Pobjedom SAD-a nad Gvatemalom 3:1 i pobjedom Jamajke nad Antigvom i Barbudom 4-1 JAMAJKA SE PLASIRALA U ZAVRSNI DIO ZA SP
šteta,bilo bi mi draže da su Gvatemalci prošli
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Mogao si prije reci da se ne mucim pisati rezultate A ja navijam za Jamajku od 98 pa ono bas mi je drago da su prosli, nisam se nadao nakon poraza od Gvatemale. Dobro igraju dom ali u gostima ne mogu dobiti Antigvu i Barbudu, morat ce to popraviti zele li na Sp.
jebote tonka pa šta misliš zašto san otvoria onaj topic? u prvom postu ti stoji link