hehe znao sam na koju ces se temu javiti:) naravno da ne zelim zeniti, ali ima svojih drazi kada si joj prvi:) naravno da necu zeniti jer mora i ona svoje proci:)
Kakvih je tu scena bilo sa tim nevinim..i problem je kad se navuku na sex ne mozes ih se rijesiti ako ne zelis nista ozbiljno..ja sam sa jednom prosa horor..biza san od nje, skriva se..scary shit..sta se tice zene upravo mi ne treba neka koju cu ucit svemu..a i ako ozenis djevicu mozes skuzit da bas nisi sa njom kompatibilan + sta mi zenska mora biti dobra u krevetu i spremna na svakojake gadosti..
Trebao si to traziti na vrijeme, kada si bio u godinama naposredno nakon ulaska u pubertet, cure isto. Sada ti je kasno, mozes samo u zatvoru da zavrsis.
Trebao si to traziti na vrijeme, kada si bio u godinama naposredno nakon ulaska u pubertet, cure isto. Sada ti je kasno, mozes samo u zatvoru da zavrsis.
Eno prvi glas za djevice..King jesi li ti to klikinia?
Eno prvi glas za djevice..King jesi li ti to klikinia?
Zar si sumnjao?! Ma da, u svoje vrijeme mi je to bilo glavno zadovoljstvo, ali prevazisao sam to, nisam vise neki klinac. To je za klince do max. 20 godina.
Znan ja to
Ali moš ga jebat, meni su uvik starije ženske od mene bile dir. U biti, gotovo sve cure koje san ima dosad - bile su starije. Jedino aktualna je mlada.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
ko još u našim godinama razmišlja o junfericama??? osim pijanog mamlaza naravno
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.