Author |
Topic  |
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 26/01/2013 : 22:51:08
|
ne znam sve o rukometu, ali pratim i seha ligu i ligu prvaka, i Stepancic zaslužeje bit u repki, po meni zaslužuje bit u napadu i ispred Kopljara
Mandalinic je trebao bit treci izbor na toj poziciji, ali se Lackovic ozljedio, i eto jebiga
Ivic takoder zaslužuje, a Šprem, njega je mogao ostaviti kod kuce i povesti odma Nincevica |
There can be only one, me! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/01/2013 : 23:44:18
|
quote: Originally posted by maddox031
ne znam sve o rukometu, ali pratim i seha ligu i ligu prvaka, i Stepancic zaslužeje bit u repki, po meni zaslužuje bit u napadu i ispred Kopljara
Mandalinic je trebao bit treci izbor na toj poziciji, ali se Lackovic ozljedio, i eto jebiga
Ivic takoder zaslužuje, a Šprem, njega je mogao ostaviti kod kuce i povesti odma Nincevica
Rekao ti je covjek, igrali su poluvrijeme protiv ocajne Bjelorusije i izgubili ga, to dovoljno govori koliko su sada spremni. Za buducnost svakako, posebno mi se svida Stepancic, za 2 godine bit ce naš najbolji vanjski, ima muda, puca i kad ga ne ide, to je dobro za mladog igraca. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 27/01/2013 : 00:41:29
|
pa ako postavimo sve mlade igrace da igraju odjednom, i jos stavimo krilo na sreednjeg vanjskog, naravno da nece bit dobro
ali ako se izmjenjuju jedan po jedan, bilo bi oke |
There can be only one, me! |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
Posted - 27/01/2013 : 02:09:38
|
quote: Originally posted by maddox031
pa ako postavimo sve mlade igrace da igraju odjednom, i jos stavimo krilo na sreednjeg vanjskog, naravno da nece bit dobro
ali ako se izmjenjuju jedan po jedan, bilo bi oke
Tu se slažem, ali Stepancic ce jako brzo biti ispred Kopljara (ako bude pameti), jer je vrijeme da svi priznaju da se radi o igracu vrlo skucenih mogucnosti. Zato mu treba dati što vecu minutažu. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 27/01/2013 : 09:44:36
|
quote: Originally posted by 1Euro
a Celje Pivovarna Laško je usvojila ligu prvaka, a inace rukomet u Sloveniji ( a i u svijetu) nije nešto popularan sport. To je u rangu vaterpola npr kojeg igraju za ozbiljno tek u nekoliko zemalja....Da važi nešto onda bi tu bili i Amerikanci, Englezi itd...
Ali nema veze cestitam za broncu, zaslužili ste je, ali do zlata vam još puno fali, nije problem samo u Goluži... Imate smenu generacije kao i Francuzi npr,...možda cete se nacekati 10+ i više godina do opet neke zlate medalje. Pogledajte Švedsku npr...oni su u svoje vrijeme usvajali sve a gdje su sada....Isto tako gdje su Njemci npr?
Zato se slobodno veselite i broncane medalje, tko zna, možda za neko vrijeme ostanete i bez toga....vec vam ide na loše. Npr sjecam se kada se niste veselili Srebra, ali su se danas vaši igraci ISKRENO (vidjelo se po tv) veselili bronci,.....oni vec znaju zašto....
Iskreno, da nemate Duvnjaka i Cupica vi ste u rangu Egipta,Poljske, Madžarske,....
A neigranje Balica nije hendikep, jer je on svoje vec odigrao. Znate i sami ali vam je teško povjerovati...Dode vreme kada se više ne može igrati na takvom nivoju pa se to desilo i Olsonu,Jackson Richardsonu, Wislanderu,....
