forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 upucaj se !!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2012 : 00:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
zelja mi nije otvarati temu koja se pukim slucajem zakljucala

osoba me s ovog foruma nagovara na napucavanje ili upucavanje, nije mi podosta poprilicno prejasno, ali mi pomalo koliko se to iz onoga zakljucanog topica, da napomenem topica iz kojeg se ne bi trebala nastaviti rasprava, a glede toga bi bilo dobro pripomenuti meni to ni nije namjera, poprilicno toga nije jasno
osoba me proziva na ubojstvo, nije stavila smajlic, proziva me glupanom, ne znajuci mi cilj i zelju javljanja na temu
nije ni izbacen s topica, da li je potrebno napomenuti da me osoba nagovara na ubojstvo sto je dovoljan razlog za izbacivanje, doduse meni nije ni cilj da se osoba izbaci, ali pozivati nekog na samoupucavanje je poziv na ubojstvo ili barem na pokusaj poziva na ubojstva, ili posto ja nisam bas toliko prepmetan pa se mozda radi o pokusaju ubojstva na poziv, no nebitno

paka 01
umjesto da napisem glup si, sto bi inace po pravilima foruma znacilo automatski izbacivanje ja se koristrim razno raznim mogucnostima : : : :
a po tvojim izjavama kao " glupa " osoba iskoristio sam mogucnost intiligentnijeg rijesenja reci osobi da je glup s pomocu kombiniranjem rijeci
mada za zlotvora ne mislim da se radi o glupoj osobi nego da mu je ovo glupa tema

inteligentnom dosta

pa posto si ti paka dosta " intelingentan " nikad ti dosta

jel treba jos ....

Edited by - Kruger on 22/12/2012 00:14:10

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2012 : 00:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Zlotvore

zar nikako ne mozes shvatiti da sam se zaj......

ebg, jesam, izvini
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2012 : 01:13:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Uletia si sa hrpom uvreda. Što san triba: docekat te s oduševljenjem, možda?
Ja u topiku nisan nikog vrida, samo san postavlja konkretne upite i ništa više.
Koliko-toliko, ali uvik iman respekt prema sugovorniku suprotna mišljenja (pogotovo ustrajnome) pa san tako ima i u onom slucaju.
A nije bilo uvreda tokom topika gotovo ništa...

Medutim, nije važno. Prihvacam ispriku. Jesan zlotvor, ali nisan zlopamtilo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17087 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 22/12/2012 : 01:21:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
pa nisam bas toliko vredjao, sve je uglavnom bilo okrenuto protiv tvojih tvrdnji, sto ne znaci da je bas u nivou uvreda
objasnio sam nivo svog pisanja na svastari, ali to jos uvjek nije taj nivo koji se proteze forumom koji je podosta zlobniji

prihvacam tvoje nezlopamcenje, nadam se bez smajlica

za kraj
nisi me trebao docekati s odusevljenjem, trebao si samo shvatiti nivo rasprave i to je to, zar se ponekad ozbiljne teme ne bi trebale okrenuti na zaj........

Edited by - Kruger on 22/12/2012 01:24:02
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2012 : 01:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
Što da ti kažen?

Bit ce da san ima težak dan pa nisan obraca pažnju na boju i ton tvog posta.
Nema veze, nisan konfliktna osoba i ka što san reka - nisan ti uzea za zlo. Kad se glave ohlade, bolje se zakljucuje.

I tema baš nije bila za zajebanciju, inace stvarno neman ništa protiv da se malo olabavi kroz šalu (cak i na ozbiljnim temama).

Što se mene tice - this problem is solved. ;-)

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 22/12/2012 : 03:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Koji si ti Krugeru kralj, pa to je prejako.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000