Evo ovdje možete pitati za bilo kakvu pomoc. Pala mi je na pamet ideja da otvorim poseban topic, za bilo kakvu pomoc ljudima sa foruma.
Dobro bi bilo da zajedno skupimo sredstva za nekog forumaša koji žarko želi neki strip a teško može doci do njega. Evo pada mi na pamet primjer Zlotvora ( MV 1 ) ja bi mu prvi pomogao ( DA SAM RANIJE SAZNO ) jer znam koliko ga je želio.
Može i nekakva druga pomoc, samo trebamo se složiti.
Evo meni treba pomoc.Naime,vec duže vremena imam želju kupiti si Lamborgini Gallardo Superleggera pa eto,sve dobre duše koje su voljne pomoci,neka izvole...
Ajmo najprije meni pomoci, jer moje su želje realne:
-ja bi bio zadovoljan sa Porche Boxter, može i rabljeni do 2 godine, crne boje.... -neki kafic u Londonu, ne treba baš u samom centru, može i u Peckhamu npr, pa da mogu ja biti dj i da puštam balkansku muziku onim saxoncima -neku Venezuelku, sa 21 godine, velike grudi, ali ne silikonske, bijeli i ravni zubi, duga i ravna crna kosa, manje od 55 kg, visina do 180..... -stan u Parizu sa pogledom na Eifelov toranj -muzej i galerija u Rimu -nekoliko knjižara po svijetu -kucica za odmor na Karibima (bilo gdje) -stancic u Mošcenickoj Dragi ili Opatiji -kuca u Kaliforniji
Evo meni treba pomoc.Naime,vec duže vremena imam želju kupiti si Lamborgini Gallardo Superleggera pa eto,sve dobre duše koje su voljne pomoci,neka izvole...
Moze li ovako?
Ili ovaj zuco?
Ima i bijeli.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
-neku Venezuelku, sa 21 godine, velike grudi, ali ne silikonske, bijeli i ravni zubi, duga i ravna crna kosa, manje od 55 kg, visina do 180.....
evo ja se dobrovoljno javljam istina Hrvat sam, ali ostalo je više manje tu malo sam stariji od 21, nemam prevelike grudi, prave su, imam ravne zube, nisu bijeli, imam kratku plavu kosu, imam nesto malo vise kila i visine, ali od viska glava ne boli
Au, vec cujem svadbena zvona! Pa ovo ce biti prvo vjencanje na ovom forumu, a ti tonka24 si zaslužan što je ovo dvoje mladih našlo srecu! Poljubio bih mladenku, samo ne znam koji od vas je, ehm, doticna?
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
-neku Venezuelku, sa 21 godine, velike grudi, ali ne silikonske, bijeli i ravni zubi, duga i ravna crna kosa, manje od 55 kg, visina do 180.....
evo ja se dobrovoljno javljam istina Hrvat sam, ali ostalo je više manje tu malo sam stariji od 21, nemam prevelike grudi, prave su, imam ravne zube, nisu bijeli, imam kratku plavu kosu, imam nesto malo vise kila i visine, ali od viska glava ne boli
ja se pakiram, samo reci Maribor ili Ljubljana?
ja bi ipak radije Venezuelku...ali ne obeshrabruj se, možda te Selanne uzme....
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Toliko mi cura nedostaje ovamo da moram sam sebi, teška srca, priznati da nisam gay.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Au, pa ja zaboravio da si ti u Tunisu trenutno! Cujem da je tamo slobodno iskazivati osjecaje prema muškima i obratno. Tako da tamo sigurno neceš imati problema s tim.
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Cestitke prvom paru kojeg je spojio ovaj forum... Pretpostavljam da je supermark aktivni, a selanne pasivni...ipak je to supermark
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Au, pa ja zaboravio da si ti u Tunisu trenutno! Cujem da je tamo slobodno iskazivati osjecaje prema muškima i obratno. Tako da tamo sigurno neceš imati problema s tim.
Probao sam, nije baš slobodno.