s obzirom da puno toga ne pratim probal sam na brzaka se upoznati s aktivnoscu pojedinaca, ali samo ih predlažem a vi glasajte...
DeeCay - u zadnje dvije godine se aktiviral s recenzijama, na pdf filmu ostavlja pojedine zanimljive teze i to je to...
mr murdoc - sveprisutan, koliko vidim
Difool - definitivno puno truda, marljiv!
bushido - na ovaj ili onaj nacin vrlo dobro barata informacijama, velel bi ga više citat s ozbiljnijim razmišljanjima o filmovima (inace, mi takve rasprave najviše fale)
i naravno na kraju, uostalom i bez konkurencije, dolazi SVETO TROJSTVO-jcdmm!
Forumas godine je po meni nije titula vec puls forumaskih razmisljanja..njihov pogled, njihova rezonancija, njihov prkos i njihov nacin da se izraze kroz jedan jedinstveni nacin koji je samo ovom sajtu svojstven. Moram priznati da sam jako ponosan sto sam clan ovoga foruma koji obuhvaca cijelo podrucije bivse drzave i da sam uprkos nekim turbolencijama vrlo sretan da sam clan ove stripofilske zajednice.
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Cirilica nije problem..dapace. Neznam samo o kojoj predizbornoj kampanji mislis glede mede Jebote Caleb-e , pa ja sam ovdje deklarirani ateist , anarhist i lik koji voli stripove isto kao sto ih je volio kada je bio klinac.. Ja sam ovdje zbog bratstva i jedinstva . Ja sam samo ofucana zvijezda crvena i zahrdali srp i cekic.. Baniran ,zbog blasfemije i ostalih bajki u kojima neki zive. Zelis li stvarno jednog takvog lika za forumasa godine..? Kada bi imao mogucnost odgovoriti na to pitanje ..odgovor bi bio ..NE .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Cirilica nije problem..dapace. Neznam samo o kojoj predizbornoj kampanji mislis glede mede Jebote Caleb-e , pa ja sam ovdje deklarirani ateist , anarhist i lik koji voli stripove isto kao sto ih je volio kada je bio klinac.. Ja sam ovdje zbog bratstva i jedinstva . Ja sam samo ofucana zvijezda crvena i zahrdali srp i cekic.. Baniran ,zbog blasfemije i ostalih bajki u kojima neki zive. Zelis li stvarno jednog takvog lika za forumasa godine..? Kada bi imao mogucnost odgovoriti na to pitanje ..odgovor bi bio ..NE .
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
inace ovi se baš i nisu podnosili
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
inace ovi se baš i nisu podnosili
Uvijek u vremenu postoji mjesto gdje se stvari posloze..