Author |
Topic |
|
Gand
Advanced Member
Croatia
3026 Posts
Member since 20/03/2002 |
Posted - 17/11/2012 : 11:30:05
|
Jucer sam bio u Zagrebu. Predivna atmosfera, sreo sam bezbroj dragih ljudi od kojih neke nisam vidio godinama. Ne pamtim kad sam posljednji put doživio toliko pozitivne energije na jednom prostoru. Lijepo je bilo vidjeti i medije koji su došli i dali znacaj citavoj prici. OK, uvijek ce se naci netko tko ce reci kako takva okupljanja na ljude djeluju terapeutski, jer na taj jedan dan zaboravljamo nategnute odnose u obitelji, kredite, besparice... No tko doista tome može i zamjeriti? Nije li prirodno da ponekad covjek sebi dopusti neka u prvi plan izade ono što ga hrani duhom? Jedina stvar koja mi je malko kvarila sliku bila je enormna gužva, no to je i bilo za ocekivati. Ne dogada se Interliber svaki dan.
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22332 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
Posted - 17/11/2012 : 11:55:13
|
Jucer sam bio u splitu, kao i uvijek. spavao sam do 10 uri, u 11 ipo san iša na posal, put stobreca, masu judi je išlo put splita, osjecao sam da se nešto dogada, u ponoc kad san doša doma skužija san da se svi raduju vikendu, al ja ne mogu jer opet radin u subotu, u stvari radin i nedilju. evo, ja se radujen ponediljku, meni je slobodan dan, pari mi se ka da san cili život kontra. |
https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 17/11/2012 : 11:56:34
|
quote: Originally posted by Rico
Jucer sam bio u splitu, kao i uvijek. spavao sam do 10 uri, u 11 ipo san iša na posal, put stobreca, masu judi je išlo put splita, osjecao sam da se nešto dogada, u ponoc kad san doša doma skužija san da se svi raduju vikendu, al ja ne mogu jer opet radin u subotu, u stvari radin i nedilju. evo, ja se radujen ponediljku, meni je slobodan dan, pari mi se ka da san cili život kontra.
|
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
|
Topic |
|
|
|