Author |
Topic |
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 18/09/2012 : 19:45:37
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by Tonka24
Prijatelju probaj Ja sam sa 22 imao curu od 16. Evo još uvijek smo skupa, a uostalom znaš i iz vlastitog iskustva. Ako je predjetinjasta, nema od toga ništa. Sretno
a je se usrecila..
Idi u kurac,iskidah se |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8181 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 19/09/2012 : 13:41:45
|
quote: Originally posted by CAGLIOSTRO13
Evo dopisujemo se svakodnevno, sve neke casual pizdarije, u subotu postoji sansa da se vidimo, dogovorili smo se kao da idemo na cugu cim se sretnemo vani, necu nista forsirati.... Inace super mi je ovako za neku casual zajebanciju ( ocito je moj mozak jos na razini srednje skole.... )
@ DeeCay, vidis ta mogucnost postoji :D
tko prizna pola mu se prašta
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Member since 09/05/2006 |
Posted - 19/09/2012 : 14:17:17
|
quote: Originally posted by ken2
Evo dopisujemo se svakodnevno, sve neke casual pizdarije, u subotu postoji sansa da se vidimo, dogovorili smo se kao da idemo na cugu cim se sretnemo vani, necu nista forsirati.... Inace super mi je ovako za neku casual zajebanciju ( ocito je moj mozak jos na razini srednje skole.... )
@ DeeCay, vidis ta mogucnost postoji :D
tko prizna pola mu se prašta
a tako je brate :) nish petak je sve blize.... vidit cemo :D |
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
Posted - 23/09/2012 : 19:42:30
|
anyway ako kog zanima, petak otpao, dobio servirani odjeb u cetvrtak navecer, tipa: joj sorry potpuno sam zaboravila al u petak imam jedan rodjendan na koji moram ic, nadam se da se ne ljutis, cujemo se
posto sam dosao razbijen doma i vidio to, bolio me zivo kurac, te joj rekoh, nema frke, uzivaj
al u subotu mi se javila da ajmo van veceras skupa, bla bla bla... nisam odgovarao nish, al naletio na nju vani, anyway, cura je zakon, fizicki mi je jos bolja nego kad smo se upoznali, cak su joj i spike neznam na razini 20godisnjakinje, al eto neznam, malo je predivlja... realno nisam ni trazio nesh za vezu, al ovo je definitivno materijal za nesto drugo :)
Cak i osobnu falsificiranu ima.... mislim ko u onim retardiranim teen filmovima....
a sestra joj je svetica....
show program uglavnom |
|
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik
Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
Posted - 23/09/2012 : 20:30:37
|
anyway ako kog zanima, petak otpao, dobio servirani odjeb u cetvrtak navecer, tipa: joj sorry potpuno sam zaboravila al u petak imam jedan rodjendan na koji moram ic, nadam se da se ne ljutis, cujemo se
posto sam dosao razbijen doma i vidio to, bolio me zivo kurac, te joj rekoh, nema frke, uzivaj
al u subotu mi se javila da ajmo van veceras skupa, bla bla bla... nisam odgovarao nish, al naletio na nju vani, anyway, cura je zakon, fizicki mi je jos bolja nego kad smo se upoznali, cak su joj i spike neznam na razini 20godisnjakinje, al eto neznam, malo je predivlja... realno nisam ni trazio nesh za vezu, al ovo je definitivno materijal za nesto drugo :)
Cak i osobnu falsificiranu ima.... mislim ko u onim retardiranim teen filmovima....
a sestra joj je svetica....
show program uglavnom
Ajde ovako daj ti lijepo pošalji meni njezin broj da je upoznam jer je ova definitivno za mene. Ali bi prvo povalio za jednu noc sveticu, a onda uživao s kaubojkom. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47232 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/09/2012 : 21:27:53
|
http://youtu.be/dAqjZW-ZZm8 |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 25/09/2012 : 23:12:08
|
pa ebagapatak, hocu ja jos dugo cekati nastavak? dode mi da otkazem tv pretplatu,ovdje redovito placem od smijeha |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 27/09/2012 : 20:49:22
|
Ja sam nakraju ipak odlucio da dam maloj priliku :) Eto, toliko od mene... jebem se glupa
mislim da si odlucio ipak ne propustiti svoju sansu |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
CAGLIOSTRO13
Senior Member
1767 Posts
|
Topic |
|