daj covice stani vise sa otvaranjem tih topica..neman nista protiv ako netko otvori topic i brine se o njemu stalno updejta nesto itd..ali ti covice si otvoria 20 topica nebitnog sadrzaja i onda ti topici padaju u zaborav za 5 dana..glavno da ih ti otvaras..
Jbg prijatelju ja otvaram topice za koje mislim da su ok. Tebi nisu ok neman nista protiv. A sad gle ovo: ja iman puno toga protiv sto ti na svaku temu dodes i izvodis klauna sa sprdancijom. Ok isto nikom nista rijeci ti nisam rekao. Zamisli da ja otvorim topic pod naslovom " Brni i klaunizam " Lijepo bi ti bilo? Jeli tako?
Jbg prijatelju ja otvaram topice za koje mislim da su ok. Tebi nisu ok neman nista protiv. A sad gle ovo: ja iman puno toga protiv sto ti na svaku temu dodes i izvodis klauna sa sprdancijom. Ok isto nikom nista rijeci ti nisam rekao. Zamisli da ja otvorim topic pod naslovom " Brni i klaunizam " Lijepo bi ti bilo? Jeli tako?
da u pravu si radim klauna konstntno od tebe..jer to i jesi u biti..a sa Golubovicem i Bogdanovom ili kako se ti debili vec zovu sve si reka o sebi..toliko o tome..a sta se topica tica ma koga boli kurac kakav se nogomet igra na farskim otocima..
Klaun si ti otkako se digneš pa sve dok ne ides spavati. Sto te more taj Golubovic i Bogdanov, pa ih izvlacis svaki put kao neki argument, strasan si Mene boli kurac kakav se nogomet igra na Mauricijusu i što cemo sada? Koga boli kurac uostalom sto ti sebe klauniziraš po forumu svaki puta kada se pojaviš?
Klaun si ti otkako se digneš pa sve dok ne ides spavati. Sto te more taj Golubovic i Bogdanov, pa ih izvlacis svaki put kao neki argument, strasan si Mene boli kurac kakav se nogomet igra na Mauricijusu i što cemo sada? Koga boli kurac uostalom sto ti sebe klauniziraš po forumu svaki puta kada se pojaviš?
ma nebitan si covjece..otkad si dosa na forum predmet si sprdancije svih clanova.. i pocmi citat za promjenu mozda stanes valjat gluposti..
Tako je njemu nije ok meni je gotova prica neka ne dolazi. Modovi ce odluciti. Vidim ja da kako sam postao normalniji ovdje na forumu svako malo se pojavi netko da otaraca noge s menom. Evo primjer ovaj klaun iz vodica iz cista mira ide otvarati ovakav topic, i bas se on našao kao netko kome ce smetati Aj da je tutta, supermark... nego bas Brni klaunirani Brni.