Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16418 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 06/12/2013 : 23:41:48
|
Ne zbog Grci. Nisam mislio da je nesto mnogo kvalitetna grupa, vec da su sve selekcije priblizno iste jacine, a kvalitet je negde osrednji. Najjaca po meni, je grupa D. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16418 Posts
Posted - 06/12/2013 : 23:52:42
|
Ma de! Fr ima da se povampiri i da pokida sve redom. Ko ne bi, kad mu ovako upadne kasika u med. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16418 Posts
Posted - 07/12/2013 : 00:00:40
|
Ne znam, samo znam da necu moci da uzivam u mundijalu... barem ne onoliko kliko bih hteo. U to neko vreme bih trebalo da diplomiram, kako cu, neam pojma. Prosle godine sam zbog OI propustio rokove, a svake godine neko svetsko natjecanje |
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
Posted - 07/12/2013 : 00:01:54
|
quote: Originally posted by Caleb
Ne znam, samo znam da necu moci da uzivam u mundijalu... barem ne onoliko kliko bih hteo. U to neko vreme bih trebalo da diplomiram, kako cu, neam pojma. Prosle godine sam zbog OI propustio rokove, a svake godine neko svetsko natjecanje
Uci ujutru i ne spavaj Ili diplomiraj do SP |
Edited by - Jasko on 07/12/2013 00:02:07 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16418 Posts
Posted - 07/12/2013 : 00:04:03
|
Nema teorije do tad, predavanja do juna traju, al bice valjda nekako. Upisao sam faks u toku Sp u Africi, a nadam se da cu ga zavrsiti u godini mundijala u Brazilu. Ima tu necega |
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 07/12/2013 : 09:14:23
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by izivko
Sa Brazilom u Brazilu na otvaranju! NEPROCJENJIVO!
da. pušimo sigurno ali bar ce milijardu ljudi to gledat
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 07/12/2013 : 10:31:08
|
Kako je posralo ove Francuze. Najslabija su repka, ali su se zbog promjene pravila izvukli od izbacivanja u onaj slabiji šešir gdje su repke iz Južne Amerike, izbjegli su skupinu sa izguranom reprezentacijom (Nizozemskom), dobili su najslabijeg iz skupine nositelja (Švicarsku) i valjda najslabiju reprezentaciju uopce na prvenstvu (Honduras). |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
dante
Senior Member
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 07/12/2013 : 13:46:28
|
Kad je tata direktor firme, nema veze ni ako je sin retard, naci ce se mjesto i za njega. Tako i Platini i njegovi "sinovi". |
These pretzels are making me thirsty... |
Edited by - dante on 07/12/2013 13:46:53 |
|
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
931 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
bluefield
Average Member
Czech Republic
931 Posts
Member since 22/01/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47179 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 07/12/2013 : 20:54:32
|
quote: Originally posted by dr strangelove
Kako je posralo ove Francuze. Najslabija su repka, ali su se zbog promjene pravila izvukli od izbacivanja u onaj slabiji šešir gdje su repke iz Južne Amerike, izbjegli su skupinu sa izguranom reprezentacijom (Nizozemskom), dobili su najslabijeg iz skupine nositelja (Švicarsku) i valjda najslabiju reprezentaciju uopce na prvenstvu (Honduras).
ne bi reka da je Honduras najslabiji al da su vrancuzi dobro prošli jesu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Ignus
Senior Member
1357 Posts
Member since 22/06/2009 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 08/12/2013 : 09:02:04
|
quote: Originally posted by bluefield
Nabacite koju sliku voditeljice izvlacenja od jucer. Fernanda Lima cijelu noc me cima. Tutta- hilfe !
Macka i pol, nogomet je bacila u treci plan! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 08/12/2013 : 15:43:56
|
Kako je posralo ove Francuze. Najslabija su repka, ali su se zbog promjene pravila izvukli od izbacivanja u onaj slabiji šešir gdje su repke iz Južne Amerike, izbjegli su skupinu sa izguranom reprezentacijom (Nizozemskom), dobili su najslabijeg iz skupine nositelja (Švicarsku) i valjda najslabiju reprezentaciju uopce na prvenstvu (Honduras).
Francuzi da su najslabija repka!!Jedni od prvih favorita uz brazil!! |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 08/12/2013 : 15:46:09
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Caleb
I sve b'e Rusi tu bem li ga, ali da je najgora, je. Po meni naujednacenija grupa je C
To li zbog Grciti?
Meni je najjaca grupa G I najizjednacenija
Predvidam osmine finala: Brazil - Holandija Meksiko - Španija Kolumbija - Urugvaj Obala Slonovace - Italija Francuska - Argentina Švajcarska - BiH Nemacka - Rusija Portugal - Belgija
Haha bez hrvatske nece ici |
Edited by - Rahazlam on 08/12/2013 15:46:39 |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 08/12/2013 : 15:52:55
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Francuzi da su najslabija repka!!Jedni od prvih favorita uz brazil!!
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 08/12/2013 : 16:59:52
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by Rahazlam Haha bez hrvatske nece ici
Može i haha i hoho i hihi
Smijesan si |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 08/12/2013 : 17:18:26
|
Francuzi su kao ekipa raspad, ali ne govorim o tome. Govorim o tome da su Francuzi najslabija tj najslabije rangirana momcad i prema tome su trebali ispasti u sesir sa momcadima iz Juzne Amerike, ali nisu zbog promjene pravila. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6225 Posts
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 08/12/2013 : 21:31:21
|
Francuzi su kao ekipa raspad, ali ne govorim o tome. Govorim o tome da su Francuzi najslabija tj najslabije rangirana momcad i prema tome su trebali ispasti u sesir sa momcadima iz Juzne Amerike, ali nisu zbog promjene pravila.
Francuzi su jedna velika žalost za nogomet, ali nije ni to najtužnije, vec cinjenica da je samim francuskim navijacima normalno da su se plasirali na zadnjih par natjecanja u najmanju ruku sumnjivim sudenjem, da usprkos najlošijem plasmanu na fifa ljestvici oni su ravnopravni sa ostalima i slicne budalaštine. Neka im je sa srecom, neka osvoje naslov, a ja cu sa guštom preskociti svaku njihovu utakmicu |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47179 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 08/12/2013 : 21:32:24
|
zašto ? veci je gušt navijat protiv njih s kim god da igraju |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Topic |
|