Poštujem tvoje mišljenje narocito šta se tice svjetskih klasa samo bi ja još dodao i Vorija u tu ekipu. Što se tice Balicevog neigranja mišljenja sam da se njega trebalo pitati kad ce i kako ce se oprostiti od repke, ako se oprostio. Za mene on ima neograniceni kredit. Njegove igre, njegovi golovi, oduzeti baluni, cijela prica oko repke kad je on bio tu bilo je nešto drugo. Koliko god nije nedostajao u svim utakmicama do polufinala toliko je nedostajao u tom polufinalu. Vec sam rekao da su nas Danci više nego zasluženo dobili, ali mi smo se unatoc katastrofalnoj igri korektno držali, a da je upravo Balic bio tu ko zna šta bi bilo do kraja. Isto ko zna šta bi bilo protiv Francuza Danas nemamo reprezentaciju kao unazad 5-6 godina, mislim tu na kvalitetu svih igraca, ali uz Dance imamo kompaktnu momcad koja zajedno odlicno funkcionira i ova je bronca više nego zaslužena, a za buducnost se ne trebamo brinuti nego strpljivo pricekati pojedince da se razviju u svjetske klase. |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19899 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/01/2013 : 11:03:07
|
@1euro
Istina je da nas je prošla zlatan generacija (Balic, Džomba, Metlicic), ali da smo u rangu Egipta nije istina, imamo tri odlicna krila (Cupic, Horvat, Štrlek) i još jedno u razvoju (Nincevic) - jednu od najboljih obrana u svijetu (Gojun, Musa, Vukovic) kao i nekoliko jako dobrih šutera- Duvnjak, sad ozljedeni Lackovic i mladi Bicanic i Stepancic. Imamo solidnog golmana, koji možda nije najbolji, ali medu pet najboljih je sigurno. Realno, trenutacno smobolji od Španjolaca i nalazimo se u cetiri (ne mislim samo zbog polufinala) najbolje rukometne države ali ne samo zbog Cupica i Duvnjaka. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/01/2013 : 12:13:22
|
quote: Originally posted by tinton
@1euro
Istina je da nas je prošla zlatan generacija (Balic, Džomba, Metlicic), ali da smo u rangu Egipta nije istina, imamo tri odlicna krila (Cupic, Horvat, Štrlek) i još jedno u razvoju (Nincevic) - jednu od najboljih obrana u svijetu (Gojun, Musa, Vukovic) kao i nekoliko jako dobrih šutera- Duvnjak, sad ozljedeni Lackovic i mladi Bicanic i Stepancic. Imamo solidnog golmana, koji možda nije najbolji, ali medu pet najboljih je sigurno. Realno, trenutacno smobolji od Španjolaca i nalazimo se u cetiri (ne mislim samo zbog polufinala) najbolje rukometne države ali ne samo zbog Cupica i Duvnjaka.
Ma u kakvom je Nincevic razvoju..covik ima 30 godina, igra Njmeacku ligu i ima iskusta ko ova tri zajedno.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19899 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/01/2013 : 12:39:02
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by tinton
@1euro
Istina je da nas je prošla zlatan generacija (Balic, Džomba, Metlicic), ali da smo u rangu Egipta nije istina, imamo tri odlicna krila (Cupic, Horvat, Štrlek) i još jedno u razvoju (Nincevic) - jednu od najboljih obrana u svijetu (Gojun, Musa, Vukovic) kao i nekoliko jako dobrih šutera- Duvnjak, sad ozljedeni Lackovic i mladi Bicanic i Stepancic. Imamo solidnog golmana, koji možda nije najbolji, ali medu pet najboljih je sigurno. Realno, trenutacno smobolji od Španjolaca i nalazimo se u cetiri (ne mislim samo zbog polufinala) najbolje rukometne države ali ne samo zbog Cupica i Duvnjaka.
Ma u kakvom je Nincevic razvoju..covik ima 30 godina, igra Njmeacku ligu i ima iskusta ko ova tri zajedno..
upravo tako, a još uvijek napreduje |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7473 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 27/01/2013 : 14:42:52
|
Ajmo Danci danas! Ove Španjolce ne mogu smisliti.
Što se tice naših, ovo je možda i naš najbolji rezultat u povijesti s obzirom s kakvom smo ekipom došli na prvenstvo. Ma što tko mislio... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/01/2013 : 14:43:32
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
+1 |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 27/01/2013 : 14:48:06
|
Ne brinem se, nama slijede dobri rezultati. Franceki nemaju nikoga od mladih osim ovoga Portea koji je igrao i jednoga srednjaka koji nije pozvan jer je ozlijeden. Danci imaju dobre mlade ekipe, Španjolci imaju dobra '92. godišta, ocekivao sam više igraca iz te ekipe na ovom prvenstvu (bio je samo ovaj mali na lijevom krilu), ali nemaju vratara. Švedi nit' smrde nit' mirišu, Srbi imaju strašnog golmana, ali ostatak ekipe nije na razini. Nijemci su imali najbolju ekipu u '90. godištima, ali svi su se pogubili, cini mi se. Rusa nema ni na mapi ako ne izmisle neke klince mlade od '92. godišta, u istoj situaciji su i Norvežani. Ocekujem stalne dvoboje s Dancima u iducim godinama, iako ce uvijek uletjeti poneka ekipa. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 27/01/2013 : 17:05:01
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Što se tice naših, ovo je možda i naš najbolji rezultat u povijesti s obzirom s kakvom smo ekipom došli na prvenstvo. Ma što tko mislio...
Yeeep  |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 27/01/2013 : 17:45:25
|
Dancima se, izgleda, dogada isto kao nama protiv njih, totalno su pogubljeni. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17086 Posts
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 27/01/2013 : 17:51:52
|
Gotovo...Rešeno finale u prvom poluvremenu...Nemoguca misija Danaca je stici -8. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 27/01/2013 : 18:04:58
|
Gadno... Nisam vjerovao da Španjolci imaju ovu brzinu koju trenutno prikazuju, kao da su to namjerno sakrivali sve dosad. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7666 Posts
Posted - 27/01/2013 : 18:16:51
|
Kod nas se ovo zove "šamaranje mrtvog magareta". Volio bih da Španjolci nastave punim tempom do kraja samo da saznam na koliko se golova može limitirati ekipa u finalu svjetskog prvenstva. |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia