Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 15/12/2012 : 19:36:38
|
quote: Originally posted by wele
Dosada je hrvatska verzija Vronskog.
umjesto kaj daješ totalne pogrešne procijene o ljudima vidim pogrešno shvacaš i upise...
a nikak da odgovoriš na pitanje zakaj nisu u stanju smoci snage i prihvatiti narode i države oko sebe, kao jednom anarhistu to bi ti trebala biti normalna stvar...pravo svakog naroda na samoopredjeljenje. Kakav si ti to anarhist? |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 15/12/2012 : 19:41:28
|
quote: Originally posted by dosada
Dosada je hrvatska verzija Vronskog.
umjesto kaj daješ totalne pogrešne procijene o ljudima vidim pogrešno shvacaš i upise...
a nikak da odgovoriš na pitanje zakaj nisu u stanju smoci snage i prihvatiti narode i države oko sebe, kao jednom anarhistu to bi ti trebala biti normalna stvar...pravo svakog naroda na samoopredjeljenje. Kakav si ti to anarhist?
Na koji narod mislis,reci?Ja nisam nacionalista,to ti moze bilo ko potvrditi. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 15/12/2012 : 20:08:33
|
nisi dostojan da raspravljam s tobom....dobro ti znaš tko tebi smeta i koga ne želiš prihvatiti, i zbog cega nas koji to prihacamo konstatno "napadaš" jadnim etiketama koje slobodno možeš sebi pripisati. A ti se ovdje kitiš anarhizmom o kojem ocito pojma nemaš (:
Mislis na Kosovo,zasto ne kazes? Pusti ti mene i moj anarhizam,idi iskopaj jos koju zanimljivost o srpskim sportistima. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16386 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/12/2012 : 20:23:23
|
pa ja Cibonu organski ne podnosim kao klub, isto kao i Dinamo....ne znam cega se ti sjecaš!? Ja sam samo cinjenicno tvrdil (a zato su snimke i dokazi jasni) da su igrac Partizan s klupe bili u terenu u trenutku upucivanja šuta, a to nije po pravilima...
??????, ????? ??????? ?????. ?????? ?????? ??, ?????? ?? ?????, ????? ?????? ?? ????? ? ?????? ????????? ????. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/12/2012 : 21:01:07
|
pa ja Cibonu organski ne podnosim kao klub, isto kao i Dinamo....ne znam cega se ti sjecaš!? Ja sam samo cinjenicno tvrdil (a zato su snimke i dokazi jasni) da su igrac Partizan s klupe bili u terenu u trenutku upucivanja šuta, a to nije po pravilima...
pa naravno da provociram reakciju, ali zar ona nužno mora biti kod odredenog broja forumaša ovakva kakva je...zar se stvarno nije na ovo moglo reagirat onak kak treba, zajebancijom? E vidiš to mene zanima, a nitko od vas da odgovori zakaj je to tak. Zakaj ste isfrustrirani i puni negativnosti? Kaj vas pati?
Ako je ne podnosis sto si ovde trolovao i pricao kako je to bilo nepravedno i sta te ja znam.Penio si ovde po forumu ko da su ti rod rodjeni.Znas zasto zato sto ti je cilj da provociras kao i uvek.I koliko se ja secam igraci i ceo strucni stab Cibone su bili na terenu u trenutku suta a ne Partizanovi igraci. A ovo drugo sto te zanima,jebiga kad nemamo smisla za humor.Sta ces,ja kad znam da neko nema smisla za humor ja se ni ne salim sa njim.A i ti nisi odgovorio da li je potrebno otvarati novi topik zbog ovako jedne gluposti? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 15/12/2012 : 21:09:51
|
da i igraci Cibone su bili, cijela situacija je bila neregularna i zato sam se pjenil. Ja sam uvijek za regularnost i poštenje....i zato ismijavam i ovu situaciju (da tema je bila potrebna), da ne govorim o onom divljaku Rakocevicu. Sve su to teme otvorene da se ismijavaju budale!
A to kaj pojedinci ovdje vide u svemu tome i nekaj drugo, to je njihov a ne moj problem... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 15/12/2012 : 22:16:27
|
da i igraci Cibone su bili, cijela situacija je bila neregularna i zato sam se pjenil. Ja sam uvijek za regularnost i poštenje....i zato ismijavam i ovu situaciju (da tema je bila potrebna), da ne govorim o onom divljaku Rakocevicu. Sve su to teme otvorene da se ismijavaju budale!
A to kaj pojedinci ovdje vide u svemu tome i nekaj drugo, to je njihov a ne moj problem...
Rakovic.Nadji mi jednu temu koju si otvorio da ismijavas ispade hrvatskih sportista,samo jednu. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Posted - 15/12/2012 : 22:56:46
|
Razgovor sa tobom je uzaludan,jasni su tvoji stavovi i ciljevi ovdje.
da, ali tebi nisu (:
Jesu,i moji i tvoji.Samo se ti pravis glup. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 00:43:16
|
Upravo dolazim sa boks-mec veceri u zrenjaninskoj "Kristalnoj dvorani". Naš zrenjaninac Piperski je odbranio titulu sveslovenskog prvaka.
Jedan od uvodnih meceva u teškoj kategoriji bio je izmedju srbina Marcete iz Bajine bašte i nekog rvata iz Zadra. Razbio ga Marceta ... ali, moram da priznam hrvat se dobro držao, svaka mu cast.
|
|
|
nemanja93
Senior Member
Serbia
2439 Posts
Member since 06/03/2010 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 14:00:25
|
A to kaj pojedinci ovdje vide u svemu tome i nekaj drugo, to je njihov a ne moj problem...
Jeste,bilo je neregularno zbog toga sto je klupa Cibone trebala dobiti jedno 5 tehnickih gresaka zbog ulaska na parket dok je mec trajao pri povoljnom rezultatu za Cibonu 0.6 sekundi pre kraja.Naravno tako nesto nikad ne bi svirali stoga je Dusan Silni presudio na svoj nacin. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 16/12/2012 : 14:23:51
|
eto i sam veliš da je bilo eregularno, ali zanimljivo je vidjeti taj razvoj u promijeni mišljenja. Kad sam ja tvrdil odmah nakon utakmice da je trica neregularna onda ste sasuli drvlje i kamenje a ja sam se kao pjenil a sad tvrdiš ono kaj sam i ja tvrdil. E, to je razlika izmedu vas nekolicine i mene, ja sam u stanju odmah zauzeti stav kojeg nemoram mijenjati pod utjecajem euforije ili drugih a vi niste. Vi se okrecete kak puhne (: Iako i sami znate kak boli kad se padne s oblaka vi dalje to delate, fascinantno! |
|
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 14:25:26
|
Svi mi te vidimo kao sto je napisao wele, hrvatska verzija vronskog. Sta si privatno, nemam pojma, ali ovdje takav status imas, i to zasluzeno. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 16/12/2012 : 14:34:17
|
quote: Originally posted by Elderane84
Svi mi te vidimo kao sto je napisao wele, hrvatska verzija vronskog. Sta si privatno, nemam pojma, ali ovdje takav status imas, i to zasluzeno.
svi, pa sudeci po nekim komentarima to ti nikak ne stoji. Svi vi kojima je Garašanin uzor vjerojatno da, ali tutta, murdoc ili just_charlie, te njima slicni ne! Slobodno ih pitaj/te |
|
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 14:55:45
|
Svi mi te vidimo kao sto je napisao wele, hrvatska verzija vronskog. Sta si privatno, nemam pojma, ali ovdje takav status imas, i to zasluzeno.
svi, pa sudeci po nekim komentarima to ti nikak ne stoji. Svi vi kojima je Garašanin uzor vjerojatno da, ali tutta, murdoc ili just_charlie, te njima slicni ne! Slobodno ih pitaj/te
Da. to je to. Avatar pravi. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 16/12/2012 : 20:46:03
|
Rece " Bog " foruma... Mislim odakle si uzimate za pravo nekome lijepiti etiketu u ime stotinu drugih ljudi |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 16/12/2012 : 21:11:23
|
quote: Originally posted by Tonka24
Rece " Bog " foruma... Mislim odakle si uzimate za pravo nekome lijepiti etiketu u ime stotinu drugih ljudi
... ne znam da li ceš mi poverovati, ali i ja sam to pomislio kada sam porocitao post... nije prvi put da to radi |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 16/12/2012 : 21:26:20
|
quote: Originally posted by andjelt
quote: Originally posted by Tonka24
Rece " Bog " foruma... Mislim odakle si uzimate za pravo nekome lijepiti etiketu u ime stotinu drugih ljudi
... ne znam da li ceš mi poverovati, ali i ja sam to pomislio kada sam porocitao post... nije prvi put da to radi
Pa normalno da ces pomisliti to cim vidis post. Nije on jedini dosta ljudi to radi. |
|
|
Topic |
|