Author |
Topic |
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 10/09/2012 : 19:52:41
|
Ne znam uopce što bih rekao, vjerovati ili ne... Prije ili poslije cemo sebe dovesti do kataklizme, namjerno ili slucajno. MIslim da je bio i neki topic u chemtrals nedavno? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Posted - 10/09/2012 : 20:01:32
|
quote: Originally posted by kosmajac
quote: Originally posted by all_ba
https://www.youtube.com/watch?v=BqZ8NgtwmXk&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NodUzPEL1cU
ma nebitna pojava...skretanje paznje sa vaznijih stvari...u svakom slucaju,ovaj narod cuti i voli da bude karan....bez intelekta,kritike,rasudjivanja,hleba i veselja,jebe se Hazarima na koju ces foru da budes slep...samo da budes...oni ce se pobrinuti za ostalo...svi na zakljanje...na ovoj ili onaj nacin...zabole me ...kome pricati... a kako su tek smesni sa ovom dirigovanom svetskom krizom...kako su ipak predvidljivi...ali glas malog coveka nikada necete ucutkati...i u tami sutrasnjice,glas istine ispisivace svetlost...svetlost kao izlaz svetlost kao spas....svetlost kao ISTINU
Slažem se sa svim ovim što si rekao, osim boldiranog,griješiš ako misliš da su ovo nebitne stvari i da je skretanje pažnje sa važnijih stvari. To važnije je možda za neki drugi topik, koji, da se ne lažemo ne može ni biti pokrenut, jer se tice života i sudbine malih ljudi našega regiona. Dakle stvar je politike i ekonomije. No, ako pažljivije pogledaš prvi video klip uociceš itekako da nas se tice ovaj geoinžinjering, upravljanje vremenom, pa cak se mogu izazvati i zemljotresi. Ameri imaju dva mjesta za ekperimentalije vremenom, Rusi jedan i Euro jedan. O ovim stvarima se malo javno govori, svi cute. |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 10/09/2012 : 20:14:41
|
ne znam da li ste mozda gledali reportazu,americka vojska zna da upravlja sa vremenom. jos nije savrseno. al pokazali su kako oblake micaju i sjeckaju. a malo malo neki tsunamiji. gdje je toga bilo prije 20,30 godina? jebali sebe,jednog dana nece te vise metkom da rokne,nego ubit ce te krupa. boze sacuvaj sta rade. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7655 Posts
Member since 11/09/2009 |
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 10/09/2012 : 20:54:58
|
Kad ce Kinezi da naprave svoju antenu u po cijene Americke? |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Posted - 10/09/2012 : 21:12:30
|
quote: Originally posted by Tutta
ne znam da li ste mozda gledali reportazu,americka vojska zna da upravlja sa vremenom. jos nije savrseno. al pokazali su kako oblake micaju i sjeckaju. a malo malo neki tsunamiji. gdje je toga bilo prije 20,30 godina? jebali sebe,jednog dana nece te vise metkom da rokne,nego ubit ce te krupa. boze sacuvaj sta rade.
Pa što mislite (obracam se svim forumašima) što nam je sušna godina, ovako pakleno ljeto, osim solarnih oluja umiješali su svoje prste gore navedeni. Napravili su strašnu stvar s ovim, upravljaju vremenom ne dozvoljavaju kiši da padne, a to se odrazilo vec sada katastrofalno po poljoprivredu cijelog Balkana. U Srbiji gledam i citam vijesti katastrofa da ne može biti gore. Poenta je da nam unište usjeve i primoraju nas na uvoz hrane koja je, pazi sad ovo, i nezdrava i kontaminirana. Ludnica što nam sve rade, a politicari ne smiju ni da pisnu, ako uopce i znaju šta nam rade. Jedina svijetla tacka iz regiona je Madarska koja se javno usprotivila i onemogucila Euro zajednici plasiranje i distribuciju modificirane hrane u svojoj zemlji. Ovo je samo mali detalj što nam se sve sprema... |
C'est la vie... https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
|
Edited by - all_ba on 10/09/2012 21:14:47 |
|
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7113 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
kosmajac
Average Member
Serbia
751 Posts
Member since 07/09/2010 |
Posted - 10/09/2012 : 21:30:32
|
A jebi ga all_ba,namnozilo nas se mnogo na zemlji...posto im je valjda sad u trenutku neizvestan(a oni se najvise boje neizvesnosti)neki veliki rat,zapeli su malko oko Sirije,Irana itd....onda ocekuj da ce vremenskim uslovima u saradnji sa zracenjem iz svemira,dirigovati divergentnom klimom...dovoljno da se stvori neki mali haos i da smo uvek zaokupljeni nekim strahom..tako prolazi vreme,dekade,oni se goje,njihova deca ih nasledjuju u tom jebenom poretku,a narodi stradaju...sta ces,kad svet cuti izgleda da mu je dobro... Pa sta ti mislis,da im se fucka sto ce otopiti ceo Grenland,ili sto ce neki buduci mega cunami potopiti i njihovu ili bilo ciju obalu...covece,ne mogu se ponavljati milion puta,rat protiv coveka djavo vodi vec nekoliko hiljada godina...zlu nije u interesu da je mir...amin to je sustina price...a mi...mi smo samo prolazni piuni u velikoj igri..ali imamo i jednu prednost u tome..jer na koju se stranu priklonimo,tamo za vecnost i idemo...dok god ti oci vole svetlost(istinu)na pravoj si strani...uvek budi kritican i uvek ispituj...velika se igra igra na pozornici,daj da je osvetlimo istinom,da nam ovaj mrak ne proguta nadu..da se sutra pokazu u pravom svetlu krojaci sudbina,da shvatimo svu ruznocu njihovih dusa..kakva ce to spoznaja biti...kakva katarza... |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/09/2012 : 21:35:05
|
I iemooooooo!!!!!!
