Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 26/01/2013 : 13:52:36
|
quote: Originally posted by Mairosu
quote: Originally posted by brni
Cinjenica je da nije bilo Francuza mi bi imali 3 zlata vise..nepobitna cinjenica..
A zamisli tek kako bi Jugoslavija uzela SP '90 da nije bilo argentine, nemacke, brazila, italije...joj...jebali bi smo im kevu...bre...
Da ali nemos krivit sve ostalo osim sportskog elementa..ja kao navijac hrvatske rukometne reprezentacije priznajem da su Francuzi bili bolji od nas..fizicki daleko bolji i jaci, takticki a i igracki na svakoj poziciji osim na onoj Balicevoj.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 26/01/2013 13:53:40 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 26/01/2013 : 13:59:10
|
Meni je najgljuplje sta ljudi pokusavaju implicirati da je ona nasa odlicna generacija Balic, Lakcovic, Vori tribala osvojiti sva ziva zlata..ali budimo iskreni..koliko bi njih uslo u onaj francuski draem team..
Vori bolji od Betrand Gilla Lackovic od Narcisa
Jedino je tu Balic megazvijezda..
nisu neki ljudi vec samo mairosu, koji se ovdje pojavil da prosipa naknadnu pamet. To kaj je netko mogel osvojit a kaj nije je samo po sebi nebuloza, a kamoli sve ostale "teze" koje je doticni ispisal... A opet cemu cudenje, kad i na moj vrlo jednostavan odgovor "zakaj smo izgubil (loš dan)" on vidi nekakve isprike za poraz. Jednostavno je slijep i ne povezuje bit napisanog, a voli svima pametovati (i to po obicaju naknadno) i to je to! Nek mu je sa srecom....i vama s njim koji se trudite napisat nekaj razumno, samo badava kad bu to neshvaceno! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 26/01/2013 : 13:59:49
|
quote: Originally posted by Barney
Možda da se danas prije utakmice sa slovenijom Kopljara dobro išamara pa da momak malo pocne koristiti svoj talenat jer uz samo malo više hrabrosti i sportske bahatosti, momak bi bio svjetska klasa a ovako ce biti odlican obranbeni igrac i solidan u napadu protiv slabijih protivnika a ispodprosjecan u napadu protiv jakih ekipa.
Danas bas kazem selanneu, protiv fr sam brojao koliko je puta kopljar pustio cist shut za dodavanje, stao sam kod 8 puta u prvom poluvremenu. Redovno krene u iskorak, bude korak ispred cuvara, bude mu sut na ruci, i on mesto da se digne i ka-blam on doda na levog beka i ajmo, vrti dalje.
Covek ima sve predispozicije da za rukomet bude ono sto je Shaq bio u kosarci. Ovako je nekakav Stojko Vrankovic. Ne volim oneway igrace u sportovima sa manje od 11 ljudi na terenu...pregolem luksuz. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:00:45
|
quote: Originally posted by Barney
Bicanic = trudio se koliko je mogao i pokušavao pomoci Duvnjaku odnosno rasteretiti ga tolikog pritiska ali Danci su mu lako stali na rep jer pošto se sve svodilo na njega i Duvnjaka znali su gdje nas treba blokirati.
Ja jucer kapu skidam jedino Bicanicu.. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:01:23
|
quote: Originally posted by dosada
Meni je najgljuplje sta ljudi pokusavaju implicirati da je ona nasa odlicna generacija Balic, Lakcovic, Vori tribala osvojiti sva ziva zlata..ali budimo iskreni..koliko bi njih uslo u onaj francuski draem team..
Vori bolji od Betrand Gilla Lackovic od Narcisa
Jedino je tu Balic megazvijezda..
nisu neki ljudi vec samo mairosu, koji se ovdje pojavil da prosipa naknadnu pamet. To kaj je netko mogel osvojit a kaj nije je samo po sebi nebuloza, a kamoli sve ostale "teze" koje je doticni ispisal... A opet cemu cudenje, kad i na moj vrlo jednostavan odgovor "zakaj smo izgubil (loš dan)" on vidi nekakve isprike za poraz. Jednostavno je slijep i ne povezuje bit napisanog, a voli svima pametovati (i to po obicaju naknadno) i to je to! Nek mu je sa srecom....i vama s njim koji se trudite napisat nekaj razumno, samo badava kad bu to neshvaceno!
odgoj, odgoj, za narod svoj ! |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:01:25
|
Cinjenica je da nije bilo Francuza mi bi imali 3 zlata vise..nepobitna cinjenica..
