Author |
Topic |
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 20/11/2013 : 15:54:33
|
Imam osjecaj da nas ceka najbolje prvenstvo još od 86. Uz Hrvatsku,cvrsto navijam za Kolumbiju i Portugal. U finale ide Brazil a tko ce biti drugi finalist ovisi o ždrijebu....Njemackoj fali killer,Španjolska je ostarila(kljucni igraci),Italija je uvijek tu,Argentina slaba obrana,Portugal slaba klupa,Francuska previše luta. Nekako mi Nizozemska zbog Van Gaala izgleda jako dobra,imaju igru.
Ajmo Radamel po titulu najboljeg strijelca Svjetskog prvenstva! |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 20/11/2013 : 18:00:49
|
quote: Originally posted by supermark
Ibrahimovic: "Razocaran sam što ne idem na SP u Brazilu, ali SP bez mene ionako nije vrijedan gledanja".
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Posted - 20/11/2013 : 18:06:19
|
Ja cu navijati za Argentinu i Portugal (za ove dve uvijek navijam), iako mrzim Ronalda (ne volim bahate ljude), ali navijam vec dugo za Portugal pa necu sad zbog njega prestati navijati za njih, onda cu navijati još za Kolumbiju, (za njih sam tek poceo navijati možda od prošle godine, najviše zbog Falcaota, jer je legenda a imaju i dosta drugih zanimljivih igraca, a navijao sa za njhi i prije ponekada za vrijeme Valderame, Higuite,...), tako da mi je i Kolumbija blizu, a za ostalo cu još vidjeti, odlucit cu usput,...možda neki Urugvay, Bih, Hrvatska, Španjolska, Belgija, Meksiko.....znam da nikada necu navijati za ENGLEZE, USA, NIJEMCE, ITALIJANE,....ma bit ce to jedno od najboljih prvenstava ikada!!!! |
Edited by - 1Euro on 20/11/2013 18:06:46 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12508 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 20/11/2013 : 19:42:50
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ja cu navijati za Argentinu i Portugal (za ove dve uvijek navijam), iako mrzim Ronalda (ne volim bahate ljude), ali navijam vec dugo za Portugal pa necu sad zbog njega prestati navijati za njih, onda cu navijati još za Kolumbiju, (za njih sam tek poceo navijati možda od prošle godine, najviše zbog Falcaota, jer je legenda a imaju i dosta drugih zanimljivih igraca, a navijao sa za njhi i prije ponekada za vrijeme Valderame, Higuite,...), tako da mi je i Kolumbija blizu, a za ostalo cu još vidjeti, odlucit cu usput,...možda neki Urugvay, Bih, Hrvatska, Španjolska, Belgija, Meksiko.....znam da nikada necu navijati za ENGLEZE, USA, NIJEMCE, ITALIJANE,....ma bit ce to jedno od najboljih prvenstava ikada!!!!
Hababu, zar neceš drukat za susjede Hrvate? |
Have mercy |
|
|
1Euro
Advanced Member
12489 Posts
Posted - 20/11/2013 : 20:51:14
|
quote: Originally posted by izivko
Ja cu navijati za Argentinu i Portugal (za ove dve uvijek navijam), iako mrzim Ronalda (ne volim bahate ljude), ali navijam vec dugo za Portugal pa necu sad zbog njega prestati navijati za njih, onda cu navijati još za Kolumbiju, (za njih sam tek poceo navijati možda od prošle godine, najviše zbog Falcaota, jer je legenda a imaju i dosta drugih zanimljivih igraca, a navijao sa za njhi i prije ponekada za vrijeme Valderame, Higuite,...), tako da mi je i Kolumbija blizu, a za ostalo cu još vidjeti, odlucit cu usput,...možda neki Urugvay, Bih, Hrvatska, Španjolska, Belgija, Meksiko.....znam da nikada necu navijati za ENGLEZE, USA, NIJEMCE, ITALIJANE,....ma bit ce to jedno od najboljih prvenstava ikada!!!!
Hababu, zar neceš drukat za susjede Hrvate?
baš ono navijati necu, al cu simpatizirati za Hrvatsku. Ovisi sa kome cete igrati....ako bude npr Hrvatska - Kolumbija onda cu navijati za Kolumbiju, ako bude npr Hrvatska - Engleska onda cu navijati za Hrvatsku,....a zemlje za koje cu sa srcem navijati su Argentina, Portugal, Kolumbija. Ali cu simpatizirati sa dosta drugih zemalja tipa Hrvatska, Urugvay,....ma objasnio sam vec u prošlom postu.....
ps:
šta ti znaci Hababu? |
Edited by - 1Euro on 20/11/2013 20:51:42 |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12508 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17012 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 21/11/2013 : 10:18:05
|
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by split85
Jordan 0 - 5 Uruguay
Ko plitak potok
A šta ce tek bit u uzvratu.
1-0 ili 2-0 za urugvaj
0:0 |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/11/2013 : 10:57:22
|
PRVI ŠEŠIR: Brazil, Španija, Nemacka, Argentina, Kolumbija, Belgija, Urugvaj, Švajcarska.
DRUGI ŠEŠIR: Holandija, Italija, Engleska, Portugal, Grcka, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Rusija.
TRECI ŠEŠIR: Cile, Obala Slonovace, Francuska, Ekvador, Gana, Alžir, Nigerija, Kamerun.
CETVRTI ŠEŠIR: SAD, Meksiko, Kostarika, Honduras, Japan, Iran, Južna Koreja, Australija.
Ako je ovo tacna vest, Francuzi kao dvadeset i prvo plasirani idu u poseban šešir |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 21/11/2013 : 11:30:53
|
Kolumbija, Bosna, Ekvador, Kamerun i Južna Koreja su moji favoriti svu srecu želim ostalim Afrikancima (osim Alžira koji mi nije simpatican), Japanu i Meksiku, eto i Urugvaju Velikaši me ne interesuju :P
|
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17012 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 21/11/2013 : 11:47:09
|
quote: Originally posted by Jasko Ako je ovo tacna vest, Francuzi kao dvadeset i prvo plasirani idu u poseban šešir
Moguce kao SCG za SP 2006, znaci da mogu upasti u neku težu grupu, npr. nosilac Argentina i neka jaka evropska reprezentacija. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 21/11/2013 : 11:49:32
|
ne mogu docekat da vidin grupe |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 21/11/2013 : 11:53:06
|
quote: Originally posted by delboj
Moguce kao SCG za SP 2006, znaci da mogu upasti u neku težu grupu, npr. nosilac Argentina i neka jaka evropska reprezentacija.
Moguce Videcemo ko je jaci, Blater ili Platini Ionako se pravila žreba ne objavljuju baš da bi moglo njime da se manipuliše Inace SCG te 2006. nije bila najslabije plasirana, slabije plasirane su bile Švajcarska i Ukrajina Ne bi me cudilo da nameste BiH |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/11/2013 : 12:26:15
|
Uf, bilo bi lijepo kad bi izvukli skupinu: Brazil, Nizozemska, Francuska, SAD a mi u skupini: Švicarska, Hrvatska, Alžir, Honduras |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 21/11/2013 : 12:27:25
|
Uf, bilo bi lijepo kad bi izvukli skupinu: Brazil, Nizozemska, Francuska, SAD a mi u skupini: Švicarska, Hrvatska, Alžir, Honduras
ovo bi bilo nastrano |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Heyoka
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
izivko
Advanced Member
Germany
12508 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 21/11/2013 : 16:18:56
|
a mi u skupini: Švicarska, Hrvatska, Alžir, Honduras
Može, mislim da bi to mogli proci |
Go kneel and weep
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 21/11/2013 : 18:58:35
|
Ronaldo nije bahat da malo gledas utakmice i pratis nogomed vidio bi da nije!! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/11/2013 : 19:04:48
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ronaldo nije bahat da malo gledas utakmice i pratis nogomed vidio bi da nije!!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47165 Posts
Posted - 21/11/2013 : 20:58:30
|
quote: Originally posted by drogsy
a mi u skupini: Švicarska, Hrvatska, Alžir, Honduras
Može, mislim da bi to mogli proci
iako ni to nije sigurno |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4100 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 23/11/2013 : 23:15:54
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Ronaldo nije bahat da malo gledas utakmice i pratis nogomed vidio bi da nije!!
Bas tako,Ronaldo je legenda,najveca igracina ! |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 24/11/2013 : 09:01:59
|
Ne podignemo li nivo igre i trke i ne podignu li se jos barem 4-5 igraca pored mandzukica , pletikose,modrica idemo doma vec nakom trece utakmice Ali nadam se da ima jos dosta vremena do tada iskreno virujem da mozemo i do same zavrsnice ipak je to turnir nije liga sto znaci da mozemo biti u odlicnoj formi ali isto tako i katastrofalni Moje je misljenje da nam ne pasu reprezentacije iz Latinske Amerike njihov stil nogometa |
GALLIENO FERRI
|
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8251 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 24/11/2013 : 23:17:37
|
quote: Originally posted by markotamara
Ne podignemo li nivo igre i trke i ne podignu li se jos barem 4-5 igraca pored mandzukica , pletikose,modrica idemo doma vec nakom trece utakmice Ali nadam se da ima jos dosta vremena do tada iskreno virujem da mozemo i do same zavrsnice ipak je to turnir nije liga sto znaci da mozemo biti u odlicnoj formi ali isto tako i katastrofalni Moje je misljenje da nam ne pasu reprezentacije iz Latinske Amerike njihov stil nogometa
Ja bi prije reko da nam ne pasu africke repke,prebrzi su za nas i jaki fizicki!!Mislim da je negdje realan doseg hrvatske cetvrt finale!!! |
|
|
Topic |
|
|
|