Šalju momke jake s nuklearnim ganom da tamane divljake tamo po Iraku na trusnome Balkanu na ruskome Uralu gdje god se preko bare naziru neke pare oni kikaju esove maderfakersima
celuloidne trake vole takve junake i njihov ekspleneisn za evri situejsn "It's them or us " kažu dok žvacu žvake so let's kill the whole fuckin' nation oni kikaju esove maderfakersima oni siju lijesove iz plavih visina
s ociju im brišu mulj da bolje vide širok i sjajan put u katodni svijet brze hrane za usta i glave gdje svaki psihopat ima strani akcenat
Oni kikaju esove maderfakersima oni šiju lijesove iz plavih visina pružaju ruku da izvuku iz blata zvijeri što se tuku iz nekog inata |
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 10/09/2012 : 21:46:48
|
quote: Originally posted by D.J.
Hm, ne znam koja to zemlja upravlja vremenom? Pa ovdje u Americi malo malo pa neki tornado, uragan ili nesto slicno...
Upravo tako. Sve su to bedastoce, te teorije zavjere. Kakvo upravljanje vremenom? Kako to da onda njih pogadaju onakvi uragani, tornada?? Kako to da ne mogu to otkloniti od svoje zemlje??? |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 10/09/2012 : 21:49:34
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Upravo tako. Sve su to bedastoce, te teorije zavjere. Kakvo upravljanje vremenom? Kako to da onda njih pogadaju onakvi uragani, tornada?? Kako to da ne mogu to otkloniti od svoje zemlje???
Namnozili im se Mehikanci
Maderfakersi |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Posted - 10/09/2012 : 21:53:59
|
Slažem se s tobom kosmajac 100%, meni je sve jasno, ali da li je baš jasno našim kolegama s foruma, to je diskutabilno. Možda ih ima 10% koji razumiju sva ova dešavanja. Jedni ce gledati na ovo kao na zajebanciju, drugi ce biti indiferentni totalno, a treci koji i znaju nešto o ovome nece se ni javiti da ne bi bili ismijani. Mi ne možemo puno utjecati na svjetska dešavanja, ali možemo bar pojedincima otvoriti oci, da se zamisle šta ih ceka, njih i njihove potomke. Svi bi mogli pomalo kada bi htjeli da se angažiramo, ako ništa da se istina sazna (ja bar s vremena na vrijeme nabacim neke ovakve vijesti na svom portalu). Za ovaj fenomen ja znam godinama, ali sam pozitivno isprovociran danas kada sam slucajno naletio na ove video klipove. I gledam nebo iznad Sarajeva prekriveno vještackim otrovnim oblacima. A u istom momentu dva (putnicka) aviona lete svojim ustaljenim maršrutama ostavljajuci trag svega par sekundi. Oni avioni koji nam namjerno zagaduju nebo ostavljaju trag koji ostaje danima, e to su ti opasni tragovi o kojima je bolje saznati s video klipa... |
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 10/09/2012 : 21:56:38
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by dsormaz1
Upravo tako. Sve su to bedastoce, te teorije zavjere. Kakvo upravljanje vremenom? Kako to da onda njih pogadaju onakvi uragani, tornada?? Kako to da ne mogu to otkloniti od svoje zemlje???