A zamisli tek kako bi Jugoslavija uzela SP '90 da nije bilo argentine, nemacke, brazila, italije...joj...jebali bi smo im kevu...bre...
Da ali nemos krivit sve ostalo osim sportskog elementa..ja kao navijac hrvatske rukometne reprezentacije priznajem da su Francuzi bili bolji od nas..fizicki daleko bolji i jaci, takticki a i igracki na svakoj poziciji osim na onoj Balicevoj..
tocno i to je razlog kaj su oni osvajali zlata a mi srebra....sve ostalo su deplasirane bajke! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:06:08
|
Da ali nemos krivit sve ostalo osim sportskog elementa..ja kao navijac hrvatske rukometne reprezentacije priznajem da su Francuzi bili bolji od nas..fizicki daleko bolji i jaci, takticki a i igracki na svakoj poziciji osim na onoj Balicevoj..
tocno i to je razlog kaj su oni osvajali zlata a mi srebra....sve ostalo su deplasirane bajke!
Francuzi su bili najbolji..stvarno opaka ekipa..fizicki i takticki savrsena..i od 10 najboljih igraca svih vremena vjerovatno ih je 5 iz te iste Francuske..ali jbg lako je vjerovat u bajke i zatvarat oci..a cinjenica je jedna..da je Hrvatska u tim utakmicama igrala na 150%..i evala im..ja sam ponosan na njih sta su tako igrali..samo problem je sta su Francuzima te utakmice bili malo jaci trening..toliko su bili nadmocni.. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:07:46
|
quote: Originally posted by Mairosu odgoj, odgoj, za narod svoj !
lijepo vidljiv i na forumu u trenucima kad su odsutni sawitch, mairosu i wele....cak se i vronski u tim okolnostima nekoliko tjedana dobro držal, a onda je malo popil! Cinjenice o dogadanjima na forumu u zadnjih dva mjeseca same za sebe govore koji su forumaši bili zacetnici svada i uvreda. Odusutvom vas trojice nije izbil ni najmanji sukob na sportu, svaštari ili filmu. E da, jedan je odgovor izmakel kontroli na temi Zvezda ili Partizan. Sve ostalo bez ikakve mrlje, pa ti sad sam donosei zakljucak  |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:11:52
|
quote: Originally posted by brni Francuzi su bili najbolji..stvarno opaka ekipa..fizicki i takticki savrsena..i od 10 najboljih igraca svih vremena vjerovatno ih je 5 iz te iste Francuske..ali jbg lako je vjerovat u bajke i zatvarat oci..a cinjenica je jedna..da je Hrvatska u tim utakmicama igrala na 150%..i evala im..ja sam ponosan na njih sta su tako igrali..samo problem je sta su Francuzima te utakmice bili malo jaci trening..toliko su bili nadmocni..
Apsolutno zadovoljan (ponos je osjecaj koji ne posjedujem), kao i s ovom trenutnom repkom. Pomladena ekipa, polufinale, odlicna igra i samo jedan loš dan. Bravo za strucni stožer i igrace!
