljno bodova na fifinoj tabeli da budu u svjetskom vrhu i sigurno je da mogu pobjediti bilo koju reprezentaciju na svijetu.

Ali vjerujem sve reprezentacije koje su u top 30 mogu pobjediti bilo koga a titula i nastupa na velikim turnirima bi bilo puno više i za ostale reprezentacije da se suci i politika ne petljaju kad je gusto.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 31/03/2013 : 08:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31572 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/03/2013 : 10:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Da, Panama nije bila nikad na SP, a zanumljivo kako su na FIFA ljestvici 41.??!!

quote:

quote:
Originally posted by maddox031

ja sam u CONCACAF za Meksiko.....a bilo bi mi zanimljivo vidjeti i Panamu na sp....vjerovatno bi im to bilo prvi put.....

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17048 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/03/2013 : 12:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Mene zanima što ce napraviti Kolumbija s takvim atomskim napadom!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31572 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 31/03/2013 : 21:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message
Proci ce kao i Nijemci na prošlom Euru, naletjet ce na nekoga tko ce ih isprašiti samo tako! Šalim se, sve je moguce uvijek bude neko iznenadenje na SP, ali bez obrane teško do rezultata!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47453 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/03/2013 : 21:27:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by tex2

Proci ce kao i Nijemci na prošlom Euru, naletjet ce na nekoga tko ce ih isprašiti samo tako! Šalim se, sve je moguce uvijek bude neko iznenadenje na SP, ali bez obrane teško do rezultata!

to je loša tocka

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/03/2013 : 21:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Hmm... Cuadrado, Zapata, Armero, Perea, Zuniga...
I nisu baš tako prozirni.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7658 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/03/2013 : 21:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
A Yepes?

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/03/2013 : 21:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

A Yepes?

Zmaj

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7658 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/03/2013 : 21:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Jest, leti... U prazno.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/03/2013 : 21:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

Jest, leti... U prazno.

Zato i velin. Neman ja ništa protiv da ih bude i 5 takvih ka Yepes u obrani Milana

Trljam ruke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7658 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 31/03/2013 : 22:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Da je Bonera barem los kao on, tad bi bilo nesto od njega.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 04/06/2013 : 18:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message

Japan je prva reprezentacija koja se kroz kvalifikacije plasirala na SP. Tako su se pridružili Brazilu.

Odigrali su 1:1 s Australijom, koja ce sada morati cupati rukama i nogama kako bi direktno prošla na prvenstvo pošto je Oman pobijedio Irak sa 1:0 u istoj skupini i preskocio Socceroose. Sada Oman ima dva boda prednosti i priliku da postane veliko iznenadenje, ali i utakmicu više. I Jordan je još uvijek u igri. Teoretski i Irak, mada si je današnjim porazom jako pogoršao izglede za plasman.

Osobno, mislim da bi Japan mogao biti pozitivno iznenadenje na SP-u. Nogomet im odlicno napreduje i imaju neke izvrsne igrace. I ipak se nadam Australcima direktno u završnici, nekako su mi najsimpaticniji, na stranu što su nas mucki izbacili 2006., ipak tamo ima nemjerljivo više Hrvata nego u Omanu, Jordanu ili Iraku.

Veceras još u skupini A igraju Katar i Iran (18:15) te Libanon i Južna Koreja. Ovdje bi se takoder trebalo rasplesti mnogo stvari. Danas navecer ili sutra cu staviti tablice ovih skupina. Izgleda da cemo imati vrlo uzbudljivu borbu za SP do samoga kraja u Azijskoj zoni.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 05/06/2013 : 09:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
Iran je pobijedio Katar u gostima s rezultatom 1-0 i tako si vjerojatno osigurao barem playoff za SP. Jedini pogodak na susretu je postigao Reza Ghoochannejhad. Ovim rezultatom Iranci su se opasno približili i Koreji te Uzbekistanu.

S druge strane, Južna Koreja je kiksala u gostima kod neugodnog Libanona od kojega se spasila za dlaku. Hassan Maatouk je doveo domacine u vodstvo u dvanaestoj minuti da bi Koreja izjednacila na samom kraju susreta, u devedesetoj, kad je precizan bio Chi-Woo Kim.

A evo i tablica obiju grupa:

Sasvim sigurno, bit ce zanimljivo do samoga kraja.

U noci se odigrala i jedna utakmica u Sjevernoamerickoj zoni kvalifikacija, gdje je Meksiko u gostima golom Alda de Nigrisa pobijedio žilavu Jamajku.

A danas se od kvalifikacija igraju dvije utakmice u Africkoj zoni, a to su:

Malavi - Namibija
Kenija - Nigerija

Edited by - Zagor12 on 05/06/2013 09:14:37
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/06/2013 : 14:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
U Africkoj zoni kvalifikacija utakmica Malavi-Namibija je završila bez golova, a Nigerija je u gostima minimalno pobijedila Keniju prekrasnim lobom Željka... Oprostite, Ahmeda Muse, igraca moskovskog CSKA.

I tako je grupa F Africkih kvalifikacija postala prva u kojoj su odigrana 4 kola (od 6) druge runde. Zasad Nigerija ima najviše izgleda za prolazak dalje, jedino im Malavi još pušu za vratom.

Danas nema kvalifikacijskih utakmica, ali nam zato sutra dolazi velik broj njih jer se igraju i u Europskoj zoni.

U Africkoj zoni se nastavlja cetvrto kolo, a reprezentacije koje se suceljavaju su:

Libija-DR Kongo
Sudan-Gana

A u Europi se igra velik broj utakmica:

Finska-Bjelorusija
Azerbajdžan-Luksemburg
Armenija-Malta
Latvija-Bosna i Hercegovina*
Litva-Grcka
Lihtenštajn-Slovacka
Moldavija-Poljska
Hrvatska-Škotska*
Albanija-Norveška
Crna Gora-Ukrajina*
Austrija-Švedska
Irska-Farski Otoci
Belgija-Srbija*
Ceška-Italija*
Island-Slovenija*
Portugal-Rusija*

* - ove utakmice cu posebno popratiti na forumu.

A jedna utakmica se igra i u Južnoamerickoj zoni:

Bolivija-Venezuela

Sve u svemu, ceka nas vrlo bogat nogometni dan.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2013 : 17:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Kako Etiopija stoji?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/06/2013 : 19:15:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Kako Etiopija stoji?

Izvrsno, zasad.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19799 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/06/2013 : 19:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
da, svi igraci su im prakticki iz cetiri domaca kluba, jedan iz kazahtanskogh, jedan iz belgija i mislim jedan iz sada-a ali drago mi je za njih ako se kvalificiraju navijati cu i za njih ali istini za volju ovo i niej neka teška skupina

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 06/06/2013 : 19:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

da, svi igraci su im prakticki iz cetiri domaca kluba, jedan iz kazahtanskogh, jedan iz belgija i mislim jedan iz sada-a ali drago mi je za njih ako se kvalificiraju navijati cu i za njih ali istini za volju ovo i niej neka teška skupina

Kljucan ce biti dvoboj protiv Južnoafricke Republike. Ako to izgube, teško ce u trecu fazu.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47453 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/06/2013 : 23:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Peru dobija Ecuador. iznenadenje

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page
Page: of 27 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000