Namnozili im se Mehikanci
Maderfakersi
dode njima Mexoši glave. za 20 godina govorice ameri španjolski pa da vidiš |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 10/09/2012 : 21:58:20
|
Slažem se s tobom kosmajac 100%, meni je sve jasno, ali da li je baš jasno našim kolegama s foruma, to je diskutabilno. Možda ih ima 10% koji razumiju sva ova dešavanja. Jedni ce gledati na ovo kao na zajebanciju, drugi ce biti indiferentni totalno, a treci koji i znaju nešto o ovome nece se ni javiti da ne bi bili ismijani. Mi ne možemo puno utjecati na svjetska dešavanja, ali možemo bar pojedincima otvoriti oci, da se zamisle šta ih ceka, njih i njihove potomke. Svi bi mogli pomalo kada bi htjeli da se angažiramo, ako ništa da se istina sazna (ja bar s vremena na vrijeme nabacim neke ovakve vijesti na svom portalu). Za ovaj fenomen ja znam godinama, ali sam pozitivno isprovociran danas kada sam slucajno naletio na ove video klipove. I gledam nebo iznad Sarajeva prekriveno vještackim otrovnim oblacima. A u istom momentu dva (putnicka) aviona lete svojim ustaljenim maršrutama ostavljajuci trag svega par sekundi. Oni avioni koji nam namjerno zagaduju nebo ostavljaju trag koji ostaje danima, e to su ti opasni tragovi o kojima je bolje saznati s video klipa...
ja san dosta skeptican prema ovome. al recimo da je istina da ti avioni bacaju neka govna koja je svrha toga? koji je cilj? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 10/09/2012 : 22:20:44
|
Pozdrav Iwood, nismo se odavno "culi" na forumu, vidim dosta si nabrao banova, prevazišao si me odavno:) Šalim se malo. Vidi, najbolje bi bilo da pogledaš ovaj prvi vedeo klip od deset minuta i vjeruj mi bice ti sve mnogo jasnije. Ako ti ne bude nešto jasno, onda cemo popricati o ovim stvarima. Ok.:)
pogleda san ,nema mi smisla. mislin kome se j... za ove narode i narodnosti? uostalon ove zemlje su vec toliko sjebane da ne vidin cemu bi bilo ko,pa taman i hazari bacali novce na to. |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
Posted - 10/09/2012 : 22:45:15
|
quote: Originally posted by lwood
Pozdrav Iwood, nismo se odavno "culi" na forumu, vidim dosta si nabrao banova, prevazišao si me odavno:) Šalim se malo. Vidi, najbolje bi bilo da pogledaš ovaj prvi vedeo klip od deset minuta i vjeruj mi bice ti sve mnogo jasnije. Ako ti ne bude nešto jasno, onda cemo popricati o ovim stvarima. Ok.:)
pogleda san ,nema mi smisla. mislin kome se j... za ove narode i narodnosti? uostalon ove zemlje su vec toliko sjebane da ne vidin cemu bi bilo ko,pa taman i hazari bacali novce na to.
Ja ti onda na žalost ne mogu pomoci, ali da su sjebani naši narodi toliko da ne može biti gore, e tu si se drugar moj zeznuo pravo, može i te kako biti dosta, dosta gore. Sad ce polako da poskupi hrana u cijelom regionu a plate iste ili još manje. A tek kad udete u EU, plakat ceš za ovim vremenima. Poneta ove tehnologije je osim u ratne svrhe što se može koristiti da nam uništi kompletnu poljoprivredu, da uvozimo njihovu hranu, krajni cilj svjetske vladajuce oligarhije je da nam otmu naše resurse i da budemo njihovi robovi - jeftina radna snaga. Dakle iza svega stoji novac, a novac je pokretac svega jelda. Iza svega stoje bankari. |
|
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21081 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 10/09/2012 : 22:48:40
|
quote: Originally posted by lwood
pogleda san ,nema mi smisla. mislin kome se j... za ove narode i narodnosti? uostalon ove zemlje su vec toliko sjebane da ne vidin cemu bi bilo ko,pa taman i hazari bacali novce na to.
Ja ti onda na žalost ne mogu pomoci, ali da su sjebani naši narodi toliko da ne može biti gore, e tu si se drugar moj zeznuo pravo, može i te kako biti dosta, dosta gore. Sad ce polako da poskupi hrana u cijelom regionu a plate iste ili još manje. A tek kad udete u EU, plakat ceš za ovim vremenima. Poneta ove tehnologije je osim u ratne svrhe što se može koristiti da nam uništi kompletnu poljoprivredu, da uvozimo njihovu hranu, krajni cilj svjetske vladajuce oligarhije je da nam otmu naše resurse i da budemo njihovi robovi - jeftina radna snaga. Dakle iza svega stoji novac, a novac je pokretac svega jelda. Iza svega stoje bankari.
1. pa vecinu hrane ionako uvozimo,tako da je ovo prilicno klimavo. 2.pa iskreno, nismo nikad ni briljirali nekom skupocon radne snage |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47133 Posts
Posted - 10/09/2012 : 22:58:37
|
Obzirom da je anto vec bio pokrenuo ovu temu koja je iscrpila sve odgovore, zamolicu moderaatora da zakljuca ovaj topik.:)
ma nek stoji. šta ima veze |
|
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts
|
all_ba
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4149 Posts