još da se danas osvoji medalja kud ces vise, jer prije odlaska malo tko je razmisljal o medalji! |
|
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:13:41
|
lijepo vidljiv i na forumu u trenucima kad su odsutni sawitch, mairosu i wele....cak se i vronski u tim okolnostima nekoliko tjedana dobro držal, a onda je malo popil! Cinjenice o dogadanjima na forumu u zadnjih dva mjeseca same za sebe govore koji su forumaši bili zacetnici svada i uvreda. Odusutvom vas trojice nije izbil ni najmanji sukob na sportu, svaštari ili filmu. E da, jedan je odgovor izmakel kontroli na temi Zvezda ili Partizan. Sve ostalo bez ikakve mrlje, pa ti sad sam donosei zakljucak 
mda, tvojih 10 suspenzija su mizerna statistika naspram ovog uzorka. Ne mari, izvinite braco prijatelji sto sam vam na momenat pomesao mirnu vodu, vidim da je vama u stvari, vecinski, sasvim fino da budete drugi, treci ili stajaznam. Lep pozdrav, do druge prilike, ne bih da me odgajivac optuzi da stvaram los stimung. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:15:38
|
vidim da je vama u stvari, vecinski, sasvim fino da budete drugi, treci ili stajaznam. Lep pozdrav, do druge prilike, ne bih da me odgajivac optuzi da stvaram los stimung.
To je samo sport Mairosu..samo sport..i ako si sportas u dusi prihvatis i poraz kao sastavni dio igre..inace ga ne bi ni gleda nikad..i doc u zadnja 4 na bilo kakvom natjecanju je uspjeh..koliko god mi zelili samo zlata osvajat.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 14:18:14 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:19:46
|
I kad vidim di je nasa kosarka sada a kakva je nekad bila potpisa bi odma da u sljedecih 10 godina na svim turnirima osvajamo samo bronce.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 14:20:10 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:22:48
|
lijepo vidljiv i na forumu u trenucima kad su odsutni sawitch, mairosu i wele....cak se i vronski u tim okolnostima nekoliko tjedana dobro držal, a onda je malo popil! Cinjenice o dogadanjima na forumu u zadnjih dva mjeseca same za sebe govore koji su forumaši bili zacetnici svada i uvreda. Odusutvom vas trojice nije izbil ni najmanji sukob na sportu, svaštari ili filmu. E da, jedan je odgovor izmakel kontroli na temi Zvezda ili Partizan. Sve ostalo bez ikakve mrlje, pa ti sad sam donosei zakljucak 
mda, tvojih 10 suspenzija su mizerna statistika naspram ovog uzorka. Ne mari, izvinite braco prijatelji sto sam vam na momenat pomesao mirnu vodu, vidim da je vama u stvari, vecinski, sasvim fino da budete drugi, treci ili stajaznam. Lep pozdrav, do druge prilike, ne bih da me odgajivac optuzi da stvaram los stimung.
ma cudno da ih nije bilo i više....opterecene njuške su svakom mom odgovoru vidle nacionalizam, mržnju i sl. Isto kak si ti u mom odgovor "slab dan" videl nekakve isprike  a ja nikome ne ostajem dužan, a pogotovo ne kad su nepostojece insuinacije u pitanju. Nema paranoicnih optužbi nema ni uvreda s moje strane, prosto ko pasulj! |
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 14:25:02
|
vidim da je vama u stvari, vecinski, sasvim fino da budete drugi, treci ili stajaznam. Lep pozdrav, do druge prilike, ne bih da me odgajivac optuzi da stvaram los stimung.
To je samo sport Mairosu..samo sport..i ako si sportas u dusi prihvatis i poraz kao sastavni dio igre..inace ga ne bi ni gleda nikad..i doc u zadnja 4 na bilo kakvom natjecanju je uspjeh..koliko god mi zelili samo zlata osvajat..
u svakom slucaju bolje redovita polufinala od ispadanja u grupnim fazama ili ev. u prvom dvoboju na ispadanje. Osim u slucaju kad si domacin natjecanja  |
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8221 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 26/01/2013 : 14:41:31
|
ajde ljudi, mairosu je u pravu ta velika generacija je osim 2003 i 2004 morala osvojiti i zlato barem još 2005 i 2006, a možda i 2007 nakon toga su došli još bolji, pa su bile dobre i bronce i srebra a zašto nisu? da li zbog totalno krivih ljudi u savezu, koji su razbili trenerski tandem koji je funkcionirao, a lošiju(?) kariku tog tandema zadržali, i još ga u sabor su ugurali nakon njega su bez ikakvih kriterija postavili golužu, koji se pokazao nelošim, ali ipak i nedovoljno dobrim, smirenim, iskusnim... u svakom slucaju, ova generacija još nije zrela za zlatne medalje, a ona je otišla u povijest sa samo 2 osvojena zlata - što je veliki rezultat, ali s puno neostvarenog potencijala
usporedimo put rukometaša i vaterpolista perica bukic, iako hdzovac, uz silne otpore oko njega, uspijeva dovesti ratka rudica i dati mu sve ovlasti rezultat su svjetsko, evropsko i olimpijsko zlato da ih je vodio vaterpolski lino ili goluža imali bi kurac od ovce |
if you tolerate this, then your children will be next |
Edited by - ken2 on 26/01/2013 14:47:53 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 15:07:37
|
quote: Originally posted by ken2 ..... i još ga u sabor su ugurali
U Sabor nitko nikog ne gura vec o tome odlucuju biraci na izborima, od travnja `90. pa do daljnjeg!
a ostalo su sve pretpostavke, a o tome kaj bi bilo kad bi bilo nemam namjeru mlatit praznu slamu... ....raspravljam samo na osnovu cinjenica  |
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 26/01/2013 : 16:02:38
|
Balic je Olimpijski pobjednik i Svjetski prvak u svom sportu..dakle popea se na najvisu stepenicu u svom sportu i na tim turnirima je bija daleko najbolji igrac..jedino nema Europsko i to je meni jedino za..
Ma naravno, vuka san samo paralelu da ne mora ima 100 trofeja da bi se o njemu i za 50 godina pricalo. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts
Member since 21/03/2008 |
Posted - 26/01/2013 : 17:10:02
|
quote: Originally posted by zlikovski
igrat cemo nešto lošije nego protiv francuza, i uz to necemo imati srece u kljucnim trenucima tako da gubimo u posljednjim sekundama 1 danska 2 španjolska 3 hrvatska 4 zlovenija
ufff, fulo sam u prognozi (izgubili smo vec u prvim sekundama), ali se ipak nadam kako cemo danas biti bolji i pobjediti susjede. |
Grad - to ste vi. |
 |
|
Dermentor
Average Member

Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 26/01/2013 : 17:16:40
|
Ako danas osvojimo broncu po meni je to uspjeh sa ovom mladom i izranjavanom momcadi momcadi. Takoder svaka cast Bicanicu jer bolje imat muda pa i promašit koju loptu nego biti bezkicmenjak kao Kopljar i neprobati ništa napraviti nego svaliti sav teret na druge. Ja bi stavio rade Štepancica pa nek decko proba nešto napraviti. Sve u svemu Danci su bili brži, bolji jaci i sasvim zasluženo pobjedili i želim im da pobjede Španjolce... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 17:20:56
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Balic je Olimpijski pobjednik i Svjetski prvak u svom sportu..dakle popea se na najvisu stepenicu u svom sportu i na tim turnirima je bija daleko najbolji igrac..jedino nema Europsko i to je meni jedino za..
Ma naravno, vuka san samo paralelu da ne mora ima 100 trofeja da bi se o njemu i za 50 godina pricalo.
Tako je..svi ce se sjecati velikog Johana Cruyffa neokrunjenog prvaka svijeta sa Nizozemskom a malo tko ili nitko beka koji ga je cuva u finalu na Svjetskom "74 koje su Njemci osvojili - Bertia Vogtsa..a cinjenica je ta da ga je Vogts u toj utakmici stavia u džep.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 17:22:08 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 17:21:45
|
quote: Originally posted by Dermentor
Ako danas osvojimo broncu po meni je to uspjeh sa ovom mladom i izranjavanom momcadi momcadi. Takoder svaka cast Bicanicu jer bolje imat muda pa i promašit koju loptu nego biti bezkicmenjak kao Kopljar i neprobati ništa napraviti nego svaliti sav teret na druge. Ja bi stavio rade Štepancica pa nek decko proba nešto napraviti. Sve u svemu Danci su bili brži, bolji jaci i sasvim zasluženo pobjedili i želim im da pobjede Španjolce...
+1 Da to je definicija alibi igraca.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 17:22:44 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 17:28:34
|
Mene samo zanima jedna stvar..ako izgubimo veceras od soseda da li je to zadnja utakmica Slavka Goluže na klupi Hrvatske..iskreno ako bude tako nadam se da cu vidjeti jos koji "takt" rukometnog Mozarta..
Vidjeti ga opet u hrvatskom dresu, gledati njegove asistencije i poteze, njegovu imaginaciju..
E to bi mi znacilo vise od ne znam kakvog zlata.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 17:30:07 |
 |
|
MarkoSk
Starting Member
14 Posts
Member since 11/07/2012 |
Posted - 26/01/2013 : 17:33:10
|
Vidim da ovdje jako puno ljudi pljuje po Kopljaru i pise da ima sve potrebne karakteristike da bude jedan od najboljih desnih vanjskih na svijetu, da je odlican u obrani i da mu samo fali malo hrabrosti u napadu... Nazalost, naravno po mome misljenju, Kopljar nije, niti ce ikada biti ni priblizno toliko dobar. Prva i osnovna stvar (1.)je sto mu je sut za igraca tolike visine preslab i prelako citljiv, (2.) nema sut iz prvog koraka i (3.) 80% udaraca mu ide nisko. Na (4.) skok-šut se brutalno premalo odlucuje - vjerojatno to svi misle kad ga kude, ali s obzirom na (1.) nije ni cudo da nema sigurnosti. Jedan ogroman problem kod njegovog skok-suta je sto ima naviku da uvijek udari loptu o pod kad je primi i zbog toga izgubi dragocjeno vrijeme, netko odmah izade na njega, primi ga i tu je akcija gotova. Ima (5.) jednu jedinu fintu (lijevom rukom se oslobodi NIZEG igraca koji ga cuva i onda ide u prodor - nazalost nema masu (kao recimo Buntic koji ima kriminalno neprecizan sut ali izrazito jak),a zbog svoje visine nema ni startnu brzinu tako da se u 50% slucajeva dogodi da ga neki drugi igrac zaustavi (cetvorka) ili da mu se krilo ubaci i iznudi kontrafaul. Dodavanje prema krilu (6.) mu je zadnja rupa na svirali jer mu je prva misao proci (4.) prema crti, a u trenucima kad shvati da ne moze i da treba dodati je vec prekasno. Dodavanje prema pivotu (7.) kod naseg dragog Marka ne postoji... S druge strane, kad vec imas limitiranog igraca u momcadi, onda se trener mora pobrinuti za uvjezbavanje nekakve napadacke akcije (Cervar je godinama pricao da on uopce ne uvjezbava napad, da to prepusta Balicu i suigracima). SVAKA akcija kod nas pocinje na nacin da se jedanput iskrizaju srednji i lijevi vanjski (dok Kopljar gleda) i onda ide individualno forsiranje Duvnjaka, Bicanica ili Vukovica (ili dvojice od njih) koje, ako im je dan kao protiv Francuza, ispadne fantasticno, a jucer npr katastrofalno. Bas me zanima kako ce to veceras izgledati, ali moram priznat da nisam optimist. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Posted - 26/01/2013 : 17:34:01
|
Mene samo zanima jedna stvar..ako izgubimo veceras od soseda da li je to zadnja utakmica Slavka Goluže na klupi Hrvatske..iskreno ako bude tako nadam se da cu vidjeti jos koji "takt" rukometnog Mozarta..
Vidjeti ga opet u hrvatskom dresu, gledati njegove asistencije i poteze, njegovu imaginaciju..
E to bi mi znacilo vise od ne znam kakvog zlata..
nek se odmara do Ria 
je, užitak ga je gledati.... |
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 26/01/2013 : 17:37:55
|
Da otkad smo potirali Peru da bi napravili prostora za Kopljara sve je krenilo nizbrdo..alibi igrac..a kakav potencijal.. |
Edited by - brni on 26/01/2013 17:38:16 |
 |
|
Topic  |
|