Author |
Topic |
|
SyncMaster700NF
Starting Member
Croatia
16 Posts
Member since 10/06/2009 |
Posted - 06/12/2012 : 12:49:29
|
Ne pisem bas cesto na forumu...dapace, mislim da mi je ovo prvi put, pa neka nitko ne zamjeri ako nesto ispadne malo "nespretno"...
Dakle, imam pitanje: da li itko zna sto je sa ovim tipom koji ima nick MARINAC (iz Sombora, logirao se na sajt prije malo vise od godoinu dana). O cemu se radi: pa tim mi osvojio par aukcija i to je bas prebidao neke druge ljude koji su bidali te iste stripove...no, ok - on ih prebida, osvoji te stripove...aukcije zavrse...a od njega - NI TRAGA, NI GLASA! Dal zna netko mozda sto je sa njim? Dal je to neki "lazni" tip, neki "lazni" profil...?! Dal da ga cekam il da mu opalim negativne i prijavim Makrosu? Aukcije su istekle...evo jos malo - pa mjesec dana... Ako netko moze malo pomoci....savjetovati...bio bi zahvalan. Pozz!
|
|
SyncMaster700NF
Starting Member
Croatia
16 Posts
Posted - 06/12/2012 : 12:56:11
|
Ej....hvala...dal mozda znas gdje da nabavim kontakt od tog tipa il da ga uopce ne zovem nego odvalim negativne i cao... Naprosto ne znam kako rjesavati takve tipove...pa sto bidaju ako nece uzeti te stripove...tim vise - sto prebidavaju neke druge za koje ja sam znam da su OK i da ce uzeti stripove...?! |
|
|
marinac
Average Member
570 Posts
Member since 13/05/2011 |
Posted - 06/12/2012 : 14:51:36
|
Samo da se javim, ja sam taj koji se traži. Nisam mogao da se javim, zbog razlicitih obaveza. Stripove cu svakako uzeti. Cujemo se preko PM. |
|
|
SyncMaster700NF
Starting Member
Croatia
16 Posts
Posted - 06/12/2012 : 14:57:28
|
OK...tenks marinac...vazno je da smo se nasli...i hvala fikusu... Jbga...kako nemam bas ovakvih situacija...nisam znao sto da radim... Ajde Marinac...cujemo se...zivio...!!! |
|
|
|
Topic |
|