Author |
Topic |
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 22/12/2012 : 00:09:24
|
zelja mi nije otvarati temu koja se pukim slucajem zakljucala
osoba me s ovog foruma nagovara na napucavanje ili upucavanje, nije mi podosta poprilicno prejasno, ali mi pomalo koliko se to iz onoga zakljucanog topica, da napomenem topica iz kojeg se ne bi trebala nastaviti rasprava, a glede toga bi bilo dobro pripomenuti meni to ni nije namjera, poprilicno toga nije jasno osoba me proziva na ubojstvo, nije stavila smajlic, proziva me glupanom, ne znajuci mi cilj i zelju javljanja na temu nije ni izbacen s topica, da li je potrebno napomenuti da me osoba nagovara na ubojstvo sto je dovoljan razlog za izbacivanje, doduse meni nije ni cilj da se osoba izbaci, ali pozivati nekog na samoupucavanje je poziv na ubojstvo ili barem na pokusaj poziva na ubojstva, ili posto ja nisam bas toliko prepmetan pa se mozda radi o pokusaju ubojstva na poziv, no nebitno
paka 01 umjesto da napisem glup si, sto bi inace po pravilima foruma znacilo automatski izbacivanje ja se koristrim razno raznim mogucnostima : : : : a po tvojim izjavama kao " glupa " osoba iskoristio sam mogucnost intiligentnijeg rijesenja reci osobi da je glup s pomocu kombiniranjem rijeci mada za zlotvora ne mislim da se radi o glupoj osobi nego da mu je ovo glupa tema
inteligentnom dosta
pa posto si ti paka dosta " intelingentan " nikad ti dosta
jel treba jos ....
|
Edited by - Kruger on 22/12/2012 00:14:10
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/12/2012 : 01:13:41
|
Uletia si sa hrpom uvreda. Što san triba: docekat te s oduševljenjem, možda? Ja u topiku nisan nikog vrida, samo san postavlja konkretne upite i ništa više. Koliko-toliko, ali uvik iman respekt prema sugovorniku suprotna mišljenja (pogotovo ustrajnome) pa san tako ima i u onom slucaju. A nije bilo uvreda tokom topika gotovo ništa...
Medutim, nije važno. Prihvacam ispriku. Jesan zlotvor, ali nisan zlopamtilo |
Trljam ruke. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17087 Posts
Posted - 22/12/2012 : 01:21:56
|
pa nisam bas toliko vredjao, sve je uglavnom bilo okrenuto protiv tvojih tvrdnji, sto ne znaci da je bas u nivou uvreda objasnio sam nivo svog pisanja na svastari, ali to jos uvjek nije taj nivo koji se proteze forumom koji je podosta zlobniji
prihvacam tvoje nezlopamcenje, nadam se bez smajlica
za kraj nisi me trebao docekati s odusevljenjem, trebao si samo shvatiti nivo rasprave i to je to, zar se ponekad ozbiljne teme ne bi trebale okrenuti na zaj........ |
Edited by - Kruger on 22/12/2012 01:24:02 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/12/2012 : 01:34:26
|
Što da ti kažen?
Bit ce da san ima težak dan pa nisan obraca pažnju na boju i ton tvog posta. Nema veze, nisan konfliktna osoba i ka što san reka - nisan ti uzea za zlo. Kad se glave ohlade, bolje se zakljucuje.
I tema baš nije bila za zajebanciju, inace stvarno neman ništa protiv da se malo olabavi kroz šalu (cak i na ozbiljnim temama).
Što se mene tice - this problem is solved. ;-) |
Trljam ruke. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
|
